Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH

Post Reply
Richard Sorge

#126 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH

Post by Richard Sorge »

Richard Sorge wrote:
Richard Sorge wrote:Vidim i ovdje se izbjegava svako " neugodno " pitanje ... a shatro politicki aktivni

evo aj cu pojednostavit maksimalno

Je li babo ( fikret ) ratni zlocinac ??

Jednostavnije ne moze - a ti se slobodno opet napravi lud .. i oslikaj svoj profil covjeka koji nije u stanju jednostavno odgovoriti ni na najbanalnije pitanje ;)

I ?? Josh se pravite ludi ?? A tako jednostavno pitanje. Sramota ne znat odgovorit na njega -Je li babo fikret ratni zlocinac ?? Ne moze jednostavnije :)
Bash me interesuje koliko dugo se vi dzedovici mozete praviti ludi :) Je li fikret abdich aka babo ratni zlocinac ?? :mrgreen:

Koliko je tesko za odgovorit ?? evo da vam pomognem - samo zaokruzite tacan odgovor

a.) jest
b.) nije
c.) nije al u qrcu
d.) jest al samo malo - do pola
e.) jest al nije htio .. omaklo mu se ybga
Povjerenje

#127 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH

Post by Povjerenje »

Almasa wrote:http://www.ibrahimdjedovic.ba
Web site je aktivan sa dosta zanimljivog sadrzaja. Dobro došli!
Eh, i bog reče '' neka bude predsjednik''. Sretno!
nellington

#128 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH

Post by nellington »

Odgovoriše li, Ričarde?
Povjerenje

#129 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH

Post by Povjerenje »

TarikSA wrote:Pa dobro i sta sad, svi cemo poletiti da glasamo za njega, jer on je najbolji, sta ne kontam svrhu ovog texta osim samopromocije, posebno sam skontao po onom egoisticnom mr. hahahah, svakako sretno, moj glas nemas sigurno:) :run:
Neznam šta ima egoistično u tome što je jedan Bošnjak zaradio titulu magistra i to redovnim putem i u vrijeme kad je Bošnjacima bilo najteže do dobre škole doći. Mladić iz Kalesije na Beogradskoj akademiji,u ono vrijeme, trebamo biti ponosni.
Glasaj ti jarane za ove novopečene magistre, oni će ti sigurno dobro donijeti.
Chisum

#130 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH

Post by Chisum »

Richard Sorge wrote:
Richard Sorge wrote:
Richard Sorge wrote:Vidim i ovdje se izbjegava svako " neugodno " pitanje ... a shatro politicki aktivni

Jednostavnije ne moze - a ti se slobodno opet napravi lud .. i oslikaj svoj profil covjeka koji nije u stanju jednostavno odgovoriti ni na najbanalnije pitanje ;)

I ?? Josh se pravite ludi ?? A tako jednostavno pitanje. Sramota ne znat odgovorit na njega -Je li babo fikret ratni zlocinac ?? Ne moze jednostavnije :)
Bash me interesuje koliko dugo se vi dzedovici mozete praviti ludi :) Je li fikret abdich aka babo ratni zlocinac ?? :mrgreen:

Koliko je tesko za odgovorit ?? evo da vam pomognem - samo zaokruzite tacan odgovor

a.) jest
b.) nije
c.) nije al u qrcu
Gledajuci kako jos od samog otvaranja teme bjeze i od pitanja, a i od odgovora, ocekujem da ovaj ljudski otpad, koji se u ratu svrstao na stranu agresora, uskoro napisati nesto u stilu - ma dajte, zasto svaku temu morate pokvariti politikom... :-D
nellington

#131 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH

Post by nellington »

