Ovi su mi vec poznati..

Ovo je vec bolesno....

Odgovor na bolesno....

Nismo li mi (na prostorima ex-Yu) doskora (a i sad u povelikoj mjeri) imali nasu verziju fasitickih obiljezja??Maksim wrote:Nije to bas neka nova pojava. Pogotovo u Rusiji, Ukrajini i Poljskoj. Ljudska glupost nema granica, pa tako izgleda ni oni nisu skontali sto je brko planirao.
svi smo mi potencijalni nacisti, ovo je sve besposlica i zivotarenje na rubu egzistencije donijelo, nazalost. ako mi se ista vise na svijetu gadi to je svakako nazzi ideologija i propaganda.Fair Life wrote:Nismo li mi (na prostorima ex-Yu) doskora (a i sad u povelikoj mjeri) imali nasu verziju fasitickih obiljezja??Maksim wrote:Nije to bas neka nova pojava. Pogotovo u Rusiji, Ukrajini i Poljskoj. Ljudska glupost nema granica, pa tako izgleda ni oni nisu skontali sto je brko planirao.
Ni priblizno nismo pocistili, a istezemo vratove preko nase zivice u tudje avlije...
Ljudi se pronalaze u ideologijama i njihovim postavkama, ne u eksponentima te ideologije. Isto tako, Rusi se nisu borili protiv nacizma po definiciji, veæ branili svoju zemlju od agresora. Nijemci nisu napali Rusiju jer Rusi nisu ljudi nego iz jednostavnog razloga - trebale su im sirovine za vojnu industriju a mase je nekako trebalo zapaliti. Manji ti je motiv boriti se za naftna polja nego kad misli¹ da si uebermensch u borbi za vi¹e ciljeve... Da nisu ove budale napale veselo bi oni ¾ivjeli jedni pored drugih i podijelili kolaè meðusobno...nedim_uk wrote:Molim vas da li mi neko moze objasniti ovu pojavu na fotografijama.Nije mi jasno kako se nesto ovakvo desiti u zemlji koja je zgazila naciste.Znam da ima mnogo pristalica nacizma u ukrajini ali ovo je fotografisano u Moskvi.Cudi me kako su im uopste dozvolili i nije mi jasno kako moze jedan rus biti nacista kada su SS jedinice imale jasnu naredbu da se svi rusi ubijaju jer ih mali brkati djavo nije smatrao ljudima.
Moj Schultz cim se ti bavis na sabahu...popij kafu prvo pa onda o nacistima...Dobro jutro!ztluhcs wrote:Ljudi se pronalaze u ideologijama i njihovim postavkama, ne u eksponentima te ideologije. Isto tako, Rusi se nisu borili protiv nacizma po definiciji, već branili svoju zemlju od agresora. Nijemci nisu napali Rusiju jer Rusi nisu ljudi nego iz jednostavnog razloga - trebale su im sirovine za vojnu industriju a mase je nekako trebalo zapaliti. Manji ti je motiv boriti se za naftna polja nego kad misliš da si uebermensch u borbi za više ciljeve... Da nisu ove budale napale veselo bi oni živjeli jedni pored drugih i podijelili kolač međusobno...nedim_uk wrote:Molim vas da li mi neko moze objasniti ovu pojavu na fotografijama.Nije mi jasno kako se nesto ovakvo desiti u zemlji koja je zgazila naciste.Znam da ima mnogo pristalica nacizma u ukrajini ali ovo je fotografisano u Moskvi.Cudi me kako su im uopste dozvolili i nije mi jasno kako moze jedan rus biti nacista kada su SS jedinice imale jasnu naredbu da se svi rusi ubijaju jer ih mali brkati djavo nije smatrao ljudima.
DobroJutroKolumbo wrote:Moj Schultz cim se ti bavis na sabahu...popij kafu prvo pa onda o nacistima...Dobro jutro!ztluhcs wrote:Ljudi se pronalaze u ideologijama i njihovim postavkama, ne u eksponentima te ideologije. Isto tako, Rusi se nisu borili protiv nacizma po definiciji, veæ branili svoju zemlju od agresora. Nijemci nisu napali Rusiju jer Rusi nisu ljudi nego iz jednostavnog razloga - trebale su im sirovine za vojnu industriju a mase je nekako trebalo zapaliti. Manji ti je motiv boriti se za naftna polja nego kad misli¹ da si uebermensch u borbi za vi¹e ciljeve... Da nisu ove budale napale veselo bi oni ¾ivjeli jedni pored drugih i podijelili kolaè meðusobno...nedim_uk wrote:Molim vas da li mi neko moze objasniti ovu pojavu na fotografijama.Nije mi jasno kako se nesto ovakvo desiti u zemlji koja je zgazila naciste.Znam da ima mnogo pristalica nacizma u ukrajini ali ovo je fotografisano u Moskvi.Cudi me kako su im uopste dozvolili i nije mi jasno kako moze jedan rus biti nacista kada su SS jedinice imale jasnu naredbu da se svi rusi ubijaju jer ih mali brkati djavo nije smatrao ljudima.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mora da si pio neku "naci" kahua... "Naci-schmeckt"ztluhcs wrote:DobroJutroKolumbo wrote:Moj Schultz cim se ti bavis na sabahu...popij kafu prvo pa onda o nacistima...Dobro jutro!ztluhcs wrote: Ljudi se pronalaze u ideologijama i njihovim postavkama, ne u eksponentima te ideologije. Isto tako, Rusi se nisu borili protiv nacizma po definiciji, već branili svoju zemlju od agresora. Nijemci nisu napali Rusiju jer Rusi nisu ljudi nego iz jednostavnog razloga - trebale su im sirovine za vojnu industriju a mase je nekako trebalo zapaliti. Manji ti je motiv boriti se za naftna polja nego kad misliš da si uebermensch u borbi za više ciljeve... Da nisu ove budale napale veselo bi oni živjeli jedni pored drugih i podijelili kolač međusobno...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pil sem kahua dok sam ovo pisao...
