Eeeeeee AQUAŠ šta je sada sa ovom anketomAQUA S wrote:anketa sve kaže, za normalna insana
al imamo legalista za hajvana
IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
- Klikeraš
#776 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#777 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
jao pa ja i ne gledam anketu....da ovdje crveni napreduju
samo neka se Memlija goni pa makar i ovaj fočakov delegat pobjedio
samo neka se Memlija goni pa makar i ovaj fočakov delegat pobjedio
-
Aqua_S
#778 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
treba mi jedna konkretna informacija: kolika je naknada za rad u biračkom odboru u svojstvu člana?
-
tavustavus
#779 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
[/quote]
Ja nisam iz Foče nego iz Jeleča,a Jeleč je stariji od Beča.[/quote]
a jel jabuka tu neđe blizu tebe?[/quote]
Jabuka je kilometrima daleko,to su pasivni krajevi opštine Foča.[/quote]
nemoj da dirate focansku Jabuku...kakvih je tamo bilo cura u dobri vakat...
anketa je odavno prestala biti mjerilo..napisao sam negdje kakav ce biti raspored stranaka..
Ja nisam iz Foče nego iz Jeleča,a Jeleč je stariji od Beča.[/quote]
a jel jabuka tu neđe blizu tebe?[/quote]
Jabuka je kilometrima daleko,to su pasivni krajevi opštine Foča.[/quote]
nemoj da dirate focansku Jabuku...kakvih je tamo bilo cura u dobri vakat...
anketa je odavno prestala biti mjerilo..napisao sam negdje kakav ce biti raspored stranaka..
- JoseMujica
#780 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
a tamo li si se lolo u pjesništvu izbiriko
pa sad Dženi srce lomiš
da je i Eset po Jeleču skako ne bi u 57 po internetu cure tražio
da je i Eset po Jeleču skako ne bi u 57 po internetu cure tražio
- Klikeraš
#781 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
Je li iko slušao sinoćnju debatu na ASK ili se taj radio i ne sluša

-
Aqua_S
#782 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
ma ovde niko ne benda nijedno konkretno pitanje..i ja sam danas pito..znal ko kolko se plaćaju članovi biračkih odbora..niko ni mukajet...Klikeraš wrote:Je li iko slušao sinoćnju debatu na ASK ili se taj radio i ne sluša![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Klikeraš
#783 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
Čini mi se petobanka brojanje, 70 KM cijeli dan ali nisam 100% siguranAqua_S wrote:ma ovde niko ne benda nijedno konkretno pitanje..i ja sam danas pito..znal ko kolko se plaćaju članovi biračkih odbora..niko ni mukajet...Klikeraš wrote:Je li iko slušao sinoćnju debatu na ASK ili se taj radio i ne sluša![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Aqua_S
#784 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
i ja sam tako čuo.. samo ne mogu da provjerim nigdje..tačno, hvala klikiKlikeraš wrote:Čini mi se petobanka brojanje, 70 KM cijeli dan ali nisam 100% siguranAqua_S wrote:ma ovde niko ne benda nijedno konkretno pitanje..i ja sam danas pito..znal ko kolko se plaćaju članovi biračkih odbora..niko ni mukajet...Klikeraš wrote:Je li iko slušao sinoćnju debatu na ASK ili se taj radio i ne sluša![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Klikeraš
#785 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
I drugi put 
-
Orahovo lišće
#786 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
moze li ovdje iznenaditi sbb ?
-
Aqua_S
#787 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
iskreno, ne znam i čisto sumnjam, lakota po meni šanse nema, a u vijeće će dobit max. 5-7 vijećnikaOrahovo lišće wrote:moze li ovdje iznenaditi sbb ?
- Klikeraš
#788 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
Malo sam slušao ASK i čovjek kažeAqua_S wrote:iskreno, ne znam i čisto sumnjam, lakota po meni šanse nema, a u vijeće će dobit max. 5-7 vijećnikaOrahovo lišće wrote:moze li ovdje iznenaditi sbb ?
-
Aqua_S
#789 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
ko i šta kaže, meni ovo ne učitava sve??
- JoseMujica
#790 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
kako ne može ...mene je već iznenadilo da ima kandidataOrahovo lišće wrote:moze li ovdje iznenaditi sbb ?