Chisum wrote: Gledajuci kako od samog otvaranja teme bjeze i od pitanja, a i od odgovora, ocekujem da ovaj ljudski otpad, koji se u ratu svrstao na stranu agresora, uskoro napisati nesto u stilu - ma dajte, zasto svaku temu morate pokvariti politikom... :-D
------------------------
Kultura01 wrote:Vrijeme je...DA...popustimo prošlost, DA ne propustimo budućnost! :bih:
Kultura01 wrote: Dok se bavite s prošlošću i ratom, mi idemo ka slobodi i budućnosti! :bih:
Kultura01 wrote:
VRIJEME JE...DA POPUSTIMO PROŠLOST, DA NE PROPUSTIMO BUDUĆNOST! :bih:
senad-vkl wrote: VRIJEME JE ...
DA POPUSTIMO PROŠLOST, DA NE PROPUSTIMO BUDUĆNOST !
senad-vkl wrote:Ali mi ne želimo pričati o prošlosti,jer prošlost nikad nikom nije dobro donijela,dok god budete gledali u prošlost ova zemlja nikad neće napred i uvijek će nam ovako biti.
VRIJEME JE ...
DA POPUSTIMO PROŠLOST DA NE PROPUSTIMO BUDUĆNOST !
Kultura01 wrote: Daj ljudi popustite prošlost, okrenite se buducnosti, mislim da je stvarno vrijeme. :-D
------------
Chisum

#132 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH

Post by Chisum »

Mozda bi im ova parola i prosla... medju zglavkarima.

Mi, ljudi, i pored problema u zdravom rasudjivanju, ipak ponesto i pamtimo.
nellington

#133 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH

Post by nellington »

Chisum wrote:Mozda bi im ova parola i prosla... medju zglavkarima.

Mene zanima koliko se plaća forumanje za Ibra. Možda bi mi sa četverocifrenim brojem postova i kakvom-takvom reputacijom na forumu dobili još i veće dnevnice...
Povjerenje

#134 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH

Post by Povjerenje »

nellington wrote:

Mene zanima koliko se plaća forumanje za Ibra. Možda bi mi sa četverocifrenim brojem postova i kakvom-takvom reputacijom na forumu dobili još i veće dnevnice...
Hmm, ne vjerujem da se plaća jer čovjek ima više nego dovoljno simpatizera, ljudi zdravog razuma i dobre volje.
A koliko mogu zakljuciti it tvoga posta, ti bi za pare i kapu mijenjao. :skoljka:
nellington

#135 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH

Post by nellington »

Povjerenje wrote:
nellington wrote:

Hmm, ne vjerujem da se plaća jer čovjek ima više nego dovoljno simpatizera, ljudi zdravog razuma i dobre volje.
A koliko mogu zakljuciti it tvoga posta, ti bi za pare i kapu mijenjao. :skoljka:
Ispravno zaključivanje - volim kape i rado ih nosim, samim tim rado i mijenjam. A ti si se ragistrovao samo da bi hvalio Ibra onako, iz čista mira? Divim ti se, najiskrenije.
Povjerenje

#136 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH

Post by Povjerenje »

A koliko mogu zakljuciti it tvoga posta, ti bi za pare i kapu mijenjao. :skoljka:[/quote]

Ispravno zaključivanje - volim kape i rado ih nosim, samim tim rado i mijenjam. A ti si se ragistrovao samo da bi hvalio Ibra onako, iz čista mira? Divim ti se, najiskrenije.[/quote]

Ne moraš vjerovati ali bas je tako. Imao sam srecu da upoznam covjeka i cujem kako razmislja. Ostao sam bez teksta i rekoh, koliko mogu, ja cu pomoci. Ovo je mali doprinos. Tako se gradi kula :D
Lijepo je slušati obrazovane ljude koji nisu nacionalno optereceni, vole omladinu i žele nas zaposliti.
Neznam kad cu ja doci na red za posao ali bar cu svojim glasom pomoci ostalima koji su u istoj gabuli.

