Preliminarni rezultati popisa stanovništva 2013

Post Reply
shadowblade

#76 Re: Preliminarni rezultati popisa stanovništva 2013

Post by shadowblade »

RahatHurmašica wrote:koliko je hrvata po ovom novom popisu, 7 ili 8%?

Mislim, očigledno je da su prdnuli u šišu. Jedino se hafisaga još malo koprca.
Prdnuli su svi u BiH u šišu.
Fljamurtari

#77 Re: Preliminarni rezultati popisa stanovništva 2013

Post by Fljamurtari »

Ali Kemal wrote:Djuro11 , citajuci tvoje postove imam utisak da zelis da kazes da su Bosnjaci opasnost po druga dva naroda u BiH, i za kojih 10-20 godina da ce postati apsolutna vecina i tada ce ostali ostati zarobljeni, porobljeni, istjerani...
Da li zelis to da kazes ili nesto drugo?
Da, dobro si primijetio... Sve mu je nešto u stilu "mi se širimo, bit ćete nam kmetovi"
shadowblade

#78 Re: Preliminarni rezultati popisa stanovništva 2013

Post by shadowblade »

Djuro11 wrote:
Hrvatski nacionalisti su odustali od centralne Bosne. To je izgubljeno. Njima je vazno da jacaju u zapadnoj Hercegovini, tj. da u tom dijelu broj Bosnjaka i Srba opada. To i jeste tako, uglavnom. Boli ih kita koliko je Bosnjaka u Sarajevu.
Zapadna Hercegovina je bila 100% Hrvatska jos na popisu 1991.Tako sumnjam da bi ijedan Hrvatski nacionalnost..Posebno dole potpisali takvo sta.Njihov cilj je Mostar kroz fiktivne studente,kroz molbu zapada i pritiske na pojedine politicke partije da se to stanje rijesi.Posebno za njhovu korist.Prelazak Bulevara.Vec sad dolaze i pricaju da su Stari Most srusili ''Muslimani''.Iduci bi bio pretvaranje Mostara u stolnog.,Bez Mostara.Oni imaju Posusje i Capljinu.To su gradici od oko 5000 stanovnika.Manji od jednog Tutina,Oni bez ijednog ozbiljnog grada.Makar 20 000+.Ne mogu da prezive.Kako su prosli u Banjaluckom kraju gdje su nestali ili u Bosanskoj Posavini gdje dobar dio sela danas Srpski.Posljedica je dogovora Bobana i Karadzica znaci u Gracu.NJima je bio cilj

Ovladati Makljenom,uzeti Prozor.Izbiti na Kupres.Preko Kupreskih vrata.Spojiti se s Bugojnom.Ovladati Komarom,jos pride uzeti znaci Travnik.Kraj price..U takvoj situaciji.Bosnjaci bi morali da potpisu kapitalaciju.Posebno sto u ratu Sarajevo je bilo podijeljeno.A danasnjski Unsko-Sanski kanton od preko 4200 km2.Iznosio je 800 km2 Cazinskog dzepa gdje su se autonomasi i borci Armije Bih mlatili izmedju sebe.Ovo sad ti dodje kao da si dosao iz stana od 24 m2 stan od 120 m2.Mislim na Bosnjake Krajine

Hrvati znaju kako planski napad na Bugojno je propao.Sva Srpska sela kao i dobar dio Hrvatskih danas imas Bosnjacku vecinu.Bas sad je ovih dana otvaranje dzamije u Vucipolju kraj Bugojna.Kao i da imas sve jacu i bolju poziciju Bosnjaka u Centralnoj Bosni.Onda ti je sve jasno.

