Diskriminacija u Sarajevu

Locked
kamen spoticanja

#426 Re: Diskriminacija u Sarajevu

Post by kamen spoticanja »

luckypot wrote:a moraš priznati da je krajišniku ona fora sa iseljavanjem srba u toku reintegracije bila fenomenalna - a tek osnivanje istočnog sarajeva, da ne pričam.. :D

ma treba podržati sve srpske fasisticke lidere od karadžića do dodika, koga oni povedu put u uspjeh i ekonomski napredak mu je zagarantovan
cini mi se da je tad bila i ona izjava o olimpijadi koju ce dobiti istocno sarajevo...kao ono trebevic,jahorina,romanija :lol:
kako budjenja mogu biti bolna...zamisli budis se u gacku,oko tebe nidje nikog u radijusu od 200 km a onda ti naumpadne stari komsiluk s grbavice pogled na dolinu cupova :)
al eto nisu vozdovi krivi...krive su mudjahedinsko-fundamentalisticke snage koji ih diskriminiraju u seheru :)
luckypot

#427 Re: Diskriminacija u Sarajevu

Post by luckypot »

muha_sa wrote:
Baltazar-x wrote:

Pa da ti ''knernem kad vec tašpi''...

hr.wikipedia.org/wiki :-)

Dosta šturo i subjektivno pojašnjenje etničkih sukoba koji su se ovdje desili. I ako je to ''istina'' po kojoj učiš djecu,neka im je Bog na pomoći..

Ljebo da ih stišpu na miru ,dobro bi im došlo , možda i progledaju..

moja djeca su kukavice s brda na svojoj koži osjecala punih 1500.dana--tako da ih ne trebam ucit dešavanjima od 92-95.

mašlii još jeko tanjepi :?: mosa stinai i štani godru--bešje jkeba :D
nema potrebe djecu "učiti" bilo čemu, u smislu pričati neke priče...ovo je 21 vijek , dakle nema potrebe (osim u srpskom slučaju) za babama i guslarima :D samo im daš internet (da se djece naravno nauče na korištenje od malih nogu), youtube i sljedeći klipovi:
1. karadžić "muslimani u nestanak"
2. karadžić rušenje sarajeva i "možemo zauzeti sarajevo kad god hoćemo"
3. spontano okupljanje mase na kosovu 1989 i klicanje miloševiću (da nebi neko djeci prodao priču o "miloševićevom režimu" i "zavedenom narodu" :D )
4. snimak mladića "udri po velušićima tamo nema srpskog življa mnogo"
5. mladić u srebrenici "konačno da se osvetimo turcima"
6. snimak traktorijade iz hrvatske preko bih i dalje

i to je to...djeca su dovoljno pametna da sama izvedu zaključke...a zaključak je svakome normalan već poznat - srbi ratuju samo ako su u mogućnosti da ubijaju civile, siluju žene i djecu - u susretu s naoružanim protivnikom bježe čim čim prije tim tim bolje...
popajic

#428 Re: Diskriminacija u Sarajevu

Post by popajic »

Iskljucivost je pogana stvar.
Cesto tjera covjeka da , sveteci se onima koji su mu nanijeli zlo, pocinje na njih liciti.
luckypot

#429 Re: Diskriminacija u Sarajevu

Post by luckypot »

popajic wrote:Iskljucivost je pogana stvar.
Cesto tjera covjeka da , sveteci se onima koji su mu nanijeli zlo, pocinje na njih liciti.
nikakva to nije isključivost niti osvećivanje...to je samo internet i youtube i zapisi ponašanja...

baš se prije neku noć "fini" opozicionar čavić na onoj emisiji na PinkTV upalio ko hepokockica na spomen genocida, neko mu je rekao "rs nastala na genocidu" a on eksplodira ko nagazna mina, pali se dečko - još kaže "ma nemojte mi kasti" - eto vam opozicionara i "izvinjenja za srebrenicu" :P ...ali bolje je i Čaviću i svima je da se naviknu, valja svu priču o genocidu srbima slušati svakodnevno narednih 100 godina, bit će interesantno... :D
Baltazar-x

#430 Re: Oduševljeni Sarajevom

Post by Baltazar-x »

Chmoljo wrote:
Baltazar-x wrote: A haške istine...Uvjek zaboravim..
Bojim se da ste prenebregnuli cinjenicu,da vi ovdje ne živite sa sudijom Robinsonom nego sa Srbima i Hrvatima..Možda bi bilo bolje da poslušate njih šta kažu ,nego njega...Čovjek je profesionalac , radi za pare...a pare uglavnom daju Ameri , svjetski uzor pravde i čestitosti..

