Opet ti isto. Rasturanje BiH, Karađorđevo bla bla bla...Been wrote:Naravno da neće biti entitet jer Bosna i Hercegovina pripada svim njenim građanima, a ne samo onima čija su krvna zrnca komplementarna sa nepostojećom "entitetskom granicom". Prema tome, tu priču od daljnjoj realizaciji plana rasturanja Bosne koje su isproducirali Mirko i Slavko u Karađorđevu okači mačku o rep !Jašta. Kako je krenulo Hrvati će biti najveći krivci za prošli rat. Tako nam i treba kad smo komadali Jugoslaviju. To nam Britanci nikad neće oprostiti.![]()
Meni je bitno da vaši osnivači vašega entiteta nisu za ništa osuđeni. Jer stvarno nisu ništa napravili. Uopće. Zato postoje kvartovi po većim hrvatskim gradovima koji se zovu Mala Bosna. Većinom ljudi iz srednje Bosne.
Naravno da će entitet biti, ali neće biti takav na kakvoga ti aludiraš. To su gluposti.
BiH pripada svim njenim građanima. To je tako lijepa misao. Podsjeća me na neku knjigu. Sve su životinje jednake, ali su neke jednakije od drugih.
Imputiraš neko rasturanje BiH, a entitet je jačanje BiH. Naravno ti to ne vidiš, ali što ću ti ja. Jedino rasturanje BiH je ono što se sada događa kad Bošnjaci žele izdominirati Hrvate i pritom neke priče furaju o jednakosti. Ma daj, nismo djeca.