IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post Reply

VAŠA POLITICKA OPCIJA NA IZBORIMA 2012.g. U OPĆINI/OPŠTINI ILIDŽA?

Poll ended at 15/10/2012 15:44

SDP-SOCIJALDEMOKRATSKA PARTIJA BIH - SINANOVIĆ MUSTAFA
65
33%
SDA-STRANKA DEMOKRATSKE AKCIJE - MEMIĆ SENAID
62
31%
SBB BIH-SAVEZ ZA BOLJU BUDUĆNOST BiH - LAKOTA RASIM
34
17%
NDS-NAPREDNA DEMOKRATSKA STRANKA - MAHMUTOVIĆ HUSEIN
8
4%
SBiH-STRANKA ZA BOSNU I HERCEGOVINU - GODINJAK SENAHID
13
7%
BNS-BOSANSKOHERCEGOVAČKA NARODNA STRANKA - KEREŠ JASMIR
15
8%
BPS-SEFER HALILOVIĆ - KRESO ENVER
2
1%

Total votes: 199

Klikeraš

#501 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by Klikeraš »

aminaz wrote:Cuj Lakota da pobjedi haha.

Ove godine igra se vrti oko Godinjaka.Memica i Mahmutovica.
Glas Godinjaku = pobjeda Fikre, tako da koalicija SDA - SBiH je definitivna čim prođu izbori. :run:
Klikeraš

#502 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by Klikeraš »

SLISKOVIC wrote: Sinanovic je mish pravi sinoc pobjegao sa debate da nebi morao da odgovara na pitanja gradzana , a prije toga rekao da ko fol ima neke hrabrosti , bas je lazov i petljanac , on osim da ne argumentovano napada nista drugo u stanju nije uraditi , nije bio spreman da se suoci sa realnim gradzanima koji su htjeli da ga pitaju odredzene komunalne stvari . samo se isprosipao , joj SInanovica al je mis mekinjash...
Pa onaj tvoj i ne dođe, o čemu ti pričaš.........
DELEGACIJA

#503 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by DELEGACIJA »

Danas sam vidio u najmanju ruku smiješnu situaciju, da ljudi na kamionu idu do bandere i skidaju slike SBB-a i BNS-a, a ostavljaju sliku SDA (šta je bilo sa ostalim banderama, nisam upratio).
Ovi iz SDA se boje i svoje sjene, čim ovo rade, i ne prepuštaju ništa slučaju :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#504 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by JoseMujica »

DELEGACIJA wrote:Danas sam vidio u najmanju ruku smiješnu situaciju, da ljudi na kamionu idu do bandere i skidaju slike SBB-a i BNS-a, a ostavljaju sliku SDA (šta je bilo sa ostalim banderama, nisam upratio).
Ovi iz SDA se boje i svoje sjene, čim ovo rade, i ne prepuštaju ništa slučaju :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Od Senaida ne bi čudilo ni da je s pištoljima delegate poslao :-)
DELEGACIJA

#505 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by DELEGACIJA »

JoseMujica wrote:
DELEGACIJA wrote:Danas sam vidio u najmanju ruku smiješnu situaciju, da ljudi na kamionu idu do bandere i skidaju slike SBB-a i BNS-a, a ostavljaju sliku SDA (šta je bilo sa ostalim banderama, nisam upratio).

Pa Jose, ti to stvarno originalno komentarišeš :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
legalista

#506 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by legalista »

SLISKOVIC wrote:
SLISKOVIC wrote: Sinanovic je mish pravi sinoc pobjegao sa debate da nebi morao da odgovara na pitanja gradzana , a prije toga rekao da ko fol ima neke hrabrosti , bas je lazov i petljanac , on osim da ne argumentovano napada nista drugo u stanju nije uraditi , nije bio spreman da se suoci sa realnim gradzanima koji su htjeli da ga pitaju odredzene komunalne stvari . samo se isprosipao , joj SInanovica al je mis mekinjash...

vo je na Ilidzi stanje :

Senaid Memić - SNAGA BIH - Pobjeđuje na ILIDŽI ... ostali nemaju sanse ... kao sto rekoh vam ranije ....

Huso i Godinjak mogu u isti tabor -- strancki transferasi - stuhe --

Sinanovic --- On je zlonamjeran nema vizije samo bezze laprda ....

Kreso Enver - pametan covjek , al ocigledno da je i on za Senaida Memica jer zna covjek da je najbolji kandidat....

Kandidat Keres Jasmir -- on se onako prijavio na glasanje i on je za Senaida Memica kao i 80 % stanovnika Ilidže , a i ne čudi jer Senaid Memić če postići da Ilidža bude jača od Grada Sarajeva , vec su bara bara ... Ilidza najvise doprinpso ovi sam otrose
što to nisu postigli za8 godina.nije dao klempo tihić i opt neće dati jer ilidža učestvuje u finansiranju grada sa 20 posto a vraća joj se 6-7 posto.ilidžu može vratiti u sastav grada ili naprviti ilidžu samo prava ilidžanska stranka jedna i jadina koja nema šefa van ilidže a to je Hajde da pogađamo.,...
legalista

#507 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by legalista »

FOČANSKI PROPISI wrote:

Uozbilji se:
Sve se vrti oko Kereša i Lakote.
molio sam te da koristiš argumente.objasni nam zašto kereš možda i mi glasamo za njega
legalista

#508 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by legalista »

aminaz wrote:
AQUA S wrote:

Uz tebe je i udruga
GOLUBOVI PREVRTANERI
ja ne znam sta imate toliko protiv covjeka.
ovom narodu ne bi ni Bog ugodio.
Znaci covjek ima toliko lijepih odlika za razliku od nekih kandidata.Odavde je,i dobro poznaje Ilidzu.Zlatni ljiljan,borio se za BIH. (sto je jako bitno).Zivi kao normalan građanin sa suprugom i djecom.I opet ne valja?

