IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
-
Doktor29
#1276 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
Jos jedan klon

-
GlamBlam
#1277 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
po avazovom mjerilu ovo je jedno 40.000 ljudiOmerD wrote: A evo slika sa skupa SBB-a na Dobrinji haha, koji ste vi ublehasi majke mi
-
marinko_odmilja
#1278 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
Po Doktorovom mjerilu ovo je 30
SDA propaganda malo zapala u krizu, štaliveć?
- Čovjek
#1279 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
Zanima me šta Šuman ima reći o ovome?
Zanima me da li je Kravić išao na predizborni skup u Buća potok i da li je imao novih iznenađenja, kao što se iznenadio u Dobroševićima?
http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/sara ... obrusavaju
Sve u svemu, Šuman i SDP su zapustili Općinu, Kravić je nespreman i nezainteresovan, Semir ima konkretna rješenja.
Čujemo se 08.10. tada će se već znati kakvo je stanje...
Zanima me da li je Kravić išao na predizborni skup u Buća potok i da li je imao novih iznenađenja, kao što se iznenadio u Dobroševićima?
http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/sara ... obrusavaju
Sve u svemu, Šuman i SDP su zapustili Općinu, Kravić je nespreman i nezainteresovan, Semir ima konkretna rješenja.
Čujemo se 08.10. tada će se već znati kakvo je stanje...
- Čovjek
#1280 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
Jbt, ova Regina od kako postoji, uvijek je bila predgrupa...marinko_odmilja wrote:Po Doktorovom mjerilu ovo je 30![]()
![]()
SDA propaganda malo zapala u krizu, štaliveć?

Ne sviđaju mi se ove njihove Staljinističke uniforme...
- super_hik
#1281 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
Med i Mlijeko wrote:Nemoj se ti vracati u 1990. god tada smo stvarno vjerovali u Aliju ali sad nakon 17 godina vrijeme je za promjenu. Da je najkvalitetniji-nije nego je samo jos jedan pijun u zacaranom krugu Bakira i Sulejmana.Čovjek wrote:Zaista bih ja volio da shvatim one koji podržavaju Komuniste koji se međusobno optužuju, ne znaju da li su vjernici ili su ateisti i koji kažu da im je važnija partija od države.Med i Mlijeko wrote:Zaista bih voljela da shvatim ove podrske stranci koja nas je unistila... Ali ne mogu, jednostavno mislim da podrsku ne zasluzuju kandidati stranke koja nas je dovela u ovu situaciju... Misleci na SDA.
Zaista bih volio da razumijem podršku privatnim strankama...
Zaista bih volio da razumijem podršku strančicama koje niču kao pečurke.
Nedo Bog da je bilo 198 stranaka 1990. godine, nebi ova Zemlja nikad postala nezavisna i međunarodno priznata.
U ostalom, dođite i poslušajte najkvalitetnijeg kandidata za Načelnika Općine Novi Grad, svi ostali kandidati uz dužno poštovanje prema njihovim naobrazbama i iskustvu, nisu Semiru ni do koljena, jer su ne pripremljeni, površni i nadasve nezainteresovani. To svako ko je realan vidi. Slušaj Glavu!
- drndalo
#1282 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
@Super-Hiche dragi, pa zabranice ti da pijes...?

- super_hik
#1283 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
koji je šljam ta SDA stranka, naprosto čovjek ne može da vjeruje da u njihovim redovima ima školovanih ljudi.
prije tri dana neki momci koji su prije toga dijelili letke za ovog SDA pijuna, donesoše neka dva letka. na prvu pomislih letci SDP-a i SBB-a. Uzmem da pogledam kad obična jeftina ljaga na navedene stranke.
- Kao SDP idemo nazad - a s druge strane prica kako uni vračaju zemlju u nazad kako uništavvaju firme da bi od toga njihove porodice imale korist.
- SBB BiH - (stranka bržeg bogaćenja) kao naš program je zasnovan na kriminalu, u savjetu s kaljimendijem... naš predsjednik miš izdajnik BiH još iz 93 godine... kao on zavidi uspješnim Bošnjačkim intelektualcima i sl...
Nisam ovdje da branim nikoga al ko su ti "uspješni Bošnjački intelektualci"? Da nisu možda braća selimović porezni dužnici ili gospodin alispahić sa američke crne liste?
