Izbori 2012-Opcina Centar

Post Reply
dino84

#201 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by dino84 »

Zavatoni wrote:Postoje li neki konkretni planovi i programi stranaka u općini Centar...konkretni projekti koje žele da realiziraju i sl...ove šuplje mi je stvarno preko glave... interesiraju me svi osim SBB-a, kojeg ne želim ni da gledam...

Našao sam ovaj SDP-ov sajt gdje se hvale sa 92% realizacijom...svako za svoju MZ može skontati koliko istinu zbore...

http://www.obecano-ispunjeno.ba/
Prvi put vidim ovu stranicu.
Realno,ovo je posteno da postenije ne moze biti.Ako nista,ljudi su bar napravili ovu stranicu pa konkretno mozes vidjeti sta i kako i pratiti stvari da te poslije neko ne levati.
Evo citam,u rubrikama gdje nesto nije napravljeno naveden je i razlog,tipa neko stepeniste u nekoj ulici nije uradjeno jer nisu rijeseni imovinsko pravni odnosi itd.
Vecina stvari se odnosi na asfaltiranje puteva,popravku vodovodne mreze,izgradnju javne rasvjete,sanacija klizista i stepenista,popravke krovova itd.

Becirevic je inace lik koji dijeli sakom i kapom,u novinama je svaki treci dan,mislim da nema organizacije i udruzenja u Centru koju nije pomogao.Onda i ovaj most sto je sada izgradjen kod Likovne akademije.Ne cudi me uopste sto je lik nacelnik haman vec 10 godina i neka bude opet ako dobro radi,ne samo on nego svako ko radi svoj posao ok.

Ja zivim u Novom Gradu,gluho bilo i daleko da je neko ovakvu stranicu sa obecanjima napravio kod nas,jos pogotovo dok je omrazeni Hadzic bio nacelnik.Nadam se samo da ce neko odgovarati jednog dana za onu bespravnu gradnju u A fazi,a jos je masa stvari koja kod nas ne valja.
Ne podrzavam SDA ali je onaj mali Efendic naveo na svom blogu pravo stanje u Novom Gradu kada su u pitanju parkovi,povrsine,putevi,vodovodna mreza na periferiji grada gdje neka podrucja 17 godina nakon rata dobijaju kako treba mrezu sto je bruka i sramota i jos masu primjera gdje je vlast zakazala.

Za njega necu glasati,ali bih volio ko god da dodje da napravi nesto po pitanju toga.Ne ocekujem da Opstina rjesava stvari tipa problme pasa lutalica ili redukcije vode jer za to nije nadlezna ali za ono sto jeste mora odgovarati.

Ima dosta "cvijeca" u svim opstinama ali mislim da je kod nas u NG najveca poplava likova koji su zalutali pa me i najvise strah.
dino84

#202 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by dino84 »

Evo i objavljeno upravo ono o cemu smo pricali.

Neko ce reci da je ovo Dzevadu sjelo kao na volej u zadnjim danima kampanje ali se ne bih slozio.Ne trebaju covjeku ni Lagumdzija,ni Niksic ni naslikavanje po novinama,ovo su rezultati reda u 4 godine.Bas me zanima sta ce Vikicevi SBB specijalci na forumu sada reci :lol:

Pohvale i ostalim ljudima sa visokim procentom ispunjenih obecanja.

http://www.klix.ba/vijesti/bih/opcina-c ... /120925062

KOLIKO SU NAČELNICI ISPUNILI OBEĆANJA
Općina Centar na prvom mjestu, slijede Modriča, Vogošća...

Načelnici Općina Centar Sarajevo, Modriča i Vogošća ispunili su najviše obećanja iz svojih predizbornih obećanja. S druge strane, općinski načelnici Ljubinja, Cazina i Banje Luke nisu se potrudili da ispune ono što su 2008. godine obećali.

