Bas chetnik?

Locked
magnifico

Post by magnifico »

dobro je seha, drz se teme :D

pitt, necemo nikome rec :D
ali jope ne mere ti niko nista, kad si certifikovan 100% :D
pitt

Post by pitt »

Ma nema. Svugdje su mi vrata otvorena :D Hajde ba, ni tebi nista ne fali sa pingvinima gore. Boli njih cuna sta si ti :D:D
pitt

Post by pitt »

Ma nema veze. Obrisat ce neko drugi :D
magnifico

Post by magnifico »

ja se vracam uskoro, malo sam ipak zabrinut :roll:
pitt

Post by pitt »

Sto bolan. Nije valjda da si ugrozen i od pingvina :D :D
pitt

Post by pitt »

Morat ces svakog sa "selam" pozdravljati :D
manijak1

Post by manijak1 »

:D :D Zabrinut' on :D :D a pola rodbine će ga sačekati pa onda pravac u Džamahiriju.
Po prava :D ........vas obespravljen.
Aha...zbog glupiranja ? Znaci, u ratnom Sarajevu nisi smio zucnuti i nista reci previse glasno, jer ti inace slijedi, degenek ? Kada ljudi poput Tife dobijaju batine jer previse glasno razmisljaju, zamisli onda , sta se desava sa "obicnim" Srbinom koji malo jace udahne vazduh bez necije dozvole ? I jos pride, poslije svih batina, dobije jos batina jer mu je brat presao na drugu stranu ? Bas ste bili pravedni, nema sta...Kod vas covjek ispasta i kada neko drugi napravi pogresan potez...? Zasto onda, nisu bili isprebijani clanovi porodica onih 200 vojnika HVO koji su presli Miljacku ? Hrvate niste smjeli da tucete, ili tucete samo Srbe i ostale iz mjesanih brakova, poput Tife ?
Degenek nije ništa spram sliovanja , ubijanja da ne govorim o iskonskoj potrebi za upotrebom noža :D a da ne zucneš ništa , već si etiketiran u samomn startu.
Što se tiče tih 200 :D ne znam tačno koliko ih je bilo ali među njima je najviše bilo :D onih koji su htjeli na pravu stranu, svoju stranu da "oslobodilački" uđu u grad :D svi su sprovedeni u Kasindol a za par njih znam da su do kraja neuspješne agresije bili aktivni na Treskavici Rakovici - provjereno .......ostali kao pušteni da idu gdje im je volja - neprovjereno :D ( desetak Hrvata :D ) .............
u_prolazu2

Post by u_prolazu2 »

CINJENICA je da je sarajevo sad MUSLIMANSKI grad i to je to !

"Ovo iz razloga što sve stranke s hrvatskim predznakom u Sarajevu ne mogu skupa prijeći prag od tri posto, a pojedinačno zbrajanje bi izgledalo još tragičnije.....Jer, kako objasniti činjenicu da su u drugoj po veličini sarajevskoj općini, a riječ je o Novom Sarajevu, na listi za načelnika od četrdeset imena samo četiri nebošnjaka..........Iako će se još dugo pričati o multietičnosti Sarajeva, analizirajući imena na listama ostalih općina u oči također upada da nebošnjaka - kandidata za načelnike općina - na razini cijelog polumilijunskog grada nema više od desetak."

Nele je otisao svojima i svak na svoju stranu i GOTOVO. sve price o nekakvoj "raji", "duhu grada" i drugim stvarima su prica o sarajevu u JUGOSLAVIJI i nekim drugim vremenima !!!
cool

