Bravo Zlatko
- Šeha
#76 Re: Bravo Zlatko
Cemu uvrede i psovanje... Nije to nacin da se diskutuje pobogu.
-
skorpija1S
#77 Re: Bravo Zlatko
Tebe treba u Banovice,nepristojni.doktor30 wrote:mora biti sarajlija da bi ti bio dobar, fasisto bijedni, ti si rasista kojih vise nigdje nema osim ovdje. za to bi ja odredio godinu zatvora picko smrdljiva!hik--meta wrote:ne kazem da je perfektan, ali bolje i on nego polupismena stoka koja je sljegla u grad pred sami rat ili u ratu.nedim01 wrote:ma ja njemu je sve ostavila mama, tetka, amidza, kpj-u ma nema svi mu davali sakom i kapom, cak i ona firma mu od zene ars kreativa i to mu je ostalo od mame. cak i onaj stan od 220 kvadrata preko puta kina bosna i to je mu je majka ostavila, majku li vam vasu propangadistiku i bijednu. kakvi se vi jadovi kad je vama zlatko lagumdzija uzor!? zna li iko racionalno i normalno nabrojati sta je lagumdzija ucinio? taksativno. sve same parole, kritike, gluposti, smece kao i njegovi novinarcici neismeni kaletovic, hadzimoerivc itd
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#78 Re: Bravo Zlatko
doktor30 wrote:mora biti sarajlija da bi ti bio dobar, fasisto bijedni, ti si rasista kojih vise nigdje nema osim ovdje. za to bi ja odredio godinu zatvora picko smrdljiva!
-
lunci
#79 Re: Bravo Zlatko
oho pocele se majke "propagandisticke i bjedne" psovati...kad krece voz za banovice?nedim01 wrote:ma ja njemu je sve ostavila mama, tetka, amidza, kpj-u ma nema svi mu davali sakom i kapom, cak i ona firma mu od zene ars kreativa i to mu je ostalo od mame. cak i onaj stan od 220 kvadrata preko puta kina bosna i to je mu je majka ostavila, majku li vam vasu propangadistiku i bijednu. kakvi se vi jadovi kad je vama zlatko lagumdzija uzor!? zna li iko racionalno i normalno nabrojati sta je lagumdzija ucinio? taksativno. sve same parole, kritike, gluposti, smece kao i njegovi novinarcici neismeni kaletovic, hadzimoerivc itd
- hik--meta
#80 Re: Bravo Zlatko
svasta... ne smijem ni jedne protiv seljaka reci, odmah psovke i uvrede, a ni spol mi ne pogode, nego raspali.
sta ti je balkan...
sta ti je balkan...
-
skorpija1S
#81 Re: Bravo Zlatko
Kakav Bahtic,takvi mu glasaci,rekoh ja,bahati.hik--meta wrote:svasta... ne smijem ni jedne protiv seljaka reci, odmah psovke i uvrede, a ni spol mi ne pogode, nego raspali.
sta ti je balkan...
-
edinbug
#82 Re: Bravo Zlatko
Covjek zaista vise ne zna sta to treba da uradi SDP i Zlatko kao predsjednik partije, da bi neki "progledali". Pa sta uradise konkretno Liberali, Nova stranka, SDU ... po ovom pitanju, osim sto laprdaju, pozdravljam odluku Sefera da ne podrzi ovako nesto. O vladajucoj sestorci nemam sta napisati, napisano je.
Sto se tice Zlatka, covjek radi besplatno u Parlamentu, jer prima "samo" 800 KM, koje donira u dvoje fondacije (za djecu bez jednog ili oba roditalja i za posebno nadarene ucenike), uz Denisa Becirevica najagilniji poslanik opozicije, koji se "nosaju" sa fasistima tipa Lozancica, Bakira, Bahtica, Dodikovima ....
