Mujezinovic novi premijer FBiH?!

Post Reply
lazni penzioner

#151 Re: Mujezinovic novi premijer FBiH?!

Post by lazni penzioner »

feral.tribune wrote: ili stavio kokardu na celo i napao onih 25 % sto smrdi na laz i lopovluk .

Lijepo je vidjeti kakva mrznja prema bosnjacima i svemu bosnjackom izbija iz vas komunista, a u biti latentnih cetnika. Mogu misliti kako je bilo tesko ostati u ratu ovdje, sa ovim sljamom balijskim, dok su braca po sumskom porijeklu plemenito unistavala sve sto smrdi na laz i lopovluk. :)
lazni penzioner

#152 Re: Mujezinovic novi premijer FBiH?!

and wrote: daj malo nas podsjeti kada su bošnjaci bili najugroženiji,kada ih je najviše nastradalo i ko je tada došao na vlast?
Bosnjaci su bili najugrozeniji u periodu 1990. godine pa do 1995., kada se na demokratski i slobodni narod srucila sva moc komunisticke i agresorske paravojske.
and wrote: umjesto što se borite sa "domaćim izdajnicima",
Ko kaze da se borimo sa domacim izdajnicima? Ja vas samo prcam po forumu u slobodno vrijeme, i kako vidim, vrlo uspjesno. Putnik namjernik ce vidjeti mase komunistickih forumasa kako pozivaju na pokolje i prevaspitanje sandzaklija, balija, zelenih, itd. S druge strane, pomazem vam da dobijete glasove u RS-u, gdje objektivno KP i pripada. :D
Adriatic

#153 Re: Mujezinovic novi premijer FBiH?!

Post by Adriatic »

lazni penzioner wrote:
feral.tribune wrote: ili stavio kokardu na celo i napao onih 25 % sto smrdi na laz i lopovluk .

Lijepo je vidjeti kakva mrznja prema bosnjacima i svemu bosnjackom izbija iz vas komunista, a u biti latentnih cetnika. Mogu misliti kako je bilo tesko ostati u ratu ovdje, sa ovim sljamom balijskim, dok su braca po sumskom porijeklu plemenito unistavala sve sto smrdi na laz i lopovluk. :)
Tako je. Kad te satjeraju u ćošak a ti opleti o četnicima, stradanju, nacionalnom jedinstvu.
To uvijek pali.
A džepovi se i dalje pune.
Zna se i čiji.
lazni penzioner

#154 Re: Mujezinovic novi premijer FBiH?!

Adriatic wrote:Tako je. Kad te satjeraju u ćošak a ti opleti o četnicima, stradanju, nacionalnom jedinstvu.
To uvijek pali.
A džepovi se i dalje pune.
Zna se i čiji.
Nema sta, pred snagom komunistickih argumenta covjek jednostavno izgubi glavu, i moram konsultovati "SDA vodic za PR na forumima, situacija 6.5.A - satjeran u cosak" da bih znao sta ciniti. 8-)
HAVANA

#155 Re: Mujezinovic novi premijer FBiH?!

Post by HAVANA »

bingov buraz

#156 Re: Mujezinovic novi premijer FBiH?!

Post by bingov buraz »

Pogledajmo samo ovaj bezobrazluk,kuknjava kriza ovo ono... :x za ovog na zadnjoj slici se otvoreno sumnja da ima otvoren racun na kajmanskim ostrvima
Image
Image
Image

Sta tek reci za ovu mladu damu,lafo nema sta obuci...poderana gologuza hoda al zato kese pune :x
Image
popajic

#157 Re: Mujezinovic novi premijer FBiH?!