Udruženje građana Zašto ne je u okviru projekta Istinomjer provelo istraživanje ispunjenja predizbornih obećanja načelnika u deset bh. općina (Centar Sarajevo, Banja Luka, Tuzla, Vogošća, Modriča, Maglaj, Gračanica, Ljubinje, Bosanska Krupa i Cazin). Iako su upiti poslani na adrese svih načelnika, samo ih je osam odgovorilo, s tim da je gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović usmeno odgovorio i obrazložio ispunjenje obećanja, dok je učinak gradonačelnika Banje Luke Dragoljuba Davidovića analiziran iz njegovih medijskih nastupa.

Prema dobijenim rezultatima višemjesečnog istraživanja koje je obuhvatilo 1038 obećanja, sarajevska Općina Centar i njen načelnik Dževad Bećirević su na prvom mjestu po broju ispunjenih obećanja. Odmah iza njega je Mladen Krekić, načelnik Općine Modriča, dok su na trećem mjestu Vogošća i njen načelnik Edin Smajić.

"Među općinama imamo tri općine u kojima SDP ima načelnika, po dvije sa načelnicima iz SDA i SNSD-a, po jednu sa načelnicima iz SDS-a i A-SDA, te Bosansku Krupu gdje smo imali nezavisnog kandidata kao načelnika", kazala je Tijana Cvjetićanin, koordinatorica istraživanja UG Zašto ne, koja dodaje da načelnike prvih triju općina možemo smatrati najodgovornijim u BiH u ovom mandatu.

Najviše predizbornih obećanja odnosilo se na oblast infrastrukture, čak 458, od kojih je ispunjeno 280. Slijede obećanja data iz oblasti lokalne uprave, kulture i sporta te poslovnog okruženja.

"Najmanje su zastupljeni obrazovanje sa 35, zdravstvo sa 25 i mladi sa 18 obećanja. Oblast mladih je i ona u kojoj je procentualno ispunjeno najmanje obećanja, samo tri", dodala je Cvjetićanin.

Načelnik sarajevske Općine Centar dao je 312 obećanja od kojih je čak 72 posto ispunio. Gradonačelnik Banje Luke ispunio je samo četiri posto obećanja, dok je čelni čovjek Tuzle ispunio 38 posto obećanja.

Načelnik Vogošće je od 218 obećanja ispunio 48 posto, koliko je ispunio i načelnik Modriče od 133 data obećanja.

"Možemo zaključiti kako za lokalni nivo vlasti imamo malo programa, ali ukoliko imaju program, onda su mnogo odgovorniji od ostalih nivoa vlasti", kazala je koordinatorica istraživanja UG Zašto ne.

Istinomjer će i dalje pratiti rad svih nivoa vlasti, a na adrese svih općina u BiH poslati su ponovni upiti na osnovu kojih će se izvršiti monitoring ispunjenja obećanja u naredne četiri godine.
Zavatoni

#203 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by Zavatoni »

Dobro je onda "vrhovni vođa" prognozirao: "Biće naš Džeki opet načelnik...". :D

Šalu na stranu...this is serious stuff...i svaka čast na postignutim rezultatima...svakako je kod mene postigao značajnu prednost u odnosu na druge kandidate...
Ipak prije konačne odluke bih volio da vidim planove konkretnih projekata za period 2012-2016...to još nisam vidio ni od Džekija...
antimobbing
Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.

#204 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by antimobbing »

dino84 wrote: Prema dobijenim rezultatima višemjesečnog istraživanja koje je obuhvatilo 1038 obećanja, sarajevska Općina Centar i njen načelnik Dževad Bećirević su na prvom mjestu po broju ispunjenih obećanja. Odmah iza njega je Mladen Krekić, načelnik Općine Modriča, dok su na trećem mjestu Vogošća i njen načelnik Edin Smajić.
Ovo je super konkretni rezultati, to se traži i to danas treba da prolazi kod glasača.
Svaka čast načelnicima Općina Centar i Vogošća, ne bitno kojoj Stranci ili Partiji pripadali! :thumbup:
Northstar

#205 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by Northstar »

mala mahala wrote:
Zavatoni wrote:Postoje li neki konkretni planovi i programi stranaka u općini Centar...konkretni projekti koje žele da realiziraju i sl...ove šuplje mi je stvarno preko glave... interesiraju me svi osim SBB-a, kojeg ne želim ni da gledam...

