Naša stranka podržava Harisa Silajdžića?

Post Reply
Zelenas

#1 Naša stranka podržava Harisa Silajdžića?

Post by Zelenas »

I meni zvuči nevjerovatno, ali sam upravo čuo da će NS u narednih dan-dva izaći sa saopštenjem u kojem će podržati Harisa Silajdžića na izborima za člana Predsjedništva BiH. :oops:
Jel' moguće ovo u životu? :x

Zna li neko nesto o ovome?
Blobi

#2 Re: Naša stranka podržava Harisa Silajdžića?

Post by Blobi »

NS je kao neki veoma bitan faktor?
NKVD

#3 Re: Naša stranka podržava Harisa Silajdžića?

Post by NKVD »

Ne samo njega nego i Milorada Dodika, rahmetli Franju Tuđmana, mošti Slobodana Miloševića, kosti dede a vizionara Alije, kamu i nož Mihajlovića Draže i, da ne zaboravim našeg koalicionog partnera iz vremena vezanja zastava, jednog i jedinog doktora Dabića.

Sve njih, uključujući i njihova djela, podržava i pozdravlja NS, četničko-panislamsko-vatikanska stranka!

Tito te mrtvi jebo, šta je ovo...
Zana.

#4 Re: Naša stranka podržava Harisa Silajdžića?

Post by Zana. »

Naravno, NS-u je SDP veci problem nego energetska mafija. Nista neocekivano...
DepraUbiVepra
Location: Previše smo voljeli zvijezde, da bismo se bojali noći!

#5 Re: Naša stranka podržava Harisa Silajdžića?

Post by DepraUbiVepra »

Zana. wrote:Naravno, NS-u je SDP veci problem nego energetska mafija. Nista neocekivano...
Naravno, to si zaključila na osnovu čega? Budi ljubazna citiraj ko je to rekao da ga svi odmah naružimo!
Control panel

#6 Re: Naša stranka podržava Harisa Silajdžića?

Post by Control panel »

ako je tacno to im je definitivni auto gol
cyprus

#7 Re: Naša stranka podržava Harisa Silajdžića?

Post by cyprus »

Ja se nadam da ovo nije tačno...
liliac

#8 Re: Naša stranka podržava Harisa Silajdžića?

Post by liliac »

cyprus wrote:Ja se nadam da ovo nije tačno...
pa, kome to jos nije jasno? bajic dvije veceri zaredom gostuje na tv1...
faer

#9 Re: Naša stranka podržava Harisa Silajdžića?

Post by faer »

DepraUbiVepra wrote:
Zana. wrote:Naravno, NS-u je SDP veci problem nego energetska mafija. Nista neocekivano...
Naravno, to si zaključila na osnovu čega? Budi ljubazna citiraj ko je to rekao da ga svi odmah naružimo!

sinoc bajic govori ko da je harisov kandidat za parlament. ma fuj. prodase se ljudi za zvjezdicu u danima i deset minuta na tv1.

fuj.
Control panel

#10 Re: Naša stranka podržava Harisa Silajdžića?

Post by Control panel »

ma dzaba Harisu i NS ako njega reis ne podrzi papa predsjednistvo.
sve ce se znati u petak ko ce biti bosnjacki clan predsjednistva :D

i da dodam i dzumhur, ibricic, magas, balic, arnaut i dudakovic pride. reis je gigant. :D
DepraUbiVepra

#11 Re: Naša stranka podržava Harisa Silajdžića?

