meni je šok otkud Sadiku stan u Sarajevu...odakle ba
Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#126 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!
ma hebe mi se šta su tražili je rkod Sadika mogu samo 5-6 ogledala naći u stanu...tip je duduk samo takav
kakva je to kamarila i lopovluk

-
damirm
#127 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!
Sad će čiko da ti pojasni.nekavalaitrebatako wrote:Grom me ubio ako ti sam sebe razumiješ.damirm wrote:Šta bolan izokola? Kad već nema Silajdžića, Dodi Tihić treba ko hljeb. Al nema...Puša na izborima ne gine.nekavalaitrebatako wrote:Smiri bolan, nije o glavu. Dogovorili su se Dodo i Tihi, ali mu ga je Dodo šuknuo izokola.
Usvojen je Fiskalni okvir za BiH 2012-2014. Ako se opet bez problema (nema SDA) usvoji državni budžet, nema šta da se talasa na državnom nivou. Fokus se premješta na probleme u entitetima. Tamo ga Dodo
Treba li crtat?
-
nekavalaitrebatako
-
muzicar_iz_parka
#129 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!
Daj se već jednom dogovorite, jel Mile zlajin jaran ili suljin?????

- JoseMujica
#130 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!
Mile je kurva..hebe ko god mu se ponudimuzicar_iz_parka wrote:Daj se već jednom dogovorite, jel Mile zlajin jaran ili suljin?????
-
nekavalaitrebatako
#131 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!
Ne, politika je kurva, a Mile je pimp.JoseMujica wrote:Mile je kurva..hebe ko god mu se ponudimuzicar_iz_parka wrote:Daj se već jednom dogovorite, jel Mile zlajin jaran ili suljin?????
-
damirm
#132 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!
Snaga BiH je garantnekavalaitrebatako wrote:E to je garant.
- JoseMujica
#133 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!
drug Mića je reinkarnacija Tom Bayronanekavalaitrebatako wrote:Ne, politika je kurva, a Mile je pimp.JoseMujica wrote:Mile je kurva..hebe ko god mu se ponudimuzicar_iz_parka wrote:Daj se već jednom dogovorite, jel Mile zlajin jaran ili suljin?????
- ultima_palabra
#134 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!
Kažu na komentarima ispod članka: Ahmetović treba biti imenovan za ministra spolnih poslova 
- volta dzontra
#135 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!
Mi smo svjesni da je HDZ osvojio najvise hrvatskih glasova...ali znate...(oblizne se)...ne moze jedna stranka predstavljati citav narod....znate (migne usima) nema ekskluzivnih zastupnika naroda....postoje i druge stranke .....znate....
Sulejman Tihic je ovo u zadnje dvije godine ponovio barem 20 puta....i hebi ga na kraju bi tako....iako je SDA osvojila najvise glasova Bosnjaka postoje i druge stranke za koje glasuju Bosnjaci ....ne moze jedna stranka biti ekskluzivni zastupnik jednog naroda rece Tihic i sve mu se obistini....
Sulejman Tihic je ovo u zadnje dvije godine ponovio barem 20 puta....i hebi ga na kraju bi tako....iako je SDA osvojila najvise glasova Bosnjaka postoje i druge stranke za koje glasuju Bosnjaci ....ne moze jedna stranka biti ekskluzivni zastupnik jednog naroda rece Tihic i sve mu se obistini....
- It_is_a_Leclerc
#136 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!
Mi vodimo jednu...realnu politiku...jednu politiku - kompromisa, 'nate. Jer, šta je alternativa ?!volta dzontra wrote:Mi smo svjesni da je HDZ osvojio najvise hrvatskih glasova...ali znate...(oblizne se)...ne moze jedna stranka predstavljati citav narod....znate (migne usima) nema ekskluzivnih zastupnika naroda....postoje i druge stranke .....znate....
- Za i Protiv
#137 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!
Oplakahultima_palabra wrote:Kažu na komentarima ispod članka: Ahmetović treba biti imenovan za ministra spolnih poslova
-
nekavalaitrebatako
#138 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!
Za i Protiv wrote:Oplakahultima_palabra wrote:Kažu na komentarima ispod članka: Ahmetović treba biti imenovan za ministra spolnih poslova
E hvala, barem da se pošteno nasmijem.
- ultima_palabra
#139 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!
"Jeste li ikada vidjeli Sulejmaaana Tihića da govori ko treba biti predstavnik hrvatskog naroda"It_is_a_Leclerc wrote:Mi vodimo jednu...realnu politiku...jednu politiku - kompromisa, 'nate. Jer, šta je alternativa ?!volta dzontra wrote:Mi smo svjesni da je HDZ osvojio najvise hrvatskih glasova...ali znate...(oblizne se)...ne moze jedna stranka predstavljati citav narod....znate (migne usima) nema ekskluzivnih zastupnika naroda....postoje i druge stranke .....znate....
- volta dzontra
#140 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!
Ali sve mi se nesto cini....'nate...jer....ima jos nesto.....Mali Princ se bas i neće nasekirati plaho....'nate...Tihic je hajrovao zagrljaj Mile Dodika a izgubio VM...a Mali Princ vec safunja dasku......'nate....It_is_a_Leclerc wrote:Mi vodimo jednu...realnu politiku...jednu politiku - kompromisa, 'nate. Jer, šta je alternativa ?!volta dzontra wrote:Mi smo svjesni da je HDZ osvojio najvise hrvatskih glasova...ali znate...(oblizne se)...ne moze jedna stranka predstavljati citav narod....znate (migne usima) nema ekskluzivnih zastupnika naroda....postoje i druge stranke .....znate....