Post by popajic »

lazni penzioner je napisao/la:Niko ne kaze da zemlja nije u krizi. Cijeli svijet je u krizi, u tome ni nasa drzava ne moze biti izuzetak. Stvar je u tome sto stvari mogu biti ovakve kakve jesu ili gore. E pa gore bi bile ako bi se komunisticki zlocinci docepali federalnog nivoa vlasti, jer bi uz ekonomsku krizu koje bi bilo ionako, sada Bosnjaci opet postali ugrozeni i na ovih svojih 25% BiH uslijed komunistickog dodvoravanja Srbima i Hrvatima. Sjetimo se, prosli put su komunisti izmijenili izborni zakon, poceli brisati Bosnjake iz drzavljanstva, pokrenuli hajke na maltene svakog vidjenijeg Bosnjaka, dok je Dodo sa druge strane rahatno gradio svoju bazu moci. Nece moci vise. Prosli put su vam Bosnjaci dali glas zbog nezadovoljstva prema SDA (podmetnuta vam je SBiH kako bi vas se iskontrolisalo i sprijecilo da ucinite previse stete, samo dovoljno da se iskrompromitirate :D ), medjutim ne da se niste pokazali kao alternativa, da ste bogdo samo lose radili svoj posao, vec ste poceli i rasturati ovo malo jada od drzave. Prihvatite da dobijate i to malo glasova zbog toga sto svijetu treba pokazati kako smo demokraticni i pluralni. Ne sumnjajte da ako dodje do situacije stani-pani, letite ispod cenzusa jer nam domaci izdajnici ne trebaju. 8-)
Odustao sam od jurisanja na vjetrenjace, ALI ovo... :-)
Izbori su pred vratima - blago nama sa ovakvim rezonima raznoraznih laznih penzionera :shock: ( neka nama nase SDA i bratskih joj nacinalnih stranaka ! Ako iko oni su pokazali da nas mogu izvuci iz govana :-) Ups...pa, ko nas uvali u govna :o )
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#158 Re: Mujezinovic novi premijer FBiH?!

Post by Chmoljo »

lazni penzioner wrote:

sva sreća pa ima tako malo pismenih ljudi, a samim tim i manje latentnih četnika, jel de? :)
jazzer

#159 Re: Mujezinovic novi premijer FBiH?!

Post by jazzer »

lazni penzioner wrote:

Lijepo je vidjeti kakva mrznja prema bosnjacima i svemu bosnjackom izbija iz vas komunista, a u biti latentnih cetnika.
Tata ti je latentni chetnik.

Cetnici, komunisti, ustase, novinari...Samo lijepite kvalifikacije ali nijednog momenta ne gledate sta vi radite
vec 20 godina pod plastom islama i zastite Bosnjaka!! Pa ako svi mi seremo ti nas nemoj slusati nego pogledaj
malo oko sebe!!! Sta vidis?? Blagostanje?? Sjaj?? Ljepotu??
BSn

#160 Re: Mujezinovic novi premijer FBiH?!

Post by BSn »

Chmoljo wrote:
lazni penzioner wrote:

sva sreća pa ima tako malo pismenih ljudi, a samim tim i manje latentnih četnika, jel de? :)
Je l' ovo cekamo zoomketa? :D
Chmoljo

#161 Re: Mujezinovic novi premijer FBiH?!

Post by Chmoljo »

BSn wrote:
Chmoljo wrote:
lazni penzioner wrote:

mah, ja neću da ga dozivam... uživam gledati koliko se u blatu mogu valjati ovi što "uživaju prcati glupe komunjare" :mrgreen:

ono što je najžalosnije jeste to da i ovo što pišu, ne pišu iz uvjerenja. bilo je ovakvih ljudi puna KP, pa su '90 prešli u SDA, kao što se može vidjeti.

a i neka su. sad se manje trebaju provjetravati prostorije u kojima obitavaju. ne volim propuh.
bingov buraz

#162 Re: Mujezinovic novi premijer FBiH?!

