FOČANSKI PROPISI wrote:BNS Novi Grad:
7.DŽANKO ERMIN
33. IMAMOVIĆ MUHAMED
Joj focak al ti bas smaras idi vrti jaja malo ohani od nas
FOČANSKI PROPISI wrote:BNS Novi Grad:
7.DŽANKO ERMIN
33. IMAMOVIĆ MUHAMED
Imaj bar malo poštovanja prema starijim od sebe.ChipyChips wrote:Dosadan papak iz Foče pravo...
Tema je Izbori 2012.kurcubic wrote:FOČANSKI PROPISI wrote:BNS Novi Grad:
7.DŽANKO ERMIN
33. IMAMOVIĆ MUHAMED
Joj focak al ti bas smaras idi vrti jaja malo ohani od nas![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Problem je sto on kandidate uopste ne predstavlja, nego samo navodi njihova imena i to po milion putacetmi wrote:Dosadniji ste vi iz SBB-a koji ste se po desetak puta registrovali da bi popravili prosjek na anketama.kurcubic wrote:FOČANSKI PROPISI wrote:BNS Novi Grad:
7.DŽANKO ERMIN
33. IMAMOVIĆ MUHAMED
Joj focak al ti bas smaras idi vrti jaja malo ohani od nas![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BNS samo naprijed, potpuno si on topic. Kandidati koje ti prestavljaš su puno časniji od ovog otpada koji je istjeran iz više stranaka i skupio se u Savezu za Budžet.
"neki"
Imate grah,karte,kašike..,ako to ne pomogne ima jedan hodža u Kovačima kod Hrasnice.
Postotak je ovoliki zato sto su svi forumasi SBB-ovskog opredjeljenja vec imali po dva-tri profila ovdje i sa svih glasali.KatarinaKosaca wrote:Ne mogu da vjerujem. Prvi put od kako čitam klix, da nije u anketi uvjerljivo najbolji SDP- Prije bi valjda i anketa bila brisana i učesnici banovani
![]()
Tako da je lijepo vidjeti ovu anketu u svakom pogledu![]()
Iako se osobno ježim na procenat SBB-a, radujem se demokraciji. Ne uspješe napraviti diktaturu za ove dvije godine i pored velikog truda.
Jedan glas za BNSBosnjak333 wrote:Postotak je ovoliki zato sto su svi forumasi SBB-ovskog opredjeljenja vec imali po dva-tri profila ovdje i sa svih glasali.KatarinaKosaca wrote:Ne mogu da vjerujem. Prvi put od kako čitam klix, da nije u anketi uvjerljivo najbolji SDP- Prije bi valjda i anketa bila brisana i učesnici banovani
![]()
Tako da je lijepo vidjeti ovu anketu u svakom pogledu![]()
Iako se osobno ježim na procenat SBB-a, radujem se demokraciji. Ne uspješe napraviti diktaturu za ove dvije godine i pored velikog truda.

Jaka ekipa!Čovjek wrote:Izrađen je i propagandni materijal...
Zar vi niste glasali u rujnu ?FOČANSKI PROPISI wrote:Ja sam išao u školu,da bih mogao takve kao što si ti podučavati kako treba glasati u Novom Gradu.ChipyChips wrote:Dobro je ba Jelečak,papane jedan,pretjerao si sa tim trolanjem teme...FOČANSKI PROPISI wrote:Još jedan glas za BNS
Idi bori se nek vam poprave puteve po Jeleču i Govzi,šta si zapeo za Novi Grad...Drago ti kad se opanak skine,jel de
Dakle da ponovim:
7.DŽANKO ERMIN i BNS
Svaka cast obojici!Čovjek wrote:Izrađen je i propagandni materijal...
Evo šta kaže Kapiten...bogumila wrote:slusala sam ovog malog na tv nekidan. mudro zbori. ako bude pola tako radio, not bad.
Za klasu bolji od Sumana, nadam se da ce ga raja podrzatibogumila wrote:slusala sam ovog malog na tv nekidan. mudro zbori. ako bude pola tako radio, not bad.
Čovjek wrote:Evo šta kaže Kapiten...bogumila wrote:slusala sam ovog malog na tv nekidan. mudro zbori. ako bude pola tako radio, not bad.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=DUYmOoRugUc&feature=plcp
pa mogu ti rec i kapiten me pozitivno iznenadio. mislim postujemo mi svi njega kao sportistu, ali je rijetko da sportisti (koji se upuste u politiku) ako nista povezano i smisleno govore. a "mali" mi se svidio jer je izmedju ostalog rekao da ce praviti "bosanske trznice" tj. prodajna mjesta za samo bh. proizvode. vise je krajnje vrijeme (kad smo glupi pa ne diskriminiramo sami u granapu).
Efendić je prije više od godinu dana bio gost u Turskoj kod Erdogana, nije bio ni u planu za kandidata za bilo koji nivo.mali_marinko wrote:![]()
![]()
Naslov na facebook profilu SDA, Kratki susret Efendića s premijerom Turske Erdoganom, 15. 09. 2012., onako ga na silu uguraše pred čovjeka i kao "e ovaj ti je mali kandidat za tamo nešto tamo nečega", a čovjek zbunjen...Koja propaGADNA poruka
![]()
![]()
![]()
![]()
Jel ti to krivo sto je Erdogan ignorisao ove Fahraonove kadrovike oz SBB-a?mali_marinko wrote:![]()
![]()
Naslov na facebook profilu SDA, Kratki susret Efendića s premijerom Turske Erdoganom, 15. 09. 2012., onako ga na silu uguraše pred čovjeka i kao "e ovaj ti je mali kandidat za tamo nešto tamo nečega", a čovjek zbunjen...Koja propaGADNA poruka
![]()
![]()
![]()
![]()
U rujnu smo na Hvaru,a u oktobru na čelu općine Novi Grad.iPod wrote: Zar vi niste glasali u rujnu ?
Imate drugu temu ,SDA.mali_marinko wrote:iPod wrote:Jel ti to krivo sto je Erdogan ignorisao ove Fahraonove kadrovike oz SBB-a?mali_marinko wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Auuuu izgleda Turska ne priznaje ove SBB izdajice.
Efendicu samo naprijed u inat ovim SBB-ovcima
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 8594_o.jpg
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 4582_o.jpg
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 1349_o.jpg
Evo slike iz Istanbula, 2007. godine
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 1856_o.jpg
Decko ima manire, odlicno se izrazava i sto je najbitnije ima odlican program rada.
Dobro je sto ga i SDP-ovci na Dobrinji podrzavaju!ima manire pravog poslusnika. Da na Dobrinji znaju da postoji možda bi i dobio neki glas. Ajd nam daj imena tih SDP-ovaca sto ga podržavaju. Može li klix naplatiti ovo propagandno oglašavanje SDA.
e moj mali m.kada bi se održavalo takmičenje u siromaštvu kao što se održavaju druga takmičenja, tvoj neznanje bi osvojilo prvo mjesto...meni da neko objasni kao što su vama da ne govorim istinu (vidi sliku iz Turske) ja bih se zapitao da li se ja koristim neispravnim sredstvimaČovjek wrote:Efendić je prije više od godinu dana bio gost u Turskoj kod Erdogana, nije bio ni u planu za kandidata za bilo koji nivo.mali_marinko wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa da a gdje je bila SDA kad je trebala da gura nase ZLATNE DECKE?Čovjek wrote:Izrađen je i propagandni materijal...