Izjasnjavanje na popisu

Locked
Hajvan

#601 Re: Izjasnjavanje na popisu

Post by Hajvan »

oooo Trinidažaniiiii,

oooooo, Tobažaniii!

:D
Hajvan

#602 Re: Izjasnjavanje na popisu

Post by Hajvan »

BASS wrote:Pa da Bosnjaci svojim postojanjem dijele BiH!
Logicno! :roll:

Mislim, znamo da mi Bosnjaci smetamo svima, ali sta ces sad? Ne mozes nas ni pobiti eto.
a sad imaju i nezgodnu naviku da hoće i vratit ;) !!
muniza

#603 Re: Izjasnjavanje na popisu

Post by muniza »

odr0n wrote:

Evo još jasnih naznaka povezanosti termina Bošnjaka i Republike Srpske, i to od koga drugog nego Karadžića! Sada je apsolutno jasno kakvu destrukciju Bošnjaci čine jer izjašnjavanjem kao Bošnjaci dodatno cementiranju podjelu i status ratnog nacionalističkog teritorijalnog otpatka Republike Srpske, Karadžić je svjestan koliko je termin Bošnjaka bitan za očuvanje RS-a i da će Bošnjaci dovršiti posao konačnog brisanja Bosanaca i Hercegovaca i ikakvu mogućnost u budućnosti za eventualno uspostavljanje jedinstvene republike BiH. Bošnjaci nisu svjesni da su postali ono od čega su se nekad branili, agresori, na jedinstvenu BiH i jedinstveni narod Bosanaca i Hercegovaca.
Na žalost, ne da nisu svjesni nego su toliko uživljeni da je to postalo nepojmljivo. Loša politika u muslimana/bošnjaka zadnjih 20 godina se samo nastavlja i ne bi me čudilo da RS na tacni dobije sve šta poželi.
Za nadati se jedino da će biti nekih 10-20% Bosanaca i Hercegovaca, neće biti lako ali sve je moguće.
Uskoro slijedi faza programiranog podizanja međunacionalnih tenzija kao pred izbore i Bosanci tu moraju tražiti svoju šansu!
Halcyon

#604 Re: Izjasnjavanje na popisu

Post by Halcyon »

odr0n wrote:

Evo još jasnih naznaka povezanosti termina Bošnjaka i Republike Srpske, i to od koga drugog nego Karadžića! Sada je apsolutno jasno kakvu destrukciju Bošnjaci čine jer izjašnjavanjem kao Bošnjaci dodatno cementiranju podjelu i status ratnog nacionalističkog teritorijalnog otpatka Republike Srpske, Karadžić je svjestan koliko je termin Bošnjaka bitan za očuvanje RS-a i da će Bošnjaci dovršiti posao konačnog brisanja Bosanaca i Hercegovaca i ikakvu mogućnost u budućnosti za eventualno uspostavljanje jedinstvene republike BiH. Bošnjaci nisu svjesni da su postali ono od čega su se nekad branili, agresori, na jedinstvenu BiH i jedinstveni narod Bosanaca i Hercegovaca.
Jeste, jeste. Mi smo i genocid u Srebrenici počinili. Kako nas samo nije stid!? :oops:
ravno

#605 Re: Izjasnjavanje na popisu

Post by ravno »

odr0n wrote:

Još kad bi ti nekoga mogao u to uvjeriti.....đe bi nam kraj bio! Jedinstveni narod Bosanaca i Hercegovaca nije NIKADA postojao i zadnji pokušaj K und K monarhije da to uvede (Benjamin Kalay) je propao, miniran iz Hrvatske i Srbije. Još kad nađeš Brđanina (stari naziv za crnogorac) Karadžića da citiraš kao mjerodavnu figuru za BiH - juhuuuu!

ČIM VAMA IZRAZ BOŠNJAK TOLIKO SMETA - MORA DA JE TO NEŠTO DOBRO ZA BIH!