Post by DepraUbiVepra »

Evo potpune informacije:

PRESS SLUŽBA NAŠE STRANKE
ODJELJENJE ZA SPECIJALNE OPERACIJE

Naša stranka će u trenutku nastupanja predizborne šutnje sazvati konferenciju za štampu. Vojna hunta Naše stranke će proglasiti izvanredno stanje i donijeti Ukaz o imenovanju tročlanog Para-predsjedništva Bosne i Hercegovine u slijedećem sastavu:

- Jakov Finci
- Dervo Sejdić &
- Elvis Presley

Prvobitna nakana o imenovanju Harisa Silajdžića za trećeg člana Para-predsjedništva je bila neodrživa zbog toga što je Finci zahtijevao da se za to mjesto raspiše tender sa najmanje tri ponuđača. Dilemu je razriješio Elvis, otpjevavši "love me Tender" u dvije verzije i jednoj inačici službenih bh. jezika, što je oduševilo sve prisutne, ali i brojne nazočne. Također nije prošao ni prijedlog da tročlano predsjedništvo čini Chuck Norris, jer je pomenuti pripadnik svih konstitutivnih naroda, što bi dovelo do majorizacije. Ukaz će biti objavljen u Službenim novinama i internom biltenu Naše Stranke Višednevnom Gnjavazu.
Last edited by DepraUbiVepra on 27/09/2010 16:30, edited 1 time in total.
travnik

#12 Re: Naša stranka podržava Harisa Silajdžića?

Post by travnik »

Meni ovo zvuči nevjerojano i nadam se da nije točna informacija.
Suti i trpi

#13 Re: Naša stranka podržava Harisa Silajdžića?

Post by Suti i trpi »

:mrgreen: :mrgreen:

Kakva je ovo glupost :mrgreen: ? Je l ima neko ko je zaista povjerovo u ovu glupost :mrgreen: ?

Da je mene pito, Bajic se na tom mediju nikada ne bi pojavio. TV1 je u rangu sa Avazom, a takve medije treba ignorisati. Nasa stranka je bojkotovana od strane vecine medija, a da stvar bude gora, sa time prednjaci FTV koja bi trebala biti televizija svih gradjana Federacije.
liliac

#14 Re: Naša stranka podržava Harisa Silajdžića?

Post by liliac »

travnik wrote:Meni ovo zvuči nevjerojano i nadam se da nije točna informacija.
u demokratskoj praksi svih normalnih zemalja je da partije koje nemaju svoje predsjednicke kandidate podrze jednog, drugog ili treceg kandidata. ako ovo nije tacno, a ja se usprkos tome sto stvarnost govori nesto drugo nadam da nije, NS jednostavno treba da se izjasni: koga oni podrzavaju u izborima za clana predsjednistva i pozovu svoje birace da glasaju za to nekoga. jednostavno, zar ne?
luckylaka

#15 Re: Naša stranka podržava Harisa Silajdžića?

Post by luckylaka »

Bajic-Silajdzic-TV1 :thumbup: :bih:
mirash

#16 Re: Naša stranka podržava Harisa Silajdžića?

Post by mirash »

Zelenas wrote:I meni zvuči nevjerovatno, ali sam upravo čuo da će NS u narednih dan-dva izaći sa saopštenjem u kojem će podržati Harisa Silajdžića na izborima za člana Predsjedništva BiH. :oops:

nemojte se paliti. to ovi fahrini mute vodu.
izdajnici...
theTruePath

#17 Re: Naša stranka podržava Harisa Silajdžića?

Post by theTruePath »

Control panel wrote:ma dzaba Harisu i NS ako njega reis ne podrzi papa predsjednistvo.

i da dodam i dzumhur, ibricic, magas, balic, arnaut i dudakovic pride. reis je gigant. :D

reis podrzava Harisa za clana

a SBB na drugim nivoima

provereno :D :D :D
mirash

#18 Re: Naša stranka podržava Harisa Silajdžića?

Post by mirash »

theTruePath wrote:
Control panel wrote:ma dzaba Harisu i NS ako njega reis ne podrzi papa predsjednistvo.

reis podrzava Harisa za clana

a SBB na drugim nivoima

provereno :D :D :D
jebe se reisu. ima co'ek tri partije.
buzzer

#19 Re: Naša stranka podržava Harisa Silajdžića?