Pitam se koji će Muhini argumenti biti, kada je sarajevska multietnicnost u pitanju (vracam se na temu)... kada ( ako se ovaj trend iseljavanja nebosnjaka iz SA nastavi)..u SA od Srba ostanu samo zaposleni u državnim organima i ovih par Srba sto igraju u Želji... :?
O kakvoj BiH tada možemo pričati..?

Kakva je to visenacionalna država u kojoj će joj glavni grad biti naseljen samo jednim narodom koji u njoj živi..
Ima li igdje takav primjer.. :?
da, da, ugroženost Srba... kao i uvijek :mrgreen:

ako je čovjek profesionalac onda radi svoj posao dosljedno. to je profesionalizam, bez obzira ko ga plaća i koliko ga plaća. kontaš?

pošto vidim da si kontradiktoran sam sebi evo ti jedan jednostavan primjer: neki fudbaler se naljuti što mu platu snize u klubu i on kaže: ja sam profesionalac, igraću najbolje što znam i trudiću se da dam sve od sebe, bez obzira na novac...

biće da su Amerikanci izmišljali činjenice po presudama... ah, pogodi još nešto, suđenja u Haagu su JAVNA... bujrum, demantuj činjenice :)

..ok,kazes javna..Pa sta, mislis da je sudjenje fer samim tim sto je javno.....Javni su i svi ovi podaci na wikileaks-u gdje se i tekako vidi da je ''glavni sudija'' tj zemlja koja u stvari u hagu drzi sudijski cekic velika baraba...
Pogledaj npr, nesto sto nikad nije i nece biti procesuirano (mislim da na nekoj od tema klip vec postoji )...a takvih zlocina u poslednjih 60-70 god uradili su na milione..
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5rXPrfnU3G0 [/youtube]

..Nirberski proces je trajao slovom i brojem deset mjeseci , a vodjen je na kraju 2. sjetskog rata u kojem je stradalo preko 50 mil ljudi i u kom je ucinjeno nebrojeno puta vise zlocina nego na prostorima bivse YU...a ova haska politicka ''sapunica''..traje vec preko petnaest godina..
Sudije i ostali personal, lijepo su zaimali, ubijajuci sve ove godine ''haske dnevnice''..ponapravili dobre kuce , solidno obezbjedile svu celjad u familiji...
Sve u svemu zelim reci da ste mnogi medju bosnjacima previse uprostili stvar...proglasavajuci svako neprijateljstvo prema vama, prema vasoj ideji Bosne i Hercegovine( pa i Sarajeva )zlocinom ,u jalovoj nadi da ce te uspjeti na taj nacin , kada vec nije uspjelo u ratu..
Nece, to je glupost, koja je bušna na sve strane...
PS
(Ti si zapoceo sa Hagom, i ne bi bilo u redu da me sead banujes ...uostalom, kako kažeš ..bujrum :) )
luckypot

#431 Re: Diskriminacija u Sarajevu

Post by luckypot »

uglavnom, dobre plate sudija u hagu, wikileaks, amerikanci i ostali su krivi za srpske zločine :lol:

čudo nisi naveo i ivu andrića :D
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#432 Re: Diskriminacija u Sarajevu

Post by PipiDugaDevetka »

Ratni zločini ne zastarjevaju.

Ne 15 godina haškog ICTY, nego 100 godina tužilačkog traganja za svim zločincima,..Nadam se da će Bošnjaci organizovati neki vid Vizentalove agencije i prokazivati nadležnim sudovima uhljupe zločinačke.

Nadam se da će RS (Republika Srbija) isporučiti R.M. i odbjeglog R. Stankovića, te će tako biti skinut epitet genocidni sa srpskog naroda, a epiteti zločinački/genocidni pridružiti konkretnim imenima iz reda, inače, časnog srpskog naroda (Jesu, časni su Mirko Pejanović, Tatjana LJujić - Mijatović, gen. Jovan Divjak, Slaviša Šućur,...Izgleda da je bio krenuo poštenim putem i Dragan Čavić, ali ga ''ukopa'' SDA sa Ti'ićem kada izabraše Milorada Dodika).
edvin

#433 Re: Diskriminacija u Sarajevu

Post by edvin »

popajic wrote:@edvin,
da te malo ispravim: Srbin, Hrvat, Bosnjak , a
musliman, katolik, pravoslavac ;-)
Bosnjak, kakvog li glupog naziva i onog ko nas prozva tako. Bosanac islamske vjeroispovjesti, bio i osto. Nek se zove Bosnjakom ko hoce.
slobodni armirach

#434 Re: Diskriminacija u Sarajevu

Post by slobodni armirach »

ma vi ste sarajlije stari manipulatori,
poslije Dejtona ste bez metka istjerali toliko istjerali srba iz Sarajeva da je to genijalno i neponovljivo.