Čuj konačno brisanje Bosanaca i Hercegovaca!!!! Čega???? De se malo upristoji, bolan ne bio, možeš nas smatrati hajvanima, ali kad pretjeraš - sam sebe u to pretvaraš. Aladumi - nema više Muslimana (naći ćeš ih par samo u RS jer NE SMIJU reći da su Bošnjaci iz ovog ili onog razloga). Nema više NEOPREDJELJENIH! Nema više hrvatskog cvijeća, nema više Srba islamske vere, NEMA! DŽABA! Jasno i glasno napisano nožem po vratu, žicom po Srebrenici! Silovanjem majke pred djevojčicama u logoru Vojno! Nema više silom vezanja za religiju - GOTOVO! Bošnjak može biti budist, peder, mama Tereza, Bosanac, katolik, pravoslavac, vehabija, Hercegovac, mašinovođa, tokar, Mostarac, Krajišnik sve to - ali BOŠNJAK!!!! To je stvarnost, NEPOVRATNO! Da ostane samo JEDAN od nas, da nestane BiH - opet nacija BOŠNJAK. Bez Bošnjaka postoje SAMO Srbi i Hrvati - ništa više. Samo Srbija i Hrvatska, NEMA BIH!
agrizz

#606 Re: Izjasnjavanje na popisu

Post by agrizz »

ravno wrote:
odr0n wrote:

Još kad bi ti nekoga mogao u to uvjeriti.....đe bi nam kraj bio! Jedinstveni narod Bosanaca i Hercegovaca nije NIKADA postojao i zadnji pokušaj K und K monarhije da to uvede (Benjamin Kalay) je propao, miniran iz Hrvatske i Srbije. Još kad nađeš Brđanina (stari naziv za crnogorac) Karadžića da citiraš kao mjerodavnu figuru za BiH - juhuuuu!

ČIM VAMA IZRAZ BOŠNJAK TOLIKO SMETA - MORA DA JE TO NEŠTO DOBRO ZA BIH!

Čuj konačno brisanje Bosanaca i Hercegovaca!!!! Čega???? De se malo upristoji, bolan ne bio, možeš nas smatrati hajvanima, ali kad pretjeraš - sam sebe u to pretvaraš. Aladumi - nema više Muslimana (naći ćeš ih par samo u RS jer NE SMIJU reći da su Bošnjaci iz ovog ili onog razloga). Nema više NEOPREDJELJENIH! Nema više hrvatskog cvijeća, nema više Srba islamske vere, NEMA! DŽABA! Jasno i glasno napisano nožem po vratu, žicom po Srebrenici! Silovanjem majke pred djevojčicama u logoru Vojno! Nema više silom vezanja za religiju - GOTOVO! Bošnjak može biti budist, peder, mama Tereza, Bosanac, katolik, pravoslavac, vehabija, Hercegovac, mašinovođa, tokar, Mostarac, Krajišnik sve to - ali BOŠNJAK!!!! To je stvarnost, NEPOVRATNO! Da ostane samo JEDAN od nas, da nestane BiH - opet nacija BOŠNJAK. Bez Bošnjaka postoje SAMO Srbi i Hrvati - ništa više. Samo Srbija i Hrvatska, NEMA BIH!
De malo ohladi, boga ti! Prvo se forsirala prica Bosnjaci = muslimani pa sad pricas Bosnjak katolik, pravoslavac itd. SBK je naveo svoje odrednice koje karakteriziraju Bosnjastvo, a među njima je i Islam. Kako onda očekuješ da jedan katolik ili pravoslavac to prihvati. Dok se god bosnjastvo temelji na islamu (sto je cinjenica) nikada nece biti boldiranog.

A dotad,
Bosanac, ateista, bosanski!
anthraxQ
Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi

#607 Re: Izjasnjavanje na popisu

Post by anthraxQ »

ravno wrote: Nema više NEOPREDJELJENIH! Nema više hrvatskog cvijeća, nema više Srba islamske vere, NEMA! DŽABA! Jasno i glasno napisano nožem po vratu, žicom po Srebrenici! Silovanjem majke pred djevojčicama u logoru Vojno! Nema više silom vezanja za religiju - GOTOVO! Bošnjak može biti budist, peder, mama Tereza, Bosanac, katolik, pravoslavac, vehabija, Hercegovac, mašinovođa, tokar, Mostarac, Krajišnik sve to - ali BOŠNJAK!!!! To je stvarnost, NEPOVRATNO! Da ostane samo JEDAN od nas, da nestane BiH - opet nacija BOŠNJAK. Bez Bošnjaka postoje SAMO Srbi i Hrvati - ništa više. Samo Srbija i Hrvatska, NEMA BIH!
citas mi misli.. :)