Post by buzzer »

Zelenas wrote:I meni zvuči nevjerovatno, ali sam upravo čuo da će NS u narednih dan-dva izaći sa saopštenjem u kojem će podržati Harisa Silajdžića na izborima za člana Predsjedništva BiH. :oops:

eh sad si im ga shukn'o. cetnickoustaskopederskosandzacko kukavicje jaje. :thumbup:
DepraUbiVepra

#20 Re: Naša stranka podržava Harisa Silajdžića?

Post by DepraUbiVepra »

liliac wrote:
u demokratskoj praksi svih normalnih zemalja je da partije koje nemaju svoje predsjednicke kandidate podrze jednog, drugog ili treceg kandidata. ako ovo nije tacno, a ja se usprkos tome sto stvarnost govori nesto drugo nadam da nije, NS jednostavno treba da se izjasni: koga oni podrzavaju u izborima za clana predsjednistva i pozovu svoje birace da glasaju za to nekoga. jednostavno, zar ne?
Jedino što je nejasno, da li treba da im narede, da im zaprijete ili da ih ucijene... Glasači su bagra, moraš im sve crtati...
DepraUbiVepra

#21 Re: Naša stranka podržava Harisa Silajdžića?

Post by DepraUbiVepra »

Eno Oprah pravi emisiju o našoj stranci da digne gledanost!
Suti i trpi

#22 Re: Naša stranka podržava Harisa Silajdžića?

Post by Suti i trpi »

liliac wrote:
Sve bi to bilo u redu da se NS nije ostro suprostavila svim nacionalistickim strankama, a Hare je predsjednik jedne takve. Sve bi to bilo u redu da se NS nije ostro suprostavila svim kriminalnim strankama, a Hare je predsjednik jedne takve. Sve bi to bilo u redu da NS nije porucila da bojkotuje izbore za predsjednistvo, jer su 'ostali' diskriminisani ovakvim ustavnim uredjenjem.

Ako bi se ovo pokazalo kao tacno, onda bih ih smatrao najvecim ljigavcima na svijetu. Ipak, oni do sada nisu nicim zasluzili da vjerujemo u ovakve gluposti koje im se podvaljuju. Do sada su bili krajnje moralni i principijelni... Vjerujem da ce takvi ostati, jer u njima vidim jedinu sansu da se ova drzava izvuce iz nacionalistickog ludila, kriminala i korupcije.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#23 Re: Naša stranka podržava Harisa Silajdžića?

Post by -LIBERO- »

Podrzat cemo Harisa Silajdzica a za predsjednika RS-a Milorada Dodika :D

Jeste sada zadovoljni? :D :dance: :lol:
no_pasaran

#24 Re: Naša stranka podržava Harisa Silajdžića?

Post by no_pasaran »

Pa čovječe čitaš li ti Dane?! Zar ti nije jasno da je Haris odlučio pokušati potkopati SDP preko NS-a a da je Bajić na to pristao radi nekolicine stolica u Kantonalnom parlamentu.

Šta je tu čudno, kada je Njihovoj Stranci veći problem opozicije nego pozicija, sve je jasno. Dakle, NS nas magarči i pravi od nas budale misleći da nemamo ni trun znanja o političkom sistemu BiH.

Jedna mala šala:

Ako se stranka zove "Naša Stranka", i ako je "Haris Silajdžić NAŠ!" - šta misliš ko je čiji ;)
liliac

#25 Re: Naša stranka podržava Harisa Silajdžića?

Post by liliac »

-LIBERO- wrote:Podrzat cemo Harisa Silajdzica a za predsjednika RS-a Milorada Dodika :D

Jeste sada zadovoljni? :D :dance: :lol:
dobar je sarkazam, ali bojim se da ne odgovara na pitanje. a principijelnost? pa, jeste, principijelno je to sto dino mustafic ima prostora u avazu skoro ko utemeljitelj, sto bajic ide hadzifejsu u emisiju nakon sto je ns izdao saopstenje u pljunuo na energetsku mafiju... meni se cini da je pecaninov pritisak urodio plodom. a vi sad gledajte. nego, fakat za koga ce ns reci svojim biracima da glasaju na iducim izborima? hoce li se neko izjasniti o tome?
Post Reply