Post by cool »

stavrogin wrote:
cool wrote:
stavrogin wrote: svejedno. cudi me da vi niste malo vise paznje posvetili nekome ko je ipak popularan pjevac, srbin, a buduci da je mnogo popularnih srba otislo, njemu sigurno nije bilo lako. ili je u najmanju ruku dosta toga ulozio da ga zavolite, pa pjevao je pjesme jednom ustasi -vikicu, to je vrh ponizenja, ja mislim za nekoga covjeka uopste ne samo za pjevaca srpskog porijekla. trebao bi valjda sa tim da ima neki kredit.
Kao prvo ko smo to "mi" i gdje me to trpas? Daj ohladi malo, za pocetak!
Kao drugo, Tifi je paznja posvecena, jer je bio u umjetnickoj ceti i linije nije ni vidio osim na TV-u. Bio je pripadnik armije, ali sa mikrofonom u ruci. Od incidenata na ulici koje je sam izazivao, mogao je mozda jedino biti zasticen tako da mu se dodijeli oruzana pratnja, ali priznat ces da je to nepotrebno. Naoruzani ljudi su bili potrebniji po linijama, a njemu je bilo dovoljno da se upristoji i da ne upada u incidentne situacije.
Odnos Sarajeva prema njemu valjda u neku ruku predstavlja i puna Skenderija.
Tifa se ocigledno, prvenstveno osjecao Bosancem, pa je otuda i njegova pjesma jednom drugom Bosancu, Vikicu, a vec iz ovoga sto si napisoa, jasna nam je tvoja politicka i ideoloska orjentacija.
vi ste zagovaraci ideje da je srpsko pravo na samoopredjeljenje na njihovoj vlastitoj zemlji agresija.

dali ste vi sda muslimani, bosnjaci, fanatici, ateisti, hrvati, ustase, komunisti, srbi bogicbogicevci, tife ili deenovi, sdp-eovci, multikulturalci, bosanci, humanitarci, pigmejci, pederi, amerikanci, vegeterijanci, humanitarci, bogumili... ne zanima me. dakle imas sirok dijapazaon u koji mozes da se svrstas...
BiH je pravo na samoopredjeljenju unutar Jugoslavije imala, dok ne znam kojim aktom Srbi (ako mislis na Srbe unutra neke od bivsih republika, a sada opet drzava) su imali pravo na samoopredjeljenje i izdvajanje bilo koje teritorijalne jedinice van BiH, Hrvatske, Slovenije....

Sto se tice agresije, u pravu si...Srbi jesu bili agresor na BiH, a to ce i tuzba za agresiju da potvrdi :)

Odgovor na ostatak u vezi Tife sam ti vec dao u predhodnim komentarima.
stavrogin

Post by stavrogin »

cool wrote:
stavrogin wrote:
cool wrote: Kao prvo ko smo to "mi" i gdje me to trpas? Daj ohladi malo, za pocetak!
Kao drugo, Tifi je paznja posvecena, jer je bio u umjetnickoj ceti i linije nije ni vidio osim na TV-u. Bio je pripadnik armije, ali sa mikrofonom u ruci. Od incidenata na ulici koje je sam izazivao, mogao je mozda jedino biti zasticen tako da mu se dodijeli oruzana pratnja, ali priznat ces da je to nepotrebno. Naoruzani ljudi su bili potrebniji po linijama, a njemu je bilo dovoljno da se upristoji i da ne upada u incidentne situacije.
Odnos Sarajeva prema njemu valjda u neku ruku predstavlja i puna Skenderija.
Tifa se ocigledno, prvenstveno osjecao Bosancem, pa je otuda i njegova pjesma jednom drugom Bosancu, Vikicu, a vec iz ovoga sto si napisoa, jasna nam je tvoja politicka i ideoloska orjentacija.
vi ste zagovaraci ideje da je srpsko pravo na samoopredjeljenje na njihovoj vlastitoj zemlji agresija.

dali ste vi sda muslimani, bosnjaci, fanatici, ateisti, hrvati, ustase, komunisti, srbi bogicbogicevci, tife ili deenovi, sdp-eovci, multikulturalci, bosanci, humanitarci, pigmejci, pederi, amerikanci, vegeterijanci, humanitarci, bogumili... ne zanima me. dakle imas sirok dijapazaon u koji mozes da se svrstas...
BiH je pravo na samoopredjeljenju unutar Jugoslavije imala, dok ne znam kojim aktom Srbi (ako mislis na Srbe unutra neke od bivsih republika, a sada opet drzava) su imali pravo na samoopredjeljenje i izdvajanje bilo koje teritorijalne jedinice van BiH, Hrvatske, Slovenije....

