Hoćemo li mu halalit?
- valjuga
#2 Re: Hoćemo li mu halalit?
Ja ne halalim,ni govora 
- Nacionalniid_BOSANCI
#3 Re: Hoćemo li mu halalit?
Sta ces mu halaliti, vidis da radi za sebe i za sve druge strane a najmanje ili skoro nista za Bosnjake i bosnjacke raznorazne potrebe i interese. Daj da vidimo, nabroj ih, kakve su pozitivne rezultate dobili Bosnjaci sa njegovom politikom, njegovim radnim mjestom, njegovim opisom zadataka, njegovom pozicijom, projektima, ponasanjem i svim ostalim za sto je placen od poreskih obveznika? 
-
dječak sa šibicama
#5 Re: Hoćemo li mu halalit?
Ko je napravio video, neki SDA vojnik ocito.
Na rende kora....
Na rende kora....
- pussysmoke
#7 Re: Hoćemo li mu halalit?
.
Last edited by pussysmoke on 25/09/2012 20:53, edited 1 time in total.
-
vrbas1979
#8 Re: Hoćemo li mu halalit?
dječak sa šibicama wrote:Ko je napravio video, neki SDA vojnik ocito.
Na rende kora....
Nemam pojma, samo preuzeo od nekoga ko je već postavio video ovdje na forumu. Iskreno, interesantan je. I nisam SDA-ovac
Halališ li mu ti?
-
zivco
#9 Re: Hoćemo li mu halalit?
Vidjecemo...
Samo se pitam, jeli vecina ovih sto ne halale pripada birackom tijelu SDA...Oni koji to jesu nakon svih ovih godina po meni nemaju moralno pravo uopste oglasiti se. Vrhunac hipokrizije.
Samo se pitam, jeli vecina ovih sto ne halale pripada birackom tijelu SDA...Oni koji to jesu nakon svih ovih godina po meni nemaju moralno pravo uopste oglasiti se. Vrhunac hipokrizije.
- karanana
#10 Re: Hoćemo li mu halalit?
mislim da je odgovor na tvoje pitanje: ne.zivco wrote:Vidjecemo...
- mrtva kokoš
#11 Re: Hoćemo li mu halalit?
sto sam glasao, glasao...
zlajoglu i njegova bratija sto se mene tice vise u zivotu nece dobiti glasa a pogotovo ovi kriminalci iz novog grada...
ja mu ne halalim, moj konacan odgovor :
zlajoglu i njegova bratija sto se mene tice vise u zivotu nece dobiti glasa a pogotovo ovi kriminalci iz novog grada...
ja mu ne halalim, moj konacan odgovor :
-
zivco
#12 Re: Hoćemo li mu halalit?
Jedini put kad sam dao glas bilo je za referendum 1992, godine i bio je Za.U odsustvu, i neka je tako bilo. Nikad ni na kakvim izborima nisam glasao,nigdje, niti hocu. Ne volim politicare, ne volim politiku, bez obzira sto se ne uspijevam ne interesirati za nju. Ali mislim da je dati glas jednom Tihicu i svim onim koji su predstavljali glasace ispred SDA veleizdaja ravna njegovoj. A Fahro...koliko je on Lagumdziji partner, a koliko nuzno zlo, to cemo vidjeti. Ipak je Zlaja tehnokrat, i valjda je u stanju biti i ljigaviji i mudriji od najljigavijeg i najpokvarenijeg bosnjackog balije politicara. Nasi politicari, ovi koji su predstavljali Bosnjake 20 godina i nisu nista drugo do olicenje balinluka. Ovo je za bana pretpostavljam?kakavdanakneiskustvu wrote:zivco wrote:Vidjecemo...
ja nisam,čak nisam ni bošnjak,redovno glasao za sdp od prvih poslijeratnih izbora ,96. u čapljini glasao za sdp,više neću,eto im fahro jebo ih on
- Skyfox
#13 Re: Hoćemo li mu halalit?
sta je alternativa? postoji neko ko ce nas izvuci iz vanago?
- bingov buraz
#14 Re: Hoćemo li mu halalit?
