Nisam znala da je poskok postao tako vjerodostojan izvor novosti i informacija.komeba wrote:Fazon je sto je taj tekst napisan na portalu poskok pred utakmicu i nigdje i nikako ne pise da je zajebancija.Bas me zanima da izade na sarajevo-x slican tekst,samo s drugim predznakom,da li bi bilo bitno je li zajebancija ili nije,jer bi sigurno taj tekst stvorio mrznju i netrpeljivost.mIRCerka wrote:http://www.google.ba pa ukucas HercegBosnaPress pa dodjes do linka na kojem procitas sljedeceStoga, ako ja na svom blogu objavim da je manjina sa Melmaka odlucila preci na biljnu dijetu, da li ces zaista vjerovati da postoji Alf?čekam okršaj, :: 16-06-2008 17:56 , IP: 83.131.62.1
HercegBosnaPress
tekst je čista studentska zajebancija što se uostalom vidi i po potpisu
PS Samo se sjeti koliko smo se sprdali na racun policije radi afere http://vikendica.blogger.ba/ kad pohapisise bloggerashe
Pa GDJE POSTOJI HERCEGBOSNAPRESS??????
ne trazite zivota vam opravdanje za slavlje, eto da nije bilo teksta na poskoku, ne bi bilo slavlja u Sarajevu...hau jes nou...da je ne dao bog prosla kolona od 10 auta sa cro zastavama kroz grad, ne bi daleko stigli, to ti garantujem... Nije problem sto je neko navijao za Cro, neko protiv Cro, a neko fakat za Tursku, problem je sto se stalno traze izgovori A KAKO OVI VAMO A KAKO ONI TAMO...
U Sarajevu je i derbi zeljo sarajevo utakmica velikog rizika, a ne utakmica Cro Tur... kad je mostarski derbi, svi sa sljemovima sjede u kucama a u panciru spavaju, zato sto ocigledno nesto sto izgleda ko insan a ponasa se ko najveci hajvan jos nije isfuralo tu agresivu iz sebe...
Ono sto mi fakat smeta jeste sto je vise ljudi slavilo na ulicama Sarajeva pobjedu TUDJE REPREZENTACIJE nego sto se borilo da SVOJOJ REPREZENTACIJI obezbijedi uslove za rad. Boli me sto je vise ljudi na ulicama Sarajeva dugo u noc slavilo PORAZ TUDJE REPREZENTACIJE nego sto je doslo docekati nase svjetski zlatne momke....
A propaganda nije propaganda, evo pitanje za mostarce - je li prosao ijedan vas derbi bez nereda? Znaci LOKALNI GRADSKI DERBI? Nije. Toliko o svemu tome.