Ali eto imate izbor, ako vam se ne svida SDP, imate Sadu batinasa, Bakira Izetbegovica (DEMAGOGA, OBER-VARALICU...), a alternative skoro da i nema, jer o Liberalima, BPS-u, pa i evo Nova stranka kao zalivena, umjesto da dizu na noge BiH, sute ZBOG CEGA ?
Sto se tice Zlatka, covjek radi besplatno u Parlamentu, jer prima "samo" 800 KM, koje donira u dvoje fondacije (za djecu bez jednog ili oba roditalja i za posebno nadarene ucenike), uz Denisa Becirevica najagilniji poslanik opozicije, koji se "nosaju" sa fasistima tipa Lozancica, Bakira, Bahtica, Dodikovima ....
Ali eto imate izbor, ako vam se ne svida SDP, imate Sadu batinasa, Bakira Izetbegovica (DEMAGOGA, OBER-VARALICU...), a alternative skoro da i nema, jer o Liberalima, BPS-u, pa i evo Nova stranka kao zalivena, umjesto da dizu na noge BiH, sute ZBOG CEGA ?
-
edinbug
#83 Re: Bravo Zlatko
Sto se tice Nedima i doktora, Banovici potpuno zasluzeno. Ja sam rekao za njih dvojicu da vise rade u korist Stranke zagraBiH i SDA, nego u korist BPS-a i Sefera.
-
skorpija1S
#84 Re: Bravo Zlatko
Potpisujem u potpunosti.edinbug wrote:Covjek zaista vise ne zna sta to treba da uradi SDP i Zlatko kao predsjednik partije, da bi neki "progledali". Pa sta uradise konkretno Liberali, Nova stranka, SDU ... po ovom pitanju, osim sto laprdaju, pozdravljam odluku Sefera da ne podrzi ovako nesto. O vladajucoj sestorci nemam sta napisati, napisano je.
-
in33sa
#85 Re: Bravo Zlatko
Razija Lagumdzija je izdala par knjiga, zaradila novac i kupila stan u Dubrovniku. Jasnije?nedim01 wrote:ma ja njemu je sve ostavila mama, tetka, amidza, kpj-u ma nema svi mu davali sakom i kapom, cak i ona firma mu od zene ars kreativa i to mu je ostalo od mame. cak i onaj stan od 220 kvadrata preko puta kina bosna i to je mu je majka ostavila, majku li vam vasu propangadistiku i bijednu. kakvi se vi jadovi kad je vama zlatko lagumdzija uzor!? zna li iko racionalno i normalno nabrojati sta je lagumdzija ucinio? taksativno. sve same parole, kritike, gluposti, smece kao i njegovi novinarcici neismeni kaletovic, hadzimoerivc itd
Zlatko je sin intelektualaca, za razliku od vasih krkana kojima se klanjate, poklanjate im glasove i koji su zahvaljujuci vasim glasovima unistili ovu drzavu. I jos ih imate obraza braniti.
Zlatko sigurno nije olicenje postenja, covjek je poprilicno antipaticna pojava (govorim o licnom dojmu) i ne glasam za SDP niti za Lagumdziju. Ali Lagumdzija je sposoban covjek, pametan, intelektualac, strucnjak kako rekoh na najprofitabilnijem polju danasnjice. I vi se cudite odakle mu pare. A boli vas kita sto su vasi nepismeni puleni koji su u grad sisli na taljigama unistili drzavu. Vjerovatno jer ste isli za tim taljigama, kao pratnja.
Inace, nauci se pravilno pisati pa dodji raspravljati na forumu.
Dobro neko rece, od kako je internet postao dostupan svima, pa i onima koji frulu i opanke zamijenise tastaturom, sve je otislo u 3 materine.
Last edited by in33sa on 19/04/2008 09:28, edited 1 time in total.
