Mi smo Turci!!!
-
Helem
Mora da si dobra neka zemska,
bezbeli nije vazno kako se osjecas
sa genetske i istorijske strane.
Batali istoriju ako se tebi nista ne desava.
Slusaj,treba mi inspiracija na ovome forumu, ovo nekako ovdje sve ko tursko groblje, ako nisi zemsko bar glumi zemsko, pa da ganjamo Turke i ajduke.
A i uskoke bogme.
Slusaj,treba mi inspiracija na ovome forumu, ovo nekako ovdje sve ko tursko groblje, ako nisi zemsko bar glumi zemsko, pa da ganjamo Turke i ajduke.
A i uskoke bogme.
- stickitout
Pa ti odises mudroscu na svakoj temi na kojoj markiras teritoriju.Helem wrote:Hrdjavu kurcu i dlake smetaju.
-
Helem
Ringo
Clan od: 24 Dec 2004
Komentari: 429
Upisano: Cetvrtak Dec 08, 2005 12:06 pm Naslov komentara: Prijedlog: Ibrahimbeg urednik na forumu Radio Hayata
--------------------------------------------------------------------------------
Losa ideja.
Bojim se da bi smo se zamjerili budalama.
Clan od: 24 Dec 2004
Komentari: 429
Upisano: Cetvrtak Dec 08, 2005 12:06 pm Naslov komentara: Prijedlog: Ibrahimbeg urednik na forumu Radio Hayata
--------------------------------------------------------------------------------
Losa ideja.
Bojim se da bi smo se zamjerili budalama.
-
njonjica
Helem wrote:Mora da si dobra neka zemska,
A i uskoke bogme.
U stara vremena ovo bi bio poziv za asikovanje, pendzerli Romeo i na pendzeru Julija, ili neki slicni likovi.
Ako ne znas lijepo pjevati nista od potjere, ja sam ti stiholjubac a uz pjesmu i skladnu rimu vrijeme brze prodje.