Bravo Zlatko
-
skorpija1S
#1 Bravo Zlatko
SDP pokrenuo potpisivanje peticija protiv povecanja placa poslanika i ostalih povlastica koje imaju....svaka cast SDP-u i celnicima. Ako treba i pred parlament,SDP je uvijek bio uz narod,samo sto narodu treba puuuuno da progleda.
- DobroJutroKolumbo
#2 Re: Bravo Zlatko
Ziv bio , jesi li se zato registrovao da Zlatku uputis kompliment!?

-
skorpija1S
#3 Re: Bravo Zlatko
Eto jesam,sta ces sad??? Nisam,ziv bio,tu sam ja dugo,u svemu ovome sto se tice i mene i tebe i svih ljudi koje zanima BiH.DobroJutroKolumbo wrote:Ziv bio , jesi li se zato registrovao da Zlatku uputis kompliment!?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Liberalism
#4 Re: Bravo Zlatko
Pogotovo zato sto su obecali da ce ljude pozvati na proteste i to ubrzo
- profko
#5 Re: Bravo Zlatko
FUJ!skorpija1S wrote:SDP pokrenuo potpisivanje peticija protiv povecanja placa poslanika i ostalih povlastica koje imaju....svaka cast SDP-u i celnicima. Ako treba i pred parlament,SDP je uvijek bio uz narod,samo sto narodu treba puuuuno da progleda.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#6 Re: Bravo Zlatko
Iskreno, oni mi jesu najdraza stranka trenutno, ali koji K ce oni pozivat na proteste, sto se oni ne pridruze Gradjanima?Liberalism wrote:Pogotovo zato sto su obecali da ce ljude pozvati na proteste i to ubrzo
-
mIRCerka
#7 Re: Bravo Zlatko
Ili stedishama...ili rudarima...
-
skorpija1S
#8 Re: Bravo Zlatko
Bili su medju nama od prvog dana,nemoj da ti ih nabrajam...znas da su uz nas kao sto i ja to dobro znam,ali bili su razlozi sto nisi bili toliko javno....i tebi je jasno zasto.mIRCerka wrote:Iskreno, oni mi jesu najdraza stranka trenutno, ali koji K ce oni pozivat na proteste, sto se oni ne pridruze Gradjanima?Liberalism wrote:Pogotovo zato sto su obecali da ce ljude pozvati na proteste i to ubrzo
- profko
#9 Re: Bravo Zlatko
nemoj da ti ja nabrajam ko je sve bio iz jedne dvije stranke. vodi lagumdziju kuci brate pa ga glambaj tamo.skorpija1S wrote:Bili su medju nama od prvog dana,nemoj da ti ih nabrajam...znas da su uz nas kao sto i ja to dobro znam,ali bili su razlozi sto nisi bili toliko javno....i tebi je jasno zasto.mIRCerka wrote:Iskreno, oni mi jesu najdraza stranka trenutno, ali koji K ce oni pozivat na proteste, sto se oni ne pridruze Gradjanima?Liberalism wrote:Pogotovo zato sto su obecali da ce ljude pozvati na proteste i to ubrzo
-
skorpija1S
#10 Re: Bravo Zlatko
Cudan smo mi narod,umjesto da se radujete sto se jedini SDP usudio uraditi ovako nesto,vi odmah na njih,ma ne treba plata poslanicima 6.000, treba im 60.000, a kila jabuka da bude 100 KM,pa onda ti opet pljuj po Zlatku ........kad ti dijete bude ogriske skupljalo po ulici.
-
mIRCerka
#11 Re: Bravo Zlatko
ja znam za pojedince iz SDPa koji su s nama kao gradjani od prvog dana, ja postavih pitanje Liberalismu zasto SDP nije kao stranka stao na stranu gradjana otvoreno...jedini koji su se usudili bilo sta reci, pogotovo one srijede, su Sasa i Boricka...skorpija1S wrote:Bili su medju nama od prvog dana,nemoj da ti ih nabrajam...znas da su uz nas kao sto i ja to dobro znam,ali bili su razlozi sto nisi bili toliko javno....i tebi je jasno zasto.mIRCerka wrote:Iskreno, oni mi jesu najdraza stranka trenutno, ali koji K ce oni pozivat na proteste, sto se oni ne pridruze Gradjanima?Liberalism wrote:Pogotovo zato sto su obecali da ce ljude pozvati na proteste i to ubrzo
- profko
#12 Re: Bravo Zlatko
slusaj ba, idi malo na forum ljubav pa se dokazi, pa se potvrdi na religiji i filozofiji, pa budi bezobrazan na bez cenzure, pa onda dodji da nam solis pamet. tek sto si dosao, 4 posta i sve o lagumdziji. ne peglaj nas. nek lagumdzija vrati 100.000 km kredit od fakulteta sto je uzeo, neka kaze odakle mu vila na poljinama u stan u dubrovniku pa cemo dalje pricati. dosadan si i ti i sdp-ova jadna "masina"skorpija1S wrote:Cudan smo mi narod,umjesto da se radujete sto se jedini SDP usudio uraditi ovako nesto,vi odmah na njih,ma ne treba plata poslanicima 6.000, treba im 60.000, a kila jabuka da bude 100 KM,pa onda ti opet pljuj po Zlatku ........kad ti dijete bude ogriske skupljalo po ulici.