-
skorpija1S
#86 Re: Bravo Zlatko
Potpisujem.in33sa wrote:Razija Lagumdzija je izdala par knjiga, zaradila novac i kupila stan u Dubrovniku. Jasnije?nedim01 wrote:ma ja njemu je sve ostavila mama, tetka, amidza, kpj-u ma nema svi mu davali sakom i kapom, cak i ona firma mu od zene ars kreativa i to mu je ostalo od mame. cak i onaj stan od 220 kvadrata preko puta kina bosna i to je mu je majka ostavila, majku li vam vasu propangadistiku i bijednu. kakvi se vi jadovi kad je vama zlatko lagumdzija uzor!? zna li iko racionalno i normalno nabrojati sta je lagumdzija ucinio? taksativno. sve same parole, kritike, gluposti, smece kao i njegovi novinarcici neismeni kaletovic, hadzimoerivc itd
Zlatko je sin intelektualaca, za razliku od vasih krkana kojima se klanjate, poklanjate im glasove i koji su zahvaljujuci vasim glasovima unistili ovu drzavu. I jos ih imate obraza braniti.
Inace, nauci se pravilno pisati pa dodji raspravljati na forumu.
Dobro neko rece, od kako je internet postao dostupan svima, pa i onima koji frulu i opanke zamijenise tastaturom, sve je otislo u 3 materine.
- frakson
#87 Re: Bravo Zlatko

-
lunci
#88 Re: Bravo Zlatko
hm, ko zna mozda dobijemo razglednice iz banovica od doktora30 i nedima..ili su se zeljeznice moderznizovale pa imaju net konekciju u kupeu i stigne nam elektronska razglafrakson wrote:Dobro neko rece, od kako je internet postao dostupan svima, pa i onima koji frulu i opanke zamijenise tastaturom, sve je otislo u 3 materine.
![]()
![]()
![]()
![]()
- profko
#89 Re: Bravo Zlatko
hm, seljaci ha? e "hik meto" nek ti ovako odgovorio nedi, doktor ko li vec.doktor30 wrote:hik--meta wrote:nedim01 wrote:ma ja njemu je sve ostavila mama, tetka, amidza, kpj-u ma nema svi mu davali sakom i kapom, cak i ona firma mu od zene ars kreativa i to mu je ostalo od mame. cak i onaj stan od 220 kvadrata preko puta kina bosna i to je mu je majka ostavila, majku li vam vasu propangadistiku i bijednu. kakvi se vi jadovi kad je vama zlatko lagumdzija uzor!? zna li iko racionalno i normalno nabrojati sta je lagumdzija ucinio? taksativno. sve same parole, kritike, gluposti, smece kao i njegovi novinarcici neismeni kaletovic, hadzimoerivc itd
ne kazem da je perfektan, ali bolje i on nego polupismena stoka koja je sljegla u grad pred sami rat ili u ratu.
izvini, znas li slucajno odakle je rahmetli safet zajko, rametli enver sehovic, rahmetli talijan, rahmetli safet hadzic, rahmetli safet isovic (zajkin zamjenik), ??? to su ti seljaci sto su sljegli, jebem ti mater podrumasku. nek me sad banuju, s obrazom picka ti materina izdajnicka, ti ces nas dijelitki na ove i one smradu jedan!
trebali smo pustiti vas da idete malo da ginete po brdima. izgleda da su u bih pogunili pogresni ljudi umjesto ovih zivih pojedinaca.
- profko
#90 Re: Bravo Zlatko
sta ti potpisujes? sta tacno potpisujes intelektualko?skorpija1S wrote:Potpisujem u potpunosti.edinbug wrote:Covjek zaista vise ne zna sta to treba da uradi SDP i Zlatko kao predsjednik partije, da bi neki "progledali". Pa sta uradise konkretno Liberali, Nova stranka, SDU ... po ovom pitanju, osim sto laprdaju, pozdravljam odluku Sefera da ne podrzi ovako nesto. O vladajucoj sestorci nemam sta napisati, napisano je.