Našao sam ovaj SDP-ov sajt gdje se hvale sa 92% realizacijom...svako za svoju MZ može skontati koliko istinu zbore...

http://www.obecano-ispunjeno.ba/
Imas i SDA, da ti malo predocim kako oni vladaju, 17 godina lazi i obmane, 560 hiljada nezaposlenih otkad su oni na vlasti, 50 % siromasnosti i najkorumpiraniji dio Evrope !
Nemoj samo Utemeljiteljeve statistike. Raspitaj se malo koliko je ljudi otpustio.Medju njimai one kojima je trebalo po nekoliko sedmica za penziju.Koliko ljudi radi u njegovim firmama budzasto. Kakva je strahovlada tamo pa novinar/i koji ne rade po politickom nahodjenju predsjednika SBB-a bude otpusten odmah poslije kolegija koji se odrzava svako jutro oko 9.Vecina tih novinara nema vise od SSS-a i u godinama su kada ne mogu naci bolji posao pa onda na ispitivanjima posao.ba redovno glasaju da je Avaz najbolji poslodavac.Kod FahrA je sve konstrukcija pa cak i razvod.
Doktor29

#206 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by Doktor29 »

Slusam neku radio reklamu i Vikicev govor o 17. godina lose vlasti, o beznadju i slicnim frazama ali mi nije jasno kako netko je tko je u tom beznadju dobio poslovni prostor u centru grada, stan, napravio vikendicu, ima penziju od 1500KM moze pljuvati i zaliti se na takvo nesto.
Davno je on unovcio svoje herojstvo, fujj
Bosnjak333

#207 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by Bosnjak333 »

Doktor29 wrote:Slusam neku radio reklamu i Vikicev govor o 17. godina lose vlasti, o beznadju i slicnim frazama ali mi nije jasno kako netko je tko je u tom beznadju dobio poslovni prostor u centru grada, stan, napravio vikendicu, ima penziju od 1500KM moze pljuvati i zaliti se na takvo nesto.
Losa vlast,samo 1500 KM penzije...
poznanik

#208 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by poznanik »

Doktor29 wrote:Slusam neku radio reklamu i Vikicev govor o 17. godina lose vlasti, o beznadju i slicnim frazama ali mi nije jasno kako netko je tko je u tom beznadju dobio poslovni prostor u centru grada, stan, napravio vikendicu, ima penziju od 1500KM moze pljuvati i zaliti se na takvo nesto.
:thumbup:
antimobbing
Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.

#209 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by antimobbing »

poznanik wrote:
:thumbup:
:thumbup: Dobro ovo neko napisa. :thumbup:

Ukoliko je nekome beznađe onda to nije sigurno komandantima iz pozadine zajedno sa onima koji su za petnaest godina stekli u BiH što nekome na zapadu treba deset generacija da rade i nasljeđuju.

Beznađe je borcima koji se spaljuju zbog neimaštine, koje ovih dana šalju na Sudove i istjeruju na ulicu. :x
GlamBlam

#210 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by GlamBlam »

i Bećirević je dio ove priče

antimobbing

#211 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by antimobbing »

Bosnjak333 wrote:
Losa vlast,samo 1500 KM penzije...
Za razliku od Vikića, na drugoj strani ovih dana su na Sud poslali istinskog komandanta i zlatnog ljiljana Seada Alića-Seju koji je uvijek jurišao na čelu ispred svojih boraca.

Kao zahvalnost za sve što je uradio ova država i vlast ga deložira iz stana ali naš dobri Sejo šuti i ništa ne govori protiv ove vlasti i države koja mu nije ništa dala, niti je on to od bilo koga tražio. :thumbup:
(Sejo kad ovo pročita biće mu krivo što sam napisao ali ne mogu više da šutim)

Zato moj glas i glasovi svih mojih komšija i prijatelja idu za:
X Nezavisna lista za moj grad
X 27. Alić Sead

Last edited by antimobbing on 26/09/2012 14:18, edited 7 times in total.
alco

#212 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by alco »

Image

Uploaded with ImageShack.us
antimobbing

#213 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by antimobbing »

alco wrote:Image

Uploaded with ImageShack.us
Déjà vu - već viđeno i apsolvirano ...

