Ćeraćemo se mi još...

doktor30

#1 Ćeraćemo se mi još...

Post by doktor30 »

Jel to hoce da alijin sin dodje na babino mjesto, pa da nam jos zagorca zivot i da nas dokusuri i dovrsi ono sto mu otac, kako ga postovaoci njegovo lika i djela zovu - "rahmetli predsjednik", nije stigao.

cirkus. Medjutim, ja se zaista nadam, da se tihic imati snage da se odupre i pobijedi tu bagru ratnoproftersku unutar sda, i da se onda uveze sa zlatkom lagumdzijom i seferom halilovicem, pa da rasciste stanje po bosni i hercegovini. Tako bi valjalo da to ide.

zato, kako kaze narodna umotvorina,"ceracemo se jos".

p.s. kupih magazin "dani", maloprije. Vidim krenula reklama za knjidu Drzavna tajna 2, od seferovog sina semira... opet ce biti cirkusa, mogu mislit
Fox Mulder

Post by Fox Mulder »

Pa nije im maslo za ramazana (osim Lagumdzije). Tihicu je dobro islo vjencavanje u Njemackoj. Sefer nije zlocinac, ali nije sposoban.
Nancy Drew

#3 Re: Ćeraćemo se mi još...

Post by Nancy Drew »

...
Last edited by Nancy Drew on 10/02/2009 12:12, edited 1 time in total.
obuca

Post by obuca »

Fox Mulder wrote:Pa nije im maslo za ramazana (osim Lagumdzije). Tihicu je dobro islo vjencavanje u Njemackoj. Sefer nije zlocinac, ali nije sposoban.
ih da znas koje su guzve bile u bonu u ambasadi dok je on vjencavo raju.
ubio se on za tog posla mada mislim da bi se mogao okusati i kao mesar :D
zlatan01

#5 Re: Ćeraćemo se mi još...

Post by zlatan01 »

Nancy Drew wrote:
doktor30 wrote:Medjutim, ja se zaista nadam, da se tihic imati snage da se odupre i pobijedi tu bagru ratnoproftersku unutar sda, i da se onda uveze sa zlatkom lagumdzijom i seferom halilovicem, pa da rasciste stanje po bosni i hercegovini.
Ah, baš bi to bilo lijepo, SDA i SDP Image

Samo ... neće ići :lol: Lagumdžija se upravo uvezao s Bakirom I. ;-)

FYI
Prosvjetli na Nency ...
Nancy Drew

#6 Re: Ćeraćemo se mi još...

Post by Nancy Drew »

...
Last edited by Nancy Drew on 10/02/2009 12:12, edited 1 time in total.
zlatan01

#7 Re: Ćeraćemo se mi još...

Post by zlatan01 »

Nancy Drew wrote:
zlatan01 wrote:
Nancy Drew wrote: Ah, baš bi to bilo lijepo, SDA i SDP Image

FYI
Prosvjetli na Nency ...
Ne bi bilo prvi put, nažalost :roll: ...
Znaci ovo je pretpostavka, koju ti malo prilagodis svojim zeljama?
ibro dirka

Post by ibro dirka »

Fox Mulder wrote:Pa nije im maslo za ramazana (osim Lagumdzije). Tihicu je dobro islo vjencavanje u Njemackoj. Sefer nije zlocinac, ali nije sposoban.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zivote moj, ovaj forum je fakat postao parodija svojih najnizih momenata. :D Nevjerovatna je zaista skocentrisana kolicina gluposti i ogranicenosti na jednom mjestu, ovdje treba poceti naplacivati ulaznice za foto safari i zaraditi milione. :D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

ibro dirka wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zivote moj, ovaj forum je fakat postao parodija svojih najnizih momenata. :D Nevjerovatna je zaista skocentrisana kolicina gluposti i ogranicenosti na jednom mjestu, ovdje treba poceti naplacivati ulaznice za foto safari i zaraditi milione. :D
slazem se, svaka treca tema je haretova :D

btw, Mulder mi je shega pravo :D
ibro dirka

Post by ibro dirka »

Haj bar covjek nije ap tu dejt sto bi rekle kolege iz Vasingtona :D Ali ovo resto je tek nevjerovatno :D
jeza u ledja

#11 Re: Ćeraćemo se mi još...

Post by jeza u ledja »

Nancy Drew wrote:
doktor30 wrote:Medjutim, ja se zaista nadam, da se tihic imati snage da se odupre i pobijedi tu bagru ratnoproftersku unutar sda, i da se onda uveze sa zlatkom lagumdzijom i seferom halilovicem, pa da rasciste stanje po bosni i hercegovini.
Ah, baš bi to bilo lijepo, SDA i SDP Image

FYI
Ah stvarno taj Lagumdzija.... :roll: ....vec 12 godina je u koaliciji sa tom SDA, zare i pale ko vel'ki.

:-x
ibro dirka

Post by ibro dirka »

Tacnije, Zlaja Ljotic je dugo vec u koaliciji (kao donji iliti potrcko) sa americkom administracijom, ili jos tacnije, ambasadorima za cetvrte zemlje.