Post by bingov buraz »

Nego da podrzimo ovu akciju iniciranu od strane naseg premijera

Image

sacuvajmo nase najmladje od posasti nosenja punih kesa,situacija je dramaticna pogledajte samo ovo

Image

Pridruzimo se akciji unistavanja kesa

Image

Podrska za akciju dolazi i od premijer manjeg entiteta

Image
Transkript razgovora
Dodik-halo Mujaga kako zdravlje,cujem da rezilis te tvoje da previse nosaju kese,tako treba ja sam to ovde vec rijesio za sva vremena
Mujezinovic-lahko je tebi...
Dodik-sta lako pa znas li ti bolan da se mi Srbi vec vekovima borimo sa tim zlom zvanim kese,pa nas najveci junak Kraljevic Marko je bar 200 puta ubio onog zlotvora Musu KESEdziju al dzaba evo saljem ti friske slike sa ovim zlotvorom na prvoj je on glavom i bradom a na drugoj se jasno vidi zlocinacka namjera prema neduznoj prolaznici

Image
Image

Mujezinovic-auuuu...zlo i naopako
Dodik-e Mujaga jos da ti kazem da sam ja iz partizanske porodice
Mujezinovic-aha...nista vidjecu ja ako ovo ne upali pokusacu onu varijantu ''imas ceker vrati kesu'' ili nesto slicno
Dodik-nek je sa srecom,aj'zdra'o
TheOneandOnly

#163 Re: Mujezinovic novi premijer FBiH?!

Post by TheOneandOnly »

Lud i ponosan wrote:Hoce li koji iz redova celavaca da odgovori barem na neka od ovih pitanja?
Prvo kuci - mamici i tatici - na prevaspitanje jer te ocito nisu dovoljno lijepo odgojili i nisu te naucili kako da se obracas osobi sa kojom diskutujes. Tek onda ces vjerovatno dobiti odgovor na tvoja pitanja. Jel' jasno? :wink:
BSn

#164 Re: Mujezinovic novi premijer FBiH?!

Post by BSn »

Chmoljo wrote:
BSn wrote:
Chmoljo wrote:
mah, ja neću da ga dozivam... uživam gledati koliko se u blatu mogu valjati ovi što "uživaju prcati glupe komunjare" :mrgreen:

ono što je najžalosnije jeste to da i ovo što pišu, ne pišu iz uvjerenja. bilo je ovakvih ljudi puna KP, pa su '90 prešli u SDA, kao što se može vidjeti.

a i neka su. sad se manje trebaju provjetravati prostorije u kojima obitavaju. ne volim propuh.
A ja se sve ove godine pitam sto oni uvijek sa sobom nose vise dresova?! Ono se oni boje propuha, pa zato.

Sto se tice Mujezinovica, lik zivi u nekom svom svijetu i njemu da nuklearna padne, on bi je negir'o i rek'o da nema nikakve nuklearke. Bas se ubio za vodju, al' Sjeverne Koreje. Ne zanima njega sta narod, kolege politicari i eskperti pricaju, on fura svoje, pa makar nem'o ni jednog argumenta, a i sta ce mu to, pa on je vlast. 8-)
BSn

#165 Re: Mujezinovic novi premijer FBiH?!

Post by BSn »

lazni penzioner wrote:Niko ne kaze da zemlja nije u krizi. Cijeli svijet je u krizi, u tome ni nasa drzava ne moze biti izuzetak. Stvar je u tome sto stvari mogu biti ovakve kakve jesu ili gore. E pa gore bi bile ako bi se komunisticki zlocinci docepali federalnog nivoa vlasti, jer bi uz ekonomsku krizu koje bi bilo ionako, sada Bosnjaci opet postali ugrozeni i na ovih svojih 25% BiH uslijed komunistickog dodvoravanja Srbima i Hrvatima. Sjetimo se, prosli put su komunisti izmijenili izborni zakon, poceli brisati Bosnjake iz drzavljanstva, pokrenuli hajke na maltene svakog vidjenijeg Bosnjaka, dok je Dodo sa druge strane rahatno gradio svoju bazu moci. Nece moci vise. Prosli put su vam Bosnjaci dali glas zbog nezadovoljstva prema SDA (podmetnuta vam je SBiH kako bi vas se iskontrolisalo i sprijecilo da ucinite previse stete, samo dovoljno da se iskrompromitirate :D ), medjutim ne da se niste pokazali kao alternativa, da ste bogdo samo lose radili svoj posao, vec ste poceli i rasturati ovo malo jada od drzave. Prihvatite da dobijate i to malo glasova zbog toga sto svijetu treba pokazati kako smo demokraticni i pluralni. Ne sumnjajte da ako dodje do situacije stani-pani, letite ispod cenzusa jer nam domaci izdajnici ne trebaju. 8-)

