Hoće li BiH izgubiti svog najvećeg prijatelja – Ameriku?

xyz2007

#101 Re: Hoće li BiH izgubiti svog najvećeg prijatelja – Ameriku?

Post by xyz2007 »

AO83 wrote:
_veleposlanik wrote: iako sam dosta njihovog "dobra" pokupio... ne pijem Coca Colu, ne idem vise u McDonalds, ne gledam MTV, ne pratim CNN kao prije.... i mnogo sam zdraviji fizicki i mentalno. imao sam san studirati na nekom prestiznom oxfordu - qrcu, medjutim taj isti je vlasnistvo Rockefellera, sta ja imam tamo raditi? kontao sam dostici sami vrh na svijetu u svojoj struci, medjutim, kada sam ugledao kako svijet funkcionise, nisam pronasao nista dostojnije nego da obavijestim sve redom sta se ustvari desava i kako se svijet okrece...
Nisam znao da je moguce dostignuti nekakv vrh na struci kao coban - ali eto ti tvrdis da si mogao.
Ma vidis da je tip obavjestajac. Sam fino kaze da mu je zadatak da obavjesti. :-) Mene samo zanima na osnovu cega on udje u SAD ? Izbjeglica iz rs? :D
xyz2007

#102 Re: Hoće li BiH izgubiti svog najvećeg prijatelja – Ameriku?

Post by xyz2007 »

zavrzlama wrote:Gledajuci kako cetnici izlaze iz porusenog Vukovara...kako bageri trpaju u masovne grobnice ljude samo zato sto se drugacije zovu...kako Bosanski gradovi krvare pod opsadama ..odkud meni ideja i izbor da je Amerika losa zemlja kad nas spasila od ovih nemani...s kim BIH granici i ko su je neprijatelji, u odbrani od istih i crni djavo je dobar saveznik a kamo li jedna Amerika...
Upravo tako. :thumbup:
Law_and_Order

#103 Re: Hoće li BiH izgubiti svog najvećeg prijatelja – Ameriku?

Post by Law_and_Order »

Jest et, tsunami prouzrokovala tajna organizacija, WTC insciniran, let na mjesec je ustvari skakanje po filmkim kulisama, rata u bosni nije bilo, rusi nas plinom drogirali godinama da mislimo da jeste, jevreje nisu ubijali u 2. sv. ratu, to nam mosad pogresne informacije slao, ustvari jevreji su svabe ubijali i kolektivno pobjegli u ameriku da tamo nastave da kuju zavjere. Nista nije stvarno sve je zavjera :S...go get some help!
jefferson

#104 Re: Hoće li BiH izgubiti svog najvećeg prijatelja – Ameriku?

Post by jefferson »

Tip zivi u USA i sere ko foka o toj zemlji. Eto sta je amerika. Nego ja ti savjetujem da odes u Iran pa tako probas srat o iranu!
_veleposlanik

#105 Re: Hoće li BiH izgubiti svog najvećeg prijatelja – Ameriku?

Post by _veleposlanik »

AO83 wrote: Nisam znao da je moguce dostignuti nekakv vrh na struci kao coban - ali eto ti tvrdis da si mogao.

Tvoje tvrdnji da si mogao studirati na Oxfordu su smijesno posto POD PRVO ne znas uospte odakle dolazi Rotschild kao familija i kako i gdje su se obogatili.

Ti uzivaj u svojim zabludama i neznanju - mozda ce neki da tvoje postove shvate kao zaozbiljni i nece imati priliku da provjere tvoje tvrdnje poput evo samo ove povezanosti Rotschild bankarske familije i Amerike.
care moj, mislim da veoma dobro znam odakle, od kada i kamo idu Rothschilds. znamo njihovo Khazarsko porijeklo, necu se ni potruditi da ti postavljam dokaze i izvore, njihovu evoluciju kao "aristokracija" (kako drugacije da kazem da se ne nadjes uvrijedjen) u Evropi zadnja tri stoljeca i njihov bankarski monopol sa vezama Britanske Kraljevine...

danas kontroliraju otprilike pola svijeta, mozda i vise... ali da bi se doslo do tog, trebamo pod hitno malo manje TVa gledati (koji je njihovo vlasnistvo u ogromnom procentu), malo sire istrazivati itd...

a cuj povezanost Rothschild i Amerike... pa izbjegli su u Ameriku pocetkom kolonijalizma i poceli se siriti tamo. naravno, korijeni su ostali i stoje u Evropi, sto mnogi nezavisi znanstvenici, historicari, novinari veoma profesionalno dokazu.

mislim, zna se ko ima lovu i ko kontrolise Ameriku. nikakva konstitucija, uveden je Patriot Act, omoguceno je uvodjenje Martial Law-a, u slobodnoj demokratskoj drzavi...

da ne duzim, svaka cast ljudi, pogodili ste gdje zivim, cime se bavim, i gdje bih voljeo zivjeti... (fulali ste svaku)

to dokazuje vase sveobuhvatno znanje, pa ne samo o temama o kojima govorim vec i o autoru posta...

