Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
ddaa

#39026 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by ddaa »

sumirprimus wrote:
ddaa wrote:HAHAHA pa zar se vi jos lozite na turke,gdje su bili turci 92-95 ,gdje su sad turci koji su 10 puta vise puta ulozili para u srbiju u makedonu nego u federaciju,,procitali su oni vas vama je dovoljno reci par lijepih rijeci i vi sirite noge,lukavi su ti turci,procitali su vas lako vama lijepe rijeci a srbiji i makedoniji pare,
a inaĆe ti živiš u srbiju, makedoniju?
zivim onde gdje zivi moj narod od 7 vijeka :run:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#39027 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by JoseMujica »

ddaa wrote:
sumirprimus wrote:
ddaa wrote:HAHAHA pa zar se vi jos lozite na turke,gdje su bili turci 92-95 ,gdje su sad turci koji su 10 puta vise puta ulozili para u srbiju u makedonu nego u federaciju,,procitali su oni vas vama je dovoljno reci par lijepih rijeci i vi sirite noge,lukavi su ti turci,procitali su vas lako vama lijepe rijeci a srbiji i makedoniji pare,
aaa u pećinama..ok
madner

#39028 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by madner »

Znaci Srbe za pare sire noge, jer su mudriji. :D
Altsa

#39029 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Altsa »

ddaa wrote:
kamen spoticanja wrote:
ddaa wrote:a ako prodate telekom mozda i zlaja i sulja kupe vilu u istambulu kao sto je lepi hare :lol: :lol: :lol: :lol:
bez ikakve zelje da se upustam u diskusiju jedna digresija
grad se zove istaNbul
PA I VI TVRDITE DA GOVORITE BOSAANSKIM A SVI U REGIONU TAJ NOVI JEZIK NAZIVAJU BOSNJACKIM,,A NIJE NI ISTAMBUL NI ISTANBUL,,VEC,,CARIGRAD :bih:
pa vidis da zivi jos uvijek u pecini kao prije 7 vekova :lol:
dede merdzane

#39030 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by dede merdzane »

Fino je to sto imate traktore i asfalt do granice opcine Tuzla. Jos samo Kosovo fali.
ddaa

#39031 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by ddaa »

madner wrote:Znaci Srbe za pare sire noge, jer su mudriji. :D
ne ,njima sire noge oni koji ih vole oni koji boga mole da ga opet okupiraju :mrgreen:
ddaa

#39032 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by ddaa »

dede merdzane wrote:Fino je to sto imate traktore i asfalt do granice opcine Tuzla. Jos samo Kosovo fali.
vama fali neki 77 posto necega :mrgreen:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#39033 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by JoseMujica »

ddaa wrote:
ne ,njima sire noge oni koji ih vole oni koji boga mole da ga opet okupiraju :mrgreen:
de malo Tanaskovića konsultuj ko će kome noge širit, a ko Rumenki u šupak virit
ddaa

#39034 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by ddaa »

ko je tanaskovic
sumirprimus

#39035 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by sumirprimus »

ddaa wrote:
sumirprimus wrote:
:lol: :lol: tu je prići biJo kraj... :D
fantom slobode

#39036 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by fantom slobode »

JoseMujica wrote:
de malo Tanaskovića konsultuj ko će kome noge širit, a ko Rumenki u šupak virit
dobro si... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: uz guslarsku pratnju :lol: :lol: :lol:
texel

#39037 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by texel »

Ovaj PreCednikov "lobista" je zahebao sve američke i izraelske lobističke agencije :lol:
Fakat se vidi manjak sredstava u šumskom zdravstvenom fondu, pogotovo u odsjeku za duševne i mentalne bolesti :-)
Sad će njemu dr. moderator dati inekciju za smirenje...
madner

#39038 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by madner »

ddaa wrote:
Znaci Srbima sire noge Turci, jer je to takav obicaj?
kamen spoticanja

#39039 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by kamen spoticanja »

madner wrote:
ddaa wrote:
jasta...cuo si nikolica neki dan...od vojvode do probosanskog politicari...a sve zbog par milijardi investicija...
ddaa

#39040 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by ddaa »

pa da klasicno vase kmecenje..znaci treba reagovati moderator,a zasto,jel neko bio su necim uvrijedjen licno..nije..jel recena istini da je federacija nekad bila duplo veca plata nego u rs,sad je izjednacena,jel bh telekom nekad bio duplo vredni od telekoma rs sad se ne moze dobiti za njega kao za telekom rs,,jel sad mtl ima vise korisnika od bh telekoma?jel bh telekom trenutno najskuplji u evropi?jel u federaciji skuplje ,gorivo,struja,hljeb,,,,ali u krajnjem slucaju i da to nije sve istina valjda ima svak pravo iznijeti svoje misljenje a vi provjerite jesul te informacije tacne ili nisu,,,
ddaa

#39041 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by ddaa »

Znaci Srbima sire noge Turci, jer je to takav obicaj?[/quote]
jasta...cuo si nikolica neki dan...od vojvode do probosanskog politicari...a sve zbog par milijardi investicija...[/quote]
po cemui si ti zakljucio da je nikolic probosanski politicar..po kojoj izjavi tacno?
p206

#39042 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by p206 »

opet ovaj sa platama, mislim da smo tu laž već apsolvirali...
džaba je ponavljaš, ne može postati istina
kamen spoticanja

#39043 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

po onoj u kojoj se najbolje vidi koliko je mile dobro lobirao po svijetu i koliko je dobro trosio pare poreznih obveznika da mu tomo nikolic u po sarajeva kaze da je mile dodik bosanac :serbo:
costacurta

#39044 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by costacurta »

U NEKOLIKO manjih incidenata vezanih za sinoćnih derbi Partizana i Crvene zvezde povrijeđeno je oko 20 osoba, a policija je privela 104 navijača, među kojima je devetero maloljetno, javio je dopisnik agencije Anadolija (AA).