Prvo ste oteli Krajišnika,s najboljim americkim hirurzima uradili face off/on, presadili lice Krajisnika na jednog od vasih agenata, pa onda poslali novog Krajisnika na Pale. Zbog odlicno uradjenog posla niko nije primjetio da je umjesto Krajisnika, sarajevski muslimanski agent. Koji 17. decembra 1995. sa Jahorine izgovara slijedece:

Zadatak ove Republike i prvi strateški cilj je da se mi odvojimo od Muslimana i Hrvata i nema niko pravo da zasniva strategiju Srpskog Sarajeva na ostanku u zajedničkoj državi. Tako da je isključena bilo kakva opasnost ili želja sa kopčom i rešenjem Sarajeva mi želimo da ostanemo sa Muslimanima i Hrvatima.

Niko ne može sada novo rješenje praviti da ostanemo skupa niti to ljudi u Sarajevu žele, odnosno /srpski/ narod, niti želi rukovodstvo Sarajevo, ali je jedna manjkavost naših poslanika koji vide opasnost, da bi ako ostanemo u MHF, da bi Sarajevo bilo kopča unije. Ima samo jedan problem gdje ćemo sada ljudi iseliti, da se kaže iselićemo ih tu i tu, na taj i taj način. Treba nam vrijeme, jer je ovo iznenađenje, jer ni u jednoj varijanti ništa nije predviđeno.

Zato nam treba i vrijeme za političko rješenje i konačno razlaz i na kraju krajeva najbolje rešenje da se Sarajevo iseli i da se naše lokacija da se smjeste ljudi i da se mi i tu ako imamo opasnosti sa tom kopčom (u zajedničkoj državi) konačno raskopča. ... da ostane jedan glavni cilj, jer to rješenje ne dovodi do uspostavljanja unije,
nego do raspada, jer nam je to prvi strateški cilj

Tako tada na perfidan nacin istjeruje neduzan narod, sa Grbavice i ostalih naselja, taj agent je toliko pozrtvovan da mu se sudilo u Hagu, pa je prihvatio i da odsluzi kaznu, da sto vise ocrni srpski narod u cjelini.
Ovu sarajevsku zavjeru ce da Karadzic razotkrije na sudjenju, jer je primjetio u zatvoru da sarajevski agent nije rutav bas po svim mjestima ko njegov bivsi prijatelj pravi Krajisnik.
popajic

#435 Re: Diskriminacija u Sarajevu

Post by popajic »

edvin wrote:
popajic wrote:@edvin,
da te malo ispravim: Srbin, Hrvat, Bosnjak , a
musliman, katolik, pravoslavac ;-)
Bosnjak, kakvog li glupog naziva i onog ko nas prozva tako. Bosanac islamske vjeroispovjesti, bio i osto. Nek se zove Bosnjakom ko hoce.
Ma, zna se i ko i kada osmisli taj naziv.A Bosanci su i sve i nista...i ja mu dodjem ta nepozeljna kategorija :-D
zonbirile

#436 Re: Diskriminacija u Sarajevu

Post by zonbirile »

zna li neko procenat nebošnjaka u gradu i dalji trend?
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#437 Re: Oduševljeni Sarajevom

Post by Chmoljo »

Baltazar-x wrote: ..ok,kazes javna..Pa sta, mislis da je sudjenje fer samim tim sto je javno.....Javni su i svi ovi podaci na wikileaks-u gdje se i tekako vidi da je ''glavni sudija'' tj zemlja koja u stvari u hagu drzi sudijski cekic velika baraba...
Pogledaj npr, nesto sto nikad nije i nece biti procesuirano (mislim da na nekoj od tema klip vec postoji )...a takvih zlocina u poslednjih 60-70 god uradili su na milione..