gluposti. ovo je cista laz i improvizacija sa tvoje strane. bih nije imala nikakvo pravo na "samoopredjeljenje". po definiciji te rijeci, republike ne mogu imati samoopredjeljenje vec narodi. srbi, ako su konstutivni narod, trebali bi da imaju pravo na samoopredjeljenje.

Sto se tice agresije, u pravu si...Srbi jesu bili agresor na BiH, a to ce i tuzba za agresiju da potvrdi :)

znaci ja sam agresor na vlastitoj zemlji? ne razumijem kakva je to drzava ili drzavni, idejni, ideoloski rezon da se gradjane (i to samo ako si srbin) jedne zemlje proglasava agresorima?

i na osnovu cega mi negiras moralno pravo da se ustanem protiv te zemlje, njenih vlasti i sviju koji mene proglasavaju agresorom u svojoj kuci samo zato sto sam srbin?!

ako sam imovinu ili zemlju nasljedio od svoga djeda i ona je 1/1 moja volio bih da znam sta me to na njoj cini agresorom, po cemu ti imas vece pravo na moju zemlji i imovinu od mene, i koji me to moralni zakon pod bozijom kapom sprijecava da ti se oruzano oduprem ako mi tu, moju zemlju, imas namjeru uklopiti u drzavu gdje se moja prava na sapoopredjeljenje ne priznaju a ja se smatram uljezom, strancem ili agresorom?! gdje mi se namece nekakav "bosanski" identitet i slicne gluposti... ako je tako, naravno da zasluzujes da pucam na tebe i tvoje istomisljenike te da si ti iz moje prespektive agresor i zlocinac, a ne ja.

Odgovor na ostatak u vezi Tife sam ti vec dao u predhodnim komentarima.
ma jebe mi se za tifu :lol:
cool

Post by cool »

stavrogin wrote: BiH je pravo na samoopredjeljenju unutar Jugoslavije imala, dok ne znam kojim aktom Srbi (ako mislis na Srbe unutra neke od bivsih republika, a sada opet drzava) su imali pravo na samoopredjeljenje i izdvajanje bilo koje teritorijalne jedinice van BiH, Hrvatske, Slovenije....

gluposti. ovo je cista laz i improvizacija sa tvoje strane. bih nije imala nikakvo pravo na "samoopredjeljenje". po definiciji te rijeci, republike ne mogu imati samoopredjeljenje vec narodi. srbi, ako su konstutivni narod, trebali bi da imaju pravo na samoopredjeljenje.
Ovo mozes smatrati za glupost, ali ne mozes smatrati za bilo kakvu improvizaciju sa moje strane. Tako je pisalo u Ustavu SFRJ. Pravo na samoopredjeljenje su imale samo republike :)

stavrogin wrote: Sto se tice agresije, u pravu si...Srbi jesu bili agresor na BiH, a to ce i tuzba za agresiju da potvrdi :)

znaci ja sam agresor na vlastitoj zemlji? ne razumijem kakva je to drzava ili drzavni, idejni, ideoloski rezon da se gradjane (i to samo ako si srbin) jedne zemlje proglasava agresorima?
Pa ako si bio u vojsci RS-a, onda si kolaborirao sa agresorom :)
Tuzba za agresiju je podnesena, a koliko je neutemeljan najbolje pokazuje i zabrinutost Srbije koja bi sve ucinila, samo da se ta tuzba povuce, ali sumnjam da ce se to ikada desiti :D
stavrogin wrote: i na osnovu cega mi negiras moralno pravo da se ustanem protiv te zemlje, njenih vlasti i sviju koji mene proglasavaju agresorom u svojoj kuci samo zato sto sam srbin?!
Agresorom i kolaborantom je bio poglasen svako onaj ko je ustao protiv svoje drzave, pa je samim tim svojim cinom, sam sebe definisao ili kao agresora ili kao kolaboranta. Dakle, da ponovim :D nije neko bio proglasen agresorom ili kolaborantom, pa je onda ovaj uzeo pusku da ubija, nego je stvar tekla obrnutim redoslijedom :D
stavrogin wrote: ako sam imovinu ili zemlju nasljedio od svoga djeda i ona je 1/1 moja volio bih da znam sta me to na njoj cini agresorom,