Jok,al bar cu moci reci da nismo zahvaljujuci mom glasu u govnima.Skyfox wrote:sta je alternativa? postoji neko ko ce nas izvuci iz vanago?
-
zivco
#15 Re: Hoćemo li mu halalit?
Alternativa znaci drugo, suprotno (alter, lat.). Posto je alternativa SDA Zlaja, nema dalje. To je jedino sto pije vode, u ovom trenutku, minimalna mogucnost politickog otpora cijepanju domovine. Bude li se glasalo oruzjem, tu se vec mogu vidjeti. To je moje misljenje, ali buduci da principijelno smatram demokratiju samo najblazom varijantom diktature vecine nad manjinom i ne glasam,sad vjerovatno iritiram. Potpuno drugi procesi upravljaju u politickom zivotu svuda, pa i u Bosni, demokratija je samo lijepa prica i fasada.Skyfox wrote:sta je alternativa? postoji neko ko ce nas izvuci iz vanago?
-
KenCo
#16 Re: Hoćemo li mu halalit?
nisam fan sda, nikad nisam glasao za njih. uvijek sam glasao za sdp. ovo mu necu halaliti. nikad vise nece dobit glas od mene, ni oni, ni sda, ni sbb. pri tom vjerujem da je sdp najgori od svih. sramota
-
dječak sa šibicama
#17 Re: Hoćemo li mu halalit?
Ma zna se ko se nalozio na "izjednacio je cetnike i nase borce", a oni sto su ga napali pred Parlamentom borci malo jaci, imaju vise zuba nego dana provedenih u rovu a slabo stoje i sa zubima.vrbas1979 wrote:dječak sa šibicama wrote:Ko je napravio video, neki SDA vojnik ocito.
Na rende kora....
Nemam pojma, samo preuzeo od nekoga ko je već postavio video ovdje na forumu. Iskreno, interesantan je. I nisam SDA-ovac
Halališ li mu ti?
- Arteta
#18 Re: Hoćemo li mu halalit?
Nema halala dok ne zavrsi iza resetaka.

-
korisnik_ca
#19 Re: Hoćemo li mu halalit?
NAROD ZNA.. EKONOMIJA BiH, SNAGA BiH.. (koja hebena ekonomija?)
da je zlajoglu usro motku jeste, zato će i da dobije izbore.
-
VjecitiStudent
#20 Re: Hoćemo li mu halalit?
Kad se moglo halaliti Aliji ...
- Arteta
#21 Re: Hoćemo li mu halalit?
Za SDA i SDP mogu glasati samo lopovi,autošovinisti i mazohisti.korisnik_ca wrote:SDPu je najveći problem što ima glasače koji ne zaboravljaju, za SDA je blagoslov što imaju glasače koji imaju pamćenje amebe (neke jednostavnije, polu-ćelijske, nema još sve membrane i organele, qrce, palce).
NAROD ZNA.. EKONOMIJA BiH, SNAGA BiH.. (koja hebena ekonomija?)
Svaki glas koji ode SBB-u,BPS-u,pa i SBIH-u i ostalima cu oprostiti,ali za ove dvije nema oprosta.
-
semirizsvemira
#22 Re: Hoćemo li mu halalit?
Da je praavne drzave sdp bi bila zabranjena stranka . Da je pravne drzave Zlaja i njegova raka bi nastupali za BH reprerzentaciju u Davis Cupu ili bi sjedili iza resetaka . Kao sto rece Dodik Zlaja je njegov najbolji partner . Pa Zlajin potrcko Bakir je jedinu nagradu za novinarstvo dobio od Dodika ako se ne varam 
-
Popara
#23 Re: Hoćemo li mu halalit?
Hocemo, cim se povuce iz politike i za sobom povede sve one koji su upropastili SDP kao partiju na ovim prostorima. Do tad... NIX...
- hepekcina
#24 Re: Hoćemo li mu halalit?
Ako zgazi SDA sve mu je oprošteno
- Chisum
#25 Re: Hoćemo li mu halalit?
Koji? Ovaj?cetmi wrote:Ja mu halalim. Ima i gorih. Recimo jaran mu Fahro.