Cheers
udrch

#137 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH

Post by udrch »

Povjerenje wrote:Hmm, ne vjerujem da se plaća jer čovjek ima više nego dovoljno simpatizera, ljudi zdravog razuma i dobre volje.
Ispravno zaključivanje - volim kape i rado ih nosim, samim tim rado i mijenjam. A ti si se ragistrovao samo da bi hvalio Ibra onako, iz čista mira? Divim ti se, najiskrenije.[/quote]

Ne moraš vjerovati ali bas je tako. Imao sam srecu da upoznam covjeka i cujem kako razmislja. Ostao sam bez teksta i rekoh, koliko mogu, ja cu pomoci. Ovo je mali doprinos. Tako se gradi kula :D
Lijepo je slušati obrazovane ljude koji nisu nacionalno optereceni, vole omladinu i žele nas zaposliti.
Neznam kad cu ja doci na red za posao ali bar cu svojim glasom pomoci ostalima koji su u istoj gabuli.

Cheers[/quote]

Pričo sam mu ja sa bratom..ne reče ništa dobro o njemu..
Čitava se jedna familija Đedovića iz Kikača stidi ostalih, ponajviše Sakića i Fatića zbog ovog uhljupa od čovjeka..

Vodi ga kući i posadi ga na šilte..nabijem ovakve Bošnjake na ku.ac..
Povjerenje

#138 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH

Post by Povjerenje »

udrch wrote:
Povjerenje wrote:Hmm, ne vjerujem da se plaća jer čovjek ima više nego dovoljno simpatizera, ljudi zdravog razuma i dobre volje.
Ispravno zaključivanje - volim kape i rado ih nosim, samim tim rado i mijenjam. A ti si se ragistrovao samo da bi hvalio Ibra onako, iz čista mira? Divim ti se, najiskrenije.

Cheers[/quote]

Čitava se jedna familija Đedovića iz Kikača stidi ostalih, ponajviše Sakića i Fatića zbog ovog uhljupa od čovjeka..

Vodi ga kući i posadi ga na šilte..nabijem ovakve Bošnjake na ku.ac..[/quote]

Zašto lažeš, kad jednostavno možeš reći da nisi za tu opciju i to je to. Vidi se bolest u tvojem postu. Najvjerovatnije i nisi Bošnjak nego si došao ovdje da siješ mržnju. Gotovo je nema više toga.
Richard Sorge

#139 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH

Post by Richard Sorge »

Richard Sorge wrote:
Richard Sorge wrote:

a.) jest
b.) nije
c.) nije al u qrcu
Majke mi kolike god da su vam dnevnice - ne zasluzujete ih kad na ovako jednostavno pitanje ne mozete odgovoriti :)

Al eto nije meni mrsko ponovit - je li babo aka fikret ratni zlocinac ?? ili zaokruzite gore ponudjeni odgovor.

Ps. Sharanje flomasterom po monitoru se ne pika :)
hercegovac_pravi

#140 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH

Post by hercegovac_pravi »

Povjerenje wrote: Zašto lažeš, kad jednostavno možeš reći da nisi za tu opciju i to je to. Vidi se bolest u tvojem postu. Najvjerovatnije i nisi Bošnjak nego si došao ovdje da siješ mržnju. Gotovo je nema više toga.
Meni se čini da ste vi ovdje jedini koji lažu i bježe od istine. I kave veze ima jel ovaj gore navedeni forumaš Bošnjak ili ne :shock: . Bitna je suština onog o čemu piše a to je ono od čega vi bježite ko vaš đeneral od Haškog tribunala.

A evo još malo o Ibrahimagi i njegovim vragolijama..
ZA RAT MEDJU BOSNJACIMA KRIV JE PETI KORPUS
Razgovarale: Vildana Selimbegovic i Sandra Ibrahimovic
Djedovic svu krivnju za unutarbosnjacki sukob pripisuje takodjer Petom. Nosilac liste DNZ za Zastupnicki dom Danima jos govori o funkcioniranju AP ZP i cvrsto se drzi teze da je Abdicev projekat mogao zaustaviti rat