Vec sam ti objasnio 8-)

stavrogin wrote: po cemu ti imas vece pravo na moju zemlji i imovinu od mene,

Ja nemam nikakvo pravo na tvoju njivu, i o tome niko i ne govori. Ispao sa van price, totalno :(

stavrogin wrote: i koji me to moralni zakon pod bozijom kapom sprijecava da ti se oruzano oduprem

Prati Haski tribunal, ili pitaj nekog advokata. Tamo ces naci dosta odgovora na ovo pitanje :)

stavrogin wrote:ako mi tu, moju zemlju, imas namjeru uklopiti u drzavu gdje se moja prava na sapoopredjeljenje ne priznaju

Tvoja zemlja je tu gdje je i bila, tj unutar granica BiH. Ni jedno pravo ti nije bilo osporeno, osim prava da svoju zemlju nosis i ugradis u Veliku Srbiju. Uostalom, pokusaj kupiti plac u Francuskoj ili negdje drugo...ili zamisli da si dobio nasljedstvo u vidu neke zemlje, koja je vec nekoliko koljena vlasnistvo nekog iz tvoje porodice, pa onda pokusaj tu njivu proglasiti teritorijom Republike Srbije. Ako ne dobijes neku tesku robiju, onda ces sasvim sigurno dobiti dugogodisnji tretman na nekoj psihijatrijskoj klinici, i to pod uslovom da tvoj advokat dokaze da to nisi trazio pri cistoj svijesti, nego da si lud...inace prdekana :)

stavrogin wrote: a ja se smatram uljezom, strancem ili agresorom?!

Vec smo definisali u kojoj fazi neko postaje agresor. Ako si samo miran seljak, zemljoradnik, stocar...ili obicni gradjanin koji oruzjem ne zeli rusiti drzavu, onda ces samo to i ostati...ali ako sve krene sa oruzjem, snajperima, granatama i sl...onda vec ti samog sebe definises kao agresora ili kolaboranta.

stavrogin wrote: gdje mi se namece nekakav "bosanski" identitet i slicne gluposti...

I ja za ovo jedino sto mogu reci, je da pricas gluposti.

stavrogin wrote: ako je tako, naravno da zasluzujes da pucam na tebe i tvoje istomisljenike te da si ti iz moje prespektive agresor i zlocinac, a ne ja.

Ne, nemas nikakvog razloga da pucas na mene niti an bilo koga drugog. Ne postoji niti jedan razlog za ono sto su Srbi iz BiH uradili zajedno sa Milosevicem i JNA, a ako postoji, valjda ce se to i dokazati u Hagu?

stavrogin wrote: ma jebe mi se za tifu :lol:

I meni, pa sta? Samo komentarisem nebuloze koje drugi pisu o njemu na forumu 8-)
JBT

Post by JBT »

Pljuvanje po Sarajevu nece bas puno ni donijeti ni odnijeti. Nakon svih onih granata i troipogodisnje opsade. Prezivjelo se.
Nisu Sarajevu dali duh Nele, Kusta, Brega..... Sarajevo je njima dalo ono na cemu su izgradili sve ono od cega sada zive. Nije Nele izmislio Primus (emisiju zabavnog karaktera na Radiju 2, pod urednickom palicom Bore Kontica, koji je i sada u Rajvosa i nije nista manje aktivan nego ranije, dapace, i upravo je B. Kontic, jedan iz mnostva, taj koji svojim bivstvovanjem i radom pisa na izjave tipa-Srajevo, muslimanski grad) nego je Primus bio mjesto gdje je sa grupom sebi ravnih i slicnih poceo karijeru. Nije Kusta dao Sarajevu Doli Bel. Sarajevo je njemu dalo pricu. Brega. Volio bih vidjeti sta bi od njega bilo da nije rodjen tamo gdje je rodjen.
Sarajevo je bilo. Sarajevo ce biti. Sve ce drugo proci.
magnifico

Post by magnifico »

a pocetna prica je bas fino raspirila vatru, i to potpuno lisena bila kakvih argumenata,
nego onako subjektivno, tek da se popale raja :roll:

tekst je najobicnije propagandno smece :oops:
JBT

Post by JBT »

Vjerujem da iz tvog ugla upravo tako i izgleda.
Bilo bi cudno da je drugacije.
u_prolazu2

Post by u_prolazu2 »

JBT wrote:Pljuvanje po Sarajevu nece bas puno ni donijeti ni odnijeti. Nakon svih onih granata i troipogodisnje opsade. Prezivjelo se.
Nisu Sarajevu dali duh Nele, Kusta, Brega..... Sarajevo je njima dalo ono na cemu su izgradili sve ono od cega sada zive. Nije Nele izmislio Primus (emisiju zabavnog karaktera na Radiju 2, pod urednickom palicom Bore Kontica, koji je i sada u Rajvosa i nije nista manje aktivan nego ranije, dapace, i upravo je B. Kontic, jedan iz mnostva, taj koji svojim bivstvovanjem i radom pisa na izjave tipa-Srajevo, muslimanski grad) nego je Primus bio mjesto gdje je sa grupom sebi ravnih i slicnih poceo karijeru. Nije Kusta dao Sarajevu Doli Bel. Sarajevo je njemu dalo pricu. Brega. Volio bih vidjeti sta bi od njega bilo da nije rodjen tamo gdje je rodjen.
Sarajevo je bilo. Sarajevo ce biti. Sve ce drugo proci.
I to je tvoj "ugao gledanja" i vecina NA OVOM forumu ce se sloziti, jer dobar dio pravih prijeratnih sarajlija je zauvjek zatvorio vrata i pozdravio se s tim. to sto ti pises su onako pjesmice tipa: jugoslavija je vjecna. nista nije vjecno i sve ce proci ! sarajevo kakvo je bilo je vec proslost. ja ne ulazim u razloge, zbog cega je sve tako niti optuzujem ili opravdavam bilo kog. samo konstantiram. ti se neces sloziti i vecina tu, ali to nije niti bitno.
JBT

Post by JBT »

Puno je ljudi otislo iz Sarajeva. Jedni ga pljuju drugi ga vole. Ko ga pljuje, i na koji nacin, zna se. Nisu daleko od tebe. Sve je to huja.
Ko ga voli, ne voli ga manje nego prije. Meni licno se svidjaju price M. Jrgovica. O Sarajevu.
Nisu svi ni otisli.
Uzivam u pricama o Sarajevu pisanih rukama Gojka Berica i Marka Vesovica.
Ti ljudi, koji ne pljuju po Sarajevu nikad, zapamti NIKAD nece reci da su oni dali nesto tom gradu. reci ce da je grad njima dao sve.
U tome je razlika. Ne trudi se da shvatis. Ako budes trebao da shvatis, onda ce to doci samo od sebe.
margareta

Post by margareta »

Ti ustaj !!! Ocjena na ARAPSKOM 3 (tri) srbijanska i ruska trojka, vaš omiljeni broj !!!

Fašisto maleni parazitčiću, imaš mozgozu trihinelozu.
Neču se više sa fašstima obračunavati !!!

Koju si šk. ocjenu najviše mrzio ???