E ba, ovo ¹to radi¹ se zove "iMputiranje"...DobroJutroKolumbo wrote:Mora da si pio neku "naci" kahua... "Naci-schmeckt"ztluhcs wrote:DobroJutroKolumbo wrote: Moj Schultz cim se ti bavis na sabahu...popij kafu prvo pa onda o nacistima...Dobro jutro!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pil sem kahua dok sam ovo pisao...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mozes se ti ogradjivati ali nek ljudi znaju da si SCHULTZ... Nemoj bre biti pesak ides mi u oci..!ztluhcs wrote:E ba, ovo što radiš se zove "iMputiranje"...DobroJutroKolumbo wrote:Mora da si pio neku "naci" kahua... "Naci-schmeckt"ztluhcs wrote:Pil sem kahua dok sam ovo pisao...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovim putem se ograđujem od bilo kakvih nacističkih te(N)kovina, ideologija i postupaka...
![]()
Seronjo...
nisi, ti si samo ....ztluhcs wrote:Ali to ne znači da sam nazi schwein![]()
![]()
Koji si ti belajsuz...
bosanski biseri, to sam cuo puno putaDezidijat wrote:Nacizam je zaraza, kao i ljudska glupost. Koliko sam puta cuo po Bosni i hercegovini - Eh , da onaj Tito i njegovi partizani nisu sjebali svabe sad bi i mi ko' njemci bili!!>.Nidje veze
Tacno ali kod nas ne marsiraju po ulicama,doduse kako je krenulo i to je za ocekivat.Fair Life wrote:Nismo li mi (na prostorima ex-Yu) doskora (a i sad u povelikoj mjeri) imali nasu verziju fasitickih obiljezja??Maksim wrote:Nije to bas neka nova pojava. Pogotovo u Rusiji, Ukrajini i Poljskoj. Ljudska glupost nema granica, pa tako izgleda ni oni nisu skontali sto je brko planirao.
Ni priblizno nismo pocistili, a istezemo vratove preko nase zivice u tudje avlije...
bolje bi posli nego gay i lezbe, oni se ipak razmnozavaju, jel tako...nedim_uk wrote:Tacno ali kod nas ne marsiraju po ulicama,doduse kako je krenulo i to je za ocekivat.Fair Life wrote:Nismo li mi (na prostorima ex-Yu) doskora (a i sad u povelikoj mjeri) imali nasu verziju fasitickih obiljezja??Maksim wrote:Nije to bas neka nova pojava. Pogotovo u Rusiji, Ukrajini i Poljskoj. Ljudska glupost nema granica, pa tako izgleda ni oni nisu skontali sto je brko planirao.
Kako bi ste reagovali da npr u Sarajevu naprave mars glavnom ulicom?
i ja sam puno puta cuo bljuvotine o nacistima od strane bosanaca...u stilu " kako bi bilo bolje da je uspio u namjerama" i slicne gadosti.StLouis wrote:bosanski biseri, to sam cuo puno putaDezidijat wrote:Nacizam je zaraza, kao i ljudska glupost. Koliko sam puta cuo po Bosni i hercegovini - Eh , da onaj Tito i njegovi partizani nisu sjebali svabe sad bi i mi ko' njemci bili!!>.Nidje veze
proveo sam tri godine u njemackoj u njemacko-francusko zidovskoj familiji. boljih i radinijih ljudi ne upoznah, niti cu ih ikad upoznati. o njemcima sve najbolje, iako ih jos ima velika brojka koji se zaklinju u hitlera, uglavnom su to mladi, besposleni ljudi iz ex DDR. najomrazeniji su mi ovaj ruski, ukrajinski, francuski, norvaski, ili sljam s nasih prostora. zasigurno dobiju crkavicu od naci udruga i dizu desnicu u visoko u zrak. ja bih zabranio njihovo djelovanje i za svaki naci istp slao u zatvor, po kratkom postupku.Svemirski_Jebach wrote:i ja sam puno puta cuo bljuvotine o nacistima od strane bosanaca...u stilu " kako bi bilo bolje da je uspio u namjerama" i slicne gadosti.StLouis wrote:bosanski biseri, to sam cuo puno putaDezidijat wrote:Nacizam je zaraza, kao i ljudska glupost. Koliko sam puta cuo po Bosni i hercegovini - Eh , da onaj Tito i njegovi partizani nisu sjebali svabe sad bi i mi ko' njemci bili!!>.Nidje veze
Nema mi nista mrze na svijetu od nacista i nacizma...iako duboko cijenim njemacki narod zbog svoje radisnosti i svega sto su stvorili, nacizam je ljaga koju nikad nece skinuti sa svog imena.
i odma bi im dao ulogu zrtve sto bi iz njihove pozicije opravdavalo njihovu borbu.StLouis wrote: ja bih zabranio njihovo djelovanje i za svaki naci istp slao u zatvor, po kratkom postupku.