Lijepo sto je narod dos'o tobe u bih, pa zna kako je vlast postena te kako je tih 200 ljudi tamo glavni problem u drzavi.Dr. Kuca wrote:Vise ima murije u civilu nego protestanata, al hajde neka ih dole.
Ovdje je pamet davno sahranjena!
Lijepo sto je narod dos'o tobe u bih, pa zna kako je vlast postena te kako je tih 200 ljudi tamo glavni problem u drzavi.Dr. Kuca wrote:Vise ima murije u civilu nego protestanata, al hajde neka ih dole.
Da si ovako kao sto pises protiv sadasnje vlasti pisala protiv tadasnje vlasti zavrsila bi na Golom Otoku .KatarinaKosaca wrote:Vjeruj od kako provedoh sate na ulici i vidjeh toliko kerina u civilu, toliko približavanja, prisluškivanja, zapisivanja u stilu Ilije Čvorovića da mi je stalno ista misao u glavi.Adenium wrote:FAŠISTIČKA DRŽAVA !!!!
Titina diktatura je bila slobodarski i demokratski režim za ovo, a po svim pravnim definicijama je bila diktatura.
da i? ... i mene neko da slika dok jedem sa zemljom bih ga sastavioLasta92 wrote:Privedem momak jer je slikao specijalca dok je jeo pitu pored sluzbenog vozila
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
x_lecter wrote:da i? ... i mene neko da slika dok jedem sa zemljom bih ga sastavioLasta92 wrote:Privedem momak jer je slikao specijalca dok je jeo pitu pored sluzbenog vozila
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
titina milicija bi sve dovela pod kontrolu 6.2.2014KatarinaKosaca wrote:Vjeruj od kako provedoh sate na ulici i vidjeh toliko kerina u civilu, toliko približavanja, prisluškivanja, zapisivanja u stilu Ilije Čvorovića da mi je stalno ista misao u glavi.Adenium wrote:FAŠISTIČKA DRŽAVA !!!!
Titina diktatura je bila slobodarski i demokratski režim za ovo, a po svim pravnim definicijama je bila diktatura.
Bogami se u Titin vakat nije smjelo ni protestvovati (a nije da se imalo puno za sta ni buniti). Odmah narodna milicija sve pendrekom ratjera i proglasi ih drzavnim neprijateljima. I obiljezen si za vjeke vjekova.Havatar wrote:Da si ovako kao sto pises protiv sadasnje vlasti pisala protiv tadasnje vlasti zavrsila bi na Golom Otoku .KatarinaKosaca wrote:Vjeruj od kako provedoh sate na ulici i vidjeh toliko kerina u civilu, toliko približavanja, prisluškivanja, zapisivanja u stilu Ilije Čvorovića da mi je stalno ista misao u glavi.Adenium wrote:FAŠISTIČKA DRŽAVA !!!!
Tacno, al su Titini krali i malo i narodu dali, a ovi danas kradu i nikom nista ne dadu.Eh, u tome i jeste razlika. U jezgi, kuzis?Alfons Kauders wrote:titina milicija bi sve dovela pod kontrolu 6.2.2014KatarinaKosaca wrote:Vjeruj od kako provedoh sate na ulici i vidjeh toliko kerina u civilu, toliko približavanja, prisluškivanja, zapisivanja u stilu Ilije Čvorovića da mi je stalno ista misao u glavi.Adenium wrote:FAŠISTIČKA DRŽAVA !!!!
Irelevantno.Nero Histrion wrote:Pitam i tebe @ Belzebub, gdje su ti isti kordoni specijalaca bili kad je gorjelo Predsjednistvo i Arhiv?Belzebub wrote:Lasta92 wrote:Na naređenje MUP-a KS demonstranti su prisilno "preseljeni" na plato ispred Tehničke škole, koja je po zakonu o okupljanju građana jedna od lokacija gdje građani mogu "izraziti svoje nezadovoljstvo", 100.tak građana okruzeno je sa 50.tak pripadnika jedinice za podrsku MUP-a KS, te sa jos 30.uniformisanih sluzbenika MUP-a KS, uz obruc kordona specijalaca građani su "opkoljeni" i sluzbenim vozilima maricama te džipovima jedinice za podrsku, nastava u Tehnickoj skoli je obustavljena.
Styling wrote:Ja vjerujem da bi i ovi puno radikalnije mjere poduzeli i rijesili ove proteste drugi dan da nije medjunarodne zajednice i silnih ambasada ovdje. Nego, k'o fol narodna demokratija. Pusti protestante da dojade ostalima pa cemo se onda na zahtjev svekolikog gradjanstva uplesti i rijesiti problem.
Hahahahah o argumentima priča osoba kojoj je jedini argument, ako se neko ne slaže sa njom, budžetlija, režim i napaćeni narod. Ustvari sve više mislim da si ti negdje u nekoj kancelariji i na budžetu. Ono vas tri, jedna nokte, druga ukrštenicu a ti forum i opleti.KatarinaKosaca wrote:to inače rade svi koji me pobiju argumentimakingofsnake wrote:Ne znam, ja sam čuo da ovde svi pričaju da si ti jedina lažljivica.
Evo već 7-mi jubilarni put to pišeš. Ko je onda lažljivac?kingofsnake wrote: Neću više da se bavim tobom, tanja si nego sam mislio.
