moja lijepa bosanska jezika....zaboravljen u daleka dijasporaJa sam thunderman wrote:kao prvo se radujete sto neka SIPA terrorise jednog braca muslimana.
Mislio sam da nema gori ljudi nego oni kafiri na skyscrapercity forumu ali ocigledno vi ste gori i stvarno sam sokiran. Mogli ste baren dati podrsku Hattabu.
Hattab72 povukao prijetnje Silajdžiću, Ceriću i Tihiću
- seln
#76 Re: vi
- seln
#77 Re: vi
Ma danas je ranije dosao iz skole, pa ima vremena....bosmen wrote:Jesi se samo za to registrovao BRATE da nam to kazes ?Ja sam thunderman wrote:kao prvo se radujete sto neka SIPA terrorise jednog braca muslimana.
Mislio sam da nema gori ljudi nego oni kafiri na skyscrapercity forumu ali ocigledno vi ste gori i stvarno sam sokiran. Mogli ste baren dati podrsku Hattabu.
-
callmethebreeeze
hattab nam sprema odgovor preko youtuba
trenutno trazi odgovarajucu pjesmu za soundtrack sa albuma "al qaidas songs of faith and threat"
-
Love Make
Za tako sta postoje valjda nekakve institucije BiH ili ne? Nije nikakva polemika ili odbrana wahaja, vec kad je vec pomenuto: STA RADE iNSTITUCIJE bIha da ponekad uhvate kakvog dilera... ratong zlocinca... privrednog kriminalcaimaju bradonje muda da pametuju po tvu i prijete tinejdzerima sto se ljube po klupama... a dje su da ponekad uhvate kakvog dilera... ratong zlocinca... privrednog kriminalca neeee... nisu za to placeni...
Nekako kao da ih oslobadjaju kao po propisanom postupku. To je izgleda najveci problem drzave "zbunejnih" ili "osamucenih" bacaca rucnih bombi po ambasadama. Kada bi neobrazovana stoka znala nesto da uradi najmanje bi bilo i wahajia koji "vataju" po parkovima.
Problem je i tim iNSTITUCIJama koje nista ozboljno i ne rade. Peticiju za izbacivanje iz medjunarodnih organizacija ili nastavak "radova"???
- Fair Life
#81 Re: vi
Ja sam thunderman wrote:kao prvo se radujete sto neka SIPA terrorise jednog braca muslimana.

-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#82 Re: vi
Brat musliman je ukaljao svu ostalu bracu..Ja sam thunderman wrote:kao prvo se radujete sto neka SIPA terrorise jednog braca muslimana.
-
incognito071
#83 Re: vi
Ja sam thunderman wrote:kao prvo se radujete sto neka SIPA terrorise jednog braca muslimana.
joj 'brate' dragi kako tebe treba palijom pripaziti...uuh
-
sekretar
#84 Re: vi
Vidiš mircerka... to su neke stvari koje ti ne možeš skontat'.mIRCerka wrote:Brat musliman je ukaljao svu ostalu bracu..
Kad kažemo brat, onda fakat mislimo brat. Ko što čovjek rođenog brata voli makar najgori kriminalac bio, djaba opet srce diriguje...
Tako i ovaj slučaj.
Nikada nisam imao respekta prema njegovom mišljenju, nekim stavovima, nastupu, temperamentu, i svemu onom što godinama pokazuje.
Ne znam da sam sa bilo skim više polemike vodio, i toliko loših stvari rekao.
Gade mi se posljedice njegovih ispada. Ako snosi posljedice radi ovih snimaka, sa pravom ih snosi.
Ali opet mi ga je žao. I nadam se da mu se neće nepravda nanjeti, jer fizički nije nikom prijetio, a od naših političara možeš svaki dan čuti gore pretnje nego njegova ova što je bila.
-
mIRCerka
#87 Re: vi
sekretar, to sto se ja ne busam u prsa svojim muslimanstvom/srpstvom/hrvatstvom ne znaci da ne ne znam sta znaci BRAT.sekretar wrote:Vidiš mircerka... to su neke stvari koje ti ne možeš skontat'.mIRCerka wrote:Brat musliman je ukaljao svu ostalu bracu..
Kad kažemo brat, onda fakat mislimo brat. Ko što čovjek rođenog brata voli makar najgori kriminalac bio, djaba opet srce diriguje...
Tako i ovaj slučaj.
Nikada nisam imao respekta prema njegovom mišljenju, nekim stavovima, nastupu, temperamentu, i svemu onom što godinama pokazuje.
Ne znam da sam sa bilo skim više polemike vodio, i toliko loših stvari rekao.
Gade mi se posljedice njegovih ispada. Ako snosi posljedice radi ovih snimaka, sa pravom ih snosi.
