17. februar 15 h Kosovo free !!!
- sebilj
#1 17. februar 15 h Kosovo free !!!
Sutra dobijamo jos jednu novu drzavu, neka je sa hairom i da im se zavijori zastava ispred zgrade UN-a, jer vakat je bilo. Mozda zastave u Srbiji sutra budu na pola koplja, ali realnost je takva kakva je i ne postoji nijedna druga mogucnost.
Last edited by sebilj on 17/02/2008 22:58, edited 1 time in total.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2 Re: 16. februar 15 h Kosovo free !!!
sebilj wrote:Sutra dobijamo jos jednu novu drzavu, neka je sa hairom i da im se zavijori zastava ispred zgrade UN-a, jer vakat je bilo. Mozda zastave u Srbiji sutra budu na pola koplja, ali realnost je takva kakva je i ne postoji nijedna druga mogucnost.
super
još kad bi se oni malo više birnuli o našim problemima
-
novljanin03
#3 Re: 16. februar 15 h Kosovo free !!!
nek im je sa srecom ! Svojim uspjesnim radom i diplomatijom Kosovari su uspjeli da ostvare svoje snove . Nisu se oslanjali na "staru kurvu" vec su svojim lobijem(citaj novcem) uspjeli da pridobiju amerikance na svoju stranu. Jak lobi i dimplomaija = uspjesna zemlja . Mozda bi mi , Bosansci i Hercegovci , trebali da odem na "skolovanje" kod Kosovara , pa bi imali malo bolju drzavu .sebilj wrote:Sutra dobijamo jos jednu novu drzavu, neka je sa hairom i da im se zavijori zastava ispred zgrade UN-a, jer vakat je bilo. Mozda zastave u Srbiji sutra budu na pola koplja, ali realnost je takva kakva je i ne postoji nijedna druga mogucnost.
-
RtrnOfSalisbury
Ne smije se zaboraviti ni njihova avijacija, jedna od najjacije, i uz herojsku pjesadiju koja je napredovala nekoliko metara rezultati nisu izostali.
Imacemo kome prenijeti iskustva kad budu dobili oljimpijadu. Iz nekije razloga mi nismo imali takvu avijaciju pa i kod nas rezultati nisu izostali.
Nema rasta trazit odgovore, a mit o Bori i Ramizu nece biti otplacen jos duuugo duuuugo.
Imacemo kome prenijeti iskustva kad budu dobili oljimpijadu. Iz nekije razloga mi nismo imali takvu avijaciju pa i kod nas rezultati nisu izostali.
Nema rasta trazit odgovore, a mit o Bori i Ramizu nece biti otplacen jos duuugo duuuugo.
- cyprus
#5 Re: 16. februar 15 h Kosovo free !!!
Kad smo kod zastave, jesu li je dobili?sebilj wrote:Sutra dobijamo jos jednu novu drzavu, neka je sa hairom i da im se zavijori zastava ispred zgrade UN-a, jer vakat je bilo. Mozda zastave u Srbiji sutra budu na pola koplja, ali realnost je takva kakva je i ne postoji nijedna druga mogucnost.
-
pita
#6 Re: 16. februar 15 h Kosovo free !!!
hhmm slazem se...nasi politicari su nam dali pseudo-drzavu....koja ima ogranicen rok trajanja. Albanci su nam pokazali kak se treba obracunati sa primitivnim istocnim susjedima...Zato kupujem burek a ne cevapcicenovljanin03 wrote:nek im je sa srecom ! Svojim uspjesnim radom i diplomatijom Kosovari su uspjeli da ostvare svoje snove . Nisu se oslanjali na "staru kurvu" vec su svojim lobijem(citaj novcem) uspjeli da pridobiju amerikance na svoju stranu. Jak lobi i dimplomaija = uspjesna zemlja . Mozda bi mi , Bosansci i Hercegovci , trebali da odem na "skolovanje" kod Kosovara , pa bi imali malo bolju drzavu .sebilj wrote:Sutra dobijamo jos jednu novu drzavu, neka je sa hairom i da im se zavijori zastava ispred zgrade UN-a, jer vakat je bilo. Mozda zastave u Srbiji sutra budu na pola koplja, ali realnost je takva kakva je i ne postoji nijedna druga mogucnost.
-
Umjetnik a
#7 Re: 16. februar 15 h Kosovo free !!!
ma nešto su pravilicyprus wrote:Kad smo kod zastave, jesu li je dobili?sebilj wrote:Sutra dobijamo jos jednu novu drzavu, neka je sa hairom i da im se zavijori zastava ispred zgrade UN-a, jer vakat je bilo. Mozda zastave u Srbiji sutra budu na pola koplja, ali realnost je takva kakva je i ne postoji nijedna druga mogucnost.
- JohnnyS
#8 Re: 16. februar 15 h Kosovo free !!!
