Hoćemo li mu halalit?

Hoćemo li mu halalit?

Da
29
28%
Ne
76
72%

Total votes: 105

zivco

#51 Re: Hoćemo li mu halalit?

Post by zivco »

FAP mashina wrote:
zivco wrote:
Skyfox wrote:sta je alternativa? postoji neko ko ce nas izvuci iz vanago?
Alternativa znaci drugo, suprotno (alter, lat.). Posto je alternativa SDA Zlaja, nema dalje. To je jedino sto pije vode, u ovom trenutku, minimalna mogucnost politickog otpora cijepanju domovine. Bude li se glasalo oruzjem, tu se vec mogu vidjeti. To je moje misljenje, ali buduci da principijelno smatram demokratiju samo najblazom varijantom diktature vecine nad manjinom i ne glasam,sad vjerovatno iritiram. Potpuno drugi procesi upravljaju u politickom zivotu svuda, pa i u Bosni, demokratija je samo lijepa prica i fasada.
20 postova, registrovan dvije tisuce jedanaeste. ucesce u recimo temi zvucnog naslova. oruzije, otcjepljenje, pomalo u apatiji. znaci ofiran si bruku. jel bar gazde dobro placaju? prodajem za marku kucu i rodtelje gratis, jelde mishu?
Da ti kaze "mis". Nakon visegodisnjeg boravka vani, u martu 1992 se vratio u BiH.Proveo u ratu 4 mjeseca, aktivno kao borac. Ranjen, lijecen u Hr. Zbog nemogucnosti povratka na podrucje sa kojega dolazim i visekratnog izbjegavanja hapsenja od strane VPHV(radi prikupljanja naoruzanja od pripadnika HV i slanja za BiH i jos neke ozbiljnije stvari), dobijam pasos BiH 1993 izvadjen u trecoj zemlji i dostavljen u toku 30 sati i odlazim. I pored narusenog zdravlja bih opet isto ucinio. NI traga apatiji.Nemam gazdu,sam sam sebi gazda. Bilo je postova i prije, ali zbog idiota poput tebe reagujem naglo pa sam banovan.Tek da znas koliko toliko koga zoves misom.Majmune.
Jecky 43

#52 Re: Hoćemo li mu halalit?

Post by Jecky 43 »

Nacionalniid_BOSANCI wrote:Sta ces mu halaliti, vidis da radi za sebe i za sve druge strane a najmanje ili skoro nista za Bosnjake i bosnjacke raznorazne potrebe i interese. Daj da vidimo, nabroj ih, kakve su pozitivne rezultate dobili Bosnjaci sa njegovom politikom, njegovim radnim mjestom, njegovim opisom zadataka, njegovom pozicijom, projektima, ponasanjem i svim ostalim za sto je placen od poreskih obveznika? :cry:
:thumbup: bravo legendo svaka ti je na mjestu...
semirizsvemira

#53 Re: Hoćemo li mu halalit?

Post by semirizsvemira »

sta halaliti . Uhapsit njega i sve njegove pristase i na Goli Otok :D ili Zenicu poslat na dugogodisnju robiju zbog kradja , malverzacija i korupcije . I onda ih svaki danvaditi na plus 40 ljeti da prave puteve a zimi da ciste snijeg , pposebno onaj seljak Suljagic njegov mu poltron kao i glasnogovornik vozda Zlaje mali Bakri H kojeg je sad gurno u jarak jer ne moze se kriotikovati vlast crvendacha :P . A ovi sto im je najjaci argument vrijedjanje nek su na cast ovog foruma ne zasluzuju da se svadjam sa njima a vjerovatno su i ljuvitelji ili istomisljenici ovih sto brisu moje postove onako bez razloga ( demokratski :D )
mayab

#54 Re: Hoćemo li mu halalit?

Post by mayab »

seln

#55 Re: Hoćemo li mu halalit?

Post by seln »

Zna se kad se s nekim halali...kad ide na hadz i kad umre. Zlaja, koliko znam, nije ikrario.
A kad umre, ja cu mu halaliti.
SundanceKid

#56 Re: Hoćemo li mu halalit?

Post by SundanceKid »

Altsa wrote:necu mu halaliti jer prvi put u zivotu necu izaci na izbore jer nemam za koga glasati
Ovo je od svega najblize realnosti. Za Lagumdziju? Nikad vise! Za SDP na bilo kojem nivou - nikad vise, dok god je Lagumdzija tu.

Halalit? Kako neko napisa, kad umre onda ima halal.
Post Reply