Izet Hadzic, A-SDA (FTV, Odgovorite ljudima)
Dobro je da su zasad samo zainteresovani, o ljubavi i sexu pricamo na drugom forumu.
Samo ne zaboravite: poslije glasanja nema kajanja.
Hvala joj vala... Al, ipak, neka, hFalamacan prvi wrote:Vrlo jednostavnosumayya wrote:Meni je biser slijedeći: Kakve veze ima sa nama to što nekakva balerina favorizira Silajdžića?![]()
![]()
![]()
Znas kako je dokazano da su u Visokom piramide? Tako sto su se manekenke slikale na njima. Jer kako bi se manekenke slikale na piramidama, ako istih nema?
Shvatash.
![]()
E isto tako ne moze balerina favorizirati Silajdzica ako on vec nije favorit.![]()
![]()
...taman ja htjedo hdopisati ovu izvaluEborg wrote:Sinoć je neki "stručnjak" rekao da su Bošnjaci najveća nacionalna manjina u BiH. Kada su ga ispravili ni dalje nije kontao.
Iskreno se nadam da nit smo nit cemo ikad bitiudrch wrote:A što si navalio na čovjeka..jeste vi u rodu šta?
macan prvi wrote:Dzemaludin Latic (A-SDA) na BHT1: Pozivam Bosnjake da ne glasaju za hrvatskog clana Predsjednistva.
Dzemaludin Latic (A-SDA), 20 minuta kasnije: Pozivam Srbe iz Federacije da glasaju za mene.

kurty wrote:Biser... Breza, lokalni izbori 2008
macan prvi wrote:Dzemaludin Latic (A-SDA) na BHT1: Pozivam Bosnjake da ne glasaju za hrvatskog clana Predsjednistva.
Dzemaludin Latic (A-SDA), 20 minuta kasnije: Pozivam Srbe iz Federacije da glasaju za mene.
Zapravo Latićeve izjave i nisu nedosljedne. Srbi u FBiH (i svi koji se ne izjašnjavaju kao Bošnjaci ili Hrvati) su "teoretski" slobodniji u odabiru jer nemaju "svoje" kandidate (rekoh "teoretski", jer praktično su svi slobodni da glasaju za bilo koga na listiću). Isto kao što će Hrvati i Bošnjaci u RS glasati za srpskog kandidata (ili neće ni glasati). Nije baš ista situacija kao sa Komšićem, gdje je glavni problem zašto Bošnjaci iz FBiH glasaju za njega ako na listiću već imaju "svoje" kandidate.BSn wrote:macan prvi wrote:Dzemaludin Latic (A-SDA) na BHT1: Pozivam Bosnjake da ne glasaju za hrvatskog clana Predsjednistva.
to ti je ko ljubic u 60 minuta. "pozivam bosnjake da ne glasaju za komsica" u toku emisije.
na kraju emisije kada trebaju da predstave svog kandidata za predsjednistvo parafraziram: nas raguz je najbolji hr. kandidat i on ce osvojiti vecinu hrvatskih glasova i dobar dio bosnjackih.
![]()
Pa ne mogu da vjerujem...kurty wrote:Biser... Breza, lokalni izbori 2008
A kao mamac, navlakac , na sto "kvalitetnije izjave" ( jer oni citaju SA_X) ...1. nagrada 5000km...2. nagrada 3000km...3.nagrada 2000km...polomice noge dajuci naj-izjave ....PipiDugaDevetka wrote:Kako bi bilo da dodijelimo nagradu ''naj - biseru'' Izborne kampanje 2010.?
''Žohar'' Izborne kampanje 2010. Sarajevo-iksa!