:thumbup:
muniza

#608 Re: Izjasnjavanje na popisu

Post by muniza »

anthraxQ wrote:
ravno wrote: Nema više NEOPREDJELJENIH! Nema više hrvatskog cvijeća, nema više Srba islamske vere, NEMA! DŽABA! Jasno i glasno napisano nožem po vratu, žicom po Srebrenici! Silovanjem majke pred djevojčicama u logoru Vojno! Nema više silom vezanja za religiju - GOTOVO! Bošnjak može biti budist, peder, mama Tereza, Bosanac, katolik, pravoslavac, vehabija, Hercegovac, mašinovođa, tokar, Mostarac, Krajišnik sve to - ali BOŠNJAK!!!! To je stvarnost, NEPOVRATNO! Da ostane samo JEDAN od nas, da nestane BiH - opet nacija BOŠNJAK. Bez Bošnjaka postoje SAMO Srbi i Hrvati - ništa više. Samo Srbija i Hrvatska, NEMA BIH!

Jah, popričaj malo o ovome npr sa Fatmirom, posebno o ovom drugom dijelu "peder, ateista, kršćanin itd" :) On Bosance hladno proglasi četnicima a da podnosi to u vlastitim redovima, no no. Inače Fatko je jedan od glavnih promotora za TK i dio dijaspore...
Nekako mi se čini da u većoj zabludi žive Bošnjaci ateisti negoli Bosanci :roll:
Halcyon

#609 Re: Izjasnjavanje na popisu

Post by Halcyon »

muniza wrote:
anthraxQ wrote:

Jah, popričaj malo o ovome npr sa Fatmirom, posebno o ovom drugom dijelu "peder, ateista, kršćanin itd" :) On Bosance hladno proglasi četnicima a da podnosi to u vlastitim redovima, no no. Inače Fatko je jedan od glavnih promotora za TK i dio dijaspore...
Nekako mi se čini da u većoj zabludi žive Bošnjaci ateisti negoli Bosanci :roll:
Kakav Fatmir bolan, čim neko pomene Bošnjake vi se hvatate Fatmira i ostalih budala. Evo mene kao Bošnjaka zaboli qratz za Fatmirom i njegovom spikom, šta ćemo sad? Treba mi ona "Bosanka" iz Beograda pričat ko sam i šta sam?
MuaDib

#610 Re: Izjasnjavanje na popisu

Post by MuaDib »

Po prvi put u historiji Bosne i Hercegovine, mi imamo sve predispozicije za prvi slobodan i demokratski popis stanovništva u našoj zemlji. Dalje u Članu II ustava BiH, tačka tri, stavovi g i h, svaki građanin Bosne i Hercegovine ima slobodu misli, savjesti i vjere, te slobodu izražavanja, što je demokratski standard koji se mora poštovati.
Međutim pojedini Bošnjaci, zloupotrebljavaju to što je Bošnjacima pola vijeka bilo zabranjeno nacionalno izjašnjavanje, a tri decenije jedino dopušteno neadekvatno nacionalno ime, te javnosti nameću zabludu da je jedini vid nacionalnog oslobođenje bošnjaštvo. Pri čemu svoju negativnu kampanju su isključivo bazirali prema građanima koji će se izjasniti kao Bosanci rijetko Hercegovci, očigledno se rukovodeći tezom da je ta grupa najpodložnija asimilaciji. Argumetni koji se koriste su više nego providni: Bosanaca nema u Ustavu, već su tri naroda u Ustavu i Ostali, što ne uvjeravju Srbe i Hrvate da budu Bosanci, Bosanci su faktor genocida ili biti Bosanac je nula (Alispahić), Bosanci su isti kao i oni koji su rušili BiH i ubijali djecu po Sarajevu (Tokić), Bosanci su bijeli cigani (Zukorlić), Bosanci su zabludjele neokumunističke ovce (Latić) ili Bosanstvo je zajednički državotvorni identitet Bošnjaka, Srba i Hrvata koji BiH doživljavaju svojom državom, te ne može biti forma etničkog identiteta (Filipović). Ako bi se gledalo iz jednog ugla, to bi možda i moglo biti tačno.