..Nirberski proces je trajao slovom i brojem deset mjeseci , a vodjen je na kraju 2. sjetskog rata u kojem je stradalo preko 50 mil ljudi i u kom je ucinjeno nebrojeno puta vise zlocina nego na prostorima bivse YU...a ova haska politicka ''sapunica''..traje vec preko petnaest godina..
Sudije i ostali personal, lijepo su zaimali, ubijajuci sve ove godine ''haske dnevnice''..ponapravili dobre kuce , solidno obezbjedile svu celjad u familiji...
Sve u svemu zelim reci da ste mnogi medju bosnjacima previse uprostili stvar...proglasavajuci svako neprijateljstvo prema vama, prema vasoj ideji Bosne i Hercegovine( pa i Sarajeva )zlocinom ,u jalovoj nadi da ce te uspjeti na taj nacin , kada vec nije uspjelo u ratu..
PS
(Ti si zapoceo sa Hagom, i ne bi bilo u redu da me sead banujes ...uostalom, kako kažeš ..bujrum :) )
halo, kakve veze ima rat u Iraku sa Haagom? jesi li ti svjestan kakve gluposti sinko valjaš? meni kažeš uproštavam stvar, a na spomen Haaga stavljaš klipove iz Iraka...

neslaganje sa idejom BiH nije zločin, to TI uproštavaš. onako kako se ta ideja manifestovala (GENOCIDOM) nije neprijateljstvo protiv Bošnjaka, nego civilizacijskih tekovina.

dakle, prestani uproštavati svjetsku politiku, dok u isto vrijeme drugima govoriš kako to rade.

jedino što se mogu složiti da ne treba uproštavati GENOCID, kako to u Šumskoj vole raditi (to su uradili pojedinci)...

nego osjećaš li se ugroženim? od bana? jebeno, jel' de?
Chmoljo

#438 Re: Diskriminacija u Sarajevu

Post by Chmoljo »

jedan mali dodatak ovoj raspravi, pošto neki zaboravljaju notorne činjenice...

evo kako realan čovjek u jednoj rečenici opiše šta se to dešavalo zadnjih 20 godina...

PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#439 Re: Diskriminacija u Sarajevu

Post by PipiDugaDevetka »

zonbirile wrote:zna li neko procenat nebošnjaka u gradu i dalji trend?
Nije bilo popisa, a kaće, zna samo Tihić koji je potpisao Prudski dogovor kojim, opet, R.S. treba da izdvoji ''neke pare'' za sveopšti povratak do 2011. kada će biti popisi u većini normalnih evropskih država.

Pošto su se nasprudili, preostaje procjena. U procjenu uključiti podatke sa web. stranice http://www.istocnosarajevo.net/o-gradu na kojoj stoji da u Istočnom Sarajevu živi BLIZU 100 000 Sarajlija.
Ove ''Bliskoistične Sarajlije'' rade, liječe se (Ja sam svjedok da se liječe,... ja na DIP pred ordinaciju i fino čujem ''egzotična'' imena prilikom prozivanja), izlaze naveče u ''votaŽi'',...Neko je u diskusiji na ovoj temi spomenuo da se glavnim ulicama Grada šeta cijeli Sarajevsko-romanijski korpus što je po meni zanimljivo zapažanje.

I zamisli, nikome se ništa ne desi, niti jedan incident,...
ljubav_aha

#440 Re: Diskriminacija u Sarajevu

Post by ljubav_aha »

Zlata M. wrote:
ljubav_aha wrote:
ZlataM :-D
... ma ja ! :)
... a da u nastavku kazem koji je to jedini put, bilo bi
ZlataM :x
:mrgreen:
... zato cu da umuknem, nedelja je. :wink:
ma samo ti pisi :-D
ljubav_aha

#441 Re: Diskriminacija u Sarajevu

Post by ljubav_aha »