-
skorpija1S
#91 Re: Bravo Zlatko
Izvini @profko,sta ti je SDP zgrijesio u zivotu,ja znam sta su meni nacionalne stranke ...........
-
lunci
#92 Re: Bravo Zlatko
vidim ti si bas izgino..profko wrote:
hm, seljaci ha? e "hik meto" nek ti ovako odgovorio nedi, doktor ko li vec.
trebali smo pustiti vas da idete malo da ginete po brdima. izgleda da su u bih pogunili pogresni ljudi umjesto ovih zivih pojedinaca.
i ko si ti da mjeris bilo ciji patriotizam??
problem su intelektualci ha..al ok je sto je istog tog lagumdziju granata zakacila??...
ko je on da nama patriotama koji glasasmo za najgori olos pametuje dal cemo mi njima dati platu od 6 milja maraka, jarane ba
- profko
#93 Re: Bravo Zlatko
lagumdziju je granata zakacila ispred predsjednistva na ulici, na liniji nije bio. svaki prezivjeli i mrtvi borac mi je drazi od sveijednog lagumdzije. a sdp mi nista nije skrivio, osim sto su po mom misljenju ljigava politicka opcija, i nisu socijaldemokrate vec elita zapravo. mislim da je u tome problem. znate, evo, dajte mi neki lagumdzijin rezultat? vrlo oziljno vas pitam da neko napise, sta je on ucino za bih.lunci wrote:vidim ti si bas izgino..profko wrote:
hm, seljaci ha? e "hik meto" nek ti ovako odgovorio nedi, doktor ko li vec.
i ko si ti da mjeris bilo ciji patriotizam??
problem su intelektualci ha..al ok je sto je istog tog lagumdziju granata zakacila??...
ko je on da nama patriotama koji glasasmo za najgori olos pametuje dal cemo mi njima dati platu od 6 milja maraka, jarane ba
ja kad kazem Sefer Halilovic zna se - historija, prvi put u historiji Armija i on njen osnivac. to je rezultat koji niko i nikada nece moci stici. objektivno.
-
skorpija1S
#94 Re: Bravo Zlatko
@profko,stizao je i mogao Tito mnogo vise od Sefera.
- profko
#95 Re: Bravo Zlatko
U tim kategorijama jedino mozemo razgovarati. radi usporede, i ako ne znas historijske cinjenice, do novembra 1942.godine Tito je imao nekoliko odreda i cetiri brigade, a SEfer Halilovic je do juna 1992.godine imao 200.000 vojnika. Cisto vojnicki i historijski cinjenice. Cak j eo tome govorio i prof.Filipovic kao komparaciju brzine stvaranja Armije RBiH.skorpija1S wrote:@profko,stizao je i mogao Tito mnogo vise od Sefera.
-
skorpija1S
#96 Re: Bravo Zlatko
Tito je Tito, i nema mu premca,i ni sa kim ga ne bih poredila,sa Seferom pogotovo. Nego,kad smo kod Sefera,gdje mu jeprofko wrote:U tim kategorijama jedino mozemo razgovarati. radi usporede, i ako ne znas historijske cinjenice, do novembra 1942.godine Tito je imao nekoliko odreda i cetiri brigade, a SEfer Halilovic je do juna 1992.godine imao 200.000 vojnika. Cisto vojnicki i historijski cinjenice. Cak j eo tome govorio i prof.Filipovic kao komparaciju brzine stvaranja Armije RBiH.skorpija1S wrote:@profko,stizao je i mogao Tito mnogo vise od Sefera.
Dika,imala je prevelike ovlasti dok je bila Dika Seferova. Nego,ovo je tema Bravo Zlatko.....