Kazes komunisti brisali Bosnjake iz drzavljanstva.
K'o prvo, nauci razliku izmedju socijalizma, komunizma i socijaldemokratije - cisto da bi neko pomislio da si politicki pismen, ovako odajes dojam nekoga ko pise, a ne zna ni sta pise (napadas nekoga, a ne znas ni koga napadas).
Druga stvar, ti tvoji "komunisti" su ispisali nekoliko Bosnjaka iz drzavljanstva i "isporucili" SAD-u nekoliko naturalizovanih Bosnjaka. Istovremeno, najveci zastitnici bosnjackih interesa SDA i SzBiH su poslali 600 policajaca na Bosnjake i okaraktersiali ih kao teroriste. SDA i SzBiH su ucinili nevjerovatno stetu Bosnjacima u svijetu, jer su rekli da u BiH zive bosnjacki teroristi (a sve zahvaljujuci nekoliko zapljenjenih pusaka).
Nije da ja branim one separatiste iz G. Maoce, ali po tvojoj logici vise je zla Bosnjacima donjela SDA, nego "komunisti", te ih je, usput, okarakterizirala kao teroriste.

SDP-u ste zamjerali policijsku drzavu, a vasa je vlast donjela Taju i Svilenog i sve neduzne zrtve koje su njihovu nesposobnost platile zivotom.

Sto se tice izbora koje spominjes, padate il' sad u oktobru, il' za 4 godine. Mada, ne brinem se ja za vas - cuvate vi crveni dres negdje pri ruci da ga odjenete po potrebi, isto k'o sto ste odjenuli zeleni 1990.
lazni penzioner

#166 Re: Mujezinovic novi premijer FBiH?!

BSn wrote:K'o prvo, nauci razliku izmedju socijalizma, komunizma i socijaldemokratije - cisto da bi neko pomislio da si politicki pismen, ovako odajes dojam nekoga ko pise, a ne zna ni sta pise (napadas nekoga, a ne znas ni koga napadas).
Ko je ono pravni nasljednik rahmetli Komunisticke Partije? :) Socijaldemokratija je jedna od normalnih politickih opcija u svijetu. Fasisticki nastrojeni komunisti to nisu. (da ne biste zvali mamicu i taticu admina da rastjeruje neistomisljenike, ako zatreba postaviti cu ovdje masu komentara deklariranih KP-ovaca na ovome forumu kojih se ni zadrti clanovi NSDAP-a ne bi postidjeli, tipa: protjerajmo sandze i one iz istocne bosne, kulturna polucija "naseg" grada, mrs u Srbiju, pobijmo ovih 25% BiH u kojoj zive bosnjaci, pobijmo politicare i one koji glasaju za njih, itd..)
BSn wrote: Druga stvar, ti tvoji "komunisti" su ispisali nekoliko Bosnjaka iz drzavljanstva i "isporucili" SAD-u nekoliko naturalizovanih Bosnjaka. Istovremeno, najveci zastitnici bosnjackih interesa SDA i SzBiH su poslali 600 policajaca na Bosnjake i okaraktersiali ih kao teroriste. SDA i SzBiH su ucinili nevjerovatno stetu Bosnjacima u svijetu, jer su rekli da u BiH zive bosnjacki teroristi (a sve zahvaljujuci nekoliko zapljenjenih pusaka).
Nije da ja branim one separatiste iz G. Maoce, ali po tvojoj logici vise je zla Bosnjacima donjela SDA, nego "komunisti", te ih je, usput, okarakterizirala kao teroriste
Kad se vec razbacujes savjetima tipa "nauci nesto", nauci i ti razliku izmedju nelegalnog izrucenja BH drzavljana trecoj strani, i sasvim legalne obrade BH drzavljana u i kroz BH institucije. :)
Chmoljo

#167 Re: Mujezinovic novi premijer FBiH?!