Zlata M. wrote:
popajic wrote: Nije ni glupo :)
Ma, kakvo crno bratstvo i jedinstvo !?
Danas je "bratstvo" po jednoj sasvim drugoj liniji .Po cisto ljudskoj svakako ne.
A rat sazivaju uglavnom oni koji ce nekom drugom montirati pusku u ruke. Sami ce se pozabaviti pribavljanjem materijalnih dobara za vlastita pokoljenja...da zive u rahatluku dok narod krvari.
Na Balkanu se ljudi nisu nikad razilazili kao ljudi.
A razilazenje u nasoj situaciji bi bila i linija manjeg otpora i ispunjenje fasizoidnih ideja zacetih u perfidnim,srednjovjekovno funkcionirajucim glavusama.
Nauciti respektovati razlicitosti je tezi put koji bi donio prosperitet svakom osim etnickim bajraktarima , jer bi u tom slucaju i oni postali dio naroda - a to im nikako nije cilj.ONI su kategorija uber alles.
ONI sve nas diskriminiraju.
...
A rat sazivaju uglavnom oni koji ce nekom drugom montirati pusku u ruke. Sami ce se pozabaviti pribavljanjem materijalnih dobara za vlastita pokoljenja...da zive u rahatluku dok narod krvari.
:) ... ovdje bismo se opet mogli vratiti na onaj @felipe-ov post. Koji 'oni' ?! Mi uvijek nekako imamo neke 'njih', koji, eto, hoce da nam pokvare idilu. :roll:
... mislim, opet cu reci : ne podrzavam nacionalne torove, kao ni ti. Razlika izmedju tvog i mog posmatranja stvari je samo tu,da ja akceptiram njihovo postojanje, da sam svjesna da su oni tu i da ce se nikad ili ni tad tek tako rasprsiti, istopiti, nestati ... pa svoja razmisljanja prilagodjavam stvarnom stanju stvari, iskljucujuci pri tom tu neku svoju idealnu sliku.
Kad shvatimo da svako ima svoje razloge, onda je lakse ophoditi se sa realnoscu.
... razloge, koji meni mogu biti neshvatljivi, ali - razloge ! :|

Ne razumijem ja ni vjerske fanatike, npr. Nikad mi nece biti jasno, sta se to desava u glavi jednog vehabije. Ali moram uzeti u obzir da je on tu, i da je iz nekog, njemu znanog razloga - to sto jeste.

hmmm ...
Image
:-D :thumbup:
ljubav_aha

#442 Re: Diskriminacija u Sarajevu

Post by ljubav_aha »

PipiDugaDevetka wrote:
Zlata M. wrote:
PipiDugaDevetka wrote: @Zlato draga,...Razmisli!
Pa razmislila, @Pipi. :)
Ja govorim o vremenu nakon sto se sve desilo.
Neda Amerika islamsku državicu u Evropi, pa se ne možemo razdvojiti i sve da Bošnjaci hoće da se po Karadžićevom receptu iz 1992. razdvoje od ostala dva-tri naroda!
PDD,znaci,opet niko nije kriv unutar drzave
Baltazar-x

#443 Re: Oduševljeni Sarajevom

Post by Baltazar-x »

Chmoljo wrote:
Baltazar-x wrote: ..ok,kazes javna..Pa sta, mislis da je sudjenje fer samim tim sto je javno.....Javni su i svi ovi podaci na wikileaks-u gdje se i tekako vidi da je ''glavni sudija'' tj zemlja koja u stvari u hagu drzi sudijski cekic velika baraba...

PS
halo, kakve veze ima rat u Iraku sa Haagom? jesi li ti svjestan kakve gluposti sinko valjaš? meni kažeš uproštavam stvar, a na spomen Haaga stavljaš klipove iz Iraka...

neslaganje sa idejom BiH nije zločin, to TI uproštavaš. onako kako se ta ideja manifestovala (GENOCIDOM) nije neprijateljstvo protiv Bošnjaka, nego civilizacijskih tekovina.

dakle, prestani uproštavati svjetsku politiku, dok u isto vrijeme drugima govoriš kako to rade.

jedino što se mogu složiti da ne treba uproštavati GENOCID, kako to u Šumskoj vole raditi (to su uradili pojedinci)...

Kako nema veze ,...Dok u Hagu sudu koji su osnovali i koji kontrolisu i gdje vec petnaest godina meze ''presudjujujuci srpskim zlotvorima'' ,..u isto vrjeme rokaju gdje god stignu po svijetu..

Normalno da se ne osjecam ugrozenim ..na nacionalnoj osnovi Srbi su ugrozeni u SA i drugim gradovima u FBiH ..ja zivim u Republici Srpskoj..
PS.
( za qq sam ratovao i bio jedan od onih koji su ucestovali u stvaranju Republike Srpske, ako bih se danas morao osjecati ugrozenim..
Doduse, nadao sam se prisjedinjenju Srbiji ili samostalnosti Srpske..ali dobro , ovo je nekakav minumum..Opet moze..
Bar za sad..Pa vidjet cemo..E sad ako budete bas dosadni u tim rovarenjima protiv RS,nema nam druge nego razjebavat BiH ,pa kad tad...polako..
Hajde da malo pustimo da i Hrvati kazu sta imaju, nesto su se i oni narogusili..:wink: )
felipe kajetano