Draža ti je bila i 1 i 4 i 5 samo ne TRICA još ARAPSKIM brojevima!!! :D
margareta

Post by margareta »

cool wrote:
stavrogin wrote: BiH je pravo na samoopredjeljenju unutar Jugoslavije imala, dok ne znam kojim aktom Srbi (ako mislis na Srbe unutra neke od bivsih republika, a sada opet drzava) su imali pravo na samoopredjeljenje i izdvajanje bilo koje teritorijalne jedinice van BiH, Hrvatske, Slovenije....

Ovo mozes smatrati za glupost, ali ne mozes smatrati za bilo kakvu improvizaciju sa moje strane. Tako je pisalo u Ustavu SFRJ. Pravo na samoopredjeljenje su imale samo republike :)

stavrogin wrote: Sto se tice agresije, u pravu si...Srbi jesu bili agresor na BiH, a to ce i tuzba za agresiju da potvrdi :)

Pa ako si bio u vojsci RS-a, onda si kolaborirao sa agresorom :)
Tuzba za agresiju je podnesena, a koliko je neutemeljan najbolje pokazuje i zabrinutost Srbije koja bi sve ucinila, samo da se ta tuzba povuce, ali sumnjam da ce se to ikada desiti :D
stavrogin wrote: i na osnovu cega mi negiras moralno pravo da se ustanem protiv te zemlje, njenih vlasti i sviju koji mene proglasavaju agresorom u svojoj kuci samo zato sto sam srbin?!
Agresorom i kolaborantom je bio poglasen svako onaj ko je ustao protiv svoje drzave, pa je samim tim svojim cinom, sam sebe definisao ili kao agresora ili kao kolaboranta. Dakle, da ponovim :D nije neko bio proglasen agresorom ili kolaborantom, pa je onda ovaj uzeo pusku da ubija, nego je stvar tekla obrnutim redoslijedom :D
stavrogin wrote: ako sam imovinu ili zemlju nasljedio od svoga djeda i ona je 1/1 moja volio bih da znam sta me to na njoj cini agresorom,

Vec sam ti objasnio 8-)

stavrogin wrote: po cemu ti imas vece pravo na moju zemlji i imovinu od mene,

Ja nemam nikakvo pravo na tvoju njivu, i o tome niko i ne govori. Ispao sa van price, totalno :(

stavrogin wrote: i koji me to moralni zakon pod bozijom kapom sprijecava da ti se oruzano oduprem

Prati Haski tribunal, ili pitaj nekog advokata. Tamo ces naci dosta odgovora na ovo pitanje :)

stavrogin wrote:ako mi tu, moju zemlju, imas namjeru uklopiti u drzavu gdje se moja prava na sapoopredjeljenje ne priznaju

Tvoja zemlja je tu gdje je i bila, tj unutar granica BiH. Ni jedno pravo ti nije bilo osporeno, osim prava da svoju zemlju nosis i ugradis u Veliku Srbiju. Uostalom, pokusaj kupiti plac u Francuskoj ili negdje drugo...ili zamisli da si dobio nasljedstvo u vidu neke zemlje, koja je vec nekoliko koljena vlasnistvo nekog iz tvoje porodice, pa onda pokusaj tu njivu proglasiti teritorijom Republike Srbije. Ako ne dobijes neku tesku robiju, onda ces sasvim sigurno dobiti dugogodisnji tretman na nekoj psihijatrijskoj klinici, i to pod uslovom da tvoj advokat dokaze da to nisi trazio pri cistoj svijesti, nego da si lud...inace prdekana :)

stavrogin wrote: a ja se smatram uljezom, strancem ili agresorom?!

Vec smo definisali u kojoj fazi neko postaje agresor. Ako si samo miran seljak, zemljoradnik, stocar...ili obicni gradjanin koji oruzjem ne zeli rusiti drzavu, onda ces samo to i ostati...ali ako sve krene sa oruzjem, snajperima, granatama i sl...onda vec ti samog sebe definises kao agresora ili kolaboranta.

stavrogin wrote: gdje mi se namece nekakav "bosanski" identitet i slicne gluposti...

