Da nisu otišli jedni ne bi otišli ni drugi, a niti bi ovi treći dolazili u BiH. Sve je to hipotetički...da je babi mudo bila bi dedo. Htio sam reći da bi F.BiH kao i R.S bile smješne državice, nedorečene, isjeckane...nedonoščad.sreten75 wrote:pa na danasnjoj teritoriji rs ,srbi su i prije rata bili vecina i da nije otisao ni jedan bosnjak plus doseljeni srbi iz federacije i hrvatske srbi u rs bi opet bili oko 70 posto stanovnistva,HM 2011 wrote:Tako su i čete govorile 91. za jugu - dobili su manji entitet BiH, genocidom, ali eto - izgubili kosovo itd........EHBEP HYPKE KA3A3 wrote:Sta ima veze ko je u Neumu vecina. Bosnjaci su vecina u FBiH.
Federacija kao država
- Drvosjeca iz Dejcica
#26 Re: Federacija kao država
-
Basvod
#27 Re: Federacija kao država
Vjerovatno, nesto kao Kosovo i Crna Gora ali opet daleko bolje od BiH.Drvosjeca iz Dejcica wrote: Htio sam reći da bi F.BiH kao i R.S bile smješne državice, nedorečene, isjeckane...nedonoščad.
BiH je najcrnja u regionu sa tendencijom pogorsanja.
- cenecimoveocino
- Drvosjeca iz Dejcica
#29 Re: Federacija kao država
Da vidimo razloge zašto je to tako?Basvod wrote:Vjerovatno, nesto kao Kosovo i Crna Gora ali opet daleko bolje od BiH.Drvosjeca iz Dejcica wrote: Htio sam reći da bi F.BiH kao i R.S bile smješne državice, nedorečene, isjeckane...nedonoščad.
-
Lug
#30 Re: Federacija kao država
juce razgovaram sa jednom zenom iz unutratrasnjosti Srbije, kaze ona, pustara ziva, nema ljudi ni za lijeka.. sve prazno, nema ko da obradjuje zemlju..
-
oakville
#31 Re: Federacija kao država
Naravno, i ja radi toga predlažem podjelu na tri nacionalna dijela. hrvatska hrvatima, srbija srbima,bosna onome ko ostaneBasvod wrote:Vjerovatno, nesto kao Kosovo i Crna Gora ali opet daleko bolje od BiH.Drvosjeca iz Dejcica wrote: Htio sam reći da bi F.BiH kao i R.S bile smješne državice, nedorečene, isjeckane...nedonoščad.
-
oakville
#32 Re: Federacija kao država
Srbija je faktor stabilnosti u regionu, koja svaki dan sve više doprinosi opštoj pacifizaciji prostora bivše YU. Hvala im na tome i pomozimo im da ostanu vjerni tradiciji i kulturi i odupru se imperijalistima.Lug wrote:juce razgovaram sa jednom zenom iz unutratrasnjosti Srbije, kaze ona, pustara ziva, nema ljudi ni za lijeka.. sve prazno, nema ko da obradjuje zemlju..
-
sreten75
#33 Re: Federacija kao država
al srbija ima 7 miliona stanovnika a bih 3.5 miliona,,u bih je gora situacijaLug wrote:juce razgovaram sa jednom zenom iz unutratrasnjosti Srbije, kaze ona, pustara ziva, nema ljudi ni za lijeka.. sve prazno, nema ko da obradjuje zemlju..
-
HM 2011
#34 Re: Federacija kao država
Najlakše je podjeliti -oakville wrote:Naravno, i ja radi toga predlažem podjelu na tri nacionalna dijela. hrvatska hrvatima, srbija srbima,bosna onome ko ostaneBasvod wrote:Vjerovatno, nesto kao Kosovo i Crna Gora ali opet daleko bolje od BiH.Drvosjeca iz Dejcica wrote: Htio sam reći da bi F.BiH kao i R.S bile smješne državice, nedorečene, isjeckane...nedonoščad.
Veliki bi imali problem nakon toga....
Možda je to i bolje za sve.
-
oakville
#35 Re: Federacija kao država
U Srbiji je cc. 6 miliona srba od toga 1.8 u Beogradu. Toliko o tegobi.sreten75 wrote:al srbija ima 7 miliona stanovnika a bih 3.5 miliona,,u bih je gora situacijaLug wrote:juce razgovaram sa jednom zenom iz unutratrasnjosti Srbije, kaze ona, pustara ziva, nema ljudi ni za lijeka.. sve prazno, nema ko da obradjuje zemlju..
- Abid Sakalaš
#36 Re: Federacija kao država
hahahahha srbi i dalje maštaju o nekim srpskim državama u Bosni hahahahahahha. Ipak je ta anomalija duboko u DNK
-
HM 2011
#37 Re: Federacija kao država
Pa odkud onda pravolavac u genocidnom pohodu ? Malo mu ?sreten75 wrote:pa na danasnjoj teritoriji rs ,srbi su i prije rata bili vecina i da nije otisao ni jedan bosnjak plus doseljeni srbi iz federacije i hrvatske srbi u rs bi opet bili oko 70 posto stanovnistva,HM 2011 wrote:Tako su i čete govorile 91. za jugu - dobili su manji entitet BiH, genocidom, ali eto - izgubili kosovo itd........EHBEP HYPKE KA3A3 wrote:Sta ima veze ko je u Neumu vecina. Bosnjaci su vecina u FBiH.
Za te stvari jednostavno nema opravdanja niti će ih ikada biti - to je bitno apsolvirati i vidjeti šta dalje...
-
Lug
#38 Re: Federacija kao država
sreten75 wrote:al srbija ima 7 miliona stanovnika a bih 3.5 miliona,,u bih je gora situacijaLug wrote:juce razgovaram sa jednom zenom iz unutratrasnjosti Srbije, kaze ona, pustara ziva, nema ljudi ni za lijeka.. sve prazno, nema ko da obradjuje zemlju..
ma ja kontam, ne mozete ni Srbiju popuniti a vi bi i djelove tudje drzave prisvajali.. man`te se corava posla, ko ce to sve onda obradjivati, a baska sto ste radan narod..
-
Lug
#39 Re: Federacija kao država
EHBEP HYPKE KA3A3 wrote:Bi realno bila sasvim solidna za Bošnjake. Izlazak na more, 26 000 kvadrtnih kilometara, 80% + stanovništva. Šta mislite?
Envere, jabuko sa grane, a dje karta? nemere bez karte u bojicama..
-
sreten75
#40 Re: Federacija kao država
U Srbiji je cc. 6 miliona srba od toga 1.8 u Beogradu. Toliko o tegobi.[/quote]
kako mozes toliko biti bezobrazan i jednoj zemlji smanjiti milion stanovnika,majke ti,,ajd pogledaj koliko je srbija po zadnjem popisu imala stanovnika.
kako mozes toliko biti bezobrazan i jednoj zemlji smanjiti milion stanovnika,majke ti,,ajd pogledaj koliko je srbija po zadnjem popisu imala stanovnika.
-
sreten75
#41 Re: Federacija kao država
ma ja kontam, ne mozete ni Srbiju popuniti a vi bi i djelove tudje drzave prisvajali.. man`te se corava posla, ko ce to sve onda obradjivati, a baska sto ste radan narod
a koju to tudju zemlju,,jel to bosna postala samo bosnjacka,,
-
sreten75
#42 Re: Federacija kao država
okvile
7,224 milijuna (2012.)
Srbija, Stanovništvo
i budi malo ozbiljni,
7,224 milijuna (2012.)
Srbija, Stanovništvo
i budi malo ozbiljni,
-
oakville
#43 Re: Federacija kao država
Bidnućemo ozbiljnisreten75 wrote:okvile
7,224 milijuna (2012.)
Srbija, Stanovništvo
i budi malo ozbiljni,
-
Lug
#44 Re: Federacija kao država
al`je i bosnjacka.. ma ja sam kontao, ko ce to bona sve obradjivati..sreten75 wrote:ma ja kontam, ne mozete ni Srbiju popuniti a vi bi i djelove tudje drzave prisvajali.. man`te se corava posla, ko ce to sve onda obradjivati, a baska sto ste radan narod
-
sreten75
#45 Re: Federacija kao država
lijepo je sto sa osmijehom priznajes da si ispao glup,,zemlja ima 7 miliona 224 hiljade,,ja da ne budem precizan ako ajd da zaokruzim na 7 milion kao diaboala me jos napade kaze nije 7 vec 6 ,cccoakville wrote:Bidnućemo ozbiljnisreten75 wrote:okvile
7,224 milijuna (2012.)
Srbija, Stanovništvo
i budi malo ozbiljni,
-
oakville
#46 Re: Federacija kao država
Hajd pročitaj ponovo šta je napisano gore.sreten75 wrote:lijepo je sto sa osmijehom priznajes da si ispao glup,,zemlja ima 7 miliona 224 hiljade,,ja da ne budem precizan ako ajd da zaokruzim na 7 milion kao diaboala me jos napade kaze nije 7 vec 6 ,cccoakville wrote:Bidnućemo ozbiljnisreten75 wrote:okvile
7,224 milijuna (2012.)
Srbija, Stanovništvo
i budi malo ozbiljni,
- Maharadza
#47 Re: Federacija kao država
Ispravka: BOSANSKU Gradišku, BOSANSKI Novi i BOSANSKA Dubica i nije prokleto kneževo već SKENDER VAKUF!!!cyprus wrote:Što se mene tiče može, al ako će još uključivati Krupu na Uni, Novi Grad, Kostajnicu, Kozarsku Dubicu, Prijedor, Gradišku, Banja Luku, Oštru Luku, Istočni Drvar, Petrovac (Drinić), Mrkonjić Grad, Šipovo, Jezero, Kupres (Novo Selo), Kotor Varoš, Kneževo, Čelinac, Laktaše, Srbac, Prnjavor, Teslić, Derventu, Brod, Šamac, Doboj, Petrovo, Modriču, Vukosavlje, Donji Žabar, Pelagićevo, Bijeljinu, Lopare, Ugljevik, Zvornik, Bratunac, Srebrenicu, Šekoviće, Osmake, Miliće, Vlasenicu, Han Pijesak, Sokolac, Istočni Stari Grad, Istočno Novo Sarajevo, Istočnu Ilidžu, Trnovo, Pale, Rogaticu, Višegrad, Rudo, Čajniče, Novo Goražde, Foču, Kalinovik, Nevesinje, Istočni Mostar, Gacko, Bileću, Berkoviće, Ljubinje, Trebinje i Brčko. Ne tražim više od toga...EHBEP HYPKE KA3A3 wrote:Bi realno bila sasvim solidna za Bošnjake. Izlazak na more, 26 000 kvadrtnih kilometara, 80% + stanovništva. Šta mislite?
-
sreten75
#48 Re: Federacija kao država
oakville,,ne pada mi napamet da dalje citam ..jesil me ispravio da nije 7 vec 6..jesi,,jesam ti dao podatak koliko tacno ima stanovnika,,jesam,,aj vozdra,
- Butmiran
#49 Re: Federacija kao država
I ove mučke provokatore isto nabijem na kurac
-
sreten75
#50 Re: Federacija kao država
oakville,,ne pada mi napamet da dalje citam ..jesil me ispravio da nije 7 vec 6..jesi,,jesam ti dao podatak koliko tacno ima stanovnika,,jesam,,aj vozdra,