A da su je i dobili, mogu li je postavit na East river bez dozvole Rusije? Ozbiljno pitam, koja je procedura primanja u UN? I, može li se neka država priključit FIFI i UEFI bez da su u UN? Ne sjećam se kako je to bilo kad smo se mi osamostalili (bio je rat...).Umjetnik a wrote:ma nešto su pravilicyprus wrote:Kad smo kod zastave, jesu li je dobili?sebilj wrote:Sutra dobijamo jos jednu novu drzavu, neka je sa hairom i da im se zavijori zastava ispred zgrade UN-a, jer vakat je bilo. Mozda zastave u Srbiji sutra budu na pola koplja, ali realnost je takva kakva je i ne postoji nijedna druga mogucnost.
- VR6
Ovo fakat postaje, Srbija ko Nokia, sve manja i manja
Cuo sam da u Kosovu bas nisu razpolozeni prema "srpskom jeziku", rekose mi neki ljudi koji su isli tamo. Samo na engleskom pricaju, kaze progovoris li rijec na nasem, naj*** si.
Cuo sam da u Kosovu bas nisu razpolozeni prema "srpskom jeziku", rekose mi neki ljudi koji su isli tamo. Samo na engleskom pricaju, kaze progovoris li rijec na nasem, naj*** si.
-
Umjetnik a
#11 Re: 16. februar 15 h Kosovo free !!!
što se tiče fife i uefe ja mislim daje to čisto sportsko pitanjeJohnnyS wrote:A da su je i dobili, mogu li je postavit na East river bez dozvole Rusije? Ozbiljno pitam, koja je procedura primanja u UN? I, može li se neka država priključit FIFI i UEFI bez da su u UN? Ne sjećam se kako je to bilo kad smo se mi osamostalili (bio je rat...).Umjetnik a wrote:ma nešto su pravilicyprus wrote: Kad smo kod zastave, jesu li je dobili?
a UN e to ne znam i mene zanima, može li priznati UN kosovo uz protivljenje rusije (ja mislim da može)
zna li iko malo bolje
- BSn
Maloprije se ja javlja neka novinarka Hayata direktno za CD i kaze kako su danas i kosovski Albanci pricali srpski, a prije nisu htjeli ni da cuju, a kamoli da pricaju tim jezikom.VR6 wrote:Ovo fakat postaje, Srbija ko Nokia, sve manja i manja![]()
- BSn
#13 Re: 16. februar 15 h Kosovo free !!!
Pa, ako Ruska Federacija ima pravo veta u UN-u, onda ne bi trebalo da ih UN moze priznati bez dozvole ruskih predstavnika.Umjetnik a wrote:što se tiče fife i uefe ja mislim daje to čisto sportsko pitanjeJohnnyS wrote:A da su je i dobili, mogu li je postavit na East river bez dozvole Rusije? Ozbiljno pitam, koja je procedura primanja u UN? I, može li se neka država priključit FIFI i UEFI bez da su u UN? Ne sjećam se kako je to bilo kad smo se mi osamostalili (bio je rat...).Umjetnik a wrote: ma nešto su pravili
a UN e to ne znam i mene zanima, može li priznati UN kosovo uz protivljenje rusije (ja mislim da može)
zna li iko malo bolje
- MuaDib
#17 Re: 16. februar 15 h Kosovo free !!!
Dabogda ostali ko Tajvan, fol nezavisni! Bolje za nas!sebilj wrote:Sutra dobijamo jos jednu novu drzavu, neka je sa hairom i da im se zavijori zastava ispred zgrade UN-a, jer vakat je bilo. Mozda zastave u Srbiji sutra budu na pola koplja, ali realnost je takva kakva je i ne postoji nijedna druga mogucnost.
- Bosanac_21
Konacno da se i Kosovo oslobodi koristenja, a vala su svasta i pretrpili. Bili su krava muzara, vuklo se sve od njih da bi se drugima dzepovi punili.
- turban
#21 Re: 16. februar 15 h Kosovo free !!!
Eto Amera sve lete.Culi da je neka nana Hana u svojoj cenifi umjesto vode otkrila benzin,za sada samo jedan karnister...komi wrote:sebilj wrote:Sutra dobijamo jos jednu novu drzavu, neka je sa hairom i da im se zavijori zastava ispred zgrade UN-a, jer vakat je bilo. Mozda zastave u Srbiji sutra budu na pola koplja, ali realnost je takva kakva je i ne postoji nijedna druga mogucnost.
super
još kad bi se oni malo više birnuli o našim problemima
![]()
![]()
![]()
-
hik-meta
mada mi je licno drago da su sipci konacno dobili sto su trazili vijekovima, ovo nije dobro dugorocno za internacionalne odnose na balkanu.
moze samo belaja biti. a da ce im jadna biti ta drzava ekonomski, to stoji. mnoze se ko zecevi, a nikakvih resursa ni industrije nemaju. samo ce im matica albanija gledati u ledja, niko vise u evropi.
al hajd, nek ih ima sto vise jadnijih od nas.
moze samo belaja biti. a da ce im jadna biti ta drzava ekonomski, to stoji. mnoze se ko zecevi, a nikakvih resursa ni industrije nemaju. samo ce im matica albanija gledati u ledja, niko vise u evropi.
al hajd, nek ih ima sto vise jadnijih od nas.