Kandidat za načelnika optine Novi grad gospodin Semir Efendić ako je već intelektualac mlad i obrazovan čovjek poslije ovih navedenih letaka treba dati ostavku svoj stranci. jer takvo ponašanje i takva kampanja ne priliči intelektualcu i moralnoj osobi. I ako je moran to će i učiniti
prije tri dana neki momci koji su prije toga dijelili letke za ovog SDA pijuna, donesoše neka dva letka. na prvu pomislih letci SDP-a i SBB-a. Uzmem da pogledam kad obična jeftina ljaga na navedene stranke.
- Kao SDP idemo nazad - a s druge strane prica kako uni vračaju zemlju u nazad kako uništavvaju firme da bi od toga njihove porodice imale korist.
- SBB BiH - (stranka bržeg bogaćenja) kao naš program je zasnovan na kriminalu, u savjetu s kaljimendijem... naš predsjednik miš izdajnik BiH još iz 93 godine... kao on zavidi uspješnim Bošnjačkim intelektualcima i sl...
Nisam ovdje da branim nikoga al ko su ti "uspješni Bošnjački intelektualci"? Da nisu možda braća selimović porezni dužnici ili gospodin alispahić sa američke crne liste?
Kandidat za načelnika optine Novi grad gospodin Semir Efendić ako je već intelektualac mlad i obrazovan čovjek poslije ovih navedenih letaka treba dati ostavku svoj stranci. jer takvo ponašanje i takva kampanja ne priliči intelektualcu i moralnoj osobi. I ako je moran to će i učiniti
- Čovjek
#1284 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
Pa kad si već dobio letak, treao si pročitati i program.super_hik wrote:koji je šljam ta SDA stranka, naprosto čovjek ne može da vjeruje da u njihovim redovima ima školovanih ljudi.
Toliko si teksta napisao, a sve šuplje...
-
Muhamed80
#1285 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
pa slazem se da je trebao procitati program i vidjeti sta se nudi i da je sve sto pise realno i izvodivo sto je SEMIR ponudio gradjanima opstine a ovih na dobrinji nekoliko stotina gradjana sto se skupilo nije nista jer je to osnovna baza glasaca KRAVICA I SBB i ovo je malo za njih kad je rijec o dobrinji
- super_hik
#1286 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
dečko, ja nisam neuki idiot da mi SDA, na svojim dogmatskim načelima piše o programu drugih stranaka. Imali su priliku 20 godina da pokažu svoju snagu i sposobnost. A šta su uradili korisno za građane? evo ti koji ih braniš napiši mi šta su dobro donijeli Bosni i njenom naroduČovjek wrote:Pa kad si već dobio letak, treao si pročitati i program.super_hik wrote:koji je šljam ta SDA stranka, naprosto čovjek ne može da vjeruje da u njihovim redovima ima školovanih ljudi.
-
Muhamed80
#1287 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
donijeli su drzavu i slobodu narodu da mogu slobodno reci da su bosnjaci, da imamo jedini muslimani u cijeloj EVROPI u svom posjedu zemlju to niiko nema osim TURSKA donijeli su mnogo toga dobroga ovom narodu a ovo nije program drugih stranaka i neznam od kuda vam ta prica ovo je samo njegov program i niciji vise on je ovo sam napisaosuper_hik wrote:dečko, ja nisam neuki idiot da mi SDA, na svojim dogmatskim načelima piše o programu drugih stranaka. Imali su priliku 20 godina da pokažu svoju snagu i sposobnost. A šta su uradili korisno za građane? evo ti koji ih braniš napiši mi šta su dobro donijeli Bosni i njenom naroduČovjek wrote:Pa kad si već dobio letak, treao si pročitati i program.super_hik wrote:koji je šljam ta SDA stranka, naprosto čovjek ne može da vjeruje da u njihovim redovima ima školovanih ljudi.