Post by Chmoljo »

lazni penzioner wrote:
BSn wrote:K'o prvo, nauci razliku izmedju socijalizma, komunizma i socijaldemokratije - cisto da bi neko pomislio da si politicki pismen, ovako odajes dojam nekoga ko pise, a ne zna ni sta pise (napadas nekoga, a ne znas ni koga napadas).
Ko je ono pravni nasljednik rahmetli Komunisticke Partije? :) Socijaldemokratija je jedna od normalnih politickih opcija u svijetu. Fasisticki nastrojeni komunisti to nisu. (da ne biste zvali mamicu i taticu admina da rastjeruje neistomisljenike, ako zatreba postaviti cu ovdje masu komentara deklariranih KP-ovaca na ovome forumu kojih se ni zadrti clanovi NSDAP-a ne bi postidjeli, tipa: protjerajmo sandze i one iz istocne bosne, kulturna polucija "naseg" grada, mrs u Srbiju, pobijmo ovih 25% BiH u kojoj zive bosnjaci, pobijmo politicare i one koji glasaju za njih, itd..)
dakle, nemaš pojma :)
lazni penzioner

#168 Re: Mujezinovic novi premijer FBiH?!

Chmoljo wrote:dakle, nemaš pojma :)

Ah da, pa komunisti su u biti antifasisti. To sto dijele metode i stavove sa fasistima, to je nebitno. Sram me bilo, zaboravio sam osnovnu mantru :( :D
Chmoljo

#169 Re: Mujezinovic novi premijer FBiH?!

Post by Chmoljo »

lazni penzioner wrote:
Chmoljo wrote:dakle, nemaš pojma :)

Ah da, pa komunisti su u biti antifasisti. To sto dijele metode i stavove sa fasistima, to je nebitno. Sram me bilo, zaboravio sam osnovnu mantru :( :D
koju mantru? da nemaš pojma? jesi, naravno :)
ultima_palabra

#170 Re: Mujezinovic novi premijer FBiH?!

Post by ultima_palabra »

Ja bih samo protjerao ove iz stranačke centrale :D
Treba uvest neka pravila, da ne može novi na forumu pa odmah na Politiku :-D Treba prvo sto postova na Ljubav i Sex, pa neka se tamo dokaže, vidim da pominje neko prcanje :lol:
Chmoljo

#171 Re: Mujezinovic novi premijer FBiH?!

Post by Chmoljo »

ultima_palabra wrote:Ja bih samo protjerao ove iz stranačke centrale :D
Treba uvest neka pravila, da ne može novi na forumu pa odmah na Politiku :-D Treba prvo sto postova na Ljubav i Sex, pa neka se tamo dokaže, vidim da pominje neko prcanje :lol:
ma ne znam samo u šta sprca tolike godine da nauči neke osnovne pojmove kojima se kiti.

nek priupita Ajanovića, on je bio u zlom KP-u, možda je tamo nešto naučio po tom pitanju. a eno počeo je i Fatihe učiti... napreduje čovjek, dolazi tobe :D
BSn

#172 Re: Mujezinovic novi premijer FBiH?!

