Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?

Locked
Ogledalo

#51 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?

Post by Ogledalo »

Nebitno je to, vjerovatno si u pravu. Samo bi Zeljko bio premijer. Koliko znam, u ovom mandatu bi trebao biti kao Hrvat premijer. Sad da li je to neki interni dogovor ili je zakonski, nemam pojma. To bi bila savrsena prilika da se pokusa stati na kraj lopovima i klerofasistima. Zlatkova narcisoidnost i egoizam po hiljaditi put su unistili priliku za promjene.
svakako_lud

#52 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?

Post by svakako_lud »

Zlaja i Željko nisu budale, svjesni su da bi koaliranje sa crnogorskim kriminalnim šljamom bio definitivni kraj SDP-a jer bi izgubili barem 80% svojih glasača tim potezom.
Minjo

#53 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?

Post by Minjo »

Control panel wrote:
Minjo wrote:SBB ima najbolji kadar u BiH, na čelu sa Fahrudinom Radončićem. SBB će biti najozbiljniji politički subjekt u BiH na čelu sa Fahrudinom Radončićem.
pa ako nisi upratio on je vec na celu tog politickog subjekta :lol:
Šta ovdje nije u redu. SBB će biti najozbojlniji politički subjekt u BiH na čelu sa Fahrudinom Radončićem.
ultima_palabra

#54 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?

Post by ultima_palabra »

Ogledalo wrote:Nebitno je to, vjerovatno si u pravu. Samo bi Zeljko bio premijer. Koliko znam, u ovom mandatu bi trebao biti kao Hrvat premijer. Sad da li je to neki interni dogovor ili je zakonski, nemam pojma. To bi bila savrsena prilika da se pokusa stati na kraj lopovima i klerofasistima. Zlatkova narcisoidnost i egoizam po hiljaditi put su unistili priliku za promjene.
1. Zašto kandidovati nekoga za Parlament, da bi ga kasnije imenovao za premijera?
2. Premijer BiH je govno od funkcije, bez ikakve stvarne moći, kao što vidimo na pijunima Terziću i Špiriću.
3. Ne vidim Željka nikako na takvoj funkciji.
4. U pitanju je dogovor o rotaciji, u Zlatkovoj koži ja bih to mjesto dao nekoj hrvatskoj stranci, a sebi bih uzeo mjesta gdje se može nešto stvarno promijeniti.
Minjo

#55 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?

Post by Minjo »

svakako_lud wrote:Zlaja i Željko nisu budale, svjesni su da bi koaliranje sa crnogorskim kriminalnim šljamom bio definitivni kraj SDP-a jer bi izgubili barem 80% svojih glasača tim potezom.
Šta je Zlatko nego kriminalni šljam... Sjećate li se marketinške agencije njegove žene, finansijera Selimovića? Kud ćeš veći kriminal?

A taj "CG kriminalni šljam" hrani nekoliko stotina BH porodica, a gradeći objekte po BiH hranio je još hiljade porodica. Da je BiH više ovakvih "šljamova".
svakako_lud

#56 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?

Post by svakako_lud »

Minjo wrote:
svakako_lud wrote:Zlaja i Željko nisu budale, svjesni su da bi koaliranje sa crnogorskim kriminalnim šljamom bio definitivni kraj SDP-a jer bi izgubili barem 80% svojih glasača tim potezom.
Šta je Zlatko nego kriminalni šljam... Sjećate li se marketinške agencije njegove žene, finansijera Selimovića? Kud ćeš veći kriminal?

A taj "CG kriminalni šljam" hrani nekoliko stotina bh porodica, a gradeći objekte po BiH hranio je još hiljade porodica. Da je BiH više ovakvih "šljamova".
Taj TVOJ šljam gradi parama što ukradenim u ratu što reketarenjem firmi i stranaka , tako da taj ŠLJAM koji je stigao sa kesom i koji je i do sad postavljao svaku vlast koja je bila u zadnjih 12 godina je i sam zaslužan za sve što nam se dešava. Radi svog profiterluka i svoje gramzivosti je jedini političar za kojeg sam čuo od dosta ljudi komentar da bi bili spremni da se isele odavde ako nekim ne daj bože čudom on i pobijedi,a i sam spadam u takve.
PS nadam se da te plaća za to što ga hvališ, jer inače bi se zabrinuo za tvoju inteligenciju...
mustang

#57 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?