Ali pitanje identiteta je multipolarno, pa tako i pitanje etničkog ili nacionalnog identiteta. Postoje brojni primjeri složenih etničkih i nacionalnih identiteta, tako npr. u Češkoj se stanovnici pokrajine Moravska izjašnjavaju kao Moravci, a govore češkim jezikom. Imamo u Španiji slučaj gdje postoji vrlo malo etničkih Španaca, već se ljudi etnički izjašnjavaju kao Kastiljci, Katalonci, Galisijci, Andalušani i Baski, gdje samo Kastiljci i Andalužni govore španski jezik, na nacionalno su svi Španci. Ali to niko ne dovodi u pitanje, kao što se to kod nas dovodi u pitanje.

Nažalost kod nas neki ljudi ne mogu svariti da se dio građana ove zemlje ne identifikuje sa tradicionalnim etničkim identitetom, tj. ne identifikuju kao ni Bošnjaci, ni Srbi, ni Hrvati, ni kao nacionalne manjine, još manje kao Ostali, već Bosanci/Hercegovci. Iako oni koji osporavaju građanima da budu isključivo Bosanci ili Hercegovci nemaju nikakav kredibilitet da to osporavaju. Kao što niko nema kredibilitet da osporava Bošnjaku da bude Bošnjak, Srbinu da bude Srbin, Hrvatu da bude Hrvat ili nacionalnoj manjini da bude nacionalna manjina. Shvatite više jednom da je ovo demokratsko društvo i da svak ima pravo da bude šta hoće. I ne brinite se za političko predstavljanje Bosanaca, jer daleko je važnije pitanje od toga legalizacija etničkog čišćenja u RS i tzv. Herceg-Bosni.
muniza

#611 Re: Izjasnjavanje na popisu

Post by muniza »

Halcyon wrote:
muniza wrote:
anthraxQ wrote:

Kakav Fatmir bolan, čim neko pomene Bošnjake vi se hvatate Fatmira i ostalih budala. Evo mene kao Bošnjaka zaboli qratz za Fatmirom i njegovom spikom, šta ćemo sad? Treba mi ona "Bosanka" iz Beograda pričat ko sam i šta sam?
Čuj kakav Fatmir, Fatmir koji se predstavlja kao jedan od bitnih Bošnjaka je mene jako jako uvrijedio izjednačavajući me sa agresorom i počiniocima genocida i dao do znanja da ja ne pripadam njegovim Bošnjacima samo zato što se osjećam Bosancem!? Dok god su vam takvi majmuni ma i u najširem krugu promotora, funkcionera i čega već oni će vam tjerati ljude. Riga mi se jarane riga, čuj kakve veze ima... Meni fakat nije jasno kako ih tolerirate, oni imaju puno puno veći uticaj nego što mislite, pa vidi ba ko vam po dijaspori hoda, ko vam organizuje kongrese :run:
ravno

#612 Re: Izjasnjavanje na popisu

Post by ravno »

Nekako mi se čini da u većoj zabludi žive Bošnjaci ateisti negoli Bosanci :roll:[/quote]

Kakav Fatmir bolan, čim neko pomene Bošnjake vi se hvatate Fatmira i ostalih budala. Evo mene kao Bošnjaka zaboli qratz za Fatmirom i njegovom spikom, šta ćemo sad? Treba mi ona "Bosanka" iz Beograda pričat ko sam i šta sam?[/quote]

Čuj kakav Fatmir, Fatmir koji se predstavlja kao jedan od bitnih Bošnjaka je mene jako jako uvrijedio izjednačavajući me sa agresorom i počiniocima genocida i dao do znanja da ja ne pripadam njegovim Bošnjacima samo zato što se osjećam Bosancem!? Dok god su vam takvi majmuni ma i u najširem krugu promotora, funkcionera i čega već oni će vam tjerati ljude. Riga mi se jarane riga, čuj kakve veze ima... Meni fakat nije jasno kako ih tolerirate, oni imaju puno puno veći uticaj nego što mislite, pa vidi ba ko vam po dijaspori hoda, ko vam organizuje kongrese :run:[/quote]

