BiH Demokrati

Post Reply
Maximilijan Pegasus

#1 BiH Demokrati

Post by Maximilijan Pegasus »

Nedavno je osnovana nova stranka pod nazivom "BiH demokrati".

nema mnogo vijesti u javnosti o tome. Dali se radi o demokratama ili sarlatanima?
meatoverhere

Post by meatoverhere »

Za ove ocito niko nije cuo. Mislim da imaju odlicne izglede da do slijedecih izbora niko ni ne cuje za njih. :zzzz:

Jedini im je spas da idu u koaliciju sa SDU. :lol:
Onda tek niko nece cuti za njih. :(
kub lajkan

Post by kub lajkan »

meatoverhere wrote:Jedini im je spas da idu u koaliciju sa SDU. :lol:
Tako će skupa, zajedno sa članstvom i simpatizerima, moći popuniti haman pa pola izborne liste od 20 imena...
Elitni vojnik

Post by Elitni vojnik »

BH Demokrati su prosle nedelje u 11:55 odrzali svoju osnivacku skupstinu u opcini Novi Grad. Predsjednik stranke je Sead Avdic, bivsi clan predsjednistva SDP-a i jedan od osnivaca SDU-a. Naime, nakon sto je na SDU kongresu pobjedjen od strane Mire Lazovica Avdic je razocaran napustio SDU i sada, pred izbore 2006. godine, formira novu stranku. Stranka ima nekoliko relativno poznatih osoba ali ne bas znacajan potencijal. Po mojoj procjeni mogu se nadati mjestu u Skupstini kantona 9 ili 3, te mjestu ili dva u FBiH Zastupnickom domu, sve preko toga bi bila senzacija.
Zadig

Post by Zadig »

Elitni vojnik wrote:BH Demokrati su prosle nedelje u 11:55 odrzali svoju osnivacku skupstinu u opcini Novi Grad. Predsjednik stranke je Sead Avdic, bivsi clan predsjednistva SDP-a i jedan od osnivaca SDU-a. Naime, nakon sto je na SDU kongresu pobjedjen od strane Mire Lazovica Avdic je razocaran napustio SDU i sada, pred izbore 2006. godine, formira novu stranku. Stranka ima nekoliko relativno poznatih osoba ali ne bas znacajan potencijal. Po mojoj procjeni mogu se nadati mjestu u Skupstini kantona 9 ili 3, te mjestu ili dva u FBiH Zastupnickom domu, sve preko toga bi bila senzacija.
znaci jos jedan igrac na inace prepunoj pozornici lopova i huskaca
:(

hajd da vidimo i to cudo
:oops:
Post Reply