Izbori 2012-Opcina Centar

Post Reply
dječak sa šibicama

#76 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by dječak sa šibicama »

Svaka cast Vikicu, ali gledam ga zadnji put na SBB televiziji (Alfa) i kao uvijek na mene ostavi dojam nepismenog covjeka.

Nji`ovih, hiljapesto pedest pet, precjednika, i tako dalje.

Ne znam, on je junak iz rata, ali biti nacelnik jedne opcine je malo drugacija uloga.

I prodavanje nekakvog postenja, a cerkicu utusio na izmisljeno radno mjesto sa super platom. Isti kao i svi drugi.

Bio je i Dahic u istoj emisiji, i on pristupio Scepi :-)
haribobobe

#77 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by haribobobe »

dječak sa šibicama wrote:Svaka cast Vikicu, ali gledam ga zadnji put na SBB televiziji (Alfa) i kao uvijek na mene ostavi dojam nepismenog covjeka.

Nji`ovih, hiljapesto pedest pet, precjednika, i tako dalje.

Ne znam, on je junak iz rata, ali biti nacelnik jedne opcine je malo drugacija uloga.

I prodavanje nekakvog postenja, a cerkicu utusio na izmisljeno radno mjesto sa super platom. Isti kao i svi drugi.

Bio je i Dahic u istoj emisiji, i on pristupio Scepi :-)
Ma daj Dragan Vikic nepismen covjek? A kad je valjao BiH onda je bio najbolji?
NAROD U BiH BRZO ZABORAVLJA KAD NEKO NESTO DOBRO URADI!

Dragan je heroj Bosne tako nemojte svakakve gluposti pisati molim vas :) :evil: :evil: :evil: :evil:
poznanik

#78 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by poznanik »

haribobobe wrote:
dječak sa šibicama wrote:Svaka cast Vikicu, ... on je junak iz rata, ali biti nacelnik jedne opcine je malo drugacija uloga...
Ma daj Dragan Vikic nepismen covjek? A kad je valjao BiH onda je bio najbolji?
NAROD U BiH BRZO ZABORAVLJA KAD NEKO NESTO DOBRO URADI!

Dragan je heroj Bosne tako nemojte svakakve gluposti pisati molim vas...

Znači li onda da obućar, koji odlično skroji cipele, mora i odijelo odlično skrojiti i sašiti?

I da - makar opća obrazovanost i pismenost trebao bi biti jedan od preduslova za kandidaturu i sticanje pozicije načelnika općine. Ne mislim nužno na visokoškolsko obrazovanje (poznajem mnoge magistre koji nisu zaslužili ni prolazak srednje škole). I osoba sa srednjim obrazovanjem može biti dovoljno educirana u mnogim oblastima, može biti potpuno elokventna, spremna i sposobna da ponese odgovornost takve funkcije.

Dragan Vikić je naivna žrtva pohlepne politike F. Radončića i njegovih "jastrebova" koji će jednostavno iskoristiti sve i svakog, ne bi li samo bili ostvareni njihovi sopstveni ciljevi :-) :(
haribobobe

#79 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by haribobobe »

SDP strikes again :)
100% tacno je sve sto si rekao koje su reference da bi neko bio kvalitetan načelnik.
Ali Dragan je pristao da bude kandidat za nacelnika kao i svi drugi, sada sto se svi boje njega to je vec VAS problem.
Ali on zasluzuje da dobije podrsku naroda vise od svih ipak to je DRAGAN VIKIC!
A daj nema vece budale od ZLATKA... a sto se tice SDA i narod zna to je previse ....
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#80 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by Entropio »

.
Emina Mina

#81 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by Emina Mina »

Kandidat dr Adnan Bajraktarević za načelnika općine Centar.Ko je lik,osim što je doktor pedijatar??
tagomago

#82 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by tagomago »

eki josip pejaković :lol:
kadinica

#83 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by kadinica »

Zar nije uslov za kandidovanje prebivalište na području Općine za koju se kandiduješ?

Ja sam ih našla dvoje iz N.Sarajeva :? Odakle oni na ovoj listi?
neki

#84 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by neki »

Pravoljubivi wrote:
Semire kad te budu napadali isfrustrirani forumaši a ti se samo sjeti one narodne izreke da je bitno ko ti nešto govori ili piše (isfrustrirani jadnici koji ništa nisu postigli u svome životu ili špijuni drugih političkih stranaka koji žele da te kompromituju) .Zato ne obraćaj pažnju, po onoj narodnoj "Psi laju a karavani (Radončić i SBB-ovci prolaze u vlast na svim nivoima (Radončić budući član predsjedništva BiH) , pa i opštinska vijeća i na pozicije načelnika opština)...A nakon što mi postanemo vlast , ehehhehehe, zna se faktura svima (ima da jedu svoje prste od muke kada nas budu vidjeli u foteljama na funkcijama ) pa i medijima (koji će moliti sadaku da bi im preživio posao) a koji nas sada ocrnjuju i blate...Samo polaganice brate a spremaj im fakturu (posebno medijima ) za sva blaćenja što čine prema SBB-u...Pojedine medije treba ugasiti zato što se ponašaju krajnje nekorektno prema kandiatima SBB-a..Vlast je vlast...Ipak će se nakraju oni moliti vlasti i SBB-a.