Post by mustang »

sta ti je Zlaja bi vlastitu mater prodo za komadić vlasti,a kamoli da ne koalira s Radonjom,jebe se njemu za principe.......i iznevjerene glasače.......samo je problem sto bi mogo zatvora zaglavit zbog tenisa sa Imamovićem
Minjo

#58 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?

Post by Minjo »

Srećan vam put, poslije 03.10.2010. i ne vraćajte se više nikad!
Minjo

#59 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?

Post by Minjo »

svakako_lud wrote:
Minjo wrote:

A taj "CG kriminalni šljam" hrani nekoliko stotina bh porodica, a gradeći objekte po BiH hranio je još hiljade porodica. Da je BiH više ovakvih "šljamova".
Taj TVOJ šljam gradi parama što ukradenim u ratu što reketarenjem firmi i stranaka , tako da taj ŠLJAM koji je stigao sa kesom i koji je i do sad postavljao svaku vlast koja je bila u zadnjih 12 godina je i sam zaslužan za sve što nam se dešava. Radi svog profiterluka i svoje gramzivosti je jedini političar za kojeg sam čuo od dosta ljudi komentar da bi bili spremni da se isele odavde ako nekim ne daj bože čudom on i pobijedi,a i sam spadam u takve.
PS nadam se da te plaća za to što ga hvališ, jer inače bi se zabrinuo za tvoju inteligenciju...

Šta rade aktuelne strukture vlasti u državnim preduzećima? Ni jedan tender nije legalan. Svi uzimaju procente. Sjećaš se tendera za ogrijev za ugrožene porodice? Ni tu nijesu mogli što nijesu zavrnuli nešto!

Fahro spasi ovu zemlju!

Image

Bošnjaci ujedinite se. Odbacite ostatke komunizma i komunjare!
Last edited by Minjo on 24/09/2010 12:57, edited 2 times in total.
svakako_lud

#60 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?

Post by svakako_lud »

mustang wrote:
sta ti je Zlaja bi vlastitu mater prodo za komadić vlasti,a kamoli da ne koalira s Radonjom,jebe se njemu za principe.......i iznevjerene glasače.......samo je problem sto bi mogo zatvora zaglavit zbog tenisa sa Imamovićem
I misliš da je toliko glup da ne skonta da bi mu to bili i zadnji izbori na kojima bi dobio preko 3% glasova a samim tim i totalni gubitak bilo kakve vlasti ?
Minjo wrote:Srećan vam put, poslije 03.10.2010. i ne vraćajte se više nikad!
Jah, mogao bi ti miljenik u rodnu grudu požuriti posle izbora kad ga iznevjere njegovih 150 000 :lol: :lol: :lol: glasača...
PS ipak je u pitanju para, nema šanse da ti je IQ toliko nizak....
svakako_lud

#61 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?

Post by svakako_lud »

Minjo wrote:

Šta rade aktuelne strukture vlasti u državnim preduzećima? Ni jedan tender nije legalan. Svi uzimaju procente. Sjećaš se tendera za ogrijev za ugrožene porodice? Ni tu nijesu mogli što nijesu zavrnuli nešto!

Fahro spasi ovu zemlju!
U redu je mladiću, sve je rečeno :lol: :lol: :lol:
Minjo

#62 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?

Post by Minjo »

Moja zemlja je Crna Gora, ovdje sam privremeno samo do izbora, da podržim SBB i Fahrudina Radončića. Ja to ne krijem.

Image
ljeljenca

#63 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?

Post by ljeljenca »

nema sta jaka ti je zemlja ta tvoja crna gora.
ali to je tvoj problem.
ja prelazim u ilegalu ukliko ovaj crnogorsko bosnjacki mafijas dobije mjesto u presjednistvu.
svakako_lud

#64 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?

Post by svakako_lud »

Minjo wrote:Moja zemlja je Crna Gora, ovdje sam privremeno samo do izbora, da podržim SBB i Fahrudina Radončića. Ja to ne krijem.
Hajde kad pođeš nazad svega ti i njega povedi sa sobom...
Ja ti plaćam gorivo do dole ili nepovratnu kartu :D
mustang

#65 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?

Post by mustang »

svakako_lud wrote:
Minjo wrote:

Fahro spasi ovu zemlju!
U redu je mladiću, sve je rečeno :lol: :lol: :lol:
HAHAHHA :lol: :lol: :lol: :lol: nijesu ba oni loši :lol: :D
Minjo

#66 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?

Post by Minjo »

ljeljenca wrote:nema sta jaka ti je zemlja ta tvoja crna gora.
ali to je tvoj problem.
ja prelazim u ilegalu ukliko ovaj crnogorsko bosnjacki mafijas dobije mjesto u presjednistvu.
Poslije HRV najbolja u regionu, zahvaljujući Gospodaru Milašu.
SBB je rješenje za sve probleme BiH, barem njenog većeg dijela.