-
skorpija1S
#13 Re: Bravo Zlatko
ja znam za pojedince iz SDPa koji su s nama kao gradjani od prvog dana, ja postavih pitanje Liberalismu zasto SDP nije kao stranka stao na stranu gradjana otvoreno...jedini koji su se usudili bilo sta reci, pogotovo one srijede, su Sasa i Boricka...[/quote]
Znam ,pratila sam Skupstinu one srijed,kad sam se vratila kuci sa protesta,a Besimi ne dozvolise da kaze do kraja,ako si pratio/posto je pratim ono sto zena radi,jer radi iz srca/,vec pustise reklame na TV Sa. E odoh ovih dana do Semihe da je pitam dokle ce Kantonalna TV biti rezimska,i bas cu joj ovaj slucaj prezentirati. A Sasa i Boricka su od prvih protesta sa nama,na ovaj ili onaj nacin,ali tako isto znam i vecina SDP-ovaca. A da je SDP stao na stranu gradjana otvoreno,onda bi bila prica da je to predizborna kampanja i pola gradjana ne bi doslo na proteste,ne znam licno zasto imaju averziju prema SDP-u,ja ih cijenim i smatram da me nikad nisu iznevjerili,ono malo sto su vladali i nisu mogli bolje,na sta su dosli.....useli ti u kucu u kojoj se sve raspada i u kojoj su bivsi stanari napravili racuna i racuna........a unistili sve sto se moglo.....
Znam ,pratila sam Skupstinu one srijed,kad sam se vratila kuci sa protesta,a Besimi ne dozvolise da kaze do kraja,ako si pratio/posto je pratim ono sto zena radi,jer radi iz srca/,vec pustise reklame na TV Sa. E odoh ovih dana do Semihe da je pitam dokle ce Kantonalna TV biti rezimska,i bas cu joj ovaj slucaj prezentirati. A Sasa i Boricka su od prvih protesta sa nama,na ovaj ili onaj nacin,ali tako isto znam i vecina SDP-ovaca. A da je SDP stao na stranu gradjana otvoreno,onda bi bila prica da je to predizborna kampanja i pola gradjana ne bi doslo na proteste,ne znam licno zasto imaju averziju prema SDP-u,ja ih cijenim i smatram da me nikad nisu iznevjerili,ono malo sto su vladali i nisu mogli bolje,na sta su dosli.....useli ti u kucu u kojoj se sve raspada i u kojoj su bivsi stanari napravili racuna i racuna........a unistili sve sto se moglo.....
-
skorpija1S
#14 Re: Bravo Zlatko
A ti mi imas puno postova.....ja sam bar na protestima od prvog dana i vjerujem u ono sto radimo....i ovdje pricam o peticiji koju si nadam se vec potpisao,ili ti ne smeta plata parlamentaraca i penzija,onda aferim....profko wrote:slusaj ba, idi malo na forum ljubav pa se dokazi, pa se potvrdi na religiji i filozofiji, pa budi bezobrazan na bez cenzure, pa onda dodji da nam solis pamet. tek sto si dosao, 4 posta i sve o lagumdziji. ne peglaj nas. nek lagumdzija vrati 100.000 km kredit od fakulteta sto je uzeo, neka kaze odakle mu vila na poljinama u stan u dubrovniku pa cemo dalje pricati. dosadan si i ti i sdp-ova jadna "masina"skorpija1S wrote:Cudan smo mi narod,umjesto da se radujete sto se jedini SDP usudio uraditi ovako nesto,vi odmah na njih,ma ne treba plata poslanicima 6.000, treba im 60.000, a kila jabuka da bude 100 KM,pa onda ti opet pljuj po Zlatku ........kad ti dijete bude ogriske skupljalo po ulici.
