samo da znate s kime zivimo u drzavi... post cetnika sa jedne od jnihovih stranicaby Cetnik koljac muslimana @ 12.10.06. - 22:00
Pomoz Bog braco Srbi, kad cemo opet da koljemo balije. Municiju necemo koristiti, jer oni nisu za metak, vec za noz u obliku polumeseca. Decu cemo poklati, starije cemo kao sto je to radio Milan Lukic spaliti, od kostiju praviti sapune. Zene cemo silovati po vise puta.
vjerovatno inspirisan potresnom pricom zene, emitovane na glavnom dnevniku BHTa danas. milan lukic ubio je muza, od zene je trazio da mu da najostriji noz u kuci. nakon sto mu ga je dale, poceo je silovati...kad je primjetio da je mali sin bojegao u sumarak, krenuo za njim, nija ga stigao, izveo mater napolje da je siluje, kako bi mali vidio..kad se mali vratio i reko mu da mu ne dira mater, uzeo je onaj noz i pred majkom ga zaklo....
ja kad sam cuo doslo mi je da svezem TNT oko pasa i da odem u trebinje da ih dignem sto vise mogu.... osjecam se pravo bezveze.. da mi je nesto uraditi, ali ova prva reakcija nije rjesenje.... sta pitam se....