Cuj, komi u SDP-ukomi wrote:ja istupam iz SDPa ako stupe u koaliciju sa presvetim trojstvom
Kada si to oprostio Bleiburg komunistima?
Potpuno se slazem sa tobom koalicija probosanskih stranaka ali bez Sragundzije.Zasto ne recimo Damir Hadzic ili Hamdija Lipovaca mladi perspektivni kadrovi SDP-a.Ubijeden sam da samo ova koalicija moze Bosnu izvuci iz ponora.Naprijed BosnodizZaster wrote:koalicija SDA-SDP bez Zlatka Lagumdzije DA!!!
ja sam ti rekla da rade u ponedeljak, a ti mi lazes da nece radit pojma nemas bla bla blaStitch__ wrote:ma kaka koalicija, sto ce SDA koalirat sa luzerima
mirci, ostavio sam comp
Po SDA oni moraju u savezništvo sa SDS jer niko drugi sa njima nece. A kako je njihova 'sveta' obaveza da vladaju Bosnom moraju u koaliciju sa SDSom jer .... niko drugi i nece s njima.emmiirr wrote:Mislim da je krajnje vrijeme da se sve stranke,koje su bez uvijanja za Bosnu i Hercegovinu ujedine, pa tako i SDP-SDA.Mislim da to ni u kom slucaju ne bi skodilo Bosni i Hercegovini i njenim gradjanima. Svi oni koji ne vise razliku izmedju SNSD-a i SDS-a su u VELIKOJ zabludi!
Pozdrav,
pljunesh ti fahri marku, pa je upotrebljavaj zasta god oshnebi wrote:Tacno,jeftinija je od toillet-papira.I ja je cesto upotrebljavam u tu svrhu.Prenj wrote:Jedno je sigurno, ko god pobijedi u sljedecim izvorima, nasa najtiraznija novina ce mu viriti iz sh...a.
Express je ipak za nijansu bolji. Ne preslikavaju se slova...nebi wrote:ok,ok...od'o sam se....u pravu si,redovno ga kupujem.boljeg tariguza nema nadaleku.Stitch__ wrote:dzaba ti, odo si se