BOSMALove zgrade

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

manijak1

Post by manijak1 »

Engram :D rekla mi je da sam isti kao ti :D jesi li i ti u Bosmalu uzeo stan :? :? :? :?
crniroko

Post by crniroko »

margareta wrote:Jadnih "zenturaca" isfabrikovali su takvi ideolozi i kreatori postdejtonske Bh. BEZBROJ. Tvoje uzane perspektive sa pogledom iz samo jednoga ugla ne zavrjedjuju bilo kakvu daljnju diskusiju sa tobom i tebi slicnima.
Vrijedjas VEC povrijedjene na temelju "svojih poimanja razlicitosti"
tj. sve sto nema miris makar i laznoga Bosnjastva je USTASTVO I CETNISTVO !
umjesto na konstantno slinjenje koncentirisi se na moje rijeci, i siatematki kontekstni comment je dobriódosao.
ovako me podsjecas ne neko 55-to godisnje 'rvatsko polupismeno seljace sa vlasickih obronaka, a ne na sarajevsku katolkinju - sa kojim ja imam zajednicku, vazda. ali me skutori ne vole. i to mi ne smeta
margareta

Post by margareta »

I SAMO DA DODAM DA NISAM JEDINA KOJU STE TI I TEBI SLICNI
ISTJERALI IZ AMORALNE RELIGIJSKE PROPAGANDE I OBICAJA
NEPRIMJERENIH OVIM PROSTORIMA
manijak1

Post by manijak1 »

6000 12 0000 120000............... :? :?
crniroko

Post by crniroko »

Fair Life wrote:
crniroko wrote:Gradimir Gojer, 'nezavisne novine': hercegovackim svercerima odzvonilo je uspostavljanjem zakonske regulative u nasoj zemlji, a pobjedom mecica i u hrvarskoj ce'

fair life, margi, herc. seljace(vidiovo), ..., pa sta velite na ovo??
Ti si lud u svom slijepilu.

Da li si mozda procitao negdje da neko na ovom forumu podrzava "hercegovacki sverc" ??

Ne znam koliko ti hoces da znas i da usvojis od istine, koja tebi i mnogima koji su se ocesali o ovu vlast...?
Ako si barem bio brucao prije nekoliko godina morao bi se sjetiti izjave Alije Izetbegovica da je tokom rata u BiH uslo oko 10 mililijardi (biliona) maraka kao pomoc Armiji, narodu, BiH i sl.

Za te pare se moglo iz temelja izmjeniti lice drzave BiH. Za tu lovu se mogla napraviti i te kakva Armija BiH, ali se pravila stranacka armija koja je danas doslovno gladna. Armija kojoj se prijeti iskljucenjem struje u kasarnama jer nema dovoljno novca da plati racune za potrosenu el. energiju. Sta mislis koliko je od tih para potroseno transparentno ? Nikoliko !! Nekoliko pvlastenih potpisnika je podizalo lovu. Koliko je zavrsilo na privatnim racunima austrijskih i drugih banaka. Jedan pogolem dio.

E, sad te pitam na koji nacin taj novac moze poceti trositi dojucerasnja lopovska fukara.

I Radoncic je izmisljen da se kroz njegov Dnevni Avaz opere prljava para...

Sve njih treba ustrojiti. I lopove iz HDZ-a i SDS-a, ali najtupljim nozem ove lopove za koje se ti zauzima, jer oni se biva bore za BiH. Sa drugima je jasno - oni razvaljuju.

Ni ovi tvoji supci nisu dalje od njih odmakli. Oni razvaljuju, ali ne priznaju.

ODJEBI...
... sa svojim glupostima jer u svim poduhvatima u BiH "gdje se vrti veca lova" je aktivno kriminalno politicko-ekonomsko podzemlje i medijsko-politicke bande koje su desetine miliona maraka stekle upravo stranacko-familijarnim raspodjelama donacija, trosenjem budzetskih sredstava, netransparentnim ugovorima (dogovorima u cetiri stranacka oka), direktnim poslovima sa drzavom... !!