Post by BSn »

lazni penzioner wrote:
BSn wrote: Druga stvar, ti tvoji "komunisti" su ispisali nekoliko Bosnjaka iz drzavljanstva i "isporucili" SAD-u nekoliko naturalizovanih Bosnjaka. Istovremeno, najveci zastitnici bosnjackih interesa SDA i SzBiH su poslali 600 policajaca na Bosnjake i okaraktersiali ih kao teroriste. SDA i SzBiH su ucinili nevjerovatno stetu Bosnjacima u svijetu, jer su rekli da u BiH zive bosnjacki teroristi (a sve zahvaljujuci nekoliko zapljenjenih pusaka).
Nije da ja branim one separatiste iz G. Maoce, ali po tvojoj logici vise je zla Bosnjacima donjela SDA, nego "komunisti", te ih je, usput, okarakterizirala kao teroriste
Kad se vec razbacujes savjetima tipa "nauci nesto", nauci i ti razliku izmedju nelegalnog izrucenja BH drzavljana trecoj strani, i sasvim legalne obrade BH drzavljana u i kroz BH institucije. :)
1. Pravni nasljednik jesu, komunisti nisu. Tadasnje stranacko vodstvo se odlucilo da ce se transformacija izvrsiti u Socijal Demokratsku Partiju, a ne u Socijalisticku Partiju BiH, ili ostati u okvirima KP BiH.
1.1. Gdje je najveca koncentracija komunista u SDA, ili u SDP? Jedni su prihvatili nasljedje KP (i dobre i lose njene strane), a drugi (zakleti komunisti) su presli u SDA i tamo glume socijal-demokrate predstavljajuci se kao neko ko nema veze s KP. Upravo oni i njihovi biraci sataniziraju komunizam, a i sami su bili aktivni graditelji tog rezima i to ne po principu "pogrjesili smo", nego "oni su takvi".
1.2. Nadji mi post gdje se neko deklarise kao komunist, a zatim pise to sto ti velis. Nemoj da idemo do postrojavanja BiH vojnika i nazivanja im selama od strane A. Izetbegovica koji je, kao predsjenik BiH, tada dao jasnu poruku za koga i kakav rat njegova stranka i on vode. Bastinu doticnog, kako glavna haska tuziteljica rece: covjeka kojeg je smrt spasila od optuznice, njeguje i dan danas vodeca stranka u Bosnjaka (kako sami za sebe vole reci).
1.3. Nisam prijavio tvoj post i nemam namjeru, jer sam sa svakim tvojim postom sve ubjedjeniji u ispravnost vlastitih politickih pogleda. To za neistomisljenike vam postaje vec otrcano. Niko nije polemisao o tvojim politickim stavovima kao pozeljnim, ili ne, nego o tvom nazivanju sugovornika Cetnicima, vrijedjanju na nacionalnoj osnovi, itd.

2. Koja je razlika izmedju isporucenja gradjana BiH SAD-u, jer su ove, kao vodeca svjetska sila iza koje stoji NATO to naredile i pravljenja hajke na BiH gradjane, jer su SAD i EU to naredile?
jefferson

#173 Re: Mujezinovic novi premijer FBiH?!

Post by jefferson »

lazni penzioner wrote:
njonjica

#174 Re: Mujezinovic novi premijer FBiH?!

Post by njonjica »

lazni penzioner wrote:
ultima_palabra wrote:Što bi purgeri rekli, ma nemoj mi se srati :D

Sta ces, moze nam se. 8-)
U zabludi si bolan, NE MOZE, to sto te pustaju da nakucas ovdje koju "pametnu" ( :lol: ) tek je pusta iluzija da si ti neko ko "ZNA"...de ba....uhvati se naseg pasosa pa vidi gdje mozes sa njim al da ne cekas u redu za vizu-to ti je najbolji pokazatelj ko smo sad i sta smo, i na sta smo sa ovim lopovima spali...
...i ne zaboravi vrli podrumski patrioto, Bosnjaku na baterije, kad ujutro budes isao po hljeb i mlijeko prijavit premijeru koliko je ko kesa iznio (a i zaviri sta je unutra 'nako papanski, da ne bude bas ascare da viris) morebit da te pitaju u centrali....
A sad slobodno nastavi sa verbalnom dijarejom...moze ti se :mrgreen:

Chisum, care, kralju, sahu......
njonjica

#175 Re: Mujezinovic novi premijer FBiH?!

Post by njonjica »

jefferson wrote:
islamofobi :oops:

:lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply