Nedavno je osnovana nova stranka pod nazivom "BiH demokrati".
nema mnogo vijesti u javnosti o tome. Dali se radi o demokratama ili sarlatanima?
BiH Demokrati
-
meatoverhere
Za ove ocito niko nije cuo. Mislim da imaju odlicne izglede da do slijedecih izbora niko ni ne cuje za njih. 
Jedini im je spas da idu u koaliciju sa SDU.
Onda tek niko nece cuti za njih.
Jedini im je spas da idu u koaliciju sa SDU.
Onda tek niko nece cuti za njih.
-
kub lajkan
Tako će skupa, zajedno sa članstvom i simpatizerima, moći popuniti haman pa pola izborne liste od 20 imena...meatoverhere wrote:Jedini im je spas da idu u koaliciju sa SDU.![]()
-
Elitni vojnik
BH Demokrati su prosle nedelje u 11:55 odrzali svoju osnivacku skupstinu u opcini Novi Grad. Predsjednik stranke je Sead Avdic, bivsi clan predsjednistva SDP-a i jedan od osnivaca SDU-a. Naime, nakon sto je na SDU kongresu pobjedjen od strane Mire Lazovica Avdic je razocaran napustio SDU i sada, pred izbore 2006. godine, formira novu stranku. Stranka ima nekoliko relativno poznatih osoba ali ne bas znacajan potencijal. Po mojoj procjeni mogu se nadati mjestu u Skupstini kantona 9 ili 3, te mjestu ili dva u FBiH Zastupnickom domu, sve preko toga bi bila senzacija.
-
Zadig
znaci jos jedan igrac na inace prepunoj pozornici lopova i huskacaElitni vojnik wrote:BH Demokrati su prosle nedelje u 11:55 odrzali svoju osnivacku skupstinu u opcini Novi Grad. Predsjednik stranke je Sead Avdic, bivsi clan predsjednistva SDP-a i jedan od osnivaca SDU-a. Naime, nakon sto je na SDU kongresu pobjedjen od strane Mire Lazovica Avdic je razocaran napustio SDU i sada, pred izbore 2006. godine, formira novu stranku. Stranka ima nekoliko relativno poznatih osoba ali ne bas znacajan potencijal. Po mojoj procjeni mogu se nadati mjestu u Skupstini kantona 9 ili 3, te mjestu ili dva u FBiH Zastupnickom domu, sve preko toga bi bila senzacija.
hajd da vidimo i to cudo