I tako ce biti, i jos gore dok god clanovi predsjednistva poput Tihica budu posjecivali o "narodnom trosku" lopove poput Sacirbegovica. Po svemu, izgleda mi, kad se pocne klupko odmotavati da ces i ti biti sa onu stranu brave, jer braniti lopove je isto kao drzati vrecu lopovima dok je oni pune haram-parom.
1.pa za herceg. sverci ostale HDZ-ovsku kaljuzu pobrojanu u odgovoru margi JESTE jer o tome ne govorite. eto otvori temu-zasto HDZ ne da reviziju privatizacije.
2. te milijarde su vise podatak iz lagumdzijine kuhinje, poput pogprelice... a lopovluka je bilo to ne poricim. 10 billons?? a rat i kosta. toliko je skoro po FERRALU kostalai tudzmanova ratna bh-avantura hrvatske porezne pbveznike
3.a dojucerasnja fukara?? ne uklapa se u sliku muslimana u poderanij radnickoj uniformi. ima profitera. ali u tvom narodu sigurno pet puta vise. kako samo margi fali medzugorje i herc.. pa ja preko noci su postali poduzetni i pametni. a kutija cigara u ratu 20 DM.!! i poslije prvih 10 miliona, ostali se lijepe, jos kad imasministreu svim finansijs. institucijama- sreci nema kraja-
4.sacirbegovic. jesi li gledo njegov intervju?? na tvrdim, ali mozda je covnek i nevin ili ne toliko kriv koliko mu je lagumdzija i antiter. "expert" ivica misic napakovali.
a jedan je od najacih nasi lobista u USA. imo je OPEN-LINE sa klintonovim prvim saradnicima 24 sahata. i znas li ti sta to znaci u situaciji kada je cijale zapadna (relevantna) evropa protiv nas bila. i jedan je od najzasluznijih za osnivanje haaskog tribunala sa svojo tadasnjom jebacicom a sada snahom holandske kraljice. od mene halal da je klepio i 10 a ne $1 mil.
Engram::X

Post by Engram::X »

manijak1 wrote:Engram :D rekla mi je da sam isti kao ti :D jesi li i ti u Bosmalu uzeo stan :? :? :? :?
Image

jok, ja drzim heliodrom :oops:
margareta

Post by margareta »

...........
manijak1

Post by manijak1 »

Neukusno i besmisleno :D
margareta

Post by margareta »

Neko se opet sluzi mojim autenticnim nickom.Muslimanka nisam ali isto tako ni pripadnica bilo koje religije ili sekte.
Poslala sam poruku nadleznima da pokusaju identificirati zlorabu mojega nicka.
manijak1

Post by manijak1 »

Tko li je to učinio :? :? :D :D
Panasonic

Post by Panasonic »

Lako nam je praviti ovakve zgrade kad nam sredstva daje Malezija.

:D

Margareta je, kako bi se ono reklo, realist. Bas zato joj ne fale klikeri u glavi i na svijet gleda manje-vise objektivnije nego ostali clanovi foruma...
margareta

Post by margareta »

Panasonic wrote:Lako nam je praviti ovakve zgrade kad nam sredstva daje Malezija.

:D

Margareta je, kako bi se ono reklo, realist. Bas zato joj ne fale klikeri u glavi i na svijet gleda manje-vise objektivnije nego ostali clanovi foruma...
Prije svega hvala ti na objektivnome komentaru - konstataciji.

Zalosno je da mi je autentican nick grubo zloupotrijebljen.
Ipak takvi tehnicki propusti nisu do mene nego do kvaliteta zastite identiteta ucesnika odnosno lakoce "proboja" do tudjega pasvordatj. IP adresa.
Panasonik svako dobro
i pozdrav
Locked