Sto ti je narodna vlast. Ne da u se' ni gledat'Lasta92 wrote:Prema izjavama demonstranata, mladic je priveden jer je par sekundi prije hapsenja slikao pripadnika MUP-a KS ispred platoa Americke ambasade kako jede pitu na haubi sluzbenog vozila, sto je izazvalo revolt istog pripadnika policije, na sto su kolege iz jedinice za podrsku odgovorile hapsenjem, pod izgovorom da je uznemiravao uposlenike i osoblje ambasade SAD.
Ubrzo potom došlo je do privođenja jednog mladića na skupu, na šta su ostali demonstranti negodovali, a onda je pet njihovih predstavnika otišlo u zgradu Ambasade da razgovaraju s predstavnicima. Nakon razgovora donijeli su papir na kojem, kako kažu, piše da imaju pravo protestovati i da ih policija mora obezbjeđivati.
kingofsnake wrote:Hahahahah o argumentima priča osoba kojoj je jedini argument, ako se neko ne slaže sa njom, budžetlija, režim i napačeni narod. Ustvari sve više mislim da si ti negdje u nekoj kancelariji i na budžetu. Ono vas tri, jedna nokte, druga ukrštenicu a ti forum i opleti.KatarinaKosaca wrote:to inače rade svi koji me pobiju argumentimakingofsnake wrote:Ne znam, ja sam čuo da ovde svi pričaju da si ti jedina lažljivica.
Evo već 7-mi jubilarni put to pišeš. Ko je onda lažljivac?kingofsnake wrote: Neću više da se bavim tobom, tanja si nego sam mislio.
Što se tiče laži, ja sam rekao da ne znam, ali dasam čuo da svi ovde pričaju da ti najviše lažeš. I podastirali su ti dokaze, a ja samo u dokaze vjerujem
Nisu se morali brukat pred strancima, trebali su mene pitat, ili eventualno pročitat Zakon o javnom okupljanju. Čujem postoje neke plenumske, pravne radne grupe koje rade na ukidanju kantona i promjeni ustavaBelzebub wrote:Ubrzo potom došlo je do privođenja jednog mladića na skupu, na šta su ostali demonstranti negodovali, a onda je pet njihovih predstavnika otišlo u zgradu Ambasade da razgovaraju s predstavnicima. Nakon razgovora donijeli su papir na kojem, kako kažu, piše da imaju pravo protestovati i da ih policija mora obezbjeđivati.Koji moroni.
Haj ti znaj jeli tu neko ubacen namjerno da sabotira proteste, evo gledam slike sve sami kerovi u civilu, inspektori Vanja i Zoka iz PU. Novog Sarajeva, Suceska iz Starog Grada, Radeljas, Deba i Karahasanovic s Ilidže itd.Belzebub wrote:Ubrzo potom došlo je do privođenja jednog mladića na skupu, na šta su ostali demonstranti negodovali, a onda je pet njihovih predstavnika otišlo u zgradu Ambasade da razgovaraju s predstavnicima. Nakon razgovora donijeli su papir na kojem, kako kažu, piše da imaju pravo protestovati i da ih policija mora obezbjeđivati.Koji moroni.
to je razmjena studenata na bosanski nacinkingofsnake wrote:Nisu se morali brukat pred strancima, trebali su mene pitat, ili eventualno pročitat Zakon o javnom okupljanju. Čujem postoje neke plenumske, pravne radne grupe koje rade na ukidanju kantona i promjeni ustavaBelzebub wrote:Ubrzo potom došlo je do privođenja jednog mladića na skupu, na šta su ostali demonstranti negodovali, a onda je pet njihovih predstavnika otišlo u zgradu Ambasade da razgovaraju s predstavnicima. Nakon razgovora donijeli su papir na kojem, kako kažu, piše da imaju pravo protestovati i da ih policija mora obezbjeđivati.Koji moroni.
Nema se tu druže šta sabotirati, onako ako ćemo pravo, šaka jada...Lasta92 wrote:Haj ti znaj jeli tu neko ubacen namjerno da sabotira proteste, evo gledam slike sve sami kerovi u civilu, inspektori Vanja i Zoka iz PU. Novog Sarajeva, Suceska iz Starog Grada, Radeljas, Deba i Karahasanovic s Ilidže itd.Belzebub wrote:Ubrzo potom došlo je do privođenja jednog mladića na skupu, na šta su ostali demonstranti negodovali, a onda je pet njihovih predstavnika otišlo u zgradu Ambasade da razgovaraju s predstavnicima. Nakon razgovora donijeli su papir na kojem, kako kažu, piše da imaju pravo protestovati i da ih policija mora obezbjeđivati.Koji moroni.
to je razmjena studenata na bosanski nacinAlfons Kauders wrote:[
Nisu se morali brukat pred strancima, trebali su mene pitat, ili eventualno pročitat Zakon o javnom okupljanju. Čujem postoje neke plenumske, pravne radne grupe koje rade na ukidanju kantona i promjeni ustava
Ma nisam ni ja više u VSTV, džaba mi bilo sve, nemam štela, papak iz Travnika, isteko ugovor i noga. I jebiga, ja opet traži posao, zovi, moli, prijavljuj se. Odbijenica jedna, druga, dvadeset i sedma... Ali nakon 7,8 mjeseci, uleti nešto.Alfons Kauders wrote:to je razmjena studenata na bosanski nacin
ti si ucio, iz travnika dolazio u sarajevo na faks, pa opet ucio i polagao pravosudni, pa dobio poslic i opet ucio da ga zadrzis
oni su iz sarajeva isli u travnik da studiraju... tako da sad umjesto u vstvu rade u "radnim grupama" na plenumu