Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
AQUA S wrote:Obrati se Godinjaku, al odmah.
On i oni snjim su upravo taj profil likova.
Ma ako si trenutno u drugoj stranci kandidat, po dosadašnjem receptu radi slijedeće naš profesoru tjelesnog :
- uđi u vijeće preko "manjih" stranaka
- ideš u "nezavisne" vijećnike
- i naravno onda te objeručke dočekaju u SDA, SDP ili SBB.
FOČANSKI PROPISI wrote:Kandidatska lista SDA:
1.Prevljak Fikret (profesor sporta i tjelesnog odgoja)
3.Muzur Nermin (profesor sporta i tjelesnog odgoja)
4,Omerović Muhamed (profesor sporta i tjelesnog odgoja)
7.Muhović Denis (profesor sporta i tjelesnog odgoja)
Može li mi neko reći o čemu se ovdje radi:
1.Dobija li se ova diploma profesor sporta i tjelesnog odgoja pristupom u SDA ili se mora završiti neka škola i koja.
2.Ako ovaj kadar preovladava (više od 50%) u SDA zašto Ilidža ima tri fudbalska kluba koja se takmiče u ligama iz kojih se ne može ispasti?
i još nešto:
Mislim da je ovo sramota za SDA
Tek,sad, ne mogu da shvatim onog našeg nesretnika Keču Seada (22).
p.s.
Molim vas ,nek uputi molbu da se vrati u pravu ekipu gdje mu je,realno, mjesto.
PostPostao/la FOČANSKI PROPISI dana 25/09/2012 07:54
ZA LJEPŠU ILIDŽU je napisao/la:"Dr Senaid Memić. pronalazač parne lokomotive, električne energije, koji se prvi spustio na mjesec, član svih velikih loža, odgovoran za sva veća naučna otkrića , počasni član svih svjetskih akademija itd" ako ima još nešto pobogu dodajte!
Kao što gore piše,Sena(h)id Memić će, akobogda, sve što je Amer Čenanović, uz njegovu opstrukciju, uspio uraditi,u nedostatku vlastite pameti,pripisati sebi.
brucos7 wrote:Definitivno sansu treba dati Godinjaku. Momak je u ratu bio komandir bataljona i brinuo se za ljude. Elokventan, fakultetski obrazovan (engleski jezik) i jako sposoban. Kada vidim Memica i Lakotu, prosto mi nije dobro, pa za njih je Godinjak izmislio politiku. Dakle Godinjaka za nacelnika!
A zašto ne KEREŠ JASMIR?
(ekonomista,engleski i njemački)
To je onaj Godinjak što zajedno sa Cikotićem, skija u Dubajiu?
Posmatrajući ovogodišnje lokalne izbore, konstatujem da je samo Ilidža na gubitku, kako god da se završi, nažalost....
brucos7 wrote:Definitivno sansu treba dati Godinjaku. Momak je u ratu bio komandir bataljona i brinuo se za ljude. Elokventan, fakultetski obrazovan (engleski jezik) i jako sposoban. Kada vidim Memica i Lakotu, prosto mi nije dobro, pa za njih je Godinjak izmislio politiku. Dakle Godinjaka za nacelnika!
A zašto ne KEREŠ JASMIR?
(ekonomista,engleski i njemački)
To je onaj Godinjak što zajedno sa Cikotićem, skija u Dubajiu?
Posmatrajući ovogodišnje lokalne izbore, konstatujem da je samo Ilidža na gubitku, kako god da se završi, nažalost....
Dogovoriše se Zlaja i Fahro oko podjele Telecoma i FDS-a......kakva država, kakav Kanton, kakve Općine, kakvi bakrači.
Sad će opet SDA "zategnuti" i eto zabave za narodne mase
SLISKOVIC wrote: Sto bas je super fontana sada bar na nesto lici inace bilo ruglo smeća ... Senaid Memić je jedini kandidat koji nudi program i zna radit te poznaje svaki dio Općine... pogledajte na you tube predizborni govor ... Manite se sto SDP kaze da je 100.000 maraka kostao vocnjak kada je kostao 10 puta manje A sve se radi po projektu pogledajte slike na FB grupa Senaid Memic kandidat SDA za nacelnika Ilidze
Nemojte bit cigani , govorite argumentovano , ako cujete od nekoga laz provjerite....
SENAID MEMIC pobjednik izbora 2012 na Ilidži - SNAGA BIH
Argumenti
a gdje su tebi
Evo nešto sa druge strane od argumenata
- voda u Rakovici
- voćnjak
- parcelisanje zemlje u Butmiru
- prodaja oružja
- psovanje građanima Stupa
Treba'l još
Problem i jeste što on samo priča a REALIZACIJA ispod NULE (0)
Mustafa Sinanović! Pošten i obrazovan čovjek. Mislim da može dosta toga promijeniti na Ilidži. Ostalim kandidatima također puno sreće, nadam se da će biti poštena borba (bez podmićivanja, mazanja očiju itd.-teško jer su neki već počeli,al et)
Koliko je Godinjak dobar političar, govori koliko je bio popraćen od strane medija svih ovih godina Djelo treba i da se vidi, a ne da se samo o njemu palamudi
Imam jedan dokument da okacim koji ce svima biti zanimljiv. moze li mi neko objasniti kako cu sa kompjutera okaciti na forum. hvala
Isprintaj taj dokument i okači ga mačku o rep!
Dosta mi je više postavki koje zauzmu po cijelu starnicu, a ništa ne doprinose!Još ako veličaju pojedine kandidate, bez razloga!
ZA LJEPŠU ILIDŽU wrote:Imam jedan dokument da okacim koji ce svima biti zanimljiv. moze li mi neko objasniti kako cu sa kompjutera okaciti na forum. hvala
Isprintaj taj dokument i okači ga mačku o rep!
Dosta mi je više postavki koje zauzmu po cijelu starnicu, a ništa ne doprinose!Još ako veličaju pojedine kandidate, bez razloga!
a ti pretpostavljam navijaš za memića pa te strah dokumenata
hajd recite mi kako se kači pa da vidite kako se vodi politika na opštini ilidža