I ja za ovo jedino sto mogu reci, je da pricas gluposti.

stavrogin wrote: ako je tako, naravno da zasluzujes da pucam na tebe i tvoje istomisljenike te da si ti iz moje prespektive agresor i zlocinac, a ne ja.

Ne, nemas nikakvog razloga da pucas na mene niti an bilo koga drugog. Ne postoji niti jedan razlog za ono sto su Srbi iz BiH uradili zajedno sa Milosevicem i JNA, a ako postoji, valjda ce se to i dokazati u Hagu?

stavrogin wrote: ma jebe mi se za tifu :lol:

I meni, pa sta? Samo komentarisem nebuloze koje drugi pisu o njemu na forumu 8-)

Ti uvrnuti Stavroginu , upravo imaš čas ustaške povijesti !!!
magnifico

Post by magnifico »

pa ta dvojica namjerno pisu da ti uzivas u tim pricama :oops:
tako im grah pao :(
npr taj isti gojko beric je prije rata piso protiv kantona, a sada se zalaze za kantonizaciju,
u stvari nema veze sta on misli, nego kakav je politicki trenutak,
suvi profesionalac, bez emocija, skoro kao hit man :oops:

markan je vec pun emocija i frustracija, sto ne moze da bude pravi umjetnik, nego samo kobajagi :(
utoliko u njegovim pricama, pored redovne pljuvacine, je redovna samohvala :oops:
podsjeca me kao kad neko svira, a nema sluha :(
da nije ovakve politike, ne bi bilo sansi da nesto objavljuje :oops:

miljenko je zaista pravi knjizevnik, koji je napisao nekoliko nostalgicnih stiva, ali bez neke vece umjetnicke vrijednosti,
koji ne mogu da ponesu citaoca koji se ne sjeca doticnih dogadjaja, te tako kod njega ne mogu da probude mladalacku nostalgiju

cini mi se da je od onih koji su meni dosli do ruke, semezdin mehmedovic mnogo talentovaniji od ovih vec pomenutih
margareta

Post by margareta »

Ovo mozes smatrati za glupost, ali ne mozes smatrati za bilo kakvu improvizaciju sa moje strane. Tako je pisalo u Ustavu SFRJ. Pravo na samoopredjeljenje su imale samo republike
Demonstracija proustaško-nacističko-fašističko-ssovsko-hitlerovskog-
-musolinijevskog tijeka (ne časa niti sata nego) ure iz edukativnog
prosipanja kukavičkih propalih neostvarenih snova da zavade Istok , Zapad, Sjever i Jug kako bi podlo iskoristili sukobe i one protiv i one za njih s leđa izboli !!!
magnifico

Post by magnifico »

:shock: :shock: :shock: :shock:
u_prolazu2

Post by u_prolazu2 »

da, vidim da je rat ostavio posljedice na pojedine ucesnike foruma. to je zaista zalosno. s princezom se moglo dobro zafrkavati i smijati njenom naivnom djetinjastom lupetanju a pogotovo komentarima, ali ima pojedinaca s zaista patoloskim simptomima malo tezeg oblika. i bas kad mislis da se doslo do vrha i da ne moze dalje nasmijes se, a onda vidis da glupost uistinu nema granica, a patoloska glupost zraci cudnom mjesavinom (h)umora, ozbiljne mentalne retardiranosti a zatim slijedi sazaljevanja doticne jedinke, a pogotovo obitelji koja zaista tesko trpi. no, zivot nije lagan.
margareta

Post by margareta »

Nikada nisam imala a niti ću imati OBITELJ nego svoj porodični skup
koji ti da živiš H-iljade godina nečeš uspijeti izgraditi, a glede mojga
mentalnoga statusa ti si fašista za razliku od mene i to je tvoj mentalni milje jadan i kukavički.
Locked