Ko smo "MI"?
Mi smo nebosnjaci, pripadnici ARBiH koji su takodje branili ovu drzavu pod ovom istom zastavom. Vjerujuci da je ta zastava NASA.
Sad je vrijeme da se borimo za samu zastavu !

pa ta zastava jeste I vašadustaban wrote:Dakle, predlazem da ucinimo neto konkretno u vezi BEZOCNE KRADJE NASE ZASTAVE od strane "Svjetskog Kongresa Bosnjaka"!
Ko smo "MI"?
Mi smo nebosnjaci, pripadnici ARBiH koji su takodje branili ovu drzavu pod ovom istom zastavom. Vjerujuci da je ta zastava NASA.
Ne vuci me za jezik. I Juga je bila I vasa !hercegovac_pravi wrote:pa ta zastava jeste I vašadustaban wrote:Dakle, predlazem da ucinimo neto konkretno u vezi BEZOCNE KRADJE NASE ZASTAVE od strane "Svjetskog Kongresa Bosnjaka"!
Ko smo "MI"?
Koga nas?dustaban wrote:Ne vuci me za jezik. I Juga je bila I vasa !hercegovac_pravi wrote:pa ta zastava jeste I vašadustaban wrote:Dakle, predlazem da ucinimo neto konkretno u vezi BEZOCNE KRADJE NASE ZASTAVE od strane "Svjetskog Kongresa Bosnjaka"!
Ko smo "MI"?
kome ćeš bolan tužiti..znaš li ti da se zastava sa ljiljanima u jednom trenutku nije mogla regularno unositi na stadion Koševo prilikom reprezentativnih utakmica..Gradski wrote:Pod hitno tužba predstavljali su nam tu zastavu kao Državnu i zastavu svih bosanaca, da bi je sad prisvojili kao ekskluzivitet samo bošnjaka, bez bilo kakvog pitanja obraza ili stida.
Ni meni to nije jasno.udrch wrote:jer sve ono što je radila SDA i nacionalisti vi smatrate pogrešnim, pa ne kontam odkud tolika zaljubljenost u zastavu koju su izglasali SDA i HDZ
Podrzavamdustaban wrote:Dakle, predlazem da ucinimo neto konkretno u vezi BEZOCNE KRADJE NASE ZASTAVE od strane "Svjetskog Kongresa Bosnjaka"!
Ko smo "MI"?
Eto vas dvojica...Ugljesa_ wrote:Podrzavamdustaban wrote:Dakle, predlazem da ucinimo neto konkretno u vezi BEZOCNE KRADJE NASE ZASTAVE od strane "Svjetskog Kongresa Bosnjaka"!
Ko smo "MI"?
Dovoljnonemoguce vruce wrote:Eto vas dvojica...Ugljesa_ wrote:Podrzavamdustaban wrote:Dakle, predlazem da ucinimo neto konkretno u vezi BEZOCNE KRADJE NASE ZASTAVE od strane "Svjetskog Kongresa Bosnjaka"!
Ko smo "MI"?
Podrzavam vasu idejudustaban wrote:Dakle, predlazem da ucinimo neto konkretno u vezi BEZOCNE KRADJE NASE ZASTAVE od strane "Svjetskog Kongresa Bosnjaka"!
Ko smo "MI"?
Jebote ti nikako ne mozes stici na sve teme gdje se raspravlja o Sda,Bosnjacima,Kongresu,AlijiBetter Man wrote:Treba podnijeti krivičnu prijavu protiv svih onih koji naziv Bošnjak vežu isključivo za muslimane, tj. koji smatraju da samo muslimani mogu biti Bošnjaci i koji svetu zastavu sa ljiljanima žele vezati samo za jednu vjeru! Bivši Reis Cerić je najveće zlo uz SDA koje je moglo zadesiti ne samo muslimane U BiH, već sve građane BiH
Sta mislis da se pokrene tuzba protiv onih koji naturise ovu danasnju tzv,drzavnu zastavu BiHdustaban wrote:Dakle, predlazem da ucinimo neto konkretno u vezi BEZOCNE KRADJE NASE ZASTAVE od strane "Svjetskog Kongresa Bosnjaka"!
Ko smo "MI"?
neka ba pusti ga..vjerovatno najbiolji primjer onih koji pišu kontra nečega, a istovremeno im pojačavaju snagu..luckylaka wrote:Jebote ti nikako ne mozes stici na sve teme gdje se raspravlja o Sda,Bosnjacima,Kongresu,AlijiBetter Man wrote:Treba podnijeti krivičnu prijavu protiv svih onih koji naziv Bošnjak vežu isključivo za muslimane, tj. koji smatraju da samo muslimani mogu biti Bošnjaci i koji svetu zastavu sa ljiljanima žele vezati samo za jednu vjeru! Bivši Reis Cerić je najveće zlo uz SDA koje je moglo zadesiti ne samo muslimane U BiH, već sve građane BiH
Sve ti ovdje pobrkaBetter Man wrote:Treba podnijeti krivičnu prijavu protiv svih onih koji naziv Bošnjak vežu isključivo za muslimane, tj. koji smatraju da samo muslimani mogu biti Bošnjaci i koji svetu zastavu sa ljiljanima žele vezati samo za jednu vjeru! Bivši Reis Cerić je najveće zlo uz SDA koje je moglo zadesiti ne samo muslimane U BiH, već sve građane BiH
To dodje kao,,citaj doticnog,citaj Avaz,,udrch wrote:neka ba pusti ga..vjerovatno najbiolji primjer onih koji pišu kontra nečega, a istovremeno im pojačavaju snagu..luckylaka wrote:Jebote ti nikako ne mozes stici na sve teme gdje se raspravlja o Sda,Bosnjacima,Kongresu,AlijiBetter Man wrote:Treba podnijeti krivičnu prijavu protiv svih onih koji naziv Bošnjak vežu isključivo za muslimane, tj. koji smatraju da samo muslimani mogu biti Bošnjaci i koji svetu zastavu sa ljiljanima žele vezati samo za jednu vjeru! Bivši Reis Cerić je najveće zlo uz SDA koje je moglo zadesiti ne samo muslimane U BiH, već sve građane BiH
nešto kao avaz što je pisao protiv SDA, a navodno za korist SDP i SBB, pa na krjau ispade obrnut rezultat na izborima..SDA dobi 300 hiljada glasova, a ove dvije stranke 175 hiljada..
tako i on..čim je on protiv, odmah rahat budeš za, bez da čitaš ostalo..
A ko brani nebosnjacima da se vezu uz tu zastavu?KatarinaKosaca wrote:Nego, apsolutno se slažem da se zastava RBIH ne može vezivati uz jedan narod , jer je to šamar, uvreda i noga u dupe svim koj nismo Bošnjaci, a borili smo se za BIH i jedina nam je domovina.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/imamovic ... /121229108racionalista wrote:e da mi je vidjeti tog lika koji ce izaci imenom i prezimenom i reci da ljiljani nisu bosnjacka zastava
pa što ne reĆe odma',racionalista wrote:zaboravio sam u nastavku rečenice na prethodnom postu dodati : i podnijet tužbu protiv istih.