Vidio sam vaše slike i sve mi je bilo jasno ...

BNS predvode multi-milioneri, koji su već bili na vlasti ...

Dakle ništa novo!
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#215 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by -LIBERO- »

Ocito Fahri & CO. ne odgovaraju rezultati internih anketa za ovu opstinu, cim su vec sada krenuli u osudjivanje i najavu kradje.
bogumila

#216 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by bogumila »

:lol: :lol: i ja sam isto pomislila
Zavatoni

#217 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by Zavatoni »

LEJLA SOMUN KRUPALIJA: Ne pozivam se na 'velike teme', već svojim programom želim da promijenim nabolje živote ljudi u mojoj općini
Četvrtak | 27.09.2012.
Mislim da bi trebalo da birači meni povjere glas jer je moj program zasnovan na konkretnim problemima koje analiziram već četiri godine kroz učešće u Općinskom vijeću Centar kao vijećnica Naše stranke, a posebno od ljeta 2011. godine kada smo počeli s pripremom programa lokalnih izbora, kazala je na početku razgovora za Fenu kandidatkinja Naše stranke za načelnicu Općine Centar Lejla Somun-Krupalija

Dodala je da na konkretne probleme poput sigurnosti, nezaposlenosti, nepristupačnost općine - odgovaram konkretnim lokalnim politikama, mjerama i akcijama.

- Ne pozivam se na neke "velike teme" već svojim programom želim da promijenim nabolje živote ljudi u mojoj općini. Nisam opterećena ustavnim nadležnostima kao drugi kandidati, koji zbog ograničenja nadležnosti općina stalno govore da se nešto ne može. Za razliku od njih kažem: mi možemo građanima i građankama naše općine obezbjediti sve usluge na jednom mjestu, istakla je Somun-Krupalija.

Naravno, dodala je, da će za to trebati sarađivati blisko s kantonalnim institucijama vlasti i javnim ustanovama, ali i boriti se grčevito da se gotovo 40 ovlasti općine s kantonalnog nivoa vrati lokalnom nivou.

- Moj program je protkan novim pristupom i novim načinom rada koji će biti ključan za uspjeh i napredak Općine Centar, kazala je.

Somun-Krupalija je u svakodnevnom kontaktu sa stanovnicima općine Centar kao najveće probleme identificirala (ne) sigurnost, nezaposlenost, nepristupačnost, a time će se i baviti ukoliko bude izabrana za načelnicu.

- Moji konkreti planovi su: sigurnost, partnerstvo s poduzetnicima i poduzetnicama i jednake mogućnosti za osobe s invaliditetom - istakla je.

Kada je u pitanju sigurnost (na ulicama, na trotoarima, na putu do škole i u školi, sigurnost u našim kućama i domovima) potrebno je raditi konkretne projekte u saradnji s policijskim upravama kojim će trenutni problemi biti otkljonjeni, a Centar postati jedna od najsigurnijih u zemlji.

- Treba podržavati otvaranje manjih, privatnih azila za pse koji će pored zbrinjavanja imati veterinarsku redovnu podršku te sterilizaciju svih pasa koji tu nađu utočište. Trenutni kapacitet azila u Prači je već premašen, puno novca je uloženo a problem s psima-lutalicama i dalje postoji. Manji azili su humaniji prema tim životinjama, a više su fleksibilni i mogu brže reagovati na zahtjeve građana da se lutalice zbrinu, obrazložila je Somun-Krupalija.

Ova kandidatkinja namjerava otvoriti vrata općine poduzetništvu, svakog mjeseca imati jedan dan za konsultacije i slušanje problema i sugestija poduzetnika i poduzetnica, te njihovih udruženja. Općina, dodala je, može biti partner poduzetništvu skraćenjem administrativne procedure i smanjenjem njenih troškova.

