Da ih otcijepimoJolpaz wrote:Najjači brend iz RS-a je svjetski poznat a zove se RATNI ZLOČIN.Kupujmo zdravo povrće koje raste u zemlji u kojoj se nalaze još samo Bog zna koliko mrtvih ubijenih da bi se ovaj jadni entitet stvorio.FUJ OD EKONOMIJE!!!
Šta će nam...
Imamo mi svoju FBiH...
U tom entitetu sa FUJ ekonomijom živi veliki broj Bošnjaka a i manji broj Hravata, koji su se vratili, tamo leži mnogo Bošnjaka i Hrvata, koji su se borili za BiH ili ubijeni kao civili u logoru ili u svojim kućama jer su ostali kod svojih kuća. E zbog tih i takvih, koji su životom platili sve što se dešavalo sa BiH, za mene je BIIH od Save do Drine, od Une do Drine, zvalo se ono ovako ili onako. I nije nikakva hipokrizija, ja se tako i ponašam i reodvno kročim u sve dijelove BiH, bez obzira ko ga trenutno svojata za sebe.
Kažeš: ko zna koliko ih je poginulo, da bi se ovaj jadni entitet stvorio, vidiš, ja to posmatram drugalije: Ko zna koliko ih je poginulo, da bi BiH opstala, pa kakva je takva je, ali naša je...Malo nakaradna državna tvorevima, ali naša domovina, nije rasčerečena između Slobe i Franje, kako su bili planirali.
Znaš, upravo se oni najžešći srpski nacionalisti raduju, kada čitaju ovakve izjave o našem odricanju dijela BiH, koji se zove entitet RS, oni, (srpski nacionalisti, posebno osuđeni i optuženi ratni zločinci...)i hoće da se mi odreknemo tog "mrskog nam dijela BiH", ja se ne odričem.