Cija je odgovornost nadriljekarstvo
-
zonbirile
#276 Re: Cija je odgovornost nadriljekarstvo
valjda general sniježnih topova zna najbolje.Lova je maznuta,a koliko znam Zetra je natovarena gradu na grbaču
- Vragolan
#277 Re: Cija je odgovornost nadriljekarstvo
Dozer wrote:@Vragolan
Ja ga slucajno upratih prije neku noc na TVSA, a bio i onaj nekakav, pojma nema ko i sta, i covjek fino rece da energiju prima od vanzemaljaca, i to sa 6 planeta, a da s njima komunicira na nekakvih 40 jezika. Naravno, bilo mi je pravo sega, ali bas mi je zato to i ostalo urezano.
A sto se vjere i boga tice, tu je samo rekao da njegovo djelovanje nema nikakve veze s tim da li neko vjeruje ili ne u boga.
S druge strane, onaj drugi lik, nas, cijelo vrijeme je napadao Mekija, ali su mu zato gatanja u kasike nesto sasvim normalno i prihvaltjivo...nigdje veze s pamecu
A sto se Gavrankapetanovica tice, zivo me zaboli za njega. Klasicni ljigavko. Samo sam spomenuo sta sam cuo od ljudi koji ga vidjaju tamo.
i ja ga slucajno neku noc upratih na bhtv-u, i majke mi rece da energiju prima od Boga, pitala ga kasnije voditeljica za te kornjace i planete, o kornjacama nista nije rekao a potvrdio je da energiju prima preko neke (nije cak ni pete ) planete, asicare se vidi da laze, da makar hoce uskladiti pricu pa da jedno te isto prica na svim tv gostovanjima
Last edited by Vragolan on 28/10/2010 10:24, edited 1 time in total.
- Dozer
-
michio
#279 Re: Cija je odgovornost nadriljekarstvo
Polako ovu temu treba u zaborav poslaati
http://www.sarajevo-x.com/bih/drustvo/clanak/101030039

Hoće li više dotaći dno BiH. Taman misliš sad će a ono još nije.

- poznanik
#280 Re: Cija je odgovornost nadriljekarstvo
Nevjerovatno
Kakav prikaz dna Mujezinovića