De, ba, ne smaraj sa Fatmirom, matere ti. Napravi od njega Supermena. Niđe veze - i znaš da je tako. Čuj Fatmir se predstavlja!? Evo i ja se predstavljam, pa koga zaboli neka stvar. I Galijašević se predstavlja. I Vlajki se predstavlja. I Čavoški se predstavlja. Đe im je vojska????
Tayyip

#613 Re: Izjasnjavanje na popisu

Post by Tayyip »

Bošnjaci i oni koji se izjasne kao muslimani će na kraju biti jedna popisna kategorija, baš kao i Jevreji i židovi. To je to, bezveze razglabate.
muniza

#614 Re: Izjasnjavanje na popisu

Post by muniza »

ravno wrote:Jah, popričaj malo o ovome npr sa Fatmirom, posebno o ovom drugom dijelu "peder, ateista, kršćanin itd" :) On Bosance hladno proglasi četnicima a da podnosi to u vlastitim redovima, no no. Inače Fatko je jedan od glavnih promotora za TK i dio dijaspore...
Kakav Fatmir bolan, čim neko pomene Bošnjake vi se hvatate Fatmira i ostalih budala. Evo mene kao Bošnjaka zaboli qratz za Fatmirom i njegovom spikom, šta ćemo sad? Treba mi ona "Bosanka" iz Beograda pričat ko sam i šta sam?[/quote]

Čuj kakav Fatmir, Fatmir koji se predstavlja kao jedan od bitnih Bošnjaka je mene jako jako uvrijedio izjednačavajući me sa agresorom i počiniocima genocida i dao do znanja da ja ne pripadam njegovim Bošnjacima samo zato što se osjećam Bosancem!? Dok god su vam takvi majmuni ma i u najširem krugu promotora, funkcionera i čega već oni će vam tjerati ljude. Riga mi se jarane riga, čuj kakve veze ima... Meni fakat nije jasno kako ih tolerirate, oni imaju puno puno veći uticaj nego što mislite, pa vidi ba ko vam po dijaspori hoda, ko vam organizuje kongrese :run:[/quote]

De, ba, ne smaraj sa Fatmirom, matere ti. Napravi od njega Supermena. Niđe veze - i znaš da je tako. Čuj Fatmir se predstavlja!? Evo i ja se predstavljam, pa koga zaboli neka stvar. I Galijašević se predstavlja. I Vlajki se predstavlja. I Čavoški se predstavlja. Đe im je vojska????[/quote]

Eh ovo boldirano sve kaže, prava pijaca i onda se čudite zašto dobar dio ljudi nikada nije želio da se identificira sa Bošnjaštvom...
Tu smo, volimo BiH ko i vi (vjerovatno i više al nećemo cjepidlačiti) ali se oko nekih stvari ne slažemo, ne bojte se, niti vam možemo niti želimo nauditi, pomirite se s tim.
muniza

#615 Re: Izjasnjavanje na popisu

Post by muniza »

Tayyip wrote:Bošnjaci i oni koji se izjasne kao muslimani će na kraju biti jedna popisna kategorija, baš kao i Jevreji i židovi. To je to, bezveze razglabate.
To i ja kažem, Bosanac/Islam, nit sam koga zavalio, nit sam koga izdao...
sredoje

#616 Re: Izjasnjavanje na popisu

Post by sredoje »

Meni se čini da neki očekuju kako će steći legalne uslove za "poklapanje" ako se pokaže da je Bošnjaka 50% ili nešto više.

Imam za vas lošu vijest!

EU je usvojila pravilo prema kojem je za veće promjene potrebna većina viša od polovične a prvi put je primjenjena na referendumu u Crnoj Gori kad je bilo potrebno 55% za priznavanje odluke o odcjepljenju od države SCG.

Također se ovisno o situaciji može primijeniti i pravilo većeg postotka ukoliko tako odluče - 60% ili čak do 65%.
Asamoah Gyan

#617 Re: Izjasnjavanje na popisu

Post by Asamoah Gyan »

sredoje wrote:Meni se čini da neki očekuju kako će steći legalne uslove za "poklapanje" ako se pokaže da je Bošnjaka 50% ili nešto više.

Imam za vas lošu vijest!