- drndalo
#1288 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
Uh, jest' pametan... Malo su 2 noge za nosit' takvu pamet... A mogao bi i tebe prijaviti u sponzorisani program opismenjavanja odraslih (ako si stariji od 18)...Muhamed80 wrote:ovo je samo njegov program i niciji vise on je ovo sam napisao
- Čovjek
#1289 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
Pa kad si "UKI" kako ne znaš za:super_hik wrote:dečko, ja nisam neuki idiot da mi SDA, na svojim dogmatskim načelima piše o programu drugih stranaka. Imali su priliku 20 godina da pokažu svoju snagu i sposobnost. A šta su uradili korisno za građane? evo ti koji ih braniš napiši mi šta su dobro donijeli Bosni i njenom narodu
-Jedinstvene registarske tablice
-Jedinstveni pasoš
-Jedinstvenu Vojsku
-Državnu graničnu službu
-Članstvo u Vijeću Evrope
-Ukinute prefikse "Srpski" ispred gradova u BiH
-Sadržaj Aprilskog paketa (oborenog 2006. godine)
-Izgradnju infrastrukture za Autoputeve, na koje ova vlast sada samo Asfalt izljeva i priča o blagostanju
-Osporen i stopiran Zakon o Katastru RS-a, kojim bi se otela imovina prognanicima iz tog dijela BiH?
...
- super_hik
#1290 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
to su sve bile naredbe OHR-a osim autoputa 20 godina 20km pa dobro ste, da ne spominjem izvodžaće radova koje ste doveli. A šta je sa fabrikama koje su uništene u toku SDA imperije?Čovjek wrote:Pa kad si "UKI" kako ne znaš za:super_hik wrote:dečko, ja nisam neuki idiot da mi SDA, na svojim dogmatskim načelima piše o programu drugih stranaka. Imali su priliku 20 godina da pokažu svoju snagu i sposobnost. A šta su uradili korisno za građane? evo ti koji ih braniš napiši mi šta su dobro donijeli Bosni i njenom narodu
-Jedinstveni pasoš
-Jedinstvenu Vojsku
-Državnu graničnu službu
-Izgradnju infrastrukture za Autoputeve, na koje ova vlast sada samo Asfalt izljeva i priča o blagostanju
-Osporen i stopiran Zakon o Katastru RS-a, kojim bi se otela imovina prognanicima iz tog dijela BiH?
...
- super_hik
#1291 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
Pa kad si već dobio letak, treao si pročitati i program.
Toliko si teksta napisao, a sve šuplje...[/quote]
dečko, ja nisam neuki idiot da mi SDA, na svojim dogmatskim načelima piše o programu drugih stranaka. Imali su priliku 20 godina da pokažu svoju snagu i sposobnost. A šta su uradili korisno za građane? evo ti koji ih braniš napiši mi šta su dobro donijeli Bosni i njenom narodu[/quote]
donijeli su drzavu i slobodu narodu da mogu slobodno reci da su bosnjaci, da imamo jedini muslimani u cijeloj EVROPI u svom posjedu zemlju to niiko nema osim TURSKA donijeli su mnogo toga dobroga ovom narodu a ovo nije program drugih stranaka i neznam od kuda vam ta prica ovo je samo njegov program i niciji vise on je ovo sam napisao[/quote]
Slobodu su donijeli Borci odnosno armija R BiH koja je bila multietnička, ta armija bar u novom gradu naoružala se ostavštinom iz s r p s k i h kuća i diverzantskim ulijetanjima u ** No links ** u rajlovačkom polju u kojem se nalazilo nauružanje tadašnje JNA armije, priću o nacionalnosti BOŠNJAK je 94 godine pokrenuo akademik Muhamed Filipović- jedan od kritičara SDA stranke, to da muslimani tipa u francuskoj nemaju zemlju varaš se, jer svako ko ima para može kupiti zemlju a ako misliš na državu - 25.11. 1943 na zavnobih-u uspstavljena je državnost Bosne i Hercegovine i vraćene njene granice.