I opet dzaba, nista od apsolutne vlasti, mada se mora priznati da kvadratura ipak znacajno i ubrzano raste...
Mahalac

Post by Mahalac »

Tihic je trenutno najbolji politicar u Bosnjaka!
ibro dirka

Post by ibro dirka »

Slazem se, najbolji je za mahale :D
liberal

Post by liberal »

Taj isti Lagumdjija je bio u vlasti sa SDA skoro cijeli rat iako se zvanicno vodio ko opoziciija.....znas kako kazu s kim si onakav si
bosank_a

Post by bosank_a »

U BIH nema ko nije s kim ulazio u koaliciju :D
seiko22
Location: "REPUBLIKA SRPSKA IS GENOCIDAL PRODUCT AND SHOULD BE ABOLISHED " Prof. Francis A. Boyle

Post by seiko22 »

Predsjednik SDP-a BiH Zlatko Lagumdžija smatra da jučerašnji istup predsjednika HDZ-a Ive Sanadera predstavlja najbrutalnije političko negiranje institucija i države Bosne i Hercegovine od Tuđmanovih poziva na podjelu zemlje početkom 90-ih godina.
evo ga, napokon je progovorio "po imenima i prezimenima"!! (ne kaze "tamo neki u 'Rvaskoj, oce da prave cupriju"! :-D )
Samo, dal je ovo radi interesa BiH, jal rad interesa Stipinih, kojega "ercegovci" k'o 11 korpus HDZ-a, hoce da posalju u "historiju"! :D
ibro dirka

Post by ibro dirka »

seiko22 wrote:
Predsjednik SDP-a BiH Zlatko Lagumdžija smatra da jučerašnji istup predsjednika HDZ-a Ive Sanadera predstavlja najbrutalnije političko negiranje institucija i države Bosne i Hercegovine od Tuđmanovih poziva na podjelu zemlje početkom 90-ih godina.
evo ga, napokon je progovorio "po imenima i prezimenima"!! (ne kaze "tamo neki u 'Rvaskoj, oce da prave cupriju"! :-D )
Samo, dal je ovo radi interesa BiH, jal rad interesa Stipinih, kojega "ercegovci" k'o 11 korpus HDZ-a, hoce da posalju u "historiju"! :D
Cisto politikanstvo, za koje sa Lagumdzija (s pravom, ali vise slucajno) o istom trosku optuzuje Seradera. Dakle, iz pogresnih razloga je zauzeo ispravan stav.
signature

#19 Re: Ćeraćemo se mi još...

Post by signature »

doktor30 wrote:Jel to hoce da alijin sin dodje na babino mjesto, pa da nam jos zagorca zivot i da nas dokusuri i dovrsi ono sto mu otac, kako ga postovaoci njegovo lika i djela zovu - "rahmetli predsjednik", nije stigao.

cirkus. Medjutim, ja se zaista nadam, da se tihic imati snage da se odupre i pobijedi tu bagru ratnoproftersku unutar sda, i da se onda uveze sa zlatkom lagumdzijom i seferom halilovicem, pa da rasciste stanje po bosni i hercegovini. Tako bi valjalo da to ide.

zato, kako kaze narodna umotvorina,"ceracemo se jos".

p.s. kupih magazin "dani", maloprije. Vidim krenula reklama za knjidu Drzavna tajna 2, od seferovog sina semira... opet ce biti cirkusa, mogu mislit
diktore,nemoj tu boraniju zacinjavati Lagumdzijom ,postace jos bljutavija.
signature

Post by signature »

liberal wrote:
Taj isti Lagumdjija je bio u vlasti sa SDA skoro cijeli rat iako se zvanicno vodio ko opoziciija.....znas kako kazu s kim si onakav si
mucno jeste,ali je isto tako i istina.
signature

Post by signature »

Mahalac wrote:Tihic je trenutno najbolji politicar u Bosnjaka!
ja bi reko da je to Miroslav Lajcak,

Tihic pred izbore:"svaki dan pomalo ukidamo republiku srpsku"

i sta bi??..nista bez Lajcaka.

Tihi uvijek racuna na vecu masu Bosnjaka bezmozgasa.
seiko22
Location: "REPUBLIKA SRPSKA IS GENOCIDAL PRODUCT AND SHOULD BE ABOLISHED " Prof. Francis A. Boyle

Post by seiko22 »

signature wrote:

samo ispravka! Pise se Ti'ii, jal Ti'ic !! :D :D
p.s. nije po glavi "obosio" fes nosajuci, no sajkacu!! :D
bosank_a

Post by bosank_a »

signature wrote:

Nasi politicari su trube.

Lajcak je za nas!
U Lajcaku je spas! :)
Last edited by bosank_a on 25/10/2007 17:11, edited 1 time in total.
district-beg

Post by district-beg »

vise je Tihi uradio za Bosnjake za 2 godine nego sto ce haris za 20
ibro dirka

Post by ibro dirka »

Je li ziv Huan Antonio Samaran?

Cudi me, naime, da jos uvijek niko od ovih plavusa njega ne predlozi za predsjednika, a obojicu Halida za zamjenike... :D
Post Reply