- profko
#15 Re: Bravo Zlatko
Znam ,pratila sam Skupstinu one srijed,kad sam se vratila kuci sa protesta,a Besimi ne dozvolise da kaze do kraja,ako si pratio/posto je pratim ono sto zena radi,jer radi iz srca/,vec pustise reklame na TV Sa. E odoh ovih dana do Semihe da je pitam dokle ce Kantonalna TV biti rezimska,i bas cu joj ovaj slucaj prezentirati. A Sasa i Boricka su od prvih protesta sa nama,na ovaj ili onaj nacin,ali tako isto znam i vecina SDP-ovaca. A da je SDP stao na stranu gradjana otvoreno,onda bi bila prica da je to predizborna kampanja i pola gradjana ne bi doslo na proteste,ne znam licno zasto imaju averziju prema SDP-u,ja ih cijenim i smatram da me nikad nisu iznevjerili,ono malo sto su vladali i nisu mogli bolje,na sta su dosli.....useli ti u kucu u kojoj se sve raspada i u kojoj su bivsi stanari napravili racuna i racuna........a unistili sve sto se moglo.....[/quote]skorpija1S wrote:ja znam za pojedince iz SDPa koji su s nama kao gradjani od prvog dana, ja postavih pitanje Liberalismu zasto SDP nije kao stranka stao na stranu gradjana otvoreno...jedini koji su se usudili bilo sta reci, pogotovo one srijede, su Sasa i Boricka...
sta su ba sa vama. 500 ljudi tamo. ne budi smijesna. idi uclani se kod lagumdzije, i ne siri propagandu. cak nije ni simpaticno
-
mIRCerka
#16 Re: Bravo Zlatko
A sta reci na temu o Rahmetliji? Ne sudi drugima dok ti radis potpuno isto. DakleM, spustite tenzijeprofko wrote:
sta su ba sa vama. 500 ljudi tamo. ne budi smijesna. idi uclani se kod lagumdzije, i ne siri propagandu. cak nije ni simpaticno
-
skorpija1S
#17 Re: Bravo Zlatko
O Rahmetliji nemam nijedne,ni lijepe ni ruzne,ne zasluzuje...mIRCerka wrote:A sta reci na temu o Rahmetliji? Ne sudi drugima dok ti radis potpuno isto. DakleM, spustite tenzijeprofko wrote:
-
skorpija1S
#18 Re: Bravo Zlatko
A sto se tice uclanjivanja,ne brini,uclanjena sam ja odavno 
- sffovac
#19 Re: Bravo Zlatko
kad dodju izbori ova zemlja ko da dodje sebi, bar po onome sto pricaju, a onda naredne 4 godine prespavajumIRCerka wrote:Iskreno, oni mi jesu najdraza stranka trenutno, ali koji K ce oni pozivat na proteste, sto se oni ne pridruze Gradjanima?Liberalism wrote:Pogotovo zato sto su obecali da ce ljude pozvati na proteste i to ubrzo
- profko
#20 Re: Bravo Zlatko
nemooooj, Rahmetlija je ipak zasluzi da se biseri ispisu. a ti bi mogla da ukines ovu temu znas!? jer ima jedno 5-6 tema, te bravo zlatko, te zivio komsicu, te komsic umjesto lagumdzije, te bravo sdp, te tetka otisla do sdp-a, lagumdzija jeo cips itd.mIRCerka wrote:A sta reci na temu o Rahmetliji? Ne sudi drugima dok ti radis potpuno isto. DakleM, spustite tenzijeprofko wrote:
- alcho
#21 Re: Bravo Zlatko
Zlaja, jesi to ti?skorpija1S wrote:SDP pokrenuo potpisivanje peticija protiv povecanja placa poslanika i ostalih povlastica koje imaju....svaka cast SDP-u i celnicima. Ako treba i pred parlament,SDP je uvijek bio uz narod,samo sto narodu treba puuuuno da progleda.
- profko
#22 Re: Bravo Zlatko
ma ja, tamo u onim komunistickim kancelarijama sjedi onih par sdp.ovaca sto primaju platu da lagumdziji hrane egoalcho wrote:Zlaja, jesi to ti?skorpija1S wrote:SDP pokrenuo potpisivanje peticija protiv povecanja placa poslanika i ostalih povlastica koje imaju....svaka cast SDP-u i celnicima. Ako treba i pred parlament,SDP je uvijek bio uz narod,samo sto narodu treba puuuuno da progleda.