A trebao bi i poćeti čitati jer ja nisam spominjao Semirov program nego prljavu propagandu SDA stranke u kojoj pokušavaju staviti ljagu na program SBB-a i SDP-a.
kad već hoćeš da prićaš o politici, naveo si sljedeće:"donijeli su mnogo toga dobroga ovom narodu" pa bih te molio da mi kao stručnjak za politiku SDA- stranke izložiš koja su to mnoga dobra donijeli ovom narodu
Toliko si teksta napisao, a sve šuplje...[/quote]
dečko, ja nisam neuki idiot da mi SDA, na svojim dogmatskim načelima piše o programu drugih stranaka. Imali su priliku 20 godina da pokažu svoju snagu i sposobnost. A šta su uradili korisno za građane? evo ti koji ih braniš napiši mi šta su dobro donijeli Bosni i njenom narodu[/quote]
donijeli su drzavu i slobodu narodu da mogu slobodno reci da su bosnjaci, da imamo jedini muslimani u cijeloj EVROPI u svom posjedu zemlju to niiko nema osim TURSKA donijeli su mnogo toga dobroga ovom narodu a ovo nije program drugih stranaka i neznam od kuda vam ta prica ovo je samo njegov program i niciji vise on je ovo sam napisao[/quote]
Slobodu su donijeli Borci odnosno armija R BiH koja je bila multietnička, ta armija bar u novom gradu naoružala se ostavštinom iz s r p s k i h kuća i diverzantskim ulijetanjima u ** No links ** u rajlovačkom polju u kojem se nalazilo nauružanje tadašnje JNA armije, priću o nacionalnosti BOŠNJAK je 94 godine pokrenuo akademik Muhamed Filipović- jedan od kritičara SDA stranke, to da muslimani tipa u francuskoj nemaju zemlju varaš se, jer svako ko ima para može kupiti zemlju a ako misliš na državu - 25.11. 1943 na zavnobih-u uspstavljena je državnost Bosne i Hercegovine i vraćene njene granice.
A trebao bi i poćeti čitati jer ja nisam spominjao Semirov program nego prljavu propagandu SDA stranke u kojoj pokušavaju staviti ljagu na program SBB-a i SDP-a.
kad već hoćeš da prićaš o politici, naveo si sljedeće:"donijeli su mnogo toga dobroga ovom narodu" pa bih te molio da mi kao stručnjak za politiku SDA- stranke izložiš koja su to mnoga dobra donijeli ovom narodu
- Čovjek
#1292 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
Obrati pažnju na podvučeno:super_hik wrote:to su sve bile naredbe OHR-a osim autoputa 20 godina 20km pa dobro ste, da ne spominjem izvodžaće radova koje ste doveli. A šta je sa fabrikama koje su uništene u toku SDA imperije?Čovjek wrote:Pa kad si "UKI" kako ne znaš za:super_hik wrote:dečko, ja nisam neuki idiot da mi SDA, na svojim dogmatskim načelima piše o programu drugih stranaka. Imali su priliku 20 godina da pokažu svoju snagu i sposobnost. A šta su uradili korisno za građane? evo ti koji ih braniš napiši mi šta su dobro donijeli Bosni i njenom narodu
-Jedinstveni pasoš
-Jedinstvenu Vojsku
-Državnu graničnu službu
...
-Je li OHR naredio da budemo primljeni u Vijeće Evrope?
-Je li OHR naredio Tihiću da podnese inicijativu kod Ustavnog suda da se ukinu prefiksi "Srpski" ispred gradova u BiH?
-Je li OHR Naredio Bakiru Izetbegoviću da podnese inicijativu kod Ustavnog suda da se stopira Zakon o katastru RS-a?
-Je li OHR napravio sadržaj, na žalost, ne usvojenog Aprilskog paketa 2006. godine?
-Je li OHR završio 9 faza izgradnje autupouta, na koje sada Nikšić izljeva Asfalt?
...
Je li OHR naredio da Semiha Borovac pokrene obnovu Vijećnice?
Do duše, sada je situacija u kojoj ni OHR ništa ne može da naredi, jer nema s kim da vodi razuman dijalog u cilju napretka ove Zemlje.
- super_hik
#1293 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
quote]
-ohr je naredio da se usvoje određeni zakoni koji su bili uslov za prijem u vijeće evrope
-onda ste za 20 godina imali 3 inicijative, (ogromna snaga treba za to)
-za 20 godina 9 faza autoputa, pa jadan Bijedić slomi se rješavajući pravne sporove koje su SDA-ovci zabrljali.
dovoljan podatak koji govori o vašoj efikasnosti je da za 20 godina niste mogli uspostaviti kontrolu nad nebom iznad BiH, a Damir uspio za 39 dana.
Je li OHR naredio da Semiha Borovac pokrene obnovu Vijećnice?- ne to je radila iz poriva da dobije kancelariju u njoj
a šta je sa uništenim fabrikama?