Fahro je čovjek jako pošten, čovjek principjelno pošten , on nikome neće ostati dužan (on zna nagraditi svakoga prema zasluzi ) !
koliko mora biti plitak neciji um da ne shvata da ovakvim prolivima na forumu samo nanosi stetu sebi i svojoj stranci
SDA SDP SBB

#85 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by SDA SDP SBB »

ne mora da znači da nanosi štetu kakva god reklama da je ona je reklama pa stoga sve je što je ovaj momak uradio vidjelo je 30000 ljudi stoga tvrdnje da je on promašio sa ovim nisu na mjestu.
poznanik

#86 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by poznanik »

kadinica wrote:Zar nije uslov za kandidovanje prebivalište na području Općine za koju se kandiduješ?

Nisam siguran da je sa kandidaturom propisano podudaranje mjesta prebivališta.

edit:

Da, jeste...:
Član 4.2 - Kandidat mora biti upisan u Centralni birački spisak u općini u kojoj se kandidira, ili u općini unutar granica izborne jedinice ako se kandidira za viši nivo vlasti, najkasnije do dana raspisivanja izbora;
Last edited by poznanik on 11/09/2012 19:04, edited 1 time in total.
kukapravi

#87 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by kukapravi »

poznanik wrote:
kadinica wrote:Zar nije uslov za kandidovanje prebivalište na području Općine za koju se kandiduješ?

Nisam siguran da je sa kandidaturom propisano podudaranje mjesta prebivališta.
jeste propisano je :)
Koga si ti nasao? posto CIK nije nasao takve :D
ako je osoba prijavljena negdje tu se samo moze kandidavati
FOČANSKI PROPISI

#88 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by FOČANSKI PROPISI »

"KRAJNJE JE VRIJEME"
SDA SDP SBB

#89 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by SDA SDP SBB »

Da bi se neko kandidovao za neku općinu mora da ima mjesto prebivališta u toj općina a to gdje on živi to nimalo nije važno za CIK. Samo ti je za CIK važno gdje si prijavljen.
kukapravi

#90 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by kukapravi »

FOČANSKI PROPISI wrote:"KRAJNJE JE VRIJEME"
KRAJNJE JE VRIJEME DA PRESTANES SMARATI FOCAK !
matrix121

#91 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by matrix121 »

Za koga glasate raja ? Mislim da je vrijeme da SDP skloni iz Centra.. Bagra komunistickaaa :D
Bosnjak333

#92 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by Bosnjak333 »

matrix121 wrote:Za koga glasate raja ? Mislim da je vrijeme da SDP skloni iz Centra.. Bagra komunistickaaa :D
Ti ces glasati za SBB. :D
matrix121

#93 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by matrix121 »

Bosnjak333 wrote:
matrix121 wrote:Za koga glasate raja ? Mislim da je vrijeme da SDP skloni iz Centra.. Bagra komunistickaaa :D
Ti ces glasati za SBB. :D
Ne pada mi na pamet :D Mislim da je dovoljan pokazatelj to sto je sam radoncic povezan sa akcijom lutka i sl.. kriminalciiii :)))
zli_hordas

#94 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by zli_hordas »

Za Amela Mekica starog pripadnika SDA a sada provjerenog komuniste. :D
SDA SDP SBB

#95 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by SDA SDP SBB »

Vrijeme je da Dragan Vikić preuzme Općinu Centar i od nje napravi jednu renomiranu Općinu jer Bećirević samo puni svoje i stranačke Đepove.
Bosnjak333

#96 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by Bosnjak333 »

zli_hordas wrote:Za Amela Mekica starog pripadnika SDA a sada provjerenog komuniste. :D
Ovakvi kao Mekic su mi najgori.Ne samo da su preko noci promjenili stranku nego i ideologiju,od nacionaliste do komuniste. :D
matrix121

#97 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by matrix121 »

SDA SDP SBB wrote:Vrijeme je da Dragan Vikić preuzme Općinu Centar i od nje napravi jednu renomiranu Općinu jer Bećirević samo puni svoje i stranačke Đepove.
Dragan Vikic je veliki covjek borac i to mu niko ne moze oduzeti, ali uticaj radoncica u SBBu je ogroman, a ne treba nam jos jedan uticaj kriminalca. Kandidat SDA stranke Sead Srna, za kojeg nisam cuo do sadasnjih izbora se cini ok..profesor, dugo bio vijecnik..a i njegova samozatajnost i neisticanje mi se svidjaju.
Bosnjak333

#98 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by Bosnjak333 »

SDA SDP SBB wrote:Vrijeme je da Dragan Vikić preuzme Općinu Centar i od nje napravi jednu renomiranu Općinu jer Bećirević samo puni svoje i stranačke Đepove.
Ostavi se Vikica,a Becirevicu nemas sta zamjeriti jer je dobro odradio svoj posao...
FOČANSKI PROPISI

#99 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by FOČANSKI PROPISI »

kukapravi wrote:
FOČANSKI PROPISI wrote:"KRAJNJE JE VRIJEME"
KRAJNJE JE VRIJEME DA PRESTANES SMARATI FOCAK !
Samo sam napisao slogan .
I to vam smeta!
A ne smeta vam ovaj jad i bijeda u kojem se nalazimo?
kurcubic

#100 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by kurcubic »

Narod zna...
Prekinimo 17 godina lose vladavine itd itd itd...
Post Reply