Al Qusair mora pasti!

Locked
zracak5

#1 Al Qusair mora pasti!

Post by zracak5 »

Stežu obruč oko grada Qusaira
Sirijska vojska napreduje: Nakon 24 sata borbe zauzeli i selo Daba

http://www.vecernji.hr/vijesti/sirijska ... nak-561396

Kako je tema u Siriji zatvorena, mislim da ovaj gradic sa svim olosom cijelog svijeta koji ga brani, ce biti prekretnica ovoga "nametnug" rata.
Ovo je tema samo o AL QUSAIR i molim vas da ne spominjete kojekakve prahistorijske gluposti.
Grad je , maltene, u situaciji kao nekada kod nas Srebrenica. Samo sto su sada uloge promjenjene!
славянин

#2 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by славянин »

Ne znam ja jel ovo "legitimna" tema jer je topic o Siriji zakljucan... Da nebi bilo banova ak me razmis :D
zracak5

#3 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by zracak5 »

славянин

Ne znam ja jel ovo "legitimna" tema jer je topic o Siriji zakljucan... Da nebi bilo banova ak me razmis :D
Ne vidim razloga! Tema je postavljena samo u vezi jednog grada!
Na moderaciji i forumashima je samo da se drze teme!

Moje misljenje!
cyprus

#4 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by cyprus »

zracak5 wrote:Grad je , maltene, u situaciji kao nekada kod nas Srebrenica. Samo sto su sada uloge promjenjene!
Čuj uloge promjenjene :mrgreen: ... Šta, sad je VRS u obruču, a ARBiH probija punktove holandskog bataljona? :-) :-)

Povraća mi se od budalaština :oops:
Krushna mrva

#5 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by Krushna mrva »

pa kakva je situacija trenutno?
zracak5

#6 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by zracak5 »

cyprus wrote:
zracak5 wrote:Grad je , maltene, u situaciji kao nekada kod nas Srebrenica. Samo sto su sada uloge promjenjene!
Čuj uloge promjenjene :mrgreen: ... Šta, sad je VRS u obruču, a ARBiH probija punktove holandskog bataljona? :-) :-)

Rekao sam "maltene"...Kamo srece da je VRS bila u obrucu i da se primjenio Al Qusair metod!
славянин

#7 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by славянин »

cyprus wrote:

Da jos i dodamo da ih napada pola Sirijske vojske a oni jadni nenaoruzani nanose znacajne gubitke... Supermeni :D
Ali realno ne ide im dobro jer malo po malo ali konstantno vojska izgleda napreduje.
zracak5

#8 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by zracak5 »

Krushna mrva
I mene interesuje.
славянин

#9 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by славянин »

zracak5 wrote:
Krushna mrva
I mene interesuje.

Vojska eliminira dzepove otpora u okolini dalje izolirajuci dio grada koji drze pobunjenici.Logisticki i formacijski se spremaju za jak napad i pokusaj totalnog prodora i preuzimanje kontrole u dijelu grada koji drze pobunjenici.
zracak5

#10 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by zracak5 »

"славянин"Krushna mrva

IVojska eliminira dzepove otpora u okolini dalje izolirajuci dio grada koji drze pobunjenici.Logisticki i formacijski se spremaju za jak napad i pokusaj totalnog prodora i preuzimanje kontrole u dijelu grada koji drze pobunjenici.
Danas na nekoj stranici procitah da je Al Tawhead brigada, kao pomoc Qusairu unistena.

A
udrch

#11 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by udrch »

zracak5 wrote:Stežu obruč oko grada Qusaira

Kako je tema u Siriji zatvorena, mislim da ovaj gradic sa svim olosom cijelog svijeta koji ga brani, ce biti prekretnica ovoga "nametnug" rata.
Ovo je tema samo o AL QUSAIR i molim vas da ne spominjete kojekakve prahistorijske gluposti.
Grad je , maltene, u situaciji kao nekada kod nas Srebrenica. Samo sto su sada uloge promjenjene!
kakve su uloge promjenjene?

ja koji sam bio u Srebrenici ovaj naslov čitam kao:

"Srebrenica mora pasti!"..vjerovatno je to pisalo po četničkim medijima..
ista govna, samo alawitska potpomognuta hezbolahovim zlikovcima, umjesto ruskih plaćenika napadaju grad u okruženju...
udrch

#12 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by udrch »

zracak5 wrote:
"славянин"Krushna mrva

IVojska eliminira dzepove otpora u okolini dalje izolirajuci dio grada koji drze pobunjenici.Logisticki i formacijski se spremaju za jak napad i pokusaj totalnog prodora i preuzimanje kontrole u dijelu grada koji drze pobunjenici.
Danas na nekoj stranici procitah da je Al Tawhead brigada, kao pomoc Qusairu unistena.

