Izjasnjavanje na popisu

Locked
_Sarajka

#3451 Re: Izjasnjavanje na popisu

Post by _Sarajka »

muniza wrote:Kako se dijaspora fino složi, ma čudo jedno :D
Fakat jel vas ono bar malo stid? Solite nama pamet negdje iz daljine, kod nas umiru bebe zbog Srba, Bošnjaka i Hrvata, halo ba!? Dosta nam je takvih, dajte adrese poslaću vam rahat lokuma da vas želja mi(h)ne.
Ti sanjaš dijasporu.Čim se nadje par forumaša da imaju isto mišljenje ili su dijasporci ili SDA-ovci ili Cerićevci :D
Imate VI kakvih argumenata osim etiketiranja ?
muniza

#3452 Re: Izjasnjavanje na popisu

Post by muniza »

mehodžeger wrote:Kako ćemo se izjasniti mi iz mješanih brakova, koji živimo u Hercegovini?
Sad će ti Samir iz EU odgovoriti :D
theTruePath

#3453 Re: Izjasnjavanje na popisu

Post by theTruePath »

Kako ćemo se izjasniti mi iz mješanih brakova, koji živimo u Hercegovini?
vi mozete biti ostali
muniza

#3454 Re: Izjasnjavanje na popisu

Post by muniza »

_Sarajka wrote:
Fakat jel vas ono bar malo stid? Solite nama pamet negdje iz daljine, kod nas umiru bebe zbog Srba, Bošnjaka i Hrvata, halo ba!? Dosta nam je takvih, dajte adrese poslaću vam rahat lokuma da vas želja mi(h)ne.
Ti sanjaš dijasporu.Čim se nadje par forumaša da imaju isto mišljenje ili su dijasporci ili SDA-ovci ili Cerićevci :D
Ja mislim da ste 3 u 1 :D

A reci mi šta ti ovo rimski 6 znači što stalno ponavljaš u svojim nazovimo rečenicama?
mehodžeger

#3455 Re: Izjasnjavanje na popisu

Post by mehodžeger »

muniza wrote:
mehodžeger wrote:Kako ćemo se izjasniti mi iz mješanih brakova, koji živimo u Hercegovini?
Sad će ti Samir iz EU odgovoriti :D
Ja ću pokušati progurati hrvatsko-muslimanski Hercegovac ili Ero, pa ako prođe - prođe. :mrgreen:

Bošnjak nisam jer je Bosna geografski valjda sjeverno od Ivana. Tako sam barem učio u školi.
Bušman

#3456 Re: Izjasnjavanje na popisu

Post by Bušman »

Joj stvarno mi niste jasni nikako. Izjasnite se kako zelite. Ja bih najvise volio da se izjasnite ko Bušmani jer sam i ja Bušman pa da ne budem sam :sad: :sad:

Image
escobar__

#3457 Re: Izjasnjavanje na popisu

Post by escobar__ »

mehodžeger wrote:Ja ću pokušati progurati hrvatsko-muslimanski Hercegovac ili Ero, pa ako prođe - prođe. :mrgreen:

Bošnjak nisam jer je Bosna geografski valjda sjeverno od Ivana. Tako sam barem učio u školi.
Hercegovina je tek bosanska regija. :oops:
mehodžeger

#3458 Re: Izjasnjavanje na popisu

Post by mehodžeger »

Bušman wrote:Joj stvarno mi niste jasni nikako. Izjasnite se kako zelite. Ja bih najvise volio da se izjasnite ko Bušmani jer sam i ja Bušman pa da ne budem sam :sad: :sad:
Ako u ekipi ima i dobrih Bušmanki, eto i mene! :D
Bušman

#3459 Re: Izjasnjavanje na popisu

Post by Bušman »

mehodžeger wrote:
Bušman wrote:Joj stvarno mi niste jasni nikako. Izjasnite se kako zelite. Ja bih najvise volio da se izjasnite ko Bušmani jer sam i ja Bušman pa da ne budem sam :sad: :sad:
Ako u ekipi ima i dobrih Bušmanki, eto i mene! :D
Hahahahaaha, biće! :D :D :D
mehodžeger

#3460 Re: Izjasnjavanje na popisu

Post by mehodžeger »

escobar__ wrote:Hercegovina je tek bosanska regija. :oops:
Da je Hercegovina bosanska regija, zvala bi se bosanska Hercegovina.

