Cetvrti entitet

atko

#1 Cetvrti entitet

Post by atko »

Posto nicu entiteti u ovoj BiH, kao gljive poslije kise, INSISTIRRAM, TRAZIM & ZAHTJEVAM da i mi koji se osjecamo kao Bosanci i Hercegovci dobijemo nas bh entitet.

HVALA
uvjek dobar gost

Post by uvjek dobar gost »

Pridružujem se inicijativi... i nudim fizičku pomoć pri ograđivanju.... nas od njih...
_BosanaC

#3 Re: Cetvrti entitet

Post by _BosanaC »

atko wrote:Posto nicu entiteti u ovoj BiH, kao gljive poslije kise, INSISTIRRAM, TRAZIM & ZAHTJEVAM da i mi koji se osjecamo kao Bosanci i Hercegovci dobijemo nas bh entitet.

HVALA
Jel' trebam reci da potpisujem ovo? :D
atko

#4 Re: Cetvrti entitet

Post by atko »

_BosanaC wrote:
atko wrote:Posto nicu entiteti u ovoj BiH, kao gljive poslije kise, INSISTIRRAM, TRAZIM & ZAHTJEVAM da i mi koji se osjecamo kao Bosanci i Hercegovci dobijemo nas bh entitet.

HVALA
Jel' trebam reci da potpisujem ovo? :D
Netrebas :D potpiso sam te ja, samo ti jos nisam stigo javiti :D

@bosmen, dje ba zapelo :?
_BosanaC

#5 Re: Cetvrti entitet

Post by _BosanaC »

veca_sa wrote:
bosmen wrote:

HVALA
Ja preseravnja tito klempavi :roll: :D
pa ce i ciiiigani, siptaaari...
Nemoj me vuci za jezik... Nemoj... Vidi kijameta... A ja meteopat 8-)
obuca

Post by obuca »

onda ce kinezi reć da su većina pa da hoće i oni entitet i premijera i preCjednika :lol: :lol:
atko

Post by atko »

obuca wrote:onda ce kinezi reć da su većina pa da hoće i oni entitet i premijera i preCjednika :lol: :lol:
Posto cetvrti entitet nebi funkcionisao po principu krusaka i jabuka svi oni bi bili dio tog entiteta ;)
_BosanaC

Post by _BosanaC »

atko wrote:
obuca wrote:onda ce kinezi reć da su većina pa da hoće i oni entitet i premijera i preCjednika :lol: :lol:
Posto cetvrti entitet nebi funkcionisao po principu krusaka i jabuka svi oni bi bili dio tog entiteta ;)
Hajd' ti to objasni konstitutivcima :D
Patron of Formello

#9 Re: Cetvrti entitet

Post by Patron of Formello »

HVALA
:thumbup:
Ubjedjen sam da bi taj entitet za 5 godina bio 10 puta ekonomski perspektivniji nego tri tora.
Samo nazalost na kraju balade nama ostalima ce ostati opcija da idemo u prekoatlantske zemlje. :roll:
xon_sa

Post by xon_sa »

Kad je vec krenulo sa komadanjem, onda zahtjevam da i bistricka jalija dobije svoj entitet :D
osa

Post by osa »

uvjek dobar gost wrote:Pridružujem se inicijativi... i nudim fizičku pomoć pri ograđivanju.... nas od njih...
taj bi entitet potrajao do prvih višestranačkih izbora, a onda zna se.
_BosanaC

Post by _BosanaC »

osa wrote:
uvjek dobar gost wrote:Pridružujem se inicijativi... i nudim fizičku pomoć pri ograđivanju.... nas od njih...
Zna se... sta?
el flaco

Post by el flaco »

S obzirom da je DNZ ranije najavio da ce traziti entitet za Autonomase, ovaj tvoj bi trebao biti peti entitet
osa

Post by osa »

_BosanaC wrote:
osa wrote:
Zna se... sta?
pa opet bi se zavadili na nacionalnoj i vjerskoj osnovi.
_BosanaC

Post by _BosanaC »

osa wrote:
_BosanaC wrote:
osa wrote: taj bi entitet potrajao do prvih višestranačkih izbora, a onda zna se.
Zna se... sta?
Ko?
osa

Post by osa »

_BosanaC wrote:
osa wrote:
_BosanaC wrote: Zna se... sta?
Ko?
stanovnici četvrtog entiteta.
atko

Post by atko »

osa wrote:
_BosanaC wrote:
osa wrote: pa opet bi se zavadili na nacionalnoj i vjerskoj osnovi.
Ko?
Probaj da ne razmisljas konstitutivno :)
luciferino

Post by luciferino »

A gdje bi mu bile granice?
_BosanaC

Post by _BosanaC »

atko wrote:
osa wrote:
_BosanaC wrote: Ko?
Probaj da ne razmisljas konstitutivno :)
Ne zna... A mozda i ne moze.
signature

#20 Re: Cetvrti entitet

Post by signature »

HVALA

atko,kad imas ideju onda moras imati i teritoriju za cetvrti entitet.na koju teritoriju mislis.ako si onaj na koga ja mislim onda su ovi bili 100% protiv ili je to samo tvoja sala u vezi ovih svih dogadjanja.

pozdrav!
signature

#21 Re: Cetvrti entitet

Post by signature »

HVALA
atko,kad imas ideju onda moras imati i teritoriju za cetvrti entitet.na koju teritoriju mislis.ako si onaj na koga ja mislim onda su ovi bili 100% protiv ili je to samo tvoja sala u vezi ovih svih dogadjanja.

pozdrav!
dioklecian

#22 Re: Cetvrti entitet

Post by dioklecian »

veca_sa wrote:
bosmen wrote:

HVALA
Ja preseravnja tito klempavi :roll: :D
pa ce i ciiiigani, siptaaari...
vjeruj mi kad sve ovo citam sta se dogadja onda dodjem do zakljucka da vam ni cigani nisu ravni, sto znaci draga veco mozes mirno spavati i ne boj se ni cigani se ne bih otimalo za ovako nesto (specijalno za tebe).
pozdrav
jefferson

Post by jefferson »

Upisite i mene tu!
Trebao si atko anketu napravit!
Hantraga

Post by Hantraga »

Ja predlazem da se uvedu 3 federalne jedinice, koje ce biti podjeljene na te vase entitete...Ko hoce i dje hoce entitet...
A onda ti entiteti da se podjele na kantone i opstine...

Tako bi imali 5 nivoa vlasti, mislim da bi sa ovim uspjeli zaposliti sve stanovnistvo u administraciju.... :D
gospodar kuglastih munja

Post by gospodar kuglastih munja »

Mozda je najjednostavnije uvesti paralelnu vlast bosanaca na citavoj teritoriji BiH. Osnovati Bosansku Vladu i sve pratece institucije i funkcionisati kao drzava. Ako to pravo imaju etnicki narodi zasto nebi imali i gradjani BiH. ?
Treba se samo pozvati na Ustav R BiH, koji je prakticno jos vazeci i koji je stavljen u stanje mirovanja. Zakon je na nasoj strani a ima nas podosta. :D
Post Reply