- Ako otvorite firmu na području moje općine, čim zaposlite prvu osobu vratiću vam sve administrativne takse koje ste platili. Nadalje, treba osnovati garantne fondove za samozapošljavanje, pa ih po potrebi namjenski usmjeravati kao garantni fond za mlade, za Rome, za osobe s invaliditetom, za poduzetnice. Podržati poduzetništvo u traženju kvalitetnih i dugoročnih tržišta u zemlji i inostranstvu, kroz sufinansiranje odlazaka na sajmove i susrete poduzetnika. U saradnji sa srednjim školama i zavodima za zapošljavanje, finansirati obrazovanje kadrova koji su neophodni za određene grane industrije ili usluga, plan je Somun-Krupalije.

Također, ona planira otvoriti poslovne inkubatore, s prostorijama za poduzetništvo i konsultantskim uslugama za nove i buduće firme. Ovim će, smatra, biti povećan promet firmi, omogućeno njihovo širenje proizvodnje i usluga te stvorena nova radna mjesta u općini Centar.

Centar, ističe Somun-Krupalija, može biti primjer kako se primjenjuje Politika u oblasti invalidnosti u BiH i Federalna strategija izjednačavanja mogućnosti osoba s invaliditetom – od pristupačnosti cijele općine, ne samo kada su u pitanju rampe i liftovi (od kojih neki u općini Centar nikako ne rade), već i usluge znakovnih tumača, audiomaterijala, pojednostavljenih informacija.

- Treba izgraditi podršku postojećim organizacijama osoba s invaliditetom, koje, u nedostatku vladinih programa, pružaju usluge svojim korisnicima i korisnicama, provoditi strogu inspekcijsku provjeru svih zgrada koje se grade ili su izgrađene na području općine iz perspektive njihove pristupačnosti, pojasnila je ova kandidatkinja za načelnicu Općine Centar.

Birače je pozvala da onog dana kada se nađu pred biračkim listićem zapamte da prave veoma bitnu odluku.

- Neće to biti odluka da li ste za ovu ili onu stranku, već odluka da li birate pravi put za budućnost naše općine. Sljedeće četiri godine bit će donošene mnoge ključne političke odluke o budućnosti općine Centar koja će imati uticaja na vaš život i živote vaših najbližih. Svojim glasom ćete uticati na to da li će te promjene biti nabolje ili nagore. Pozivam vas da zajedno izađemo na izbore 7. oktobra, ako niste mislili glasati, molim vas da izađete na izbore i da date glas Našoj stranci i da mi date priliku da zajedno ovu općinu učinimo sigurnom, urednom, jednakom za sve, općinom kojom se ponosimo i u kojoj nema nezaposlenih niti nejednakih stanovnika, istakla je Somun-Krupalija.

Dodala je da za predizbornu kampanju Naša stranka ulaže samo novac koji dobija od građana za angažman političarki i političara ove stranke u općinskim vijećima, kantonalnoj skupštini i Domu naroda FBiH.

- Taj novac nije veliki, ali dok kampanja ne prođe on je poslovna tajna, a naš izvještaj CIK-u pokazat će koliko je to skromno, ali dovoljno. Mi ne želimo da trošimo novac na materijale kao što su plakati koji će se mjesecima iza izbora povlačiti po ulicama i oglasnim pločama, ulažemo u praktične materijale, kao što su privjesci, cekeri i olovke s našim sloganom "Mi možemo!" - zaključila je Somun-Krupalija.

(FENA, ** No links ** PORTAL/md)
Kad se isključi standardna demagogija koju svi prosipaju, vidim tri oblasti kojim bi se Lejla Somun-Krupalija bavila u naredne 4 godine...njeni fokus redoslijedom kojim je nabrajala:
- azili za pse u cilju humanijeg odnosa prema psima i povećanja sigurnosti stanovnika.
- poslovni inkubatori - zapošljavanje (fokus: mladi, Romi, poduzetnice i osobe sa invalidnosšću)
- pomoć ljudima sa invalidnosti.