No, država se zove Bosna i Hercegovina.
Bodkin

#3461 Re: Izjasnjavanje na popisu

Post by Bodkin »

_Sarajka wrote:
Bodkin wrote:
_Sarajka wrote:@Bodkin

Dominacije ste se plašili VI Srbi.Ne mi.Nama u prošlosti nije prestavljala nikakav faktor.Jesi ti Srbin koji se izjašnjava Bosancem ?Ili sam krivo shvatila.Dakle to podrugljivo " parenjem do dominacije " prestavljalo je problem upravo Srbima.Zaboga nije slučajno Podrinje stradalo i nemoj me tjerati da ti dokazujem na ovoj temi te činjenice.
Ne treba mi nikakav forumaš da ni dokazuje bilo čije teorije osobito opravdava velikosroske.Hvala lijepo..I tvoji jalovi pokušaji nisu urodili plodom.
Što se brošura tiče, ne čitam ih ..Samo Načertanje ponekad :D
O tome mozemo na povijesti :D
vi srbi :D to je taj vrhunac rasprave agrumentima vas bosnjackih misionara kad vam se neko ne uklapa u matricu. ja ne mogu biti srbin ako se izjasnjavam bosancem. ja sam BOSANAC. ali kako sam rekao i onom gore padobrancu liberalu, jaki ljudi na rijecima preko interneta. vi znate ko su ljudi i sta su bolje od njih samih jel tako :-)

i da, ponovicu ti opet. dominacija (rijec koju si ti upotrijebila :oops: ) parenjem je za one narode koji nemaju drugog nacina. 7 miliona austrijanaca izdominiralo cijelu CEE a nisu morali brojati procente. kontas sad pametnice
Evo preformuliraću
pitanje..Šta bi bio po nacionalnosti po ustavu ?U ustavu stoje tri nacionalnosti Bošnjak, Srbin i Hrvat ..Uzmimo da se ne mozeš izjasniti kao " ostali" odnosno Bosanac ili Hercegovac jer su to regionalne odrednice..:D

A što se tiče bošnjačkog nataliteta, znamo iz blize povijesti kome je bio kost u grlu.
Tako da te matre mozeš nekoj Abordzinki.
ocigledno bih bio naionalna manjina jer nisam ni jedno od to troje, kontas sad?jer nema zemlje u kojoj nude samo jedno (ili tri u nase slucaju) ili da ti slikovnicu donesem?
nastavi mantrati, natalitetom do dominacije :run:
shmizlica

#3462 Re: Izjasnjavanje na popisu

Post by shmizlica »

theTruePath wrote:
vi mozete biti ostali

wow...jel ovo dozvola :mrgreen:
Bodkin

#3463 Re: Izjasnjavanje na popisu

Post by Bodkin »

shmizlica wrote:
theTruePath wrote:
vi mozete biti ostali

ne kontas ti to, trenutno su oni vladari svega ovdje :) mada cete nekad pitati i sta bi bila ako ne postoje ostali :D
Risto Kuglarić

#3464 Re: Izjasnjavanje na popisu

Post by Risto Kuglarić »

shmizlica wrote:
theTruePath wrote:
vi mozete biti ostali

fala, jesmo šta dužni :D
shmizlica

#3465 Re: Izjasnjavanje na popisu

Post by shmizlica »

Bodkin wrote:
ne kontas ti to, trenutno su oni vladari svega ovdje :) mada cete nekad pitati i sta bi bila ako ne postoje ostali :D

ćuti, ionako me panika zbog jezika 'fata ..... nemam pojma kojim govorim :-? slagat ću šta god kažem :mrgreen:
muniza

#3466 Re: Izjasnjavanje na popisu

Post by muniza »

Bodkin wrote:
shmizlica wrote:
theTruePath wrote:
vi mozete biti ostali

Pa naravno, šalju pare famAliji ubsnu i to im daje za pravo ha ja :D
privremeni

#3467 Re: Izjasnjavanje na popisu

Post by privremeni »

shmizlica wrote:
theTruePath wrote:
vi mozete biti ostali

:D
A sve do ove teme, ja mislio da je ta neka pripadnost (etnicka,narodna,plemenska) stvar licnog osjecaja...
il ga imas ..
il ga nemaš ... :zzzz:
ili ti je vazan ..
ili nije... :P
crnins

