A_A_AKCIJA wrote: ↑28/08/2023 23:40
nauticamid wrote: ↑28/08/2023 23:20
Zašto na press konferenciji ne izađu sa tom informacijom da ih je Dodole ebo samo tako?
A pressica vas još boli, to je znači
Biće toga još, tek se krenulo.
Za zakon fakat ne znam đe je zapelo, biće ovih dana vijest. Kako rekuh, i naši su imali primjedbu.
Ja znam da vi navijate da država što manje napreduje, ali neće biti tako.
Ma ne boli mene ništa. To što gospodin priča, to ti mačku o rep. Znaš onu, gledaj sta radi, a ne šta priča.
A taj tvoj Milutin samo priča, laje na sve strane, a djela nema na vidiku. Optužuje ljude za ovo ili ono, a tužbe nema na sudu.
A što tiče navijanja, da ste bogdom vi ebali Dodika niko ne bi bio sretniji. Da ste prvo tražili da se izglasaju ta tri zakona, ne pet nego ova tri što su dogovorena u stočnom Sarajevu za ovog ministra, pa onda vi njega s.ebali i ne izglasali njegovog ministra.
Na kraju dobiste dva od tri(ostade najvažniji zakon neizglasan), a ode ministar.
E to bi bio šou i napredak u pregovaranju malog bošnje, a vi nastavili stazama sda revolucije. A obećali ste da ćete biti bolji
Nego dok ovo kucam pade mi na pamet izraz lica Heleza sa danasnjeg sastanka sa amerima. Ono znaš, trepni Zukane ako su te oteli
Šta li su mu rekli i naredili pa ima onakav izraz lica?
Hajde Zukane stisni pa reci šta si sve pretrpio i kako su pregazili bosanski/bošnjački korpus na današnjem sastanku.
Izraz lica sve govori. Sumnjam da nam se dobro piše.