DANI: Da li se to odnosilo i na logore koji su postojali na prostoru autonomije?
DJEDOVIC:U prvoj autonomiji je postojao taj sabirni centar Drmeljevo i moje akti i naredba su se odnosila upravo na lica koja su zatvarana u taj sabirni centar.
DANI: Vi to zovete sabirni centar, a mi logor.
DJEDOVIC: To je vase pravo.
DANI: Kako danas gledate na rat koji je vodjen protiv Petog korpusa o kojem mnogi strucnjaci imaju visoko misljenje zbog povrsine teritorije koju su oslobodili?
DJEDOVIC: Nisu oni oslobadjali, to su samo price. Recite mi koje je mjesto oslobodjeno?
DANI: Sanski Most.
DJEDOVIC: Nije tacno. Oslobodjen je u zavrsnoj operaciji, a sve je dogovoreno pet mjeseci ranije.
DANI: A Kljuc?
DJEDOVIC: Ista stvar - zavrsna operacija. Sve je dogovorao americki vrh, Evropska unija i predstavnici Bosnjaka, Srba i Hrvata, pet mjeseci ranije.

I dakle..... vi želite da promivšete čovjeka koji je izdavao direktne naredbe vezane za koncentracione logore za Bošnjake koji su se nalazili na teritoriji biše tzv. "autonomije" i u kojima su se desili jedni od najgnusnijih zločina nad krajiškim Bošnjacima?
Dalje, kad već tvrdiš da si razgovarao sa Ibrahimagom, de ga bogati priupitaj kako mu je bilo u Kninu 95-te na smotri Martićevaca i Arkanovaca koji su ubijali njegov narod? Jel se fino prove? kakva je bila klopa? Jel bilo četničkih radodajki?
Ali ništa ............kad vas nije bilo sramota ubijat svoju rodbinu koja se nalazila na drugoj strani, onda vas ni u kome slučaju ne može biti sramota promovisati karakterni otpad kakav je Ibrahimaga. Obraz đon a karakter "operisan" od svake vrste ljudskog digniteta.
Richard Sorge

#141 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH

Post by Richard Sorge »

Vrijeme je da ne propustimo proslost - da ne popusimo buducnost :bih:

cita se i kao - je li babuka fikret ratni zlocinac ??

i posto vidim da je magistar ipak uspio ostati nepismen - evo i polako

je li ba bo aka fi kret ra tni zlo ci nac ?? ( jel ovako lakse magistre ?? )
udrch

#142 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH

Post by udrch »

Povjerenje wrote:
udrch wrote:

Cheers

Vodi ga kući i posadi ga na šilte..nabijem ovakve Bošnjake na ku.ac..[/quote]

Zašto lažeš, kad jednostavno možeš reći da nisi za tu opciju i to je to. Vidi se bolest u tvojem postu. Najvjerovatnije i nisi Bošnjak nego si došao ovdje da siješ mržnju. Gotovo je nema više toga.[/quote]

Vidim da si odmah požurio meni da odgovoriš, a nećeš da odgovoriš čovjeku koji ti deset puta ponavlja isto pitanje..
Ibrahima Đedovića je moglo hiljadu sudova da oslobodi odgovornosti, ali on će u historiji Bošnjačkog naroda ostati rame uz rame sa Fikretom Abdićem najvećom sramotom koju su Bošnjaci ikad doživjeli..
Ne znam odakle ti pišeš i dali si ikada bio u rodnim Kikačima dotične spodobe, ali ja sam u Kikačima redovan kod Seida i Senada, niko osim njih dvojice mi nikad nije dotakao nijedno auto..
Ovo što sam rekao sam čuo iz razgovora koji su vodili on i Seid prije otprilike jedno dvije godine..ako znaš Seida pitaj njega, pa provjeri..
A naravno da nisam za političku opciju koja u svojim korijenima ima IZDAJU vlastitog naroda..
Ja hvala Allahu jesam Bošnjak što se za vas fikretovce ne bi moglo reći..
I ništa nije gotovo, vi ćete zauvijek biti izdajice vlastitog naroda, to vam niko nikad neće zaboraviti..
U mene amidža kad dođe iz Amerike kad god spomene nekog našeg čovjeka tamo kaže: "on je fikretovac" ili "on nije fikretovac"..toliko o zaboravu..
Richard Sorge

#143 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH

Post by Richard Sorge »

Ja plaha vakta za pogana insana. I magistri nam nepismeni.