@Law and order, bas mi je drago sto si toliko pametan. neka si! izvini ali nemam ti sta pametnije reci od tog. nasa shvatanja se razlikuju u kilometrima, ne ocekujem da od mojih 10ak postova srusis sva svoja "zabetonirana" shvatanja. ja imam dokazano makar sebi ono sto govorim, ti mislis da si isto tako dobro upucen... jel treba da kazem - zivjela demokratija? :)

ko prvi ima dokaze, ili uspije da demantuje potpuno ovih nekolicinu dokumentaraca koji nam kratko i jasno otvaraju oci, ja obecavam da cu usutiti za sva vremena... medjutim, zasto znam da sam u pravu kada pomislim da takvog nema?

lijep pozdrav.
jefferson

#106 Re: Hoće li BiH izgubiti svog najvećeg prijatelja – Ameriku?

Post by jefferson »

_veleposlanik wrote:
AO83 wrote: Nisam znao da je moguce dostignuti nekakv vrh na struci kao coban - ali eto ti tvrdis da si mogao.

Tvoje tvrdnji da si mogao studirati na Oxfordu su smijesno posto POD PRVO ne znas uospte odakle dolazi Rotschild kao familija i kako i gdje su se obogatili.

Ti uzivaj u svojim zabludama i neznanju - mozda ce neki da tvoje postove shvate kao zaozbiljni i nece imati priliku da provjere tvoje tvrdnje poput evo samo ove povezanosti Rotschild bankarske familije i Amerike.
care moj, mislim da veoma dobro znam odakle, od kada i kamo idu Rothschilds. znamo njihovo Khazarsko porijeklo, necu se ni potruditi da ti postavljam dokaze i izvore, njihovu evoluciju kao "aristokracija" (kako drugacije da kazem da se ne nadjes uvrijedjen) u Evropi zadnja tri stoljeca i njihov bankarski monopol sa vezama Britanske Kraljevine...

danas kontroliraju otprilike pola svijeta, mozda i vise... ali da bi se doslo do tog, trebamo pod hitno malo manje TVa gledati (koji je njihovo vlasnistvo u ogromnom procentu), malo sire istrazivati itd...

a cuj povezanost Rothschild i Amerike... pa izbjegli su u Ameriku pocetkom kolonijalizma i poceli se siriti tamo. naravno, korijeni su ostali i stoje u Evropi, sto mnogi nezavisi znanstvenici, historicari, novinari veoma profesionalno dokazu.

mislim, zna se ko ima lovu i ko kontrolise Ameriku. nikakva konstitucija, uveden je Patriot Act, omoguceno je uvodjenje Martial Law-a, u slobodnoj demokratskoj drzavi...

da ne duzim, svaka cast ljudi, pogodili ste gdje zivim, cime se bavim, i gdje bih voljeo zivjeti... (fulali ste svaku)

to dokazuje vase sveobuhvatno znanje, pa ne samo o temama o kojima govorim vec i o autoru posta...

@Law and order, bas mi je drago sto si toliko pametan. neka si! izvini ali nemam ti sta pametnije reci od tog. nasa shvatanja se razlikuju u kilometrima, ne ocekujem da od mojih 10ak postova srusis sva svoja "zabetonirana" shvatanja. ja imam dokazano makar sebi ono sto govorim, ti mislis da si isto tako dobro upucen... jel treba da kazem - zivjela demokratija? :)

ko prvi ima dokaze, ili uspije da demantuje potpuno ovih nekolicinu dokumentaraca koji nam kratko i jasno otvaraju oci, ja obecavam da cu usutiti za sva vremena... medjutim, zasto znam da sam u pravu kada pomislim da takvog nema?

lijep pozdrav.
Kao sto ti law and order rece "go get some help"!
Leonid Breznjev

#107 Re: Hoće li BiH izgubiti svog najvećeg prijatelja – Ameriku?

Post by Leonid Breznjev »

cek da ja malo pregledam gdje ko zivi...

jeferson, sta to ti? 7 dana odmora..
Locked