17. februar 15 h Kosovo free !!!

Locked
sebilj

#1 17. februar 15 h Kosovo free !!!

Post by sebilj »

Sutra dobijamo jos jednu novu drzavu, neka je sa hairom i da im se zavijori zastava ispred zgrade UN-a, jer vakat je bilo. Mozda zastave u Srbiji sutra budu na pola koplja, ali realnost je takva kakva je i ne postoji nijedna druga mogucnost.
Last edited by sebilj on 17/02/2008 22:58, edited 1 time in total.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#2 Re: 16. februar 15 h Kosovo free !!!

Post by Truba »

sebilj wrote:Sutra dobijamo jos jednu novu drzavu, neka je sa hairom i da im se zavijori zastava ispred zgrade UN-a, jer vakat je bilo. Mozda zastave u Srbiji sutra budu na pola koplja, ali realnost je takva kakva je i ne postoji nijedna druga mogucnost.

super :)

još kad bi se oni malo više birnuli o našim problemima

:) :) :) :)
novljanin03

#3 Re: 16. februar 15 h Kosovo free !!!

Post by novljanin03 »

sebilj wrote:Sutra dobijamo jos jednu novu drzavu, neka je sa hairom i da im se zavijori zastava ispred zgrade UN-a, jer vakat je bilo. Mozda zastave u Srbiji sutra budu na pola koplja, ali realnost je takva kakva je i ne postoji nijedna druga mogucnost.
nek im je sa srecom ! Svojim uspjesnim radom i diplomatijom Kosovari su uspjeli da ostvare svoje snove . Nisu se oslanjali na "staru kurvu" vec su svojim lobijem(citaj novcem) uspjeli da pridobiju amerikance na svoju stranu. Jak lobi i dimplomaija = uspjesna zemlja . Mozda bi mi , Bosansci i Hercegovci , trebali da odem na "skolovanje" kod Kosovara , pa bi imali malo bolju drzavu .
RtrnOfSalisbury

Post by RtrnOfSalisbury »

Ne smije se zaboraviti ni njihova avijacija, jedna od najjacije, i uz herojsku pjesadiju koja je napredovala nekoliko metara rezultati nisu izostali.
Imacemo kome prenijeti iskustva kad budu dobili oljimpijadu. Iz nekije razloga mi nismo imali takvu avijaciju pa i kod nas rezultati nisu izostali.
Nema rasta trazit odgovore, a mit o Bori i Ramizu nece biti otplacen jos duuugo duuuugo.
cyprus

#5 Re: 16. februar 15 h Kosovo free !!!

Post by cyprus »

Kad smo kod zastave, jesu li je dobili? :roll:
pita

#6 Re: 16. februar 15 h Kosovo free !!!

Post by pita »

novljanin03 wrote:
nek im je sa srecom ! Svojim uspjesnim radom i diplomatijom Kosovari su uspjeli da ostvare svoje snove . Nisu se oslanjali na "staru kurvu" vec su svojim lobijem(citaj novcem) uspjeli da pridobiju amerikance na svoju stranu. Jak lobi i dimplomaija = uspjesna zemlja . Mozda bi mi , Bosansci i Hercegovci , trebali da odem na "skolovanje" kod Kosovara , pa bi imali malo bolju drzavu .
hhmm slazem se...nasi politicari su nam dali pseudo-drzavu....koja ima ogranicen rok trajanja. Albanci su nam pokazali kak se treba obracunati sa primitivnim istocnim susjedima...Zato kupujem burek a ne cevapcice :)
Umjetnik a

#7 Re: 16. februar 15 h Kosovo free !!!

Post by Umjetnik a »

cyprus wrote:
ma nešto su pravili
JohnnyS

#8 Re: 16. februar 15 h Kosovo free !!!

Post by JohnnyS »

Umjetnik a wrote:
cyprus wrote:
ma nešto su pravili
A da su je i dobili, mogu li je postavit na East river bez dozvole Rusije? Ozbiljno pitam, koja je procedura primanja u UN? I, može li se neka država priključit FIFI i UEFI bez da su u UN? Ne sjećam se kako je to bilo kad smo se mi osamostalili (bio je rat...).
VR6

Post by VR6 »

Ovo fakat postaje, Srbija ko Nokia, sve manja i manja :D

Cuo sam da u Kosovu bas nisu razpolozeni prema "srpskom jeziku", rekose mi neki ljudi koji su isli tamo. Samo na engleskom pricaju, kaze progovoris li rijec na nasem, naj*** si.
Hantraga

Post by Hantraga »

bogam ce se nacekat dok se zaviori ispred UN-a
Umjetnik a

#11 Re: 16. februar 15 h Kosovo free !!!