E pa nepismeni magistre .. da ne smijesh iznjeti svoj stav ... je li babo zvani fikret .. ratni zlocinac ??

Zabavlja me gledat kolike ste p.... i kako ne smijete odgovoriti na najjednostavnije pitanje :dance:
Been

#144 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH

Post by Been »

Richard Sorge wrote:Ja plaha vakta za pogana insana. I magistri nam nepismeni.

E pa nepismeni magistre .. da ne smijesh iznjeti svoj stav ... je li babo zvani fikret .. ratni zlocinac ??

Zabavlja me gledat kolike ste p.... i kako ne smijete odgovoriti na najjednostavnije pitanje :dance:
Upadam u diskusiju kao sa kruške, ali samo da ti dam objašnjenje.. Prvo ne interesuju me ta vaša prepucavanja, ali gledaj ovako...

Fikret Abdić je ratni zločinac jer ima pravomoćna presuda koja to tvrdi. Ali činjenica da je osnivač, predsjednik ili član stranke osuđeni ratni zločinac ne osoprava njeno postojanje. Uzmi za primjer SDS koji je osnovao ratni zločinac, uzmimo za primjer SNSDa koji je nastao kao odmetnuti ogranak zločinačkog SDS-a, o Srpskim Radikalima i sl. partijama da ne govorim.

Koliko je moralno postojanje takve partije ostavljam vama na prosudbu, ali mišljenja sam da je pluralizam svake vrste, pa i ovakav dobar. Ko voli, nek izvoli.. Širok glasački listić, pa birajte ko vam odgovara :D
Richard Sorge

#145 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH

Post by Richard Sorge »

Been wrote:
Richard Sorge wrote:Ja plaha vakta za pogana insana. I magistri nam nepismeni.

Upadam u diskusiju kao sa kruške, ali samo da ti dam objašnjenje.. Prvo ne interesuju me ta vaša prepucavanja, ali gledaj ovako...

Fikret Abdić je ratni zločinac jer ima pravomoćna presuda koja to tvrdi. Ali činjenica da je osnivač, predsjednik ili član stranke osuđeni ratni zločinac ne osoprava njeno postojanje. Uzmi za primjer SDS koji je osnovao ratni zločinac, uzmimo za primjer SNSDa koji je nastao kao odmetnuti ogranak zločinačkog SDS-a, o Srpskim Radikalima i sl. partijama da ne govorim.

Koliko je moralno postojanje takve partije ostavljam vama na prosudbu, ali mišljenja sam da je pluralizam svake vrste, pa i ovakav dobar. Ko voli, nek izvoli.. Širok glasački listić, pa birajte ko vam odgovara :D
Hvala Been, ali nije tebi bilo upuceno pitanje nego ibrahimu i ibrahimcicima. Mada fino si ti uocio ono o cemu i mi od pocetka govorimo - dnz-u i jeste mjesto sa sds-om, radikalima, snsd-om ....

Dakle nepismeni magistre opet jednostavno da ne moze jednostavnije - je li fikret babo ratni zlocinac ??
udrch

#146 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH

Post by udrch »

Sporno je samo što je naslov teme: Bošnjački kandidat..
A meni se povraća na ovakve Bošnjake..
Jebeš ovakav pluralizam ako mi je izbor izbor: bivše komunjare, sadašnji lopovi, ratni izdajnici..
Povjerenje

#147 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH

Post by Povjerenje »

13. 09.2010. Otpočela izborna kampanja po USK

Danas je krenula kampanja Mr. Ibrahima Đedovića, kandidata DNZ BiH za člana Predsjedništva BiH, po gradovima Unsko-sanskog kantona.

U kampanji učestvuju aktivisti Demokratske Narodne Zajednice, zajedno sa gospodinom Ibrahimom Đedovićem.