Konkretni program za period 2012-2016 nisam uspio naći.
H4v4t4R

#218 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by H4v4t4R »

-LIBERO- wrote:
Ocito Fahri & CO. ne odgovaraju rezultati internih anketa za ovu opstinu, cim su vec sada krenuli u osudjivanje i najavu kradje.
a kako li će izgledati naslovnica avaza dan nakon objavepreliminarnih rezultata, već zamišljam nešto poput "Velika pljačka...." :-)
bogumila

#219 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by bogumila »

ne znam sto si i pokusavao :lol:
bogumila

#220 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by bogumila »

ja bih najradije da izlazi u nastavcima :D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#221 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by -LIBERO- »

Znaci da bi na Opstini Centar mogao puci ovaj sretni brak izmedju SDA i SBBBiH :D

Ali realno gledajuci, Fahro & CO. su precjenili Dragana i njegove izborne potencijale za ovu opstinu. Uzet ce on dosta glasova, da nije njega poraz bi bio neminovan, ali i sa njim cisto sumnjam da moze da pobjedi u Opstini Centar.

A evo posto vec najavljuje da su opljackani ( :-) ), ocito su to i sami svjesni poslije internog istrazivanja na terenu.
poznanik

#222 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by poznanik »

-LIBERO- wrote:Znaci da bi na Opstini Centar mogao puci ovaj sretni brak izmedju SDA i SBBBiH :D

Ali realno gledajuci, Fahro & CO. su precjenili Dragana i njegove izborne potencijale za ovu opstinu. Uzet ce on dosta glasova, da nije njega poraz bi bio neminovan, ali i sa njim cisto sumnjam da moze da pobjedi u Opstini Centar...

Neće @LIBERO, s kim god pričam u Centru, samo se smije... ljudi se sprdaju s Vikićem :-) :( Očito da je napravio ogromnu glupost samom sebi prihvatanjem kandidature za načelnika :-) Da je bar ponudio skupštinsku klupu, možda bi prošao bolje, ovako - potpun debakl Dragana Vikića :oops:
-LIBERO-
Čiča Gliša

#223 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by -LIBERO- »

Ma znam. Slicno iskustvo imam i ja u nekim internim razgovorima sa rajom koja treba glasati u Centru.
Zao mi je sto je to tako. Ja se licno suzdrzavam, i inace i na forumu, od pljuvanja i napadanja tog covjeka. Ali ne mislim da mu je bio bas previse pametan rezon staviti svoje ime, i ono sto on kao individua znaci za sarajlije, na izbornu vagu i to bas za nacelnika, i to bas za Opstinu Centar.

Ali eto, hajd' vidjet cemo. ;-)
poznanik

#224 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by poznanik »

-LIBERO- wrote:Ma znam. Slicno iskustvo imam i ja u nekim internim razgovorima sa rajom koja treba glasati u Centru.
Zao mi je sto je to tako. Ja se licno suzdrzavam, i inace i na forumu, od pljuvanja i napadanja tog covjeka. Ali ne mislim da mu je bio bas previse pametan rezon staviti svoje ime, i ono sto on kao individua znaci za sarajlije, na izbornu vagu i to bas za nacelnika, i to bas za Opstinu Centar.

Ali eto, hajd' vidjet cemo. ;-)
Na primjeru Dragana Vikića vidi se sva monstruoznost i sebičnost Fahrudina Radončića i bliske mu klike. Sposoban je nagovoriti i prevariti ljude, spreman ih je žrtvovati radi ostvarenja vlastite koristi i ciljeva, radi vlastitih interesa :-) :(
FOČANSKI PROPISI

#225 Re: Izbori 2012-Opcina Centar

Post by FOČANSKI PROPISI »

poznanik wrote: Na primjeru Dragana Vikića vidi se sva monstruoznost i sebičnost Fahrudina Radončića i bliske mu klike. Sposoban je nagovoriti i prevariti ljude, spreman ih je žrtvovati radi ostvarenja vlastite koristi i ciljeva, radi vlastitih interesa :-) :(
Koji ljudi?
Post Reply