Njima je sad glavni cilj nakon kalvarije u Bugojnu,.Travniku,Konjicu,Kaknju i Varesu.Da se ovlada znaci Mostarom

Ukidanje gradskih izbornih jedinica.Nesto sto je jedini znak da Mostar nije Hrvatski.Im daleko vise smeta nego sto su izgubili par desetina naselja C.Bosne.Pritom vec sad mozes da vidis da kroz organe Hrvatske politike ali i Eu.Sve vise se insistira na terminu jedan covjek jedan glas u Mostaru ali samo tamo.Aparthajd bi mogao da prodje u nekoj tamo Bosni.Gdje su Bosnjaci apsolutna vecina nemaju nikakvog prava.Onda bi imao Dodikov kanal skutora .Ono sto je danas Rtrs.Imao bi u Mostaru

Bez cjelovitog Mostara.Oni nemaju sta da rade.Kraj je tu price.I Zato ce svim silama i dalje pokusati da izbiju na Stari Most.Neretvu.I da mogu reci da je Mostar njihov.Ovako sve sto imaju je jedno malo vece predgradje Mostara bez ikakve kulture,historije, i bilo cega sem par komunistickih visespratnica kakve imas danas po Beogradu i Sarajevu ili Novosibirsku

Koga briga za to uopće, cijela BiH je demografski u cjelini sjebana i osuđena na propast, u zadnjih 20 godina nestalo je 500 tisuća ljudi, više ljudi umire nego se rađa na svim stranama i mnogo više ljudi iseljava nego useljava. Što uopće znači da se rađa više Bošnjačke djece u Glamoču? Pa tko će od te djece ostati živjeti u toj vukojebini kad odrastu? Od čega će živjeti?
Ti i tebi slični od šume ne vidite stabla.
shadowblade

#79 Re: Preliminarni rezultati popisa stanovništva 2013

Post by shadowblade »

Zmaj-bosanski wrote:samo što ti slabo to poznaješ
nisu svi u minusu !!!
malo se informiši
Svi su u minusu, svi gube stanovništvo, bilo negativnim priraštajem, bilo iseljavanjem. Onaj ko kaže da nisu, taj nema blage veze o čemu priča.
shadowblade

#80 Re: Preliminarni rezultati popisa stanovništva 2013

Post by shadowblade »

Zmaj-bosanski wrote:
shadowblade wrote:

Prdnuli su svi u BiH u šišu.
ne isto...jedni su dooobro prnuli, drugi malo manje, treći još dobro stoje
tebi ostaje da pogađaš koji su koji
Kad sabereš, svi su jako dobro prdnuli, a ovo jel neko malo više ili manje spada u onu, rugala se sova sjenici.
dječak sa šibicama

#81 Re: Preliminarni rezultati popisa stanovništva 2013

Post by dječak sa šibicama »

U BiH po zadnjem popisu zivi 3.791.662 stanovnika.

Crkveni podaci govore oko 500.000 katolika Hrvata, posto oni svake godine obilaze domacinstva. Tom broju dodaj jos oko 50.000 popisanih po sistemu "dodjoh i popisah se" sto su praktikovali svi... pa sracunaj.
dječak sa šibicama

#82 Re: Preliminarni rezultati popisa stanovništva 2013

Ali Kemal wrote:Djuro11 , citajuci tvoje postove imam utisak da zelis da kazes da su Bosnjaci opasnost po druga dva naroda u BiH, i za kojih 10-20 godina da ce postati apsolutna vecina i tada ce ostali ostati zarobljeni, porobljeni, istjerani...
Da li zelis to da kazes ili nesto drugo?
Ne zna ni on sam sta laprda... pitanje svih pitanja je, zasto covjek kojeg su Srbi otjerali iz Prijedora, pise kako se "pisa na Prijedor, spalio bi svoju kucu u Kozarcu sutra" i toliko je opterecen Hrvatima.

