Mrs.Zurbrigen wrote:http://www.uniforminsignia.net/?option= ... esult=2486
ovo na tvojoj slici lici mi na bugare...
pogledaj na onaj bedz ili kako se zove u onog pajkana sa kratkim rukavom ,ovo su janezi
Mrs.Zurbrigen wrote:http://www.uniforminsignia.net/?option= ... esult=2486

Znaci slika od prije 5-6-7spreca wrote:Mrs.Zurbrigen wrote:http://www.uniforminsignia.net/?option= ... esult=2486
pogledaj na onaj bedz ili kako se zove u onog pajkana sa kratkim rukavom ,ovo su janezi
slovenci imaju "patches" na oba rukava, afaik.amrica wrote:Znaci slika od prije 5-6-7spreca wrote: pogledaj na onaj bedz ili kako se zove u onog pajkana sa kratkim rukavom ,ovo su janezigodina....
A divi im tole, sive, prave milicijske
Ja ozbiljno mislim da ih ''troglavi'' maršne jednim laganim demaršom da se postide.kole101 wrote: He, ako nist' drugo, bar bi bila fora...![]()
Ali sva tri clana Predsjednistva...![]()
![]()
Eh, došlo vrijeme da se jednom slažem i sa tobom,...Jimmy_The_Saint wrote:E moji poštovaoci zakona, što snuju vehabiji i ciganinu snuju i vama, kako Dodo tako i Sarko, a vi samo tapšite rukicama da je to sve po zakonu jer su oni ionako bradati, prljavi, primitivci, lopovi, i tako to.
“U Italiji za 30 godina pod vlascu Bordzija, Italijani su imali ratove, teror, ubistva, krvoprolica – ali oni dadose Mikelandjela, Leonarda da Vincija, i Renesansu. U Svajcarkoj su imali bratsku ljubav i 500 godina demokratije i mira. I sta oni proizvedose? Zidni sat sa kukavicom!
Njemačka 1992 - 1995.sa obzirom na... wrote:
Ovde se ne radi o Bošnjacima, nego o ljudima koji su dosli negdje da bi ih neko drugi izdrzavao i hranio, a ako hoces da ih vratis nazad odakle su dosli, onda vriska i dreka....
Porediti Rome i Bosnjake je smijesno, koliko ja znam u Rumuniji nije trenutno a niti bio rat !Ovde se ne radi o Bošnjacima, nego o ljudima koji su dosli negdje da bi ih neko drugi izdrzavao i hranio, a ako hoces da ih vratis nazad odakle su dosli, onda vriska i dreka....
Njemačka 1992 - 1995.
moguće je mada će radnici uvijek biti dobrodošli pogotovo u većim sredinamaoldplague wrote:Vrijeme liberala u Evropi je završeno, to je izvjesno. Neće biti dobro za imigrante, nikako neće biti dobro. Hvatajte se ljudi svojih domovina, pokušajte ih učiniti boljim mjestom za sebe i za svoju djecu. U tuđoj kući možeš biti ili gost ili provalnik.
Jao, sto si ti neki plemeniti vitez. Kako samo ostroumno zakljucujes, to je cudosanaman wrote:pod pretpostavkom da je nas zakon o strancima slican evropskim standardima...koji su razlozi da bi neko bio protjeran iz BiH? ili ako je neko vican francuskom jeziku pa nam citira zakon po kojem se ova lica deportuju?
Ja cu biti hrabar pa reci da ce vas svaka clanica protjerati ako u njoj boravite bez dozvole boravka...
Ovo nije problem od juce sa imigrantima na Zapad, on traje vise decenija, i zapadnjaci su ispocetka razmisljali bas tako nevino i liberalno kako ti rece.Ljudi samo čergare i ne znam zašto to nekome smeta. Zapadnjaci npr kad im prostitucija zasmeta i ne mogu se boriti protiv nje onda je legalizujuŠta fali ako ljudi naprave kamp na livadi
i sta rece koji zakon to dozvoljava ilegalan boravak? hajde, volio bi ja da se malo divimpatrius wrote:Jao, sto si ti neki plemeniti vitez. Kako samo ostroumno zakljucujes, to je cudosanaman wrote:pod pretpostavkom da je nas zakon o strancima slican evropskim standardima...koji su razlozi da bi neko bio protjeran iz BiH? ili ako je neko vican francuskom jeziku pa nam citira zakon po kojem se ova lica deportuju?
Ja cu biti hrabar pa reci da ce vas svaka clanica protjerati ako u njoj boravite bez dozvole boravka...Hrabrost vrijedna divljenja.
Nema više istaknutih EU političara sa vizijom,...i idejama koje daju nadu za sve,...Been wrote:Charles de Gualle se okreće u grobu !
Ovo me nepisivo podsjeća na one deportacije Jevreja i Roma 40-tih godina ...