Ali opet mi ga je žao. I nadam se da mu se neće nepravda nanjeti, jer fizički nije nikom prijetio, a od naših političara možeš svaki dan čuti gore pretnje nego njegova ova što je bila.
Ja imam jednog brata u Tuzli i ruku bih u vatru za njega dala...ali da moj Brat, koje licno poznajem a ne preko neta, napravi ovakav potez, ja bih ga zalila zbog nedostatka inteligencije i mozdanih celija...
ovako mi ga fakat nije zao..
i onda meni pricate o duplim arshinima, sta god nas brat radio, NAS je volimo ga cijelim srcem, a tamo se napsovaste na jelic temi sto ima nekih koji njega smatraju svojim bratom...
Bato bato padaju maske, nek je nas makar zlocinac...
fuj...
karanana, skidanja bana nema do daljnjeg.
-
sekretar
#88 Re: vi
Opet namjerno ili slučajno lažeš.mIRCerka wrote:i onda meni pricate o duplim arshinima, sta god nas brat radio, NAS je volimo ga cijelim srcem, a tamo se napsovaste na jelic temi sto ima nekih koji njega smatraju svojim bratom...
Rekao sam slijedeće
I neka ih snosi.
Ali ne želim linč i prizivanje puta u kavez, na koji pojedini posjetioci navaljuju.
-
mIRCerka
#89 Re: vi
Ja tebe nemam sta lagati, dabogda tebe zvali iz MUPa i ostalih institucija radi debila poput ovog...sekretar wrote:Opet me namjerno ili slučajno lažeš.mIRCerka wrote: i onda meni pricate o duplim arshinima, sta god nas brat radio, NAS je volimo ga cijelim srcem, a tamo se napsovaste na jelic temi sto ima nekih koji njega smatraju svojim bratom...
Rekao sam slijedećeGade mi se posljedice njegovih ispada. Ako snosi posljedice radi ovih snimaka, sa pravom ih snosi.
I neka ih snosi.
Ali ne želim linč i prizivanje puta u kavez, na koji pojedini posjetioci navaljuju.
odo sad na svjetlije teme....
-
sekretar
#90 Re: vi
Cura... čekaj.mIRCerka wrote:Ja tebe nemam sta lagati, dabogda tebe zvali iz MUPa i ostalih institucija radi debila poput ovog...
Niko ne spori da je i sebi i drugima belaj na vrat navukao. Još gore kad vidiš na osnovu intervjua da je glupost u pitanju. Ko dijete.
Al' šta ćemo sada? Progon, razapinjanje, lomača ?
-
mIRCerka
#91 Re: vi
Nek se jave ljudi sa islambosna.ba i nek nam objasne sto je tamo dobio niz banova..sekretar wrote:Cura... čekaj.mIRCerka wrote:Ja tebe nemam sta lagati, dabogda tebe zvali iz MUPa i ostalih institucija radi debila poput ovog...
Niko ne spori da je i sebi i drugima belaj na vrat navukao. Još gore kad vidiš na osnovu intervjua da je glupost u pitanju. Ko dijete.
Al' šta ćemo sada? Progon, razapinjanje, lomača ?
do tad, djevojke bliske sebi zovi CURA, moj dedo je tako ovce zvao
PS Hattab mi je najmanji problem u zivotu, ali kao i obicno lakse je srati o tome nego o necemu konkretnom...
btw, nije hattab naivan nakon postavljanja delic snimka mogao je i trebao znati bolje...
stoga, nije dijete, vec bezobraznik..
-
Sarafcina
cestitke Hattabu72 na onom intervjuu...
covjek je 100% u pravu ... a da ce mu Mike&Dave pokucati na vrata... da malo promuhabete (temu zna on
).... hoce. ali to je vec ono, naknadna pamet (u ovom slucaju, cisto sumnjam da je naknadna..
).
U svakom slucaju, SIPA se bezze prosipa.... cini mi se da i Bakir u 60min ..kaze da ce objaviti snimke.. doduse.. on ne trazi nista zauzvrat (a i hattab je bio... vise nego konkretan.... ostavite nas na miru
)
covjek je 100% u pravu ... a da ce mu Mike&Dave pokucati na vrata... da malo promuhabete (temu zna on
U svakom slucaju, SIPA se bezze prosipa.... cini mi se da i Bakir u 60min ..kaze da ce objaviti snimke.. doduse.. on ne trazi nista zauzvrat (a i hattab je bio... vise nego konkretan.... ostavite nas na miru
-
sekretar
#93 Re: vi
Otprilike zbog retorike kakvu je ovdje imao.mIRCerka wrote:Nek se jave ljudi sa islambosna.ba i nek nam objasne sto je tamo dobio niz banova..
izvini. Omalo se. Žargon.mIRCerka wrote: do tad, djevojke bliske sebi zovi CURA, moj dedo je tako ovce zvao![]()
Nepromišljenost, bezobrazluk, glupost kako god...mIRCerka wrote: btw, nije hattab naivan nakon postavljanja delic snimka mogao je i trebao znati bolje...
al' opet se vraćam na to da nije potreban poziv na linč.