Kompleksi neki, dijagnoza, sta li vec.
Djuro11

#83 Re: Preliminarni rezultati popisa stanovništva 2013

Post by Djuro11 »

Ove skolske godine.Tj skolske 2013/2014.Cinili su 12% ucenika u osnovnim skolama na razini cijele Bih

Bosnjaci i Romi preko 56%.Ostatak su Srbi

Tako ako se gleda starosna struktura.Poredeci to s aktuelnim brojem ucenika u osnovnim skolama po nacionalnosti ove skolske godine 2013/2014.Tj prosle sad ce skolska 2014/2015.Poredeci broj zivorodjenih.Poredeci i broj prvacica Hrvata koji je jos manji od 12%

Rekao bih da je etnicka struktura danas

Bosnjaci 54%
Hrvati 13%
Srbi 31%
Ostali 2%
Djuro11

#84 Re: Preliminarni rezultati popisa stanovništva 2013

Post by Djuro11 »

Crkveni podaci govore oko 500.000 katolika Hrvata, posto oni svake godine obilaze domacinstva. Tom broju dodaj jos oko 50.000 popisanih po sistemu "dodjoh i popisah se" sto su praktikovali svi... pa sracunaj.
Ocigledno smeta ti istina.Crkveni podatci kazu da je broj katolika 432 177

http://slobodnadalmacija.hr/BiH/tabid/6 ... fault.aspx

Broj katolika u Bosni i Hercegovini je bio 811 000 tad na popisu 1991.Sticajem okolnosti imam podatak po vjeri za sve opcine.Broj Hrvata deklarisanih je bio 760 000.Oko 20 000 Katolika su se izjasnili kao Jugosloveni.Ostali su bili Slovenci,Njemci,,Madjari
Ured za statistiku Biskupske konferencije BiH u utorak je objavio podatke po kojima se vidi da je ukupan broj katolika u toj zemlji u protekloj godini bio 432.177, što je za 3385 manje u usporedbi s 2012. godinom.
Sticajem okolnosti imam podatke za nacionalnu strukturu ucenika osnovnih skola za sve opcine Bosne kao i broj prvacica.Broj Hrvata ove skolske godine iznosi 38 000.S tim ako bude 420 000 Hrvata deklarisanih slavite.Ali ipak mora se priznati.To je ta ista propaganda bez pokrica,bez ijednog podataka,s malo vise maste.
dječak sa šibicama

#85 Re: Preliminarni rezultati popisa stanovništva 2013

Jack, jebes sta? kako mislis dici bosnjacki natalitet ako ne pravis djecu, zakazao si, moram ti to reci.
Hafis

#86 Re: Preliminarni rezultati popisa stanovništva 2013

Post by Hafis »

Pa jel' ti fino rekao jučer: dikeli curu 12 sahata, i to bez vađenja, (ako mu je vjerovati :-) ).
Ja mislim čuje se skika do Stambola :lol:
Kikibombona

#87 Re: Preliminarni rezultati popisa stanovništva 2013

Post by Kikibombona »

Jack u Bosnu izvozi probusene kondome. :D
Hafis

#88 Re: Preliminarni rezultati popisa stanovništva 2013

Post by Hafis »

Kikibombona wrote:Jack u Bosnu izvozi probusene kondome. :D
A fin neki čo'jek, reklo bi se. Vidi se odmah da je dobričina :)
Djuro11

#89 Re: Preliminarni rezultati popisa stanovništva 2013

Post by Djuro11 »

Drzite se teme.Ako nemate podatak ne morate trolati.Iako zadatak nekih je da trolaju temu.Nemaju sta konkretno reci

Ako pogledas naprimjer broj ucenika Bosnjaka.Iako broj prvacica je skoro 57% ove skolske godine .Sve ispod 54% Bosnjaka je namjestaljka

Nije lose.Mora se priznati.Ostaje nekim ''vruc vetar''.Da se lade i trolaju./Jer ipak sve vise je ovo drzava Bosnjaka
dječak sa šibicama

#90 Re: Preliminarni rezultati popisa stanovništva 2013

Djuro11 wrote:Jer ipak sve vise je ovo drzava Bosnjaka
Otkad je Illinois drzava Bosnjaka?
dudlov

#91 Re: Preliminarni rezultati popisa stanovništva 2013

Post by dudlov »

dječak sa šibicama wrote:
Djuro11 wrote:Jer ipak sve vise je ovo drzava Bosnjaka
Otkad je Illinois drzava Bosnjaka?
:D
Kikibombona