EU je usvojila pravilo prema kojem je za referendume potrebna većina viša od polovične a prvi put je primjenjena na referendumu u Crnoj Gori kad je bilo potrebno 55% za priznavanje odluke o odcjepljenju od države SCG.

Također se ovisno o situaciji može primijeniti i pravilo većeg postotka ukoliko tako odluče - 60% ili čak do 65%.
baš suprotno, to je odlična vijest.
to znači da niko ni pedlja ove zemlje odnijeti neće jer će bošnjaka biti preko 50% ;)
sredoje

#618 Re: Izjasnjavanje na popisu

Post by sredoje »

Asamoah Gyan wrote:
sredoje wrote:Meni se čini da neki očekuju kako će steći legalne uslove za "poklapanje" ako se pokaže da je Bošnjaka 50% ili nešto više.

Imam za vas lošu vijest!

EU je usvojila pravilo prema kojem je za referendume potrebna većina viša od polovične a prvi put je primjenjena na referendumu u Crnoj Gori kad je bilo potrebno 55% za priznavanje odluke o odcjepljenju od države SCG.

to znači da niko ni pedlja ove zemlje odnijeti neće jer će bošnjaka biti preko 50% ;)
Kad se stvari rješavaju institucionalno onda - da, medjutim kad se EU zamori nekom zemljom onda i drugi načini dolaze u obzir. Sve zavise šta odluče a na raspolaganju im stoje sredstva pritiska poput uskraćivanja pomoći, blokade, embargo.

Zamisli šta bi bilo sa BiH da nije bilo humanitarne pomoći i da se dosljedno provodio embargo na oružje...
muniza

#619 Re: Izjasnjavanje na popisu

Post by muniza »

Asamoah Gyan wrote:

Imam za vas lošu vijest!

Teoretski da, ali samo na ovoj temi možeš naći mnoštvo komentara svojih sunarodnjaka koji zagovaraju bošnjačku BiH...
ravno

#620 Re: Izjasnjavanje na popisu

Post by ravno »

@muniza

Bi li mi to trebali samo Fatmira opalit po ustima, a svaku drugu šušu poštovat i pustit da mlati kako mu se digne? Mora i Fatmir imat pravo da priča! I pravo da odgovara za to što priča! A ako može prodat, pa nek prodaje.
Samo reisu zabranit politiku, a da BK BiH serbes donosi političke programe?! Grigorije i Kačavenda da udaraju smjernice, a da se banjalučki muftija ne smije oglasiti, jer je to islamizacija?!
Kakva pijaca? Pa pijaca je u Laktašima! Šatra, muzika, pečenje, predsednik za mikrofonom i opleti Miško!
ravno

#621 Re: Izjasnjavanje na popisu

Post by ravno »

sredoje wrote:
Asamoah Gyan wrote:

Imam za vas lošu vijest!

Kad se stvari rješavaju institucionalno onda - da, medjutim kad se EU zamori nekom zemljom onda i drugi načini dolaze u obzir. Sve zavise šta odluče a na raspolaganju im stoje sredstva pritiska poput uskraćivanja pomoći, blokade, embargo.

Zamisli šta bi bilo sa BiH da nije bilo humanitarne pomoći i da se dosljedno provodio embargo na oružje...

Sve si ti to u pravu. Može EU šta hoće. Možeš biti i članica EU, pa da ti kresne mamu ko Grčkoj i Kipru, sve može....uvijek ima načina. Možeš biti i Srbija, pa da ti EU iščupa srce iz njedara (Kosovo), može, može....
muniza

#622 Re: Izjasnjavanje na popisu

Post by muniza »

ravno wrote:
Sve si ti to u pravu. Može EU šta hoće. Možeš biti i članica EU, pa da ti kresne mamu ko Grčkoj i Kipru, sve može....uvijek ima načina. Možeš biti i Srbija, pa da ti EU iščupa srce iz njedara (Kosovo), može, može....
Upravo ovo bi trebao biti pokazatelj kako bi završio bilo kakav pokušaj dominacije Bošnjaka, EU ne želi i nikad neće tolerisati islamsku državu u Europi. Pametnije je da se okrenemo građenju normalne građanske države i vjerujem sa vremenom će nestati i RS-a i potrebe za 3. entitetom. Na ovakav način kao zadnjih godina Bošnjci samo hrane i potkrijepljuju srpski i hrvatski fašizam, radi se tačno ono šta odgovara separatistima...
Abid Sakalaš