Među privedenima ima 25 stranih državljana, 20 njih iz BiH, potvrđeno je iz MUP-a Srbije.
:shock: !?

Znači brate, tuga!

Kako bre "strani" MUPe bre?!

Precedniče?! Razreši ovaj nesporazum sa Dačićem. Čuj stranci u rođenoj zemlji?!.................. :lol:
texel

#39045 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by texel »

ddaa wrote:pa da klasicno vase kmecenje..znaci treba reagovati moderator,a zasto,jel neko bio su necim uvrijedjen licno..nije..jel recena istini da je federacija nekad bila duplo veca plata nego u rs,sad je izjednacena,jel bh telekom nekad bio duplo vredni od telekoma rs sad se ne moze dobiti za njega kao za telekom rs,,jel sad mtl ima vise korisnika od bh telekoma?jel bh telekom trenutno najskuplji u evropi?jel u federaciji skuplje ,gorivo,struja,hljeb,,,,ali u krajnjem slucaju i da to nije sve istina valjda ima svak pravo iznijeti svoje misljenje a vi provjerite jesul te informacije tacne ili nisu,,,
Ma uopšte ne čitam šta ti pišeš, nego vidim da si puko ko tromblon, a moderator je tu da nas poštedi budala. :oops:
madner

#39046 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by madner »

kamen spoticanja wrote:
madner wrote:
ddaa wrote: ne ,njima sire noge oni koji ih vole oni koji boga mole da ga opet okupiraju :mrgreen:
jasta...cuo si nikolica neki dan...od vojvode do probosanskog politicari...a sve zbog par milijardi investicija...
Na sta spade kuce Njegosa, prije par decenija ni za desetine milijardi se nije odustajalo od amputacije noge. :(
ddaa

#39047 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by ddaa »

kamen spoticanja wrote:po onoj u kojoj se najbolje vidi koliko je mile dobro lobirao po svijetu i koliko je dobro trosio pare poreznih obveznika da mu tomo nikolic u po sarajeva kaze da je mile dodik bosanac :serbo:
jos kad bi ti znao sta u srbiji i u hrvatskoj znaci rijec bosanac,,,evo ti nikolica pa procitaj sta on misli o tome, Komentarišući to što je Srbe iz BiH nazvao Bosancima, Nikolić se izvinio ako je to neko pogrešno shvatio. "Izvinjavam se onima koji su me pogrešno shvatili. Nisam mislio ništa loše, moja supruga je pola sa Glamoča, pola sa Korduna", kaže Nikolić i ističe da je termin upotrebio kao geografsku odrednicu.

"Što bih se ja, na primer, ljutio ako mi neko kaže da sam Šumadinac. To je geografija, znam ja da su oni Srbi, svi smo mi Srbi, ako nekome smeta da ih tako zovem, nikada više neću, http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=712076 e sad znaj sta znaci rijec bosanac,
ddaa

#39048 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by ddaa »

texel wrote:
ddaa wrote:pa da klasicno vase kmecenje..znaci treba reagovati moderator,a zasto,jel neko bio su necim uvrijedjen licno..nije..jel recena istini da je federacija nekad bila duplo veca plata nego u rs,sad je izjednacena,jel bh telekom nekad bio duplo vredni od telekoma rs sad se ne moze dobiti za njega kao za telekom rs,,jel sad mtl ima vise korisnika od bh telekoma?jel bh telekom trenutno najskuplji u evropi?jel u federaciji skuplje ,gorivo,struja,hljeb,,,,ali u krajnjem slucaju i da to nije sve istina valjda ima svak pravo iznijeti svoje misljenje a vi provjerite jesul te informacije tacne ili nisu,,,
Ma uopšte ne čitam šta ti pišeš, nego vidim da si puko ko tromblon, a moderator je tu da nas poštedi budala. :oops:
pa ako ne citas sto pozivas moderatora,valjda svako ima pravo na svoje misljenje,ne slazem se ni ja sa tvojim pa ne pozivam da te izbrisu,
kamen spoticanja

#39049 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

ddaa wrote:
kamen spoticanja wrote:po onoj u kojoj se najbolje vidi koliko je mile dobro lobirao po svijetu i koliko je dobro trosio pare poreznih obveznika da mu tomo nikolic u po sarajeva kaze da je mile dodik bosanac :serbo:
jos kad bi ti znao sta u srbiji i u hrvatskoj znaci rijec bosanac,,,evo ti nikolica pa procitaj sta on misli o tome, Komentarišući to što je Srbe iz BiH nazvao Bosancima, Nikolić se izvinio ako je to neko pogrešno shvatio. "Izvinjavam se onima koji su me pogrešno shvatili. Nisam mislio ništa loše, moja supruga je pola sa Glamoča, pola sa Korduna", kaže Nikolić i ističe da je termin upotrebio kao geografsku odrednicu.

"Što bih se ja, na primer, ljutio ako mi neko kaže da sam Šumadinac. To je geografija, znam ja da su oni Srbi, svi smo mi Srbi, ako nekome smeta da ih tako zovem, nikada više neću, http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=712076 e sad znaj sta znaci rijec bosanac,
aaa pa sto se onda izvinjavao ako je sve ok? :-)
rade turci radeee
Tiger 033

#39050 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tiger 033 »

ddaa wrote:bh telekom nekad bio duplo vredni od telekoma rs sad se ne moze dobiti za njega kao za telekom rs,,
Yes...al' je BH Telekom jos uvijek NAŠ ;-) a "vas" vise ni pas NEma za sta ujest' ;-)
Locked