A i tebi srećan put u ilegalu, pa ne moj da izlaziš!
Minjo

#67 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?

Post by Minjo »

svakako_lud wrote:
Minjo wrote:Moja zemlja je Crna Gora, ovdje sam privremeno samo do izbora, da podržim SBB i Fahrudina Radončića. Ja to ne krijem.
Sve mi je plaćeno :-). Fahro ostaje u BiH da vas izvede na pravi put. Do duše i ti i takvi kao ti idete.

Kakva se sinoć pobjednička atmosfera širila Ilidžom :-D
Last edited by Minjo on 24/09/2010 13:06, edited 2 times in total.
mustang

#68 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?

Post by mustang »

Image
podrži i mene za racku djetiću :dance:
Minjo

#69 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?

Post by Minjo »

mustang wrote:

Image
podrži i mene za racku djetiću :dance:
Negro će te podržati i sprijeda i od pozadi, ne boj se. Naći ću ga da ti ispuni želju!
svakako_lud

#70 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?

Post by svakako_lud »

Minjo wrote:
svakako_lud wrote:
Sve mi je plaćeno :-). Fahro ostaje u BiH da vas izvede na pravi put. Do duše i ti i takvi kao ti idete.

Kakva se sinoć pobjednička atmosfera širila Ilidžom :-D
No sikirli ti za nas mi ostajemo u svom na svom, a ščepo neka se seli posle debakla....
Nije vas dovoljno doveo da bi bio iole konkurentan :D :lol: :lol:
Minjo

#71 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?

Post by Minjo »

svakako_lud wrote: Nije vas dovoljno doveo da bi bio iole konkurentan :D :lol: :lol:
Ima nas više nego dovoljno!
svakako_lud

#72 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?

Post by svakako_lud »

Minjo wrote:
svakako_lud wrote: Nije vas dovoljno doveo da bi bio iole konkurentan :D :lol: :lol:
Nažalost i previše :D ali ipak nedovoljno ...
Ostaj mi zbogom.... :D
Ogledalo

#73 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?

Post by Ogledalo »

ultima_palabra wrote:
Ogledalo wrote:Nebitno je to, vjerovatno si u pravu. Samo bi Zeljko bio premijer. Koliko znam, u ovom mandatu bi trebao biti kao Hrvat premijer. Sad da li je to neki interni dogovor ili je zakonski, nemam pojma. To bi bila savrsena prilika da se pokusa stati na kraj lopovima i klerofasistima. Zlatkova narcisoidnost i egoizam po hiljaditi put su unistili priliku za promjene.
1. Zašto kandidovati nekoga za Parlament, da bi ga kasnije imenovao za premijera?
2. Premijer BiH je govno od funkcije, bez ikakve stvarne moći, kao što vidimo na pijunima Terziću i Špiriću.
3. Ne vidim Željka nikako na takvoj funkciji.
4. U pitanju je dogovor o rotaciji, u Zlatkovoj koži ja bih to mjesto dao nekoj hrvatskoj stranci, a sebi bih uzeo mjesta gdje se može nešto stvarno promijeniti.
U ovoj drzavi clan predsjednistva je ikebana funkcija, premijer je ikebana funkcija, gradonacelnik isto tako... Pa ko onda ima moc?
Ovako je Zeljko mogao biti premijer, a Zlaja, bubam, ministar vanjskih poslova...
Sve, naravno, uz pobjedu SDP-a kakvu ocekuju.
Minjo

#74 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?

Post by Minjo »

svakako_lud wrote:
Minjo wrote:
Nažalost i previše :D ali ipak nedovoljno ...
Ostaj mi zbogom.... :D
Ja sam rekao više nego dovoljno.

Smrt ostacima komunizma! Komunjare odlazite!

Bolja BiH, evropska BiH!
Savez za bolju budućnost - Fahrudin Radončić!!!
nosara

#75 Re: Da li postoji neka tajna veza između SBB i SDP?

Post by nosara »

Minjo wrote: Ja sam rekao više nego dovoljno.

Smrt ostacima komunizma! Komunjare odlazite!

Bolja BiH, evropska BiH!
Savez za bolju budućnost - Fahrudin Radončić!!!
Cuj, smrt... Pa bilo je smrti i previse u ovoj zemlji... Implementiraj to kod kuce... :wink:
Locked