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#791 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
Odlučio sam se da glasam za SDU-LDS koaliciju, ali ispred kojeg imena da stavim iks za načelnika opštine?
Strogo mora biti lijeva opcija i sposoban, prodoran,...da pokrene Ilidžu, nekada jednu od najjačih opština u SFRJ?
Isto pitanje sam danas postavio Muji Hošiću kada sam kao pacijent bio kod njega u ordinaciji. Rekao je: Ne znam.
Pošteno od njega da ne koristi ordinaciju za epp svoje koalicije, što me je još više uvjerilo u moju ispravnu odluku da podržim njega, SDU/LDS koaliciju.
Još uvijek sam na mukama ko bi mogao biti najbolji načelnik opštine Ilidža.
Strogo mora biti lijeva opcija i sposoban, prodoran,...da pokrene Ilidžu, nekada jednu od najjačih opština u SFRJ?
Isto pitanje sam danas postavio Muji Hošiću kada sam kao pacijent bio kod njega u ordinaciji. Rekao je: Ne znam.
Pošteno od njega da ne koristi ordinaciju za epp svoje koalicije, što me je još više uvjerilo u moju ispravnu odluku da podržim njega, SDU/LDS koaliciju.
- JoseMujica
#792 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
ma Pipi samo pogledaj ko ima najviše šansi da spriječi da Memić postane načelnik
tako ću barem ja glasati
tako ću barem ja glasati
- jon_jovi
#793 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
U općinskom vijeću može. Može utoliko ukoliko dobije više mandata od SDA, a to po meni jeste moguće.Orahovo lišće wrote:moze li ovdje iznenaditi sbb ?
- jon_jovi
#794 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
Glasovi bačeni u vjetarPipiDugaDevetka wrote:Odlučio sam se da glasam za SDU-LDS koaliciju, ali ispred kojeg imena da stavim iks za načelnika opštine?
-
legalista
#795 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
esete eto ruje na vrata pakuj kofere pa za jelečFOČANSKI PROPISI wrote:Šta sam to loše rekao?legalista wrote:pazi da te ne provale ko si pa češ morati u jeleć pješice nema uskotračne ili sa noge na noguFOČANSKI PROPISI wrote:Ima jedna stvar koju ,možda, ne znate,a tiče se Huseina Mahmutovića:
Glavni igrači i protagonisti ideje njegove stranke "Svi u javne kuće" su bivši vlasnici (vrijeme njegove carevine) istih:
ŽORŽ , TANJO ,RUJO
Zar i vi tajno ne maštate da bar gledate kako se to radi.
-
legalista
#796 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
nisu bačeni ista koda su dati memiču samo jedan kandidat može skinuti višnjiča a vi razmislite dobrojon_jovi wrote:Glasovi bačeni u vjetarPipiDugaDevetka wrote:Odlučio sam se da glasam za SDU-LDS koaliciju, ali ispred kojeg imena da stavim iks za načelnika opštine?
-
legalista
#797 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
znate li toliko stranka mora dobiti glasova da ima 5-7 viječnikaAqua_S wrote:iskreno, ne znam i čisto sumnjam, lakota po meni šanse nema, a u vijeće će dobit max. 5-7 vijećnikaOrahovo lišće wrote:moze li ovdje iznenaditi sbb ?
-
legalista
#798 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
jose kaži im ime toga čovjeka mogu pomisliti da je to sinanović pa če dati pobjedu višnjiču nesvjesnoJoseMujica wrote:ma Pipi samo pogledaj ko ima najviše šansi da spriječi da Memić postane načelnik
tako ću barem ja glasati
-
legalista
#799 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
šta još ima u kovertiFOČANSKI PROPISI wrote:Mahir Lokvančić (SDA), u koverat sliku pa od kuće do kuće.
Šta to znači:
Slab je sportista,ne može da se vere po banderama.
-
legalista
#800 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
šteta samo što su se godinjakovi zemljaci odjavili za trnovoFOČANSKI PROPISI wrote:Pohvala za kampanju Stranke za BiH.
Ja mislio nestali sa političke scene,međutim,oni se nameću kao br.1 na Ilidži.
(Jedino im kandidat za načelnika nije bog zna šta,KEREŠ je bolji)