bogumil-8 wrote:Nekoliko diskutanata u ovoj temi ima "boju nacionaliste" te im (svima redom) postavljam zajedničko pitanje:
Kome (Hrvatima, Srbima, Bošnjacima, "ostalima") bi bio "uskraćen zastupnik", ili "ugrožen nacionalni interes" ako bi bio kandidovan i bio izabran od bilo koje stranke i bilo kojeg "naroda" gospodin Bogić Bogićević?!
Koga to u BiH on ne bi valjano zastupao? Lopove i naciste, te klero-nacionaliste ne računam (njima i treba "zapapriti").
Postoji i "plan normalnih ljudi"! Na njima je da pokrenu "ofanzivu" i pokažu da još uvijek u BiH ima dovoljno "normalnih" koji mogu i hoće živjeti, raditi i stvarati zajedno (za svoje dobro i za dobrobit svih u BiH).
Edit: "Pravi zastupnik" Hrvata je: M. Boban, D. Kordić, A. Jelavić, I. Andrić -Lužanski, D. Čović, I. Miro Jović, .... (oni će "usrećiti" Hrvate , kao što ih je i M. Tuđman "usrećio").
Kome ne valjaju: Dragan Vikić, Željko Komšić, Dragan Lukač, Stjepan Šiber,..., nek se nosi u p. m.!!!
Prave i krive zastupnike valjda bira narod. Izvini, nemam nista protiv tebe, ali ipak ja znam bolje tko mene predstavlja i sta je najbolje za mene od tebe. Tvoja posljednja recenica je dno dna, sami primitivizam, izljev bijesa, ukratko fekalija. Kao ti ces odrediti tko je dobar, a tko nije dobar Hrvta, i ako netko ima nesto protiv npm. Sibera neka se goni tamo odakle je izasao. Ma koja "multi-kulti" tolerancija, uvazavanje, teznja ka kompromisu, dijalogu i itd. Na desetine tisuca ljudi iz Lasvanske doline vole ovu zemlju, zive ovdje i zele da nastave zivjeti ovdje, a ne vole i ne cijene Sibera. I sta sad!!!???? Oni su olosi, primitivci ili sta li vec!!!??? Na primjer jedan Rajkovic ili Pera Gudelj sigurno nisu fanatici Sibera, a zaposlili su na ticuce ljudi i to raznih nacionalnosti, te im na taj nacin omogucili da ostanu na svojim visestoljetnim ognjistima, a ne da idu van Lasvanske doline. Uradili su vise nego Siber koji trabunja kojekakve imaginarne i nerealne gluposti i koji je potpuno marginalan lik. Od kada je on ili netko drugi (bilo tko) mjerilo domoljublja??? Sta to imamo kg za masu, cm i metre za daljinu, a Sibera za domoljublje prema BiH???? Ili Komsica???? Koja gomila gluposti!!!! Odredjena i samoprozvana skupina "domoljuba" treba odredjivati prava drugima i odredjivati sta je najbolje za druge. Pa pustimo svakog da odluci sta je najbolje za njega i tko ce ga predstavljati!