#444 Re: Diskriminacija u Sarajevu

Post by felipe kajetano »

ljubav_aha wrote: PDD,znaci,opet niko nije kriv unutar drzave
http://www.youtube.com/watch?v=Y-zh215h ... re=related :D

@piupiu

nisam muski sovinista...valjda :-? ....mislim da se nismo bash razumjeli :)
muha_sa

#445 Re: Diskriminacija u Sarajevu

Post by muha_sa »

felipe kajetano wrote:

@piupiu

evo još jedan poznavalac prilika u glavnom mu gradu :D
Chmoljo

#446 Re: Oduševljeni Sarajevom

Post by Chmoljo »

Baltazar-x wrote: Kako nema veze ,...Dok u Hagu sudu koji su osnovali i koji kontrolisu i gdje vec petnaest godina meze ''presudjujujuci srpskim zlotvorima'' ,..u isto vrjeme rokaju gdje god stignu po svijetu..

Normalno da se ne osjecam ugrozenim ..na nacionalnoj osnovi Srbi su ugrozeni u SA i drugim gradovima u FBiH ..ja zivim u Republici Srpskoj..
PS.
( za qq sam ratovao i bio jedan od onih koji su ucestovali u stvaranju Republike Srpske, ako bih se danas morao osjecati ugrozenim..
Doduse, nadao sam se prisjedinjenju Srbiji ili samostalnosti Srpske..ali dobro , ovo je nekakav minumum..Opet moze..
Bar za sad..Pa vidjet cemo..E sad ako budete bas dosadni u tim rovarenjima protiv RS,nema nam druge nego razjebavat BiH ,pa kad tad...polako..
Hajde da malo pustimo da i Hrvati kazu sta imaju, nesto su se i oni narogusili..:wink: )
i eto ga, ratovao si da otmeš tuđe i "prisajediniš ga" :lol: ajde ti meni reci sa kojim pravom ti tako otimaš i prisajidenjuješ? pravom jačeg?

Haag nisu osnovali Amerikanci nego je Haag UN-ov. kontaš? nije to isto, raščisti malo sa tim pojmovima. i bratska Rusija ti je u tom UN-u...

ljudino, vi niste rovarili, vi ste ravnali kada ste mogli, pravili genocid, pa ste dobili od šake do lakta. zar misliš da ćeš u budućnosti bolje proći :) bujrum, probaj i dobro se opet zapitaj za šta si se borio... sekundarne i tercijarne masovne grobnice?
luckypot

#447 Re: Oduševljeni Sarajevom

Post by luckypot »

Baltazar-x wrote:
Chmoljo wrote:

PS

Kako nema veze ,...Dok u Hagu sudu koji su osnovali i koji kontrolisu i gdje vec petnaest godina meze ''presudjujujuci srpskim zlotvorima'' ,..u isto vrjeme rokaju gdje god stignu po svijetu..

PS.
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

mislio si reći maksimum za sada? nakon ovog maksimuma znaš šta slijedi :mrgreen: a ove srpske bijede i njihovih "prijetnji" - moj reufe i djeca vam se smiju :dance:
argyle

#448 Re: Diskriminacija u Sarajevu

Post by argyle »

Radovanovi o "Alijinim" Srbima

ne kontam nesto, ako su ostali u gradu, onda su prodane duse, ako napustaju grad, onda su diskriminirani.

2:07 Branislav Dukic (danas predsjednik logorasa Rš) - Dzihad ratnici natjerali ga da ide u SGV.
ljubav_aha

#449 Re: Diskriminacija u Sarajevu

Post by ljubav_aha »

felipe kajetano wrote:

@piupiu

svi su krivi ;-) mir mir mir,niko nije kriv :D
popajic

#450 Re: Diskriminacija u Sarajevu

Post by popajic »

@baltazar x
.E sad ako budete bas dosadni u tim rovarenjima protiv RS,nema nam druge nego razjebavat BiH ,pa kad tad...polako..
Nista od razjebavanja BIH ! Samo se moze razjebavat ono sto razjebava BIH.
Posto si u RS-u , ne znam sta ces uopste na ovoj temi.Sto ne otvoris temu o eventualnoj ( :-) ) diskriminaciji u BL , pa razbaci o negativnostima i pozitivnostima kao sto mi to ovdje radimo.Ili si po tom pitanju vise za guranje glave u pijesak ?
Ja nisam...ni kad je Sarajevo ni kad je B.L. u pitanju.
Locked