Jutros u 10 h učesnici su krenuli iz Velike Kladuše, da bi u 10:30 h, stigli u MZ Pećigrad, gdje su ih dočekali predstavnici Mladih DNZ Cazin, zajedno sa Edinom Huskić, predsjednicom Mladih DNZ Cazin.

Zajedno su postavili info-pult, te informirali stanovnike Pećigrada o aktivnostima i programu DNZ za predstojeće izbore u BiH.

Aktivisti su posjetili i MZ Skokovi, MZ Ćoralići, MZ Liskovac, MZ Šturlićka Platnica, MZ Tržačka Raštela, gdje su također informirali stanovnike, te simpatizere Demokratske Narodne Zajednice o programu koji Demokratska Narodna Zajednica nudi građanima na svim nivoima vlasti.

U svim mjesnim zajednicama aktivnosti su prošle onako kako je planirano, te su pored podjele reklamog materijala, učesnici posjetili Spomenik palim borcima u II Svjetskom ratu u MZ Pećigrad.

Gospodin Đedović je spremno odgovarao na sva pitanja koja su građani imali za njega, te oduševio sa svojom pojavom i spremnošću da ga građani lično upoznaju.

Svoj cjelodnevni put, aktivisti i gospodin Đedović su završili na tribini Demokratske Narodne Zjednice u MZ Tržac.

Iskustva učesnika su pozitivna, te su spremni za nastavak kampanje.
Hemel

#148 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH

Post by Hemel »

:D

kada ste u sprtskoj dvorani na Lukama...da vam dam podrsku :-) :D
udrch

#149 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH

Post by udrch »

Povjerenje wrote:13. 09.2010. Otpočela izborna kampanja po USK

Danas je krenula kampanja Mr. Ibrahima Đedovića, kandidata DNZ BiH za člana Predsjedništva BiH, po gradovima Unsko-sanskog kantona.

U kampanji učestvuju aktivisti Demokratske Narodne Zajednice, zajedno sa gospodinom Ibrahimom Đedovićem.

Jutros u 10 h učesnici su krenuli iz Velike Kladuše, da bi u 10:30 h, stigli u MZ Pećigrad, gdje su ih dočekali predstavnici Mladih DNZ Cazin, zajedno sa Edinom Huskić, predsjednicom Mladih DNZ Cazin.

Zajedno su postavili info-pult, te informirali stanovnike Pećigrada o aktivnostima i programu DNZ za predstojeće izbore u BiH.

Aktivisti su posjetili i MZ Skokovi, MZ Ćoralići, MZ Liskovac, MZ Šturlićka Platnica, MZ Tržačka Raštela, gdje su također informirali stanovnike, te simpatizere Demokratske Narodne Zajednice o programu koji Demokratska Narodna Zajednica nudi građanima na svim nivoima vlasti.

U svim mjesnim zajednicama aktivnosti su prošle onako kako je planirano, te su pored podjele reklamog materijala, učesnici posjetili Spomenik palim borcima u II Svjetskom ratu u MZ Pećigrad.

Gospodin Đedović je spremno odgovarao na sva pitanja koja su građani imali za njega, te oduševio sa svojom pojavom i spremnošću da ga građani lično upoznaju.

Svoj cjelodnevni put, aktivisti i gospodin Đedović su završili na tribini Demokratske Narodne Zjednice u MZ Tržac.

Iskustva učesnika su pozitivna, te su spremni za nastavak kampanje.
Budući presjednik nam počinje presjedničku kampanju po selima kroz koja je svojevremeno protutnajao V korpus..
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
poznanik

#150 Re: Mr.Ibrahim Đedović: BOŠNJAČKI KANDIDAT ZA PREDSJEDNIŠTVO BIH

Post by poznanik »

udrch wrote:...A meni se povraća na ovakve Bošnjake..
Jebeš ovakav pluralizam ako mi je izbor izbor: bivše komunjare, sadašnji lopovi, ratni izdajnici..
Bilo je u BiH i bivših robijaša. Svašta mi trpimo :x
Post Reply