-ohr je naredio da se usvoje određeni zakoni koji su bili uslov za prijem u vijeće evrope
-za 20 godina 9 faza autoputa, pa jadan Bijedić slomi se rješavajući pravne sporove koje su SDA-ovci zabrljali.
dovoljan podatak koji govori o vašoj efikasnosti je da za 20 godina niste mogli uspostaviti kontrolu nad nebom iznad BiH, a Damir uspio za 39 dana.
Je li OHR naredio da Semiha Borovac pokrene obnovu Vijećnice?- ne to je radila iz poriva da dobije kancelariju u njoj
- iPod
#1294 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
Za fabrike se obrati ovim nekadašnjim članovima SDA što su prešli u SBB.
- drndalo
#1295 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
Pa nisu bas svi "fabrikasi" promijenili dresove... Samo ovi koji nisu bili zadovoljni raspodjelom... Najveci su jos u vas...
- super_hik
#1296 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
mogul dobiti imena da im se obratim?iPod wrote:Za fabrike se obrati ovim nekadašnjim članovima SDA što su prešli u SBB.
-
Muhamed80
#1297 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
ma nema vidm ja da si ti najskolovaniji i najpametniji cudim se da nisi i ti kandidat SDP ili SBB na ovim izborima sve znas covjecesuper_hik wrote:quote]
- iPod
#1298 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
Nazalost previše ih je da bi se imenovali, SBB je nastao kao projekat onih koji su u potrazi za foteljama napustili SDA i SBiH. Opet kažem da bi Tihić i Silajdžić trebali da dignu spomenik Radončiću što im je omogućio da se na lagan način riješe kukolja u svojim redovima.super_hik wrote:mogul dobiti imena da im se obratim?iPod wrote:Za fabrike se obrati ovim nekadašnjim članovima SDA što su prešli u SBB.
- Čovjek
#1299 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
U Općini Novi Grad Sarajevo u Industriji je 1986. godine bilo zaposleno oko 10.000 radnika. To su bile fabrike, sada ih nema, a BAUHAUS hoće da uloži u "ŽICU", međutim Damirova Mašinerija je pokušala i tu uzeti reket, pa će BAUHAUS tužiti Opinu Novi Grad.super_hik wrote:quote]
Preuzminanje kontrole nad BH nebom, još uvijek nije obavljeno, ne znam o čemu ti govoriš...
Pa kako te nije stid izmišljati , čuj zbog kancelarije... hahahahaha Obnova Vijećnice počela 2006. godine, a završetak se očekuje tek 2013. i ti govoriš o kancelariji...koju bi za sebe spremala Semiha... Ima li smisla ta tvoja priča, de se malo presaberi.
Opet naglašavam OHR je tada imao razuman dijalog sa političarima, sada ima situaciju gdje su na pozicijama tipovi koji kažu "Važnija mi je partija od Države", kao što je to rekao tvoj Damir.
A evo kako je on radio u Općini Novi Grad: http://www.youtube.com/watch?v=bUd8iFdOM7g
- super_hik
#1300 Re: IZBORI 2012 - NOVI GRAD SARAJEVO
po tvojoj prići ispade vi se naglo prosvijetlili, tihić lopov ostali nisu.iPod wrote:Nazalost previše ih je da bi se imenovali, SBB je nastao kao projekat onih koji su u potrazi za foteljama napustili SDA i SBiH. Opet kažem da bi Tihić i Silajdžić trebali da dignu spomenik Radončiću što im je omogućio da se na lagan način riješe kukolja u svojim redovima.super_hik wrote:mogul dobiti imena da im se obratim?iPod wrote:Za fabrike se obrati ovim nekadašnjim članovima SDA što su prešli u SBB.
pričate o zaštiti bošnjačkog interesa a pokrećete inicijative sa SDS-om. jedini put kad ste pokrenuli pitanje Bošnjačkog nacionalnog interese je bilo kad su trebali da smjene tri ministra iz sda redova iz Vijeća ministara i imaš obraza pričati o foteljama. ufatili se priče o kaljimendiju, a njegov sin potpisnik liste za Abdulaha Skaku a u sektoru za odbranu i sigurnost imate čovjeka koji je na Američkoj crnoj listi Bakira Alispahića.