pa ko bi vama ugodio...
p.s
Najbolje glasajte za Memića ponovo,pa da dotaknemo dno.
ništa efikasno :lol:
Klikeraš

#509 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by Klikeraš »

@Legalista
čeka se i tvoje izjašnjavanje o kandidatima za načelnika ilidže, ponaosob (što kažu komšije Hrvati) ;-) ;-) ;-) ;-)
legalista

#510 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by legalista »

DELEGACIJA wrote:
JoseMujica wrote:

Pa Jose, ti to stvarno originalno komentarišeš :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nije on šverconao pištolje nemojte čovjeka optuživati bez veze.on je švercovao P U Š K E a to je velika razlika
legalista

#511 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by legalista »

Klikeraš wrote:@Legalista
čeka se i tvoje izjašnjavanje o kandidatima za načelnika ilidže, ponaosob (što kažu komšije Hrvati) ;-) ;-) ;-) ;-)
hrvati ko hrvati vjerovanje 0 posto ja im nevjerujem. jedna i jedina ilidžanska bez gazda iz grada
Northstar

#512 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by Northstar »

Ja bi rado upoznao glasaca koji se opredjeljuje na temelju kolicine izbornih plakata neke stranke. Mogu zamisliti o kakvom se intelektualnom kapacitetu radi.
Al' pretpostavljam daima i takvih jer u suprotnom ne bi bilo toliko plakata.
legalista

#513 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by legalista »

Klikeraš wrote:

Glas Godinjaku = pobjeda Fikre, tako da koalicija SDA - SBiH je definitivna čim prođu izbori. :run:
glas godinjaku glas lakoti glas sinanovičujednako pobjeda višnjiča.razmislite dobro
Klikeraš

#514 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by Klikeraš »

legalista wrote:
hrvati ko hrvati vjerovanje 0 posto ja im nevjerujem. jedna i jedina ilidžanska bez gazda iz grada
Kaži mi da ti kažem ........ znači motaš ga i ti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Klikeraš

#515 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by Klikeraš »

Northstar wrote:
Ja bi rado upoznao glasaca koji se opredjeljuje na temelju kolicine izbornih plakata neke stranke. Mogu zamisliti o kakvom se intelektualnom kapacitetu radi.
Slažem se u potpunosti, ali kad kreneš na kružni (Mostarsko, Kolonija...) koliko smeća majko mila.....još ako se ovi digli da sklanjaju konkurenciju, ima nešto sigurno da se nabere broj koji i tako to :skoljka: :skoljka:
NAŽALOST :roll: :roll: :roll: :roll:
legalista

#516 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by legalista »

Northstar wrote:
lahko je lijepiti plakate našim parama kada su nakrali.došla je naredba od CIKa da se skidaju sve plakate osim sa zakupljenih mijesta do sutra naveče kazna do 10 000 km. vidite li ko lijepi gdje stigne.olatit če kaznu našim parama šta ih briga :run: :dance:
legalista

#517 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by legalista »

Klikeraš wrote:
legalista wrote:
Kaži mi da ti kažem ........ znači motaš ga i ti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ništa ne motam iskren do kraja i spreman na diskusiju uz argumente i činjenice bez uvreda i omalovažavanja nikoga
Klikeraš

#518 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by Klikeraš »

Konkretno pitanje zahtjeva konkretan odgovor. Komentar o svim kandidatima i tvoje nadanje... :? :? :? :?
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#519 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by JoseMujica »

legalista wrote: nije on šverconao pištolje nemojte čovjeka optuživati bez veze.on je švercovao P U Š K E a to je velika razlika
apsolutno...razlika je u ostvarenom prihodu :D

čudi me da mu četalji nisu izvukli onaj ratni video kad su ga klepili na Ilidži...ono kad Senaid priča kako je za Aliju švercovao oružje...

de vi što propagirate Memlića upitajte ga koliko je morao platiti ili šta je obećao zauzvrat da mu ne puštaju aprilska priznanja na PTPC-u? Pa ne bilo vam zapoviđeno, javite šta je reko i recite mu da ga je Tunjo poselamio, doduše preko qorca, al od srca :mrgreen:
legalista

#520 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by legalista »

pametni ljudi što skidaju neče da plate kaznu CIKu. koja je stranka prva skinula....
legalista

#521 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by legalista »

Klikeraš wrote:Konkretno pitanje zahtjeva konkretan odgovor. Komentar o svim kandidatima i tvoje nadanje... :? :? :? :?
referendum huso godinjak
legalista

#522 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by legalista »

Northstar wrote:
to bi trebao da bude kontra efekat kod pametnih birača odakle strankama pare kada su neprofitabilne organizacije.POKRALI NARODNE PARE
SLISKOVIC

#523 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by SLISKOVIC »

Senaid MEMIC - SNAGA BIH - SDA - jedina prava stranka !
legalista

#524 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by legalista »

SLISKOVIC wrote:Senaid MEMIC - SNAGA BIH - SDA - jedina prava stranka !
garant si i ti na buđetu pa ti fino možda ti je višnjić i ženu zaposlio
AQUA S

#525 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA

Post by AQUA S »

Četiri su vrste ljudi kandidati za načelnika:
1. tko ne zna i ne zna da ne zna: glupan je - izbjegavaj ga. GODINJAK
2. tko ne zna i zna da ne zna: priprost je - pouči ga. HUSO
3. tko zna i ne zna da zna: spava - probudi ga. LAKOTA
4. tko zna i zna da zna: mudar je - slijedi ga MEMIĆ
Post Reply