#92 Re: Preliminarni rezultati popisa stanovništva 2013

Post by Kikibombona »

Djuro

Kako Bosnjaci stoje u Americi i Evropi?
Raste li broj?
Mjesaju li se sa Afrikancima i Kinezima?
Djuro11

#93 Re: Preliminarni rezultati popisa stanovništva 2013

Post by Djuro11 »

dječak sa šibicama wrote:Jack, jebes sta? kako mislis dici bosnjacki natalitet ako ne pravis djecu, zakazao si, moram ti to reci.
Hoces da gledas?Javit cu curi,siguran sam da ce pristati da gledas.Obicno radim 12-16 sat sexi sesije,pa ako imas slobodnih 12-16 sati.Mozes da gledas.I ucis.Naravno ako nisi obican provokator?

Seks.Demografiju se ne razumijes.Ili si ovdje samo da podjebavas?

Ps:Obavezno javi se.Dogovorit cemo nesto za Juli.Ponesi svijecu.Kod mene je cijelu noc to
Djuro11

#94 Re: Preliminarni rezultati popisa stanovništva 2013

Post by Djuro11 »

Jes ti provokator,ili obicni troler?Ocito se ne razumijes u demografiju?

Hoces da gledas 12 sati sexa uzivo? Javit cu curi.Samo ti javi da znam

Ti ne mozes 12 minuta?Pa nesto si navalio.Jesi ti jos jedan padobranac s Cro foruma.Ocito jesi

Drzite se teme.Kad se ne razumijes u sex,historiju,politiku.Mislim

Nemojmo trolati.Nemas 20 godina valjda?
dječak sa šibicama

#95 Re: Preliminarni rezultati popisa stanovništva 2013

Nisam Dzeksone, ja forumam ovdje.

Nego pitam, slabo radis na natalitetu Bosnjaka, pusti ti to 12 sati sexa, gdje su rezultati?

Znas kako je tamo u Cazinskoj krajini, dok ne napravi 10 dijete on nece ni da razgovara sa hanumom. Slab si Krajisnik, iskreno sam razocaran.
ILVIIR

#96 Re: Preliminarni rezultati popisa stanovništva 2013

Post by ILVIIR »

hahah..kakva je ov akcija raja.. uvijek prekasno skontam..

ima li gdje da se covjek pretplati za novo-otvorene teme ovog tipa :D
jiji

#97 Re: Preliminarni rezultati popisa stanovništva 2013

Post by jiji »

Nije čudo da Djuro ima 2 stana kad mu se cura seksa 12 sati dnevno. Pošto možemo utvrditi da nikad ne prođe ni sat vremena da Djuro nije na forumu,možemo samo zaključiti da njegovu curu netko drugi guzi 12 sati. Nije Djuro glup,ako mu već drugi moraju seksat curu,neka to rade u drugom stanu.
Ecci
Vozim: Biciklam

#98 Re: Preliminarni rezultati popisa stanovništva 2013

Post by Ecci »

Djuro11 wrote: Sujeta je ok.Imas koristi da se ispuses.Obicno preferiram 12-16 sati seksa radi tog s curom.
Gigant :D
jiji

#99 Re: Preliminarni rezultati popisa stanovništva 2013

Post by jiji »

Ecci wrote:
Djuro11 wrote: Sujeta je ok.Imas koristi da se ispuses.Obicno preferiram 12-16 sati seksa radi tog s curom.
Gigant :D
Ekipa dođe odradi svoje,a za tih 12-16 sati Djuro se ispuse na forumu.
ParadigmaMogUma

#100 Re: Preliminarni rezultati popisa stanovništva 2013

Post by ParadigmaMogUma »

Ali Kemal wrote:D i za kojih 10-20 godina da ce postati apsolutna vecina ?
Bosnjaci su vec danas apsolutna vecina.
Post Reply