#3468 Re: Izjasnjavanje na popisu

Post by crnins »

Ja ću se radi sigurnosti izjasniti kao Hrvat katolik, iako imam koje baca na brazilsko. :lol:
_Sarajka

#3469 Re: Izjasnjavanje na popisu

Post by _Sarajka »

muniza wrote:
_Sarajka wrote:

A reci mi šta ti ovo rimski 6 znači što stalno ponavljaš u svojim nazovimo rečenicama?
Jaje kinderče ? :D

Mogu ti reći da nije lako imati ih ( mislim jelte jaja ) makar bila i čokoladna i u prenesenom smislu ih koristila jedino poput mojih.( kao stilsku figuru )Zalosno je jedino što neki taj osjećaj nikad neće dozivjeti :D
A deklariraju se muškarcima.Tuga :roll:
Last edited by _Sarajka on 18/06/2013 11:12, edited 2 times in total.
_Sarajka

#3470 Re: Izjasnjavanje na popisu

Post by _Sarajka »

crnins wrote:Ja ću se radi sigurnosti izjasniti kao Hrvat katolik, iako imam koje baca na brazilsko. :lol:

A nećeš da budeš Bosanac ? :D

To je u trendu !
славянин

#3471 Re: Izjasnjavanje na popisu

Post by славянин »

_Sarajka wrote:
crnins wrote:Ja ću se radi sigurnosti izjasniti kao Hrvat katolik, iako imam koje baca na brazilsko. :lol:

To je u trendu !
Sta ti je - Budi Bosnjak :mrgreen: :mrgreen:
_Sarajka

#3472 Re: Izjasnjavanje na popisu

Post by _Sarajka »

славянин wrote:
_Sarajka wrote:

To je u trendu !
Sta ti je - Budi Bosnjak :mrgreen: :mrgreen:
Pa dobro, Bošnjacima Nadam se neće trebati potpora.Odstupanja će biti u primilia.Bosanaca 0,0012 iz redova bošnjačkog naroda.Pa obzirom da je situacija na terenu takva, da pomognemo i vama Bosancima da formirate naciju zbunjenih, neopredijeljenih i nesigurnim - Bosanaca.
Zato asimiliram u vaše ime brazilce ili reče Hrvat da je lik :D
Last edited by _Sarajka on 18/06/2013 11:07, edited 1 time in total.
славянин

#3473 Re: Izjasnjavanje na popisu

Post by славянин »

siddo89 wrote:Koliko ce ateista biti na ovom popisu po procjenama? u Hrvatskoj i Srbiji je bilo ispod 5%
Sumnjam da ljude koji se izjasnjavaju kao ateisti/agnostici interesuje koliko ce drugih biti u njihovom "stadu" :)
muniza

#3474 Re: Izjasnjavanje na popisu

Post by muniza »

_Sarajka wrote:
muniza wrote:
_Sarajka wrote: Ti sanjaš dijasporu.Čim se nadje par forumaša da imaju isto mišljenje ili su dijasporci ili SDA-ovci ili Cerićevci :D

Jaje kinderče ? :D

Mogu ti reći da nije lako imati ih ( mislim jelte jaja ) makar bila i čokoladna u prenesenom smislu poput mojih.Zalosno je jedino što neki taj osjećaj nikad neće dozivjeti :D
A deklariraju se muškarcima :roll:
Tuga :(
Nešto slično kao živjeti u ŠveCkoj a pripovjedati nama ovdje kako da radimo a niko te ne benda ni 2% :D?
A inače ti sve nešto u prenesenom smislu, posebno kad te se stjera u kut...
Hjoj ona zna situaciju na terenu, fakat kako vas nije sramota
славянин

#3475 Re: Izjasnjavanje na popisu

Post by славянин »

siddo89 wrote:
славянин wrote:
siddo89 wrote:Koliko ce ateista biti na ovom popisu po procjenama? u Hrvatskoj i Srbiji je bilo ispod 5%
Sumnjam da ljude koji se izjasnjavaju kao ateisti/agnostici interesuje koliko ce drugih biti u njihovom "stadu" :)
?

Hajde odgovori ako znas,ako ne
Ja mislim da nezna niko.Jer da neko zna nebi se provodio popis stanovnistva- doduse moguce je da si ti "prosvjetljen" i znas nesto sto mi ostali na planeti Zemlji neznamo :mrgreen:
Locked