A
nemojte se lupati terminima..ne mogu da prodru u grad, a kamoli da unište jednu brigadu tako jednostavno..ne ubija svaki metak..čitajte makar klixovu crnu hroniku, pa se uvjerite..
славянин

#13 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by славянин »

udrch wrote:
zracak5 wrote:
"славянин"Krushna mrva

A
nemojte se lupati terminima..ne mogu da prodru u grad, a kamoli da unište jednu brigadu tako jednostavno..ne ubija svaki metak..čitajte makar klixovu crnu hroniku, pa se uvjerite..
Sve sto sam napisao je sazetak sa liveleaksa...
Komentator ne podpada pod bilo kakvu finansijsku ili bilo koju drugu odgovornost :D
obmana

#14 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by obmana »

udrch wrote:

kakve su uloge promjenjene?

ja koji sam bio u Srebrenici ovaj naslov čitam kao:

ista govna, samo alawitska potpomognuta hezbolahovim zlikovcima, umjesto ruskih plaćenika napadaju grad u okruženju...
Ti da si bio u srebrenici,znao bi o cemu je rijec.
Prokontaj malo,sve isto..samo promijenjene uloge.
Sta tu nije njasno od postavljaca teme.
Nemoj da se pravis pametan.
udrch

#15 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by udrch »

ja sam bio u Srebrenici, a nisam iz Srebrenice, jesam li ja bio ološ koju je trebalo potamamiti u gradu..provjeri ako sumnjaš..možeš i blic pitanjem..a pisao sam nebrojeno puta o stanju u tom gradu..
nema nikave razlike..
krvoloci napadaju grad u okruženju uz pomoć stranih plaćenika..
ista nevjernička govna..
Last edited by udrch on 03/06/2013 22:23, edited 1 time in total.
zracak5

#16 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by zracak5 »

udrch
Citajuci danas klix.ba nadjoh i tebe sa prikladnim rijecnikom za nicka al_pasino.(neka se o tome brinu nadlezni)
Tema je Al Qusair!
udrch

#17 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by udrch »

zracak5 wrote:
udrch
Citajuci danas klix.ba nadjoh i tebe sa prikladnim rijecnikom za nicka al_pasino.(neka se o tome brinu nadlezni)
Tema je Al Qusair!
i trebaju se pobrinuti za mene..bez ikakve potrebe sam opsovan..

http://www.klix.ba/forum/iran-t80981s7475.html
BHCluster

#18 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by BHCluster »

cyprus wrote:

I meni isto zapade za oci, kakav kretenluk...
obmana

#19 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by obmana »

udrch[b] wrote:ja sam bio u Srebrenici, a nisam iz Srebrenice[/b], jesam li ja bio ološ koju je trebalo potamamiti u gradu..provjeri ako sumnjaš..možeš i blic pitanjem..a pisao sam nebrojeno puta o stanju u tom gradu..
nema nikave razlike..
ista nevjernička govna..
Sve zavisi na cijoj si strani bio :D
славянин

#20 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by славянин »

obmana wrote:
udrch[b] wrote:ja sam bio u Srebrenici, a nisam iz Srebrenice[/b], jesam li ja bio ološ koju je trebalo potamamiti u gradu..provjeri ako sumnjaš..možeš i blic pitanjem..a pisao sam nebrojeno puta o stanju u tom gradu..
nema nikave razlike..
ista nevjernička govna..
Sve zavisi na cijoj si strani bio :D
:lol: :lol: :lol: Jao brate komedije. (dodatak ne odnosi se na GENOCID pocinjen na podruciju Srebrenice nego na komentar ispod - znam da ce odma neki skocit :roll: )
Last edited by славянин on 03/06/2013 22:31, edited 1 time in total.
Krushna mrva

#21 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by Krushna mrva »

udrch wrote:ja sam bio u Srebrenici, a nisam iz Srebrenice, jesam li ja bio ološ koju je trebalo potamamiti u gradu..provjeri ako sumnjaš..možeš i blic pitanjem..a pisao sam nebrojeno puta o stanju u tom gradu..
nema nikave razlike..
ista nevjernička govna..
hajde ba ne manipulisi Srebrenicom, kakvi ba nevjernici?
zracak5

#22 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by zracak5 »

Molim vas, ostavimo se drugih gluposti i drzimo se teme. Drzimo palce nasim sugradjanima da pobijede Asada.
Man of steel

#23 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by Man of steel »

A možda i ne mora pasti.

Možda je Assadu i pobunjenicima jednostavnije i isplativije držati otvoren jedan front gdje će koncentrirat ljudstvo i logistiku nego se ganjati po čitavoj zemlji.
Avetinho

#24 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by Avetinho »

Sta kazes, isto kao u Srebrenici? Genocid, ali potpuno opravdan, jer su ono neprijatelji?

Covjece, da li si ti normalan?
obmana

#25 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by obmana »

Kusajr mora pasti,ako nista makar zbog civila.
Da udje UNHC-r ipomogne ranjenim i iznemoglim.
Tako je barem rekla vojska.
Locked