Kakav prikaz dna Mujezinovića
-
zonbirile
#281 Re: Cija je odgovornost nadriljekarstvo
pa mufljuz samo ovde može biti primljen od premijera.
- Control panel
#282 Re: Cija je odgovornost nadriljekarstvo
michio wrote:Polako ovu temu treba u zaborav poslaati
![]()
-
callmethebreeeze
#283 Re: Cija je odgovornost nadriljekarstvo
moraju politicari biti konsekventni u idiotluku, kad su mogli osmanagicu hiljade maraka iz budzeta dati sto ovome ne bi mogli plaketu.
-
zonbirile
#284 Re: Cija je odgovornost nadriljekarstvo
kada na kraju pukne bruka koja će to biti blamaža.Neki dan dvije hitne iz Zetre izlaze.Pa koji ih qurac kupite,eto im Velikog a Mekog.
-
PAZI
#285 Re: Cija je odgovornost nadriljekarstvo
Ovo je još jedna od mnogobrojnih gorkih pilula NARODU KOJI ZNAmichio wrote:Polako ovu temu treba u zaborav poslaati
![]()
-
callmethebreeeze
#286 Re: Cija je odgovornost nadriljekarstvo
ja, fakat. podsjeti me na pricu o uredniku engleskih novina koji je saradniku-gatari pismo o otkazu zapoceo rijecima "kao sto vec i sam znas...".zonbirile wrote:kada na kraju pukne bruka koja će to biti blamaža.Neki dan dvije hitne iz Zetre izlaze.Pa koji ih qurac kupite,eto im Velikog a Mekog.
-
zonbirile
#287 Re: Cija je odgovornost nadriljekarstvo
ma ne da je čovjeka stid,nego stvarno ne kontam toliki idiotluk,pa da samo prete dnevnik Nove TV,znali bi mnoge stvari.Jebo Turabija,još malo kamioni neće moći do Zagreba i novinar pita ministra o tome,ministar se upiša od smijeha priznajući da ne zna o čemu ga pita.Fol je da kamioni moraju imati neki hekpuc.Poznato je da već dugo se po Evropi kamioni voze vozovima za istu cijenu po autobanu,ali ne daju ekolozi,plus se čuvaju putevi.Kod nas se ministar smije svome idiotizmu.
- Alfons Kauders
#288 Re: Cija je odgovornost nadriljekarstvo
hehehehe tihic onomad pred visokim zvanicnicima eu i regionalnim liderima izjavi kako ce se bih razvijati na racun turizma i piramida...callmethebreeeze wrote:moraju politicari biti konsekventni u idiotluku, kad su mogli osmanagicu hiljade maraka iz budzeta dati sto ovome ne bi mogli plaketu.
i mi bi fol u evropu, a u 2010 vjerujemo u kojekakve cudotvorce i slicna sranja...
- slobodni armirach
#289 Re: Cija je odgovornost nadriljekarstvo
dje si Torabi bio 3 oktobra za izbore, da nas heknesh tom energijom!
-
Hadzi Lojo
#290 Re: Cija je odgovornost nadriljekarstvo
Ma eno i Bakir ograjiso pa se izvinjava sto smo se branili, mozda da ga posaljemo Torabiju na terapiju.
Ja jos nisam uspio negdje procitati da su se Ameri i Englezi izvinjavali Nijemcima za bombardovanje Drezdena i drugih gradova, a kamoli Rusi koji su sve zivo silovali po istocnoj Njemackoj.
Ja jos nisam uspio negdje procitati da su se Ameri i Englezi izvinjavali Nijemcima za bombardovanje Drezdena i drugih gradova, a kamoli Rusi koji su sve zivo silovali po istocnoj Njemackoj.
-
Brus Lee
#292 Re: Cija je odgovornost nadriljekarstvo
Ibretom se ibretim.callmethebreeeze wrote:moraju politicari biti konsekventni u idiotluku, kad su mogli osmanagicu hiljade maraka iz budzeta dati sto ovome ne bi mogli plaketu.
- poznanik
#293 Re: Cija je odgovornost nadriljekarstvo
Upravo ovako! Torabi krši Krivični zakon FBiH baveći se zdravstvenom djelatnošću bez dozvole. Ne prodaje on vodu, ne prodaje on karte za ulaz i ne treba njega kontrolirati finansijska isnpekcija, on se javno deklarira kao liječnik od neizlječivih bolesti, on je uz to i član organizacije koja javno okuplja građane na prostor ispred Zetre da bi ušli unutra, i time krši još i Zakon o javnom okupljanju KS.jOFLA wrote:Kaže inspekcije i finansijska policija nisu našle nepravilnosti u prodaji vode i ulaznica kod Mekkija u Zetri, kao što nema ni prepreka za njegov boravak u gradu: http://oslobodjenje.ba/index.php?id=10250
Nego, nešto kao da su namjerno zaboravili poslati inspekciju da pogleda ima li Torabi diplomu doktora medicine, odnosno ne spominju inspekciju koja bi utvrdila ima li prepreka za Mekkijevo bavljenje liječenjem:
Nadriliječništvo
"Ko se, nemajući propisanu stručnu spremu, neovlašćeno bavi liječenjem ili drugom zdravstvenom
djelatnošću, kaznit će se kaznom zatvora do jedne godine i novčanom kaznom."
Njega treba procesuirati Tužilaštvo Kantona Sarajevo, a ne kojekakve nesposobne i nestručne inspekcije! Njega treba protjerati iz države i zabraniti mu ulaz, a organizatorima i Zetri oduzeti sav nelegalno stečeni novac
Ali - ko ima hrabrosti i moć da se suprotstavi premijeru Mujezinoviću koji nije bez razloga primio Torabija nedavno, znajući da mu viza ističe za koji dan.
Ogroman novac se vrti Zetrom, neće Ajnadžić&Co tako lako pustiti Torabija da ode...umjesto da se bavi poslovima koje su mu u nadležnosti, prije svih organizacijom predstojeće zimske sezone, Ajnadžić se bavi lešinarenjem kroz prodaju vode i naplatu ulaznica za tretman bjelosvjetskog prevaranta i hohštaplera
-
Shoshana
#294 Re: Cija je odgovornost nadriljekarstvo
Znaci, ukoliko je ovo sto pise u novinama tacno, ova drzava JESTE dala vracu izdala privremenu radnu dozvolu... Nista onda...jOFLA wrote:Kaže inspekcije i finansijska policija nisu našle nepravilnosti u prodaji vode i ulaznica kod Mekkija u Zetri, kao što nema ni prepreka za njegov boravak u gradu: http://oslobodjenje.ba/index.php?id=10250
Nego, nešto kao da su namjerno zaboravili poslati inspekciju da pogleda ima li Torabi diplomu doktora medicine, odnosno ne spominju inspekciju koja bi utvrdila ima li prepreka za Mekkijevo bavljenje liječenjem:
Nadriliječništvo
Član 233. krivičnog zakona Federacije BiH
"Ko se, nemajući propisanu stručnu spremu, neovlašćeno bavi liječenjem ili drugom zdravstvenom
Vode i igara...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#295 Re: Cija je odgovornost nadriljekarstvo
ništa tu nemere ni radna ni finansijska inspekcija zbog samo jednog SVI SU U TALU i svi imaju pilava od lakovjernih ljudi .....kome se daju pare za neku nadu od ovog lažnog manitua neka idu i daju al samo da znaju da trpaju minderašima djepove.....kome se ne daju (ko meni) i koji ne vjeruju u vraĐŽbine malih zelenijeH neka se ako ništa zadovolje s tim da nisu dali ni fHening ovom marokanskom lopovu.....još kad bi kako s vodom mogo duhan se sveti talđžijat pa svjež igmanski zrak pa drvo s trebeviĆa pa sveti mobiteli turabijevi pa struja brez utičnica itd itd........recimo kao u medjugorju šHo hercegovci prodaju kamenje s brdašca kojim je gospa hodila......bizMis je bizMis

- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#296 Re: Cija je odgovornost nadriljekarstvo
Makedonci dohakali iscjelitelju Braci (+video):jOFLA wrote:Kaže inspekcije i finansijska policija nisu našle nepravilnosti u prodaji vode i ulaznica kod Mekkija u Zetri, kao što nema ni prepreka za njegov boravak u gradu: http://oslobodjenje.ba/index.php?id=10250
Nadriliječništvo
http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/28 ... zakon.html
-
Shoshana
#297 Re: Cija je odgovornost nadriljekarstvo
Trebaju li nama vize za Makedoniju?PipiDugaDevetka wrote:Makedonci dohakali iscjelitelju Braci (+video):jOFLA wrote:Kaže inspekcije i finansijska policija nisu našle nepravilnosti u prodaji vode i ulaznica kod Mekkija u Zetri, kao što nema ni prepreka za njegov boravak u gradu: http://oslobodjenje.ba/index.php?id=10250
Nadriliječništvo
nego, citam na drugoj temi, Torabi je otkrio piramide i Semira... E, pa toj drzavi sad vise zaista nema pomoci...
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#298 Re: Cija je odgovornost nadriljekarstvo
Kad im ne možeš ništa, a ti im se pridruži:Shoshana wrote:Trebaju li nama vize za Makedoniju?PipiDugaDevetka wrote:Makedonci dohakali iscjelitelju Braci (+video):jOFLA wrote:Kaže inspekcije i finansijska policija nisu našle nepravilnosti u prodaji vode i ulaznica kod Mekkija u Zetri, kao što nema ni prepreka za njegov boravak u gradu: http://oslobodjenje.ba/index.php?id=10250
Nadriliječništvo
nego, citam na drugoj temi, Torabi je otkrio piramide i Semira... E, pa toj drzavi sad vise zaista nema pomoci...
Trebali bi smo napraviti ljudski lanac od Zetre do Piramide.
Lanac ljudske beskonačnosti i ljubavi.
-
dudlov
#299 Re: Cija je odgovornost nadriljekarstvo
Skajpovo sinoć sa burazom i kad je džabalesku šuplja je obavezna.Spomenem mu i Torabija kad vidim zaledi se slika.Nakon par trenutaka skontam da nije do slike već do mojeg pominjanja Mehkog.Pita mene buraz, al sasvim ozbiljno, "Jes´to puuukooo"!
- refleksija
#300 Re: Cija je odgovornost nadriljekarstvo
Ma generalčina valjda vidi i ovo svaki dan:zonbirile wrote:valjda general sniježnih topova zna najbolje.Lova je maznuta,a koliko znam Zetra je natovarena gradu na grbaču

A primitivni narod ima i primitivnog premijera fbih, koji daje priznanja vračevima i varalicama, kakav je i premijer sam, varalica. Zašto li pred borce ljetos nije smio premijer varalica?
A gdje se djenu "nekako s ....necega" eto ti odgovora na tvoje pitanje. Pa vi iz CCI i neste za druge stvari nego za vradžbine i guzovače živiti na tuđim leđima.
MA MOŽE SADA I BAN OD GUSKE ledyblue, Teheran-x.com