- Liberalism
#23 Re: Bravo Zlatko
nemoj tako. Pa sami organizatori protesta su divljali na bilo koju pomisao politizacije protesta (sto je apsurd ali sad necu o tome). Drugim rjecima kako da neko podrzi nesto sto su ti isti govorili da ne zele ni da cuju za tu podrsku. Obzirom da svi znamo kakav je bio taj stav (oko politizacije protesta) mislim da to nije za ovu temu.mIRCerka wrote:Iskreno, oni mi jesu najdraza stranka trenutno, ali koji K ce oni pozivat na proteste, sto se oni ne pridruze Gradjanima?Liberalism wrote:Pogotovo zato sto su obecali da ce ljude pozvati na proteste i to ubrzo
Drugo , oni imaju potpuno jednako pravo da kao i bilo koja druga formalna ili ''neformalna'' grupa (ljudi generalno, gradjana posebno) pozove na proteste. Ovde mislim da je jedino ispravno suditi o tom pozivu na osnovu toga zbog cega se ljudi zovu na proteste.
Jel dobro da se organizuju protesti pred skupstinom povodom plata i penzija?
Jel dobro ako na te proteste pozivaju građani BiH (umjesto npr da ih sazivaju naturalizovani ... slovaci)?
Jel dobro da proteste organizuje parlamentarna stranka koja se protivi enornom povecanju troškova na poslanika koji imaju ovako bjedne rezultate rada?
Jel dobro da te proteste organizuje politicka stranka koja se bori za socijalnu (a ne nacionalnu pravdu)?
Ako jeste onda hajde da pricamo o tome da li je bolje da se parlamentarne politicke stranke zajedno sa gradjanima i nevladinim organizacijama organizuju u ostvarivaju svojih demokratskih zahtjeva? Il ce se sada pustiti da propadne i ovaj pokušaj mobilizacije gradjana iz nekih licnih razloga?
- Better Man
#24 Re: Bravo Zlatko
Neka prvo sin rahmetlije Bakir Izetbegović vrati 10 milijardi dolarakoliko je se skupilo za odbranu BiH, a koje su on i njegov otac podjelili odanim kriminalcima. neka prvo Bakir Izetbegović dokaže odakle njemu i sestri vile na Poljinama. Što se tiće Zlatkovog imanja na poljinama to mu je ostavština od roditelja.profko wrote:slusaj ba, idi malo na forum ljubav pa se dokazi, pa se potvrdi na religiji i filozofiji, pa budi bezobrazan na bez cenzure, pa onda dodji da nam solis pamet. tek sto si dosao, 4 posta i sve o lagumdziji. ne peglaj nas. nek lagumdzija vrati 100.000 km kredit od fakulteta sto je uzeo, neka kaze odakle mu vila na poljinama u stan u dubrovniku pa cemo dalje pricati. dosadan si i ti i sdp-ova jadna "masina"skorpija1S wrote:Cudan smo mi narod,umjesto da se radujete sto se jedini SDP usudio uraditi ovako nesto,vi odmah na njih,ma ne treba plata poslanicima 6.000, treba im 60.000, a kila jabuka da bude 100 KM,pa onda ti opet pljuj po Zlatku ........kad ti dijete bude ogriske skupljalo po ulici.
- profko
#25 Re: Bravo Zlatko
to je seferova prica. to lagumdzija nikad pomenuo nije!Better Man wrote:Neka prvo sin rahmetlije Bakir Izetbegović vrati 10 milijardi dolarakoliko je se skupilo za odbranu BiH, a koje su on i njegov otac podjelili odanim kriminalcima. neka prvo Bakir Izetbegović dokaže odakle njemu i sestri vile na Poljinama. Što se tiće Zlatkovog imanja na poljinama to mu je ostavština od roditelja.profko wrote:slusaj ba, idi malo na forum ljubav pa se dokazi, pa se potvrdi na religiji i filozofiji, pa budi bezobrazan na bez cenzure, pa onda dodji da nam solis pamet. tek sto si dosao, 4 posta i sve o lagumdziji. ne peglaj nas. nek lagumdzija vrati 100.000 km kredit od fakulteta sto je uzeo, neka kaze odakle mu vila na poljinama u stan u dubrovniku pa cemo dalje pricati. dosadan si i ti i sdp-ova jadna "masina"skorpija1S wrote:Cudan smo mi narod,umjesto da se radujete sto se jedini SDP usudio uraditi ovako nesto,vi odmah na njih,ma ne treba plata poslanicima 6.000, treba im 60.000, a kila jabuka da bude 100 KM,pa onda ti opet pljuj po Zlatku ........kad ti dijete bude ogriske skupljalo po ulici.