Post by Umjetnik a »

JohnnyS wrote:
Umjetnik a wrote:
cyprus wrote: Kad smo kod zastave, jesu li je dobili? :roll:
ma nešto su pravili
A da su je i dobili, mogu li je postavit na East river bez dozvole Rusije? Ozbiljno pitam, koja je procedura primanja u UN? I, može li se neka država priključit FIFI i UEFI bez da su u UN? Ne sjećam se kako je to bilo kad smo se mi osamostalili (bio je rat...).
što se tiče fife i uefe ja mislim daje to čisto sportsko pitanje

a UN e to ne znam i mene zanima, može li priznati UN kosovo uz protivljenje rusije (ja mislim da može)
zna li iko malo bolje
BSn

Post by BSn »

VR6 wrote:Ovo fakat postaje, Srbija ko Nokia, sve manja i manja :D

Cuo sam da u Kosovu bas nisu razpolozeni prema "srpskom jeziku", rekose mi neki ljudi koji su isli tamo. Samo na engleskom pricaju, kaze progovoris li rijec na nasem, naj*** si.
Maloprije se ja javlja neka novinarka Hayata direktno za CD i kaze kako su danas i kosovski Albanci pricali srpski, a prije nisu htjeli ni da cuju, a kamoli da pricaju tim jezikom. :D
BSn

#13 Re: 16. februar 15 h Kosovo free !!!

Post by BSn »

Umjetnik a wrote:
JohnnyS wrote:
Umjetnik a wrote: ma nešto su pravili
što se tiče fife i uefe ja mislim daje to čisto sportsko pitanje

a UN e to ne znam i mene zanima, može li priznati UN kosovo uz protivljenje rusije (ja mislim da može)
zna li iko malo bolje
Pa, ako Ruska Federacija ima pravo veta u UN-u, onda ne bi trebalo da ih UN moze priznati bez dozvole ruskih predstavnika.
schevar

Post by schevar »

eto ako jos malo pozure mogu jos stici i na EUROSONG :D
Prozor

Post by Prozor »

schevar wrote:eto ako jos malo pozure mogu jos stici i na EUROSONG :D
Sad htjedoh rec :lol: :lol:

Neka je sretno Kosovarima, vakat je bio :)
travar

Post by travar »

Nek im je sretno,
Nevladine organizacije su najavile podnošenje zahtijeva za otcijepljenje RS-a, pod izgovorom, "ako može kosovo možemo i mi"!
Sad nas čeka borba sa Nokiom :D
MuaDib

#17 Re: 16. februar 15 h Kosovo free !!!

Post by MuaDib »

Dabogda ostali ko Tajvan, fol nezavisni! Bolje za nas! 8)
Bosanac_21

Post by Bosanac_21 »

Konacno da se i Kosovo oslobodi koristenja, a vala su svasta i pretrpili. Bili su krava muzara, vuklo se sve od njih da bi se drugima dzepovi punili.
Sezam

Post by Sezam »

Ja drzhave i govana...
Prpa.ba

Post by Prpa.ba »

Ja se ne radujem. Nimalo. Ovo ce nas skupo kostati u blizoj buducnosti, ili cak narednim danima. RS ce se u najboljem slucaju po BiH postati trajna kategorija.
turban

#21 Re: 16. februar 15 h Kosovo free !!!

Post by turban »

komi wrote:

super :)

još kad bi se oni malo više birnuli o našim problemima

:) :) :) :)
Eto Amera sve lete.Culi da je neka nana Hana u svojoj cenifi umjesto vode otkrila benzin,za sada samo jedan karnister... :-)
hik-meta

Post by hik-meta »

mada mi je licno drago da su sipci konacno dobili sto su trazili vijekovima, ovo nije dobro dugorocno za internacionalne odnose na balkanu.
moze samo belaja biti. a da ce im jadna biti ta drzava ekonomski, to stoji. mnoze se ko zecevi, a nikakvih resursa ni industrije nemaju. samo ce im matica albanija gledati u ledja, niko vise u evropi.
al hajd, nek ih ima sto vise jadnijih od nas. :-D
SiSaJuMe

Post by SiSaJuMe »

mislim za se necete tako radovat u skoroj buducnosti, kosovo=rs. nazire se zakljucak.
elSaik

Post by elSaik »

SiSaJuMe wrote:mislim za se necete tako radovat u skoroj buducnosti, kosovo=rs. nazire se zakljucak.
:lol: Sigurno, sigurno.

Nek' je Albancima na Kosovu sretno sa njihovom državom. Previše su dugo živjeli sa onima u zajedničkoj. ;)
campa_xxx

Post by campa_xxx »

Kakav je ovo naslov?

16. februar 15 h Kosovo free !!!
Locked