Bosnolog wrote:
Sto se ti brines za cetnike sjeverne Crne Gore,??? oni ce svakako da sele u maticu Srbiju obzirom da iz Srbije javno progone i pozivaju na linc crnogorce,Svakako im nedate pravo na naciju i crnogorsku pravoslavnu crkvu...Jedan od scenarija u vezi Sandzaka je da srbijanski dio Sandzaka bude prisajedinjen unutar crnogorske drzave sa jedinstvenim i nedjeljivom sandzackom Autonomijom,Zasigurno ce srbijanski dio Sandzaka u kome zive Bosnjaci rade biti dio crnogorske drzave nego dio Srbije,....Bikonja Srbija se svakako vraca u svoje izvorne granice beogradskog pasaluka nekadasnje "SERVIE" kada su se danasnji Srbi zvali Servi,
http://www.1911encyclopedia.org/Servia ....Vojvodina ce otici na kraju jer ce joj dozlogrditi da hrani lijenu i zlocestu svadalacko neradnicku uzu Srbiju sa kojom ce se u buducnosti razici,.......

Ne brinem se ja ni malo, ja se salim sa time, jer je cela ova tema veoma saljiva...
Sad vidim i novo resenje, da se Pazar i Tutin sjedine sa CG, pa ti to postojes "velikocrnogorski" promoter
Sjajnu si mapu postavio, samo jos kad bi znao da je procitas...
Vidi se nezavisna drzava Srbija, nezavisna drzava Crna Gora, Bosna je bila pod AU sapom, a sve ostalo, Sandzak, Kosovo, Makedonija je bila pod upravom Turaka, a ne deo bilo koje zasebne nezavisne drzave nekog balkanskog naroda...
Kad su Turci dobili po labrnji na Kumanovu od Srba, i na ostalim frontovima od Grka i Bugara, onda su pokupili prnje i nagazili pravac Anadolije... sa sobom su ostavili zemlje koje su Srbi, Crnogorci, Grci i Bugari bratski podelili, sta je kome nekad pripadalo, to je i uzeo.
Al ti sad uzmi pa citiraj nekakvog Djosu, e taj je relevantan do mojega, minorniji lik i od Branka Kockice... to sad kao kad bi tebe neko citirao, "doajen sarajevo-x foruma najavljuje iz svojih tajnih odaja novi beogradski pashaluk"... i ja to obesim negde i kazem - vidis kakvi su Bosnjaci mamaru im njihovu