kako bi ja? pa cim je pusten iz zatvora (s obzirom da danas znam kakav je kalibar izdajnika) ponovo ga zatvorio...razlog? nebitan, neka dokaze da je pogresno zatvoren (naravno, to uzima vremena, dok on dokaze prodje njegov vakat da odigra trojanskog konja)...eto kako bi ja.kamen spoticanja wrote:aa ovo i sad trajedakle pljuje se istim intenzitetom i uvijek ista pljuvacina...dakle ona sablonska,gebelovska...
i sjajno je cudno kako i kad skupis dovoljno zivaca da na takvo sta argumentovano odgovoris,tri minute poslije ope'
![]()
pa bolan dosadni ste...
nego da malo promjenimo uloge...rat je prosao...sad budite generali...imate informacije,google,vrijeme,tastaturu...pa mi recite sta bi sad iz ove pozicije ucinili...hajmo dakle...alternativa...da vidimo malo kako odgovarate...puno ste si uzeli za pravo da postavljate pitanja...bujrum da vas cujem
kako bi vi
a to sto si postavio argumente protiv njegove izdaje, tesko...jedino ako argumente smatras u smislu "pa nije mogao nista uraditi, svi syu bili protiv nas, haman da nas muslemana nestane, zavjera svjetska...", a to su stvarno "argumenti", koriste se na Sorbonne i Harvard kao vrhunac advokatske vjestine...