-
lunci
#97 Re: Bravo Zlatko
ne rece mi gdje izginu ti? a ostatak price ne bih da komentarisem..nisam ja zlatkov advokat da tebi to objasnjavam..niti cu jednako bolesnom argumentacijom pljuvati po seferu...svi mi znamo da zlatko ima mana, kao i sdp al brate kad cujem takve ko ti znam da se mora za sdp glasati sa ili bez zlatka ako nista iz inata primitivizmuprofko wrote: lagumdziju je granata zakacila ispred predsjednistva na ulici, na liniji nije bio. svaki prezivjeli i mrtvi borac mi je drazi od sveijednog lagumdzije. a sdp mi nista nije skrivio, osim sto su po mom misljenju ljigava politicka opcija, i nisu socijaldemokrate vec elita zapravo. mislim da je u tome problem. znate, evo, dajte mi neki lagumdzijin rezultat? vrlo oziljno vas pitam da neko napise, sta je on ucino za bih.
ja kad kazem Sefer Halilovic zna se - historija, prvi put u historiji Armija i on njen osnivac. to je rezultat koji niko i nikada nece moci stici. objektivno.
-
skorpija1S
#98 Re: Bravo Zlatko
lunci wrote:ne rece mi gdje izginu ti? a ostatak price ne bih da komentarisem..nisam ja zlatkov advokat da tebi to objasnjavam..niti cu jednako bolesnom argumentacijom pljuvati po seferu...svi mi znamo da zlatko ima mana, kao i sdp al brate kad cujem takve ko ti znam da se mora za sdp glasati sa ili bez zlatka ako nista iz inata primitivizmuprofko wrote: lagumdziju je granata zakacila ispred predsjednistva na ulici, na liniji nije bio. svaki prezivjeli i mrtvi borac mi je drazi od sveijednog lagumdzije. a sdp mi nista nije skrivio, osim sto su po mom misljenju ljigava politicka opcija, i nisu socijaldemokrate vec elita zapravo. mislim da je u tome problem. znate, evo, dajte mi neki lagumdzijin rezultat? vrlo oziljno vas pitam da neko napise, sta je on ucino za bih.
- profko
#99 Re: Bravo Zlatko
da, taj ijecnik koji koristis su u nivou 60min i slobodne bosne koje zastupas. taj vas malogradjanski pristup i ne dozvolajva nama koji hocemo i mozemo, da dobijemo RBiH. a borio sam se u ARBiH, ne vazno gdje i skim, ti si posljedna stanica gdje bih to pricao.skorpija1S wrote:Tito je Tito, i nema mu premca,i ni sa kim ga ne bih poredila,sa Seferom pogotovo. Nego,kad smo kod Sefera,gdje mu jeprofko wrote:U tim kategorijama jedino mozemo razgovarati. radi usporede, i ako ne znas historijske cinjenice, do novembra 1942.godine Tito je imao nekoliko odreda i cetiri brigade, a SEfer Halilovic je do juna 1992.godine imao 200.000 vojnika. Cisto vojnicki i historijski cinjenice. Cak j eo tome govorio i prof.Filipovic kao komparaciju brzine stvaranja Armije RBiH.skorpija1S wrote:@profko,stizao je i mogao Tito mnogo vise od Sefera.
Dika,imala je prevelike ovlasti dok je bila Dika Seferova. Nego,ovo je tema Bravo Zlatko.....
Sefer je napravio brzu i bolju vojsku od Tita. To je histoorijska cinjenica. Sve ostalo, su vase frustracije.
p.s. tema jeste bravo zlatko, zato si se i registrovala(o) da bi podigao temperaturu. samo radi, ja govorim srcem, nisam placen kao ti. sve to govori u kakvoj je panici u rupi sdp i taj vam predjsednik malodusni.
-
skorpija1S
#100 Re: Bravo Zlatko
@profko,zaista mislis da nije pozitivno potpisivanje peticija protiv povecanja placa i svega ostalog gospodi u Parlamentu? Onda ne gubi vrijeme vise na ovoj temi. Tema nije SDP. A sve sto te zanima o njima,rekoh ti,izvoli na stranicu pa uci,naucices jednom.