ja jesam, ali vecina srba nije. pa dodik je najliberalniji politicar u rs. taj bogicevic kojeg spominjes ne bi dobio ni 0.0000000001 srpskih glasova. kada imas takvu situaciju onda moras da pregovaras sa onim koji ima najvecu podrsku, a ne sa nekim ikebanama.Jastreb35 wrote:Trece, nisi odgovorio na pitanje. Ako ti neces unitarnu BiH, a ja necu etnicki podijeljenu BiH, zasto nisi spreman na kompromisno rjesenje; decentralizacija bez etnickog karaktera ?Heli Kopter wrote:Prvo ja nisam eksponent velikosrpstva pa da se ja sa tim imam sta slagati ili ne slagati. Drugo, koliko mi je poznato, jedan ekstrem u ratu bila je Velika Srbija a drugi unitarna BiH. Dejtonski sporazum dodje bas negdje po sredini.
i arafata su godinama smatrali za ektremistu i za teroristu pa su nakon 20 godina morali sa njim da pocnu pregovore jer 100% palestinskog naroda ne zeli da bude dio izreala.
ti zivis u snovima i baratas pampfeltima i floskulama o legalnosti koji nemaju nikakvog uporista na realnoj politickoj sceni. drzava je postoji da sluzi narodu a ne obratno.