#623 Re: Izjasnjavanje na popisu

Post by Abid Sakalaš »

ravno wrote:Nema više NEOPREDJELJENIH! Nema više hrvatskog cvijeća, nema više Srba islamske vere, NEMA! DŽABA! Jasno i glasno napisano nožem po vratu, žicom po Srebrenici! Silovanjem majke pred djevojčicama u logoru Vojno! Nema više silom vezanja za religiju - GOTOVO! Bošnjak može biti budist, peder, mama Tereza, Bosanac, katolik, pravoslavac, vehabija, Hercegovac, mašinovođa, tokar, Mostarac, Krajišnik sve to - ali BOŠNJAK!!!! To je stvarnost, NEPOVRATNO! Da ostane samo JEDAN od nas, da nestane BiH - opet nacija BOŠNJAK. Bez Bošnjaka postoje SAMO Srbi i Hrvati - ništa više. Samo Srbija i Hrvatska, NEMA BIH!
To je to. Svaka čast majstore :thumbup: :thumbup:
Tayyip

#624 Re: Izjasnjavanje na popisu

Post by Tayyip »

Abid Sakalaš wrote:
ravno wrote:Nema više NEOPREDJELJENIH! Nema više hrvatskog cvijeća, nema više Srba islamske vere, NEMA! DŽABA! Jasno i glasno napisano nožem po vratu, žicom po Srebrenici! Silovanjem majke pred djevojčicama u logoru Vojno! Nema više silom vezanja za religiju - GOTOVO! Bošnjak može biti budist, peder, mama Tereza, Bosanac, katolik, pravoslavac, vehabija, Hercegovac, mašinovođa, tokar, Mostarac, Krajišnik sve to - ali BOŠNJAK!!!! To je stvarnost, NEPOVRATNO! Da ostane samo JEDAN od nas, da nestane BiH - opet nacija BOŠNJAK. Bez Bošnjaka postoje SAMO Srbi i Hrvati - ništa više. Samo Srbija i Hrvatska, NEMA BIH!
To je to. Svaka čast majstore :thumbup: :thumbup:
Tayyip wrote: Bošnjak je Bošnjak, vjernik, ateista, lopov, alkoholičar, derpe, narkoman, ali je Bošnjak. Temelj bošnjaštva je Bosna. Bosne nema bez Bošnjaka niti Bošnjaka ima bez Bosne.
ravno

#625 Re: Izjasnjavanje na popisu

Post by ravno »

muniza wrote:
ravno wrote:
Upravo ovo bi trebao biti pokazatelj kako bi završio bilo kakav pokušaj dominacije Bošnjaka, EU ne želi i nikad neće tolerisati islamsku državu u Europi. Pametnije je da se okrenemo građenju normalne građanske države i vjerujem sa vremenom će nestati i RS-a i potrebe za 3. entitetom. Na ovakav način kao zadnjih godina Bošnjci samo hrane i potkrijepljuju srpski i hrvatski fašizam, radi se tačno ono šta odgovara separatistima...
A šta ako je to država sa većinom Bošnjaka? Kao, npr. Kosovo sa većinom Albanaca - milion džamija, a to nema nikakve veze? Ili misliš da je to drugačije? Druže, svijet polako shvaća da i katolik može biti žestoki fundamentalista i koljač i bombaš, a tako i pravoslavac. BOŠNJAK NIJE ISLAM. TURČIN NIJE ISLAM. TUNIŽANIN NIJE ISLAM. Ja znam da se mnogima ruši svijet sa topljenjem sna o Velikoj Srbiji ili Velikoj Hrvatskoj, ali......želim im teško, teško triježnjenje. Mi tuđe nećemo, a svoje ne damo. S kim da gradimo normalnu građansku državu? Sa živim ravnogorskim pokretom ili sa neumrlom tzv. Herceg-Bosnom koja štanca krstove po svakom brdašcu? Ili tvrdiš kako su Bošnjaci protiv građanske države? Pa, jesu - zato su Hrvatu Željku Komšiću dali 350 000 glasova!
Locked