-
mIRCerka
#94 Re: vi
ma niko ne poziva na linc, nego je raji pun fiber ovakvih likova...sekretar wrote:Otprilike zbog retorike kakvu je ovdje imao.mIRCerka wrote:Nek se jave ljudi sa islambosna.ba i nek nam objasne sto je tamo dobio niz banova..izvini. Omalo se. Žargon.mIRCerka wrote: do tad, djevojke bliske sebi zovi CURA, moj dedo je tako ovce zvao
Nepromišljenost, bezobrazluk, glupost kako god...mIRCerka wrote: btw, nije hattab naivan nakon postavljanja delic snimka mogao je i trebao znati bolje...
al' opet se vraćam na to da nije potreban poziv na linč.
nek se SIPA i ostali organi bave njime...
sve prijetnje, pa i verbalne, se uzimaju za ozbiljno....
svugdje u svijetu, ne samo ovdje...ja sam 1999.godine u americi na aerodromu morala skinuti martinke nakon 19 sati leta jer su zvonile zbog one metalne ploce... na getwick aerodromu u londonu prolazis BOSONOG kroz metal detektor...
a ja se opet peglam sa interpolom i MUPom radi riogardiana sa ovog foruma jer salje cudne prijetece mailove...
nema vise zajebancije...
- seln
Upravo procitao intervju....tip je bolestan, ali malo jace. Garant vidi i dzibrila koji mu govori sta da radi.
@sekretar, niko ovdje ne poziva na linc, ali niko i ne zeli neprilike zbog budale. ne treba ga ubiti, spaliti, razapeti...neko fino malo na drzavni kvartir, pa kad mu ga jaran u celiji pristavi, neka se onda bratimi sa njim.
@sekretar, niko ovdje ne poziva na linc, ali niko i ne zeli neprilike zbog budale. ne treba ga ubiti, spaliti, razapeti...neko fino malo na drzavni kvartir, pa kad mu ga jaran u celiji pristavi, neka se onda bratimi sa njim.
-
Sarafcina
seln wrote:Upravo procitao intervju....tip je bolestan, ali malo jace. Garant vidi i dzibrila koji mu govori sta da radi.
a sto je bolestan majke ti?
covjek digo prasinu sa snimcima Delica... pa ono.. naso tanku zicu ... i poceo da tambura.
i fino vam rece.. sloboda govora...
-
luciferino
Neko izgleda pogrešno shvata ideju slobode govora.
-
tempora
Malo je izgleda onih koji se uopste udostoje razmisliti o ovom problemu.I o ovoj "novoj modi" Ako je rijec o dusevnoj bolesti, onda bi stvar trebala biti jednostavna ne?
Ima jedna crta koja veze i mnoge od vas sa ovakvim pojavama,osobama.A to je da se prvenstveno vezete predrasudama tipa bolesnici, glupaci i svi negativni konteksti koji se mogu izvuci iz ovakvih likova.A pitam se sta cemo sa onima koji su obrazovani, situirani, kulturni, nicim predvidivi i koji se rado dizu u vazduh u ime Allaha?
Ima jedna crta koja veze i mnoge od vas sa ovakvim pojavama,osobama.A to je da se prvenstveno vezete predrasudama tipa bolesnici, glupaci i svi negativni konteksti koji se mogu izvuci iz ovakvih likova.A pitam se sta cemo sa onima koji su obrazovani, situirani, kulturni, nicim predvidivi i koji se rado dizu u vazduh u ime Allaha?
-
mescha
I ja upravo pričitao njegov "intervju" i ne vidim uopšte po čemu je to bolestan.seln wrote:Upravo procitao intervju....tip je bolestan, ali malo jace. Garant vidi i dzibrila koji mu govori sta da radi.
Čovjek je u pravu, a naročito kada govori o onim idiotima u SIPA-i, kao i o idiotizmu novinara.
U samoj prijetnji je rekao da se ne radi ni o kakvoj fizčkoj prijetnji, već o prijetnji kompromitujućim snimkama.
Jasno je meni zbog čega je SA X podiglo tu vijest na veći nivo nego zaslužuje (svojevrsna promocija sajta), ali oni idioti na ostalim medijima su stvarno idioti.