- ultima_palabra
#141 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!
O ovom baš danas kontam... sad Princ može reći: jesam li ja govorio da se ne ulazi u koaliciju sa komunjarama, da se ne zavaljuje prirodni saveznik HDZ, itd...volta dzontra wrote:Ali sve mi se nesto cini....'nate...jer....ima jos nesto.....Mali Princ se bas i neće nasekirati plaho....'nate...Tihic je hajrovao zagrljaj Mile Dodika a izgubio VM...a Mali Princ vec safunja dasku......'nate.........kad je ono Kongres SDA..
Tihi ima dvije stvari na svojoj strani, pobjedu na lokalnim izborima i Budimira. Ako ga i Budimir izda, ovo prvo neće biti dovoljno. Čini mi se da je maj u pitanju.
- volta dzontra
#142 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!
Pobjeda na lokalnim izborima je pobjeda stranke, zbijanja redova prilicno heterogene stranke. Naravno i Turska je pomogla a tu ne treba biti vel'ki analiticar da se vidi ko je prvi kod Turaka.....ultima_palabra wrote:O ovom baš danas kontam... sad Princ može reći: jesam li ja govorio da se ne ulazi u koaliciju sa komunjarama, da se ne zavaljuje prirodni saveznik HDZ, itd...volta dzontra wrote:Ali sve mi se nesto cini....'nate...jer....ima jos nesto.....Mali Princ se bas i neće nasekirati plaho....'nate...Tihic je hajrovao zagrljaj Mile Dodika a izgubio VM...a Mali Princ vec safunja dasku......'nate.........kad je ono Kongres SDA..
Tihi ima dvije stvari na svojoj strani, pobjedu na lokalnim izborima i Budimira. Ako ga i Budimir izda, ovo prvo neće biti dovoljno. Čini mi se da je maj u pitanju.
Znaci prva stvar nako-nako....
Druga stvar - Budimir - !!!! Ako su mu je to glavni adut.....
- ultima_palabra
#143 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!
General Ante izdati ne zna 
- volta dzontra
#144 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!
Danas je kriv Covic!
Sutra je kriv Covic!
Prekosutra: Tko je ono pricao Covicem!
Za pet dana krece lagano Tihicu...sapun..daska...sapun
Sutra je kriv Covic!
Prekosutra: Tko je ono pricao Covicem!
Za pet dana krece lagano Tihicu...sapun..daska...sapun
- volta dzontra
#145 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!
Da ali ako LjevoDesnica izburgija nesto na US FBIH....pa krenu smjene u FBIH....SDA se treba spremiti na 2 godine opozicije.....ne treba biti Vidovita Dzemila da se uoci kome ce ta agonija biti fakturirana..ultima_palabra wrote:General Ante izdati ne zna
- ultima_palabra
#146 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!
Da sam Kirby, skrenuo bih komadić od onih milijardi prema ustavnom sudu i generalu... to mu je zicer za preuzimanje stranke.volta dzontra wrote:Da ali ako LjevoDesnica izburgija nesto na US FBIH....pa krenu smjene u FBIH....SDA se treba spremiti na 2 godine opozicije.....ne treba biti Vidovita Dzemila da se uoci kome ce ta agonija biti fakturirana..ultima_palabra wrote:General Ante izdati ne zna
- volta dzontra
#147 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!
ultima_palabra wrote:Da sam Kirby, skrenuo bih komadić od onih milijardi prema ustavnom sudu i generalu... to mu je zicer za preuzimanje stranke.volta dzontra wrote:Da ali ako LjevoDesnica izburgija nesto na US FBIH....pa krenu smjene u FBIH....SDA se treba spremiti na 2 godine opozicije.....ne treba biti Vidovita Dzemila da se uoci kome ce ta agonija biti fakturirana..ultima_palabra wrote:General Ante izdati ne zna
Kirby je nju vec preuzeo. Samo tece sudijsko vrijeme...
- ultima_palabra
#148 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!
Izgleda tako, ali Gollum je najopasniji kad je potcijenjen.
- volta dzontra
#149 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!
Postoji naravno i primitivno, jednostavno i samo naizgled nemoguce rjesenje....ultima_palabra wrote:Izgleda tako, ali Gollum je najopasniji kad je potcijenjen.
Mjesec-dva agonije, borbe, teskih pregovora i iscekivanja....
BH gradjani svaku vecer sa zebnjom gledaju Dnevnik...
Lome se koplja....i kad za mjesec dva Zlatko i Suljo objave da su postigli dogovor nastane sveopce olaksanje...narod im zaboravi 6-7 mjeseci sludjivanja i teskih rijeci...samo nek su se dogovorili jer opet imamo drzavu koja je jedva izdrzala nalete Dodika i Covica....imaju iskustvo iz prve Platforme i vise nece biti rupa u dogovorima i dvostruke linije zapovijedanja u BH telecomu i sl....u bobu se zna tko gdje hapa i nema micanja...
Sad se cini nemogucim ali uskoro ce narod stenjati pod stresom i moliti ih da se pomire i da se krene naprijed
- Bisogna Vincere
#150 Re: Dodik i Covic upravo danas